|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wizażanko, nie popełniaj moich błędów, czyli wątek przestrogowy
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś jestem po rozstaniu z facetem,z facetem dla którego narkotyki to codzienność,trawa,białe,d o tego popic skrzynką piwka i uwierzcie związek z takimś kims tylko niszczy.Tymbardziej jesli ktos ma słabą psychikę,ja takową akurat ma i co do tego faceta przeliczyłam sie bardzo. Taki ktos sie nie zmieni jesli sam nie chce.Nic nie pomogą płacze,krzyki groźby jesli ktos leczyć sie nie chce to nie warto walczyc,wiem bo walcze z jego nałogiem i na nic sie to zdaje.Wizyty u teraputki miał dosłownie gdzies,bo jak on to mówi on nie chce sie leczyc,bo chory nie jest. |
|
|
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
super wątek
![]() nie trzymaj tamponów w portfelu, zawsze wypadnie przy kasie, w sklepie pełnym ludzi. "o tamponik pani wypadł" nawet jeśli masz bardzo suchą skórę, to nie trzyj, nie peelinguj mocno, nie nakładaj mazideł raz po raz. będzie boleć ![]() nie bierz się za naprawę i przeróbki ubrań i biżuterii jeśli nie masz zdolnosci ku temu- skonczy sie zniszczeniem rzeczy ![]() nie oddawaj ukochanych butów do szewca po milion razy i tak wygladają coraz gorzej, lepiej kupić nowe jesli nie jestes pewna czy podcięłaś grzywkę prosto, nie podcinaj namiętnie az do wyrównania, zostaniesz z grzywką ala jacek i agatka. w ogole jakiekolwiek wyrównywanie zawsze prowadzi do znacznego i przesadnego skrócenia :P jesli ktoś ma Cię gdzieś, nie dzwon i nie wysyłaj mu setek sms "dlaczego się nie odzywasz???"- nie warto... |
|
|
|
#2198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chce sie leczyc.Jak z nim zrywałam,to oczywiscie robił sceny,brał mnie na jakies smutne historyjki z jego zycia,że on miał tak ciężko,fakt miłosci nie miał od rodzicow,ale kasy w brud,dla niektorych kasa i tak jest najwazniejsza. |
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
rozstań się z osobą, która nie ma dla Ciebie czasu, nie oszukuj siebie, że w końcu znajdzie czas i będzie między Wami dobrze, Twoje uczucie będzie się nasilało, a sytuacja się raczej nie zmieni... a potem wiele cierpienia..
|
|
|
|
#2200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jako strona dotknięta takim problemem musiałam rozwinąć .
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Wtajemniczenie
|
I ten mój już eks chyba właśnie kończy.Ja wyciągać ręki po raz setny juz nie będę i tak ma to w dupie.I tak słyszę,że nie pali,że nie wciaga,że nie pije,mówi do mnie to wszystko tymi swoimi przećpanymi oczami! Smutne...
|
|
|
|
#2202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Druga rzecz jest taka, że jeśli ktoś zmienia zachowanie dopiero jak już mu powiesz że na serio masz dość i myślisz że powinniście się rozstać, to się nie baw w mówienie czegoś takiego systematycznie co kilka miesięcy ![]() Dana osoba jest osobą, która się po prostu nigdy nie będzie starać jeśli wszystko będzie między wami dobrze, niepostawione na ostrzu noża.
Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-04-23 o 21:42 |
|
|
|
|
#2203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Smutne jest też widzenie, jak druga osoba cierpi przez nas, a my jesteśmy zbyt słabi, aby wziąć się w garść... |
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze że ludzie mądrzeją z czasem, mi to zajęło parę lat
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
mnie na szczęście "tylko" pół roku...
to o 5 miesięcy za dużo.. ( w pierwszym miesiącu nie było problemów) |
|
|
|
#2208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wydaje mi się, że taka dawka może być nawet groźna dla życia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie warto też dawać miliona szans. Jeżeli danej osobie zależy, to jedna, maksymalnie dwie wystarczą, wykorzysta je z pewnością. |
||||
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
no ja na szczęście tylko zasłabłam i nie mogłam grać ...
i później cały dzień w domu leżałam bo mi slabo było. |
|
|
|
#2210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście dziewczyna skołowana, nie wie, co się stało, stara się zrozumieć swój błąd. Trwa to parę miesięcy, ta w końcu rozumie, że facet się nie zmienił tak serio, tylko się przestraszył, zbiera się w sobie, znów podejmuje powoli decyzję o rozstaniu... i tak szybko jak facet czuje, że może dziewczynę stracić znów zmienia się w chodzący ideał
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Naucz się odmawiać. Każdemu.
Bo inaczej czekają cię takie cudowne święta, jakie ja miałam wczoraj - cały dzień niańczenie cudzych dzieci (nie znoszę dzieci i nienawidzę się z nimi bawić, a na dodatek mam 20 lat - dzieckiem już nie jestem a na własne chyba trochę za wcześnie ), zamiast posiedzieć i pogadać z rodziną czy wypić drinka.To samo czeka mnie dzisiaj + bycie oblaną przez dwójkę nieznośnych małych diabełków. Czemu ta miła tradycja oblewania najładniejszych dziewczyn przez chłopców w ich wieku nie przetrwała i zmieniła się w tradycję oblewania każdego ile wlezie? Także umiejcie odmawiać, dziecku też, a swoje dzieci uczcie, że nie można rozkazywać innym i postarajcie się, żeby miały znajomych w swoim wieku
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli ignorujesz pare, ktora swietuje zareczyny i zapraszasz ludzi, ktorych jedna ze swietujacych stron nie zna, i nikt nie robi nic,zeby choc troche do nich zagadac (!)
, nie zdziw sie,ze w koncu para sobie od stolu odejdzie i zostawi cie i twoje egoistyczne towarzycho samo sobie![]() |
|
|
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
NIE zaczynaj mieszkać zbyt wcześnie ze swoim tż, naprawdę na początku fajnie jest się tylko spotykać ,spędzać razem weekendy itp. a nie od razu razem mieszkać! Mówię z doświadczenia.
NIE odcinaj się od innych ludzi/rodziny NAWET kiedy jesteś zauroczona i twoim całym światem jest chłopak bo później nie masz nawet znajomych z którymi możecie gdzieś wyjść...
|
#2214 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Naucz się jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczasz, a jak nie potrafisz się nie bulwersować, to zrezygnuj ze spotkań rodzinnych
![]() I nie opowiadaj rodzinie o sobie. Jeśli nie masz chłopaka - wymyśl go Także ja od dzisiaj nie biorę udziału w rodzinnych spotkaniach, bo muszę się spotkać z moim wyimaginowanym chłopakiem
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zajmowania się dziećmi nie opowiadaj, że zajmujesz się dziećmi swojej ciotki bo lubisz. To, że tylko JE lubisz nie znaczy, że musisz znosić całą dzieciarnię tego padołu łez. Przynajmniej raz na dwa tygodnie rozdzwania mi się telefon od rodziny czy nie przypilnuje ich dzieci
|
|
#2217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
O to, to... dokładnie, nie słuchaj kiedy mówi, jak bardzo mu zależy, ale kiedy ma wybrać spotkanie z tobą, albo picie z kolegami, wybiera to drugie... u mnie skończyło się tak, że nie wytrzymałam i powiedziałam, że to koniec. Powiedział tylko, że czuje coś silnego do mnie, ale nie ma sensu walczyć, bo nic się nie zmieni. I co z tego wyszło? Trzeci dzień ryczenia w poduszkę (to wszystko skończyło się w piątek), widzenie go 2 razy na imprezie, przy czym kompletna ignorancja z jego strony. Teraz bawi się świetnie na imprezie w Nowym Jorku. Niech mu ziemia lekką będzie. Tylko dlaczego to tak boli?
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najlepsze wyjście to jednak unikanie spotkań rodzinnych, jeśli rodzinka do tego stopnia działa na nerwy, że można w desperacji uciekać się do takich kroków ![]() A zresztą, ze mnie i tak się już śmieją przy każdej możliwej okazji. Nie wiem czemu, bo to nie ja w tej rodzinie wyglądam jak dzidzia-piernik |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

.

wydaje mi się, że taka dawka może być nawet groźna dla życia 

, nie zdziw sie,ze w koncu para sobie od stolu odejdzie i zostawi cie i twoje egoistyczne towarzycho samo sobie