|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Bo mam wrażenie, że jak pójdę w tym do siostry to tylko będę wyglądać jak sprzątaczka w dniu nauczyciela
poza tym pozabijam się w tych butach Tak mi się chce jeść,a już pożarłam ryż z owocami i ciasto ![]() Wesołcyh, rodzinnych i pogodnych Świąt
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Sobota, jako dzień Triduum Paschalnego, jest dniem postu. Post kończy msza rezurekcyjna . W zamierzchłych czasach taka msza odbywała się o 24-tej. Później została przeniesiona na 6-tą rano w niedzielę. Nie wiem, o której odbywa się obecnie. Po mszy zasiąść można do uroczystego wielkanocnego śniadania, podczas którego, tak jak na Boże Narodzenie opłatkiem, obecni dzielą się święconym jajkiem, składając sobie życzenia. Zawartość "koszyczka" dzieli się i się ją je. A więc - dopiero rezurekcja kończy post i można naruszyć zawartość święconki oraz nażreć się już nie postnie.
Chyba będę się z Bogiem łączyć, tak się obżarłam sałatki śledziowej. Ratunku !!! Ale chyba mam dosyć śledzia na cały rok. Żuru nie robiłam. "Smak" już jest, ale jakiś taki tłusty wyszedł i dlatego noc przeleżakuje w lodówce. Rano zbiorę fet i dokończę. Jutro około jedenastej idę do sąsiadów na ciasto. Szkoda, że nie będzie tradycyjnej wielkanocnej baby drożdżowej. Już od dzisiaj nawet poziomu glukozy we krwi nie kontroluję .Pełnych spokoju i radości Świąt Wielkanocnych, dobrego wypoczynku oraz optymizmu, energii i nadziei na lepszą przyszłość |
|
|
|
|
#2823 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci tej limitki. U mnie wszystko wykupione Trzyma mnie jeszcze przy życiu nadzieja, że w tej Naturze obok mojej pracy będzie coś do złapania ![]() Mam nadzieję, że jej dziś już nie wyłożyli ![]() W sumie mam już tyle rozświetlaczy, że niepotrzebny mi kolejny, ale... jak znam życie, to pewnie będę go chciała... sama nie wiem. Pomyślę ![]() Najbardziej zależy mi chyba na lakierach [moja nowa mania ], więc może coś uda się zdobyć.A co z nowości kupiłaś??? Meet Violeta. Zastanawiałam się jeszcze nad nr 150 i jeszcze taką różową jasną [obe shine], ale ostatecznie 150 wydał mi się zbyt odważny, a róż z kolei mam 01 z Essence [chociaż zimny, a z C był ciepły] i mocno napigmentowany błyszcz z Pieree Renee, to na razie starczy.
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nowości kupiłam pomadkę cupcake i nude, 2 pędzelki do smoka i tusz MA smokey. 2 szafa też jeszcze bez nowości. Kupiłam też jeden cień z Essence i 2 cienie z tej nowej kolekcji Sensique
|
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
|
Cytat:
A które kolory cieni??? Też chciałam kupić ten tusz, ale niedawno nabyłam Lovely, bardzo fajny, więc MA jeszcze poczeka
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzyjcie to, tylko błagam, wytrzymajcie do końca ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HPAzn...layer_embedded |
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
|
Cytat:
A z E jaki odcień wybrałaś? Z Sensique wybrałam sobie koralowy cień, pewnie o tym pisałam. Nie wiem jeszcze, czy nie dokupię lakieru białego ze złotym, w sumie co mi szkodzi
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem objedzona, a niby post, co bd jutro i pojutrze
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-04-23 o 23:33 |
|
|
|
|
#2830 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawzajem Wesołych Cytat:
![]() Cytat:
za kuszenie Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio duzo lakierow mi pozasychało to moze to jakis znak na kupno nowych? mam ochote wlasnie na zolty i taki blekitny Ja wiem co bedzie po świetach dieta ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- sorry ze te nieogarniete cytaty ale nie chce mi sie juz tego poprawiac ![]() edit: dobra poprawilam
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-04-24 o 10:59 |
||||||
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Witam świątecznie !
Obejrzałam i ... wytrzymałam. Konkluzja : wszystkie musimy poddać się egzorcyzmom. To nie ma śmiechu. A gdzie część druga ? Znam głównego szatana, który Was opętał. Imię jego : "Natura". Włosienice odziać czas ! Ja jeszcze sałatkę śledziową trawię. Wątroba ma głosem wielkim z bólu krzyczy. Te śledzie to też szatański pomiot. Miłej niedzieli |
|
|
|
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja Gwiezdne Wojny oglądam Cytat:
Lody to też wynalazek szatana - skusiły mnie wczoraj o 22
|
||
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupię ten błękitny a jak mi się nie uda to kupię ten ![]() http://joannapanna.blogspot.com/ no ja serio zaczynam diete od wtorku i bd miała postanowienie miesiąc bez pieczywa (czyli bułki, chleb) bo to moja zmora... bd ciężko, bo uwielbiam pieczywo ale ostro przeginam...
|
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Nk pójdzie do piekła ale nie za HP, bo gorzej nagrzeszyła
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pazury na czarno bd miec wymalowane![]() pentagram noszę i bawię się Tarotem, przekichane mam |
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny jest O matko! Niby nie nażarłam się jak dzika świnia,ale też nie mam na nic ochoty...
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Witam świątecznie !
Nie dam ! Od czego są święta ?! Żurkiem ją dobiłam ! A muszę nieskromnie powiedzieć, że smakowity mi wyszedł. Jeszcze nie na sto procent taki, jaki pamiętam z czasów dzieciństwa, ale bardzo dobry. Rodzina sąsiadów to potwierdziła ![]() Pewnie też i żelu do włosów używała ... Dziewczyny, a jak tam u Was brzuchy po świątecznym śniadanku ?! Co tam : śniadanku, po całym dniu rozpusty ?! Jadłam wczoraj ciasto, które sąsiadka piekła. Te z Kubusia dobre, ale takie z kategorii przeciętnych. Te drugie, bananowe istna ekstaza. Ciemne, wilgotne ciasto, przełożone w połowie budyniem {?} z bananami, na wierzchu bita śmietana. Sąsiadka piekła je pierwszy raz. Jak świnia jakowaś, talerzyk wylizałam Życzę Wam mokrego "lanego poniedziałku" ! |
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój brzuch juz nie daje rady takie ilosci coli, chipsów, cukierków, ciasta![]() a jadłam kiedys to ciasto z paczki, ale ja ogólnie srednio przepadam za ciastami... ![]() OBLEWAM WAS WODĄ |
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub co drugi dzieńRodzice mnie oblali
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też nie najgorszy wyszedł ![]() Cytat:
Cytat:
Dla żadnej z nas nie ma
|
|||
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
a co roku gadam, że się nie lejemy wodą i jak do słupa
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie pamiętam kiedy ktoś mnie ostatnio oblał i niech tak zostanie
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)toć mnie pocieszyłaś... ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- bo to chłopcy mają oblewać wodą panny na wydaniu a Tys już wydana xD |
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
nie opowiadajcie głupot, że nie macie siły jeść
ja idę zaraz po wielki talerz na który zbiorczo nałożę sałatek, kanapek i ciast. Do tego wielka szklana pepsi iiii nadwaga murowana
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

) i się obkupiłam w nowości + dorwałam puder Blossoms - nie pytajcie ile wydałam

w niedziele się je...
zaraz dodam foty

Mój też nie najgorszy wyszedł