|
|
#391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Essence cz. IX
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może im już pleśń zaczęła siadać i stwierdziły, że wytaszczą te nowości na światło dzienne ![]() Co do tego że Wrocław zawsze opóźniony z limitkami i nowościami to już chyba mamy odpowiedź, towar przychodzi na czas, ale sprzedawczyniom się nie chce go wyłożyć wtedy kiedy reszta Polski już coś tam ma... |
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
2 warstwy różu z Blossoms. Naprawdę nie wiem czy jest nad czym rozpaczać
|
#394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy pracowałam w Naturze pamiętam (przynajmniej w tej mojej), że kiedy była dostawa kolorówka zawsze była wykładana po łebkach, na raty, po kilka sztuk a nie wszystko od razu, priorytetem były inne produkty a kolorówka jakby na samym końcu.
Przecież z tego co wiem nowości były u mnie od tygodnia a dopiero dzisiaj (czy wczoraj po południu) zostały wyłożone do szafy ![]() |
|
|
|
#397 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Liner z nowości? Bo ja dzisiaj kupiłam. |
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niekoniecznie,kilka dni temu w Marino były same błyszczyki i żadnych więcej nowości. A dziewczyny tam naprawdę się sprężają,nie posądzałabym ich o lenistwo. Po prostu,to jest praca,nie zabawa.Trzeba klientów obsługiwać,zagadywać,kaso wać towary,myć podłogi,sprzątać,pilnować papierologii.Dla tych dziewczyn- nasze Essence-,to tylko czybek góry lodowej. |
|
|
|
|
#399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykład : byłam w czwartek u mnie w naturze, patrze jest puściutka limiotowanka, pytam Panią czy już wszystko wyprzedane, a ona się uśmiecha i mówi, że nie, pokazuje mi na kartony obok szafy i mówi, że dziewczyny chciały powykładać i nic nie zrobiły a tylko pudła zostawiły. Myślę przyjdę w piątek... sobotę... NIC pudła dalej stoją obok szafy Jak wpadne tam we wtorek i dalej tak będzie to tupnę nóżką i to mocno
|
|
#400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale żeby wszystko ogarnąć, w miarę (bo nikt nie wymaga od nikogo działania jak kombajn) to trzeba być obrotnym i trochę znać się na wykonywanej pracy, a z tego co większość dziewczyn tu na wątku mówi i z własnych doświadczeń naturowych, to widzę że cienko z tym u pań sprzedających- oczywiście bez obrazy dla nikogo, bo to jest tylko stwierdzenie faktu, a nie żadna złośliwość. Cytat:
|
|||
|
|
|
#401 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musiałaś więc porównywać kosmetyki, które zakupiłaś dla siebie... Bo o ile dobrze kojarzę, to puder z Blossoms nie ma testera, a i nowy puder sypki z Sun Club nie posiada testera (u siebie nie widziałam). Cytat:
Jeszcze mnie tam nie było I w tej N Bemowo też Trzeba to nadrobić Cytat:
Chociażby dla samego gadżetu - ja nigdy nie miałam różu w płynie/kremie ) a on jest z pompką jak podkład - w sumie fajniej, bo higienicznej Ja tak go chciałam.... Cytat:
I też mam cichą i nieśmiałą nadzieję, że ostanie się tam gdziesik różyk z Blossoms dla mnie... Nawet sprawdzałam na str E jaką mają limitkę w Czechach i obecnie jest to B, ale u nich pojawiła się w kwietniu (pewnie na początku, może planowo, a nie jak u nas z taaakim opóźnieniem) i mogę juz nic nie zastać... Albo marne resztki bez różu Ja będę dopiero w sobotę. Zostaw coś dla mnie ![]() P.S. Nawet zrobiłam sobie wykaz czeskich sieci, w których można dostać Essence I adresy tych drogerii w Pradze, które mi będą po drodze Się jeszcze okaże, że zamiast podziwiać uroki miasta i chłonąć tamtejszą atmosferę, to będę przez pół dnia z wywieszonym ozorem latać po sklepach i szukać B ![]() Cytat:
Cytat:
Wywnioskowałam z tego, że wersja limitki zależy od sieci np. w jednej sieci są wersje "wybrakowane", a w innej są normalne. W Niemczech mają i to, i to. My mamy tylko te wybrakowane :/To, jaka wersja trafi do sieci, pewnie zależy od układów z dystrybutorem. A u nas nie od dzisiaj przecież wiadomo, polbita ma klientów w... nosie, że się tak wyrażę :/ Tam dalej w komentarzach jakaś dziewczyna napisała, że w DM był pełna limitka, a w Rossmanie widziała tą "wybrakowaną".
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2011-04-23 o 22:17 |
||||||
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem szczęśliwa, ponieważ u mnie w Naturze wykładane jest wszystko tego samego dnia lub następnego. Niestety panie zbyt miłe nie są :/
|
#403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja wiem, że Essence rządzi się u nas specjalnymi prawami
|
|
#404 |
|
Rozeznanie
|
Inkarnatka, mogłabyś się tą listą podzielić? Ja znalazłam info że essence jest w tamtejszych rossmannach, ale nie znam ich dokładnego położenia.
kurde nie mogę wyłączyć pogrubienia :/
|
#405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ;( ;( jest , bo ja uwielbiam taki delikatny efekt
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze szkoda, że tego różu nie będzie, bo mi się taki delikatny efekt podoba
ale plus tego też się znajdzie - portfel mniej ucierpi Przeglądam stronę essence z nudów i zaczęły mi się podobać flamastry z You Rock! ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Mi też ![]()
|
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kilka adresów poniżej, później wystarczy tylko nanieść to na mapę i ruszać na łowy ![]() Dystrybutorzy w Czechach to: 1. Rossmann 2. Schlecker 3. Tesco 4. Douglas 5. Globus (supermarket) Ad. 1 - ul. Vodickova 710 Galeria Mysak (przy stacji metra Mustek) - ul. Na Porici 39/1060 (przy ul. Wilsonovej, niedaleko metra Florenc) - ul. Vaclavskie Namesti (przy metrze Muzeum) Ad. 2 - na rynku Starego Miasta przy kościele Św. Mikołaja - adresu nie pamiętam) Ad. 3 - ul. Narodni 63/26 (przy metrze Narodni trida) Ad. 4 - Na Pankraci 86 (Arkady Pankrac przy metrze Pankrac) - Na Prikope 17 (jak spojrzysz na mapę to na wysokości Karolinum) P.S. Pisane bez czeskich znaków :/
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2011-04-23 o 22:47 |
|
|
|
|
#409 |
|
keep calm and contour on
|
ten róż z Blossoms wygląda jak rumieniec, więc nie ma czego żałować
|
|
#410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze zaopatrzony Schlecker jest rowniez na dworcu PKP, do ktorego mozna dojechac czerwona linia metra Z mniej obleganych miejsc, ale oddalonych troszke od centrum - polecam sporych rozmiarow Rossmana, ktory znajduje sie w okolicach stacji Křižíkova, wystarczy wyjść i skręcić w lewo Kolejna latwa do znalezienia drogeria znajduje sie w poblizu wiezy telewizyjnej na Žižkově, przystanek metra Jiřího z Poděbrad, ale prawde mowiac zawsze znajdywalam tam same resztki i niedobitki
Edytowane przez Dunka Czas edycji: 2011-04-23 o 23:35 |
|
|
|
|
#411 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
A co jest w drugiej szafie z nowości? ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Ja mam trzy lakiery z Bloosom. Podoba mi się efekt różu ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Ja też nie mam żadnego
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak
)
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przybije Ci pionę jak spotkamy się przy jakiejś essensowej czeskiej szafie
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#416 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana dziękuję pięknie za wskazówki ![]() A ten R przy stacji Křižíkova to jest na Bubencu, niedaleko parku Stromovka? Czy chodzi o inny? ![]() Jejku jej! Mieszkałaś w Pradze? ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Podobno w W-wie ma powstać aleja fontann na podzamczu przy Starym Mieście i maja być organizowane spektakle "światło i dźwięk" na wzór tych praskich... Co prawda bez takiego rozmachu, i pewnie bardziej skromne, ale... Pożyjemy, zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
Jak długo będziesz w Pradze? Do soboty? Czy tylko jednodniowy wypad? Może spotkam inną essencomaniaczkę z Polski...
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny moje kochane, jestescie cudowne
przez was sama zaczelam sie czaic na rozne rzeczy z limitowanki, tylko po pierwsze we wroclawskiej magnolii chyba sie we wtorek rano pobijemy o te trzy cupcake, a po drugie - kolo magnolii pracuje moj byly tz, ktorego jak sie domyslacie ogladac wcale nie mam ochoty(oj, wcale a to wcale a w ogole - zwierze wam sie - ile razy jestem w jakies drogerii to mam ochote chodzic od dziewczyny do dziewczyny (szczegolnie jesli chodzi o te, ktore z blyskiem szalenstwa w oku rzucaja sie na jakas polke) i pytac czy sa wizazankami powiedzcie, ze tez tak macie...
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Yoona masz może jakieś info o limitce z gostynia?
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście równie często mnie też tam spotkasz i na pawno będę miała błysk szaleństwa w oku
Wymiankowy Edytowane przez nazeczona Czas edycji: 2011-04-24 o 00:54 |
|
|
|
|
#420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja Wam mówię, musimy jakiś zlot essencomaniaczek zrobić :P.PS Ustąpcie mi mi ze szminką All About Cupcake, bo ja już od kilkudziesięciu stron marudzę, że jej pragnę, muahaha .A tak, żeby nie było off topu to przygotowałam recenzję błyszczyków Stay With Me wraz ze swatchami, jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam: http://kobietamowi.blogspot.com/2011...ence-stay.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

).

Musiałaś więc porównywać kosmetyki, które zakupiłaś dla siebie... Bo o ile dobrze kojarzę, to puder z Blossoms nie ma testera, a i nowy puder sypki z Sun Club nie posiada testera (u siebie nie widziałam).
poskąpić nam różu, kredek i pierścionka. Ale wiecie co, to chyba nie tylko nam: 
ale plus tego też się znajdzie - portfel mniej ucierpi 
Przybije Ci pionę jak spotkamy się przy jakiejś essensowej czeskiej szafie
i na pawno będę miała błysk szaleństwa w oku