|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Wpadlam Wam wszystkim zyczyć ;
Zdrowych, spokojnych Świąt |
|
|
|
#4982 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Gyros też taki se, podobnie kawiorowane jaja z łososiem (ale herbata to mi się udała) ![]() Śliczne Cytat:
Przestań, bo się rozkleję ![]() Cytat:
Tym zagraniem rozwiał resztki moich złudzeń Teraz to se może na drzewo spierdalać, razem z całą resztą swojej sekty ![]() A! Dowiedziałem się m.in., że "jestem na niższym etapie rozwoju od niego", no coś w tym stylu |
|||
|
|
|
#4983 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ach te emotki,dla Was są fajne Dobre sobie Złośliwiec jestem,prawda?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4984 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. TŻ coś tam mi tłumaczył, że jakieś kropelki w próżni, bla bla. Jakby coś poproszę o ponowny wykład. Wczujta się w błogą ciszę z tej fotki:
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4986 |
|
Nindżopesz
|
Jaka cisza, wszyscy jedzą żurek i jajka
![]() A ja weszłam w ulubioną tunikę |
|
|
|
#4987 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
O jaaaaa --- Z P. mam spokój na parę miesięcy, o ile nie ever ![]() Napisałem mu w nocy bardzo niemiłe smsy, w paru dosadnych słowach zawarłem cały fkurf, który we mnie siedział, cóż... nawet święty by się obraził |
||
|
|
|
#4988 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A poważnie to bardzo dobsz skoro Cię wkurfiał. Moje życie tez stało się piękniejsze kiedy pożegnałam jedną kuleżankę. |
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam. Leje. Wesołych Świąt.
Cudne, no cudne
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie słońce i ciepło
zakładam szpilki, malnę się czerwoną szminką (co by nie schuopieć do rejszty, dandys po kobiecemu - I'm lovin it!
|
#4991 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Mama poszła do kościoła z ojcem. Powiedziałem jej, że "nie jestem w nastroju na pierdoły", co ją wyjątkowo dotknęło. Nie mam ochoty oglądać ludzi. Podłe samopoczucie mnie dopadło, pod psychicznym względem
|
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Niech spierdala! To jest próba, Gryksowi nie zrobili nozyczek, chciałam zsprawdzić czy mi zrobią ![]() Rachell Pachnę Cashmere Mist a na nadgarstku Badgley Mischka i jak CM wyparuje to dam po całości. Gryx, nie bój, pożyczyć Ci obcęgi? ![]() I fogle nic mi nie wyszło dzisiaj bo nic nie robiłam ![]() Red |
|
|
|
#4993 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja wybywam zaraz do rodziców,skombinowali skądś fotelik
Tak szczerze to nie mam ochoty,w domu bym posiedziała ale dziecku nie odmówię,bo chce jechać.---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Boskie zdjęcie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4994 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4995 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo się nastawiłam na spokojny dzień na własnych śmieciach
|
|
|
#4996 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4997 | |||||
|
Zakorzenienie
|
:hej:
Daj oznakę życia.Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba muszę se zrobić scionge kto, z kim, jak długo, co ma, czego używa, bo normalnie się góbie.Promis, bede. Jak Was zanudzę to mi drzwi pokażecie i jusz. Cytat:
Chociaż nie zasługujesz, bo jak ktoś się umawia na fkurfa u boku a później se idzie to krówki niegodzien - ani cingótki ani skruszonej. Cytat:
![]() Mycie podłogi? Szkoda czasu i tak się ubrudzi. Czarownica jakaś? Właśnie mnie wołają na żura z kiełbachom i jajem...
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od babci, która to nakarmiła mnie dwoma daniami, cukierkami, napoiła agrestowym kompotem i żurawinową wódką
![]() Idę szukać Amolu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze sobie u rodziny
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#5000 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Maju, wyglądasz obłędnie- dandyzm bardzo Ci pasuje
![]() Cytat:
2. Już dawno nie widziałam tak cudownego zdjęcia Wygląda aż nieprawdziwie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a u nas- JAJO gu z jajem.jpg jajo 001.jpg jajo 002.jpg
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Dobite 5000
Kolejna odsłona klick Scenta
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Jednak keksówka to był zły pomysł.

nie myślałeś, żeby się z babkami zacząć spotykać? 

Dobre sobie 

Daj oznakę życia.