|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. V :D
Witam!
gdzie kupię tą płukankę? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...na.html&next=1 |
|
|
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yyyy... nie wiem gdzie jest xero w tym pawilonie jest kwiaciarnia, coś na kształt fryzjera z solarium, fotograf.. z boku jest optyk.. a z tyłu w tym pawilonie jakiś taki menelski bar Baffie czy coś takiego ![]() Oo zrobilam wam zrzut:P (tu gdzie serduszko i strzałeczka )Tylko to nie jest nie wiadomo coo... taki ciuszek ktory sie przeistacza właśnie w coś takiego outletopodobnego, ale mi bardzo podpasował, jak w sklepach nic nie znajduje i zakupy robie raz na pół roku, tak stamtąd mam juz z 7-8 rzeczy
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2011-04-22 o 15:50 |
|
|
|
|
#1055 |
|
goniąca własny ogon..
|
W bramie powiadasz... Dzięki
![]() A spotkała się któraś z Was z olejkiem przyspieszającym opalanie Marizy? |
|
|
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Często tam bywam ale nie widziałam tego ciuszka...dziwne:rolleyes : trzeba nadrobić
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Wizażanki
![]() Mam takie pytanie, może trochę nie na temat, gdyż szukam informacji na temat, gdzie jest takie schronisko z pieskami, z którego można by je wyprowadzać. Szwagier mojego chłopaka kiedyś tak pracował charytatywnie, ale niestety nasze stosunki są niezbyt fajne, więc od niego niestety się nie dowiemy, dlatego piszę tutaj z nadzieją, że któraś z Was wie ![]() Bardzo mi zależy, szukałam w internecie i nie bardzo mogłam znaleźć. Wiem, że na pewno jest jedno, ale nie wiem gdzie. Może jest ich więcej? Nie wiem, bo się niestety nie orientuje, nie znam jeszcze za dobrze Lublina ![]() Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;26492523]Cześć Wizażanki
![]() Mam takie pytanie, może trochę nie na temat, gdyż szukam informacji na temat, gdzie jest takie schronisko z pieskami, z którego można by je wyprowadzać. Szwagier mojego chłopaka kiedyś tak pracował charytatywnie, ale niestety nasze stosunki są niezbyt fajne, więc od niego niestety się nie dowiemy, dlatego piszę tutaj z nadzieją, że któraś z Was wie ![]() Bardzo mi zależy, szukałam w internecie i nie bardzo mogłam znaleźć. Wiem, że na pewno jest jedno, ale nie wiem gdzie. Może jest ich więcej? Nie wiem, bo się niestety nie orientuje, nie znam jeszcze za dobrze Lublina ![]() Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz [/QUOTE]Być może chodzi Ci o to na ul.Metalurgicznej http://www.schronisko-zwierzaki.lublin.pl/ Jeśli jestes tam wolontariuszem wyprowadzasz psiaki na spacery, ale bycie nim nie polega tylko na wyprowadzaniu i z tego co wiem, nie każdy wolontariusz to robi.
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może któraś z Was wie, gdzie w Lublinie kupie Ziaje Pro? Dokładnie żel normalizujący i peeling ten "bardzo mocny"? O ile w ogóle można to gdzies dostac w Lbn.
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupić zapewne można u konsultantki
|
|
#1063 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1064 |
|
goniąca własny ogon..
|
anoska nie chodzi mi o opinie, tylko o to, czy dostanę go w jakimś sklepie
|
|
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
W hurtowni kosmetycznej Quanta na Wrońskiej mają kilka produktów Ziaja Pro. W ich sklepie internetowym możesz zobaczyć i jeśli o takie Ci chodzi możesz zamówić i odebrać osobiście.
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie mogę kupić sodę w większej ilości w Lublinie?? jakieś hurtownie kojarzy ktoś? chyba wiem ze w makro,ale tam mam daleko;/ i specjalnie nie chce mi się tam jechać
|
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie czy taką maseczkę można ku;pić u nas w każdej aptece?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sk.html&next=1 Pytam,bo zawsze kupowałam w Superpharmie (zieloną),ale prędko nie będę ![]() Wesołych Świąt
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie a propos kosmetyków Cetaphil, wiecie gdzie mozna je kupić?
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie moge zakupić oleje kokosowe z vatiki? chodzi o konkretny punkt, byłam w paru miejscach, ale nie mieli ;/
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam w doz.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze na obywatelskiej będą mieli, zadzwon popytaj, zaoszczędzisz sobie czasu. Ja mam cetaphil żel do mycia twarzy i ciała no i dermoprotector ten krem-balsam, nie pamietam nazwy dokładnej i bardzo sobie chwale oba produkty, ale zamawialam przez net, przy okazji innych zakupów. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Przy okazji Wesołych Świąt wszystkim życzę
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Cetaphil jest na obywatelskiej
![]() Dziewczyny, gdzie mogę kupić żakiet/marynarkę z wywijanymi rękawkami? Coś podobnego jak tutaj, ale żeby nie było japanstyle http://i649.photobucket.com/albums/u...Mu/L-104aa.jpg
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
A gdzie kupię jedwab CHI? I w jakiej cenie od razu może wiecie..? Bo nie wiem czy mi nie lepiej będzie kupić na all
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten sprzedający ma jedwab CHI 15 ml za 3,70 zł ![]() Odbiór osobisty w Lublinie na Kunickiego 252.
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Czy gdzieś dalej ?

w tym pawilonie jest kwiaciarnia, coś na kształt fryzjera z solarium, fotograf.. z boku jest optyk.. a z tyłu w tym pawilonie jakiś taki menelski bar Baffie czy coś takiego
)