|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję )Jak nigdy tak mało do nadrabiania ;P . Ale widzę, że moje ala'cieniowanie chyba Wam nie przypadło do gustu, bo tylko Anula skomentowała ;P
|
|
|
#4022 |
|
Raczkowanie
|
Pilar1899 ten moj lakier to Vipera Jumpy 140
serdecznie go polecam!
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na moment tylko. Dorwałam się w locie do kompa bo chciałam Wam złożyć życzenia świąteczne. nadrobię Was chyba dopiero we wtorek
![]() A zatem: Śmierdzących pisanek Żeby Wam zdechł baranek Kulawego zajączka I koszyczka bez pałączka ![]() Życzy Wasza kochana Karola Zdrowych i pogodnych Świąt kochane moje Mokrego Dyngusa I duuuużo radości PS: I żeby Wam tyłki porosły ![]() ![]() Paaa Wszystkiego Dobrego i Zdrowego i lakierów w koszyczku ![]() (Mama się śmiała, że do Święconki mogłam wrzucić lakier, zmywacz i waciki |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych wesołych
ja tylko życzenia i cos odrobine pocytuje...i kciuk mi się złamał i to tak okropnie.... i sa dwie opcje albo zrobic wszystkie na okrągło i krótkie... albo zakleic ten jeden plastrem bo wygląda okropnie.... no a serdeczny w tym ręku tez nie jest na kwadrat bo dopiero odrasta po zlamaniu też... Co zrobić? bo sama nie wiem już (strasznie nie lubie mieć jednego innego paznokcia... a w tym przypadku już mam dwa w tym jeden paskudny na prawdę). z kolei jak wszystkie spiłuje na okrągło to będze strasznie długo zapuszczać do kwadratów... ale przynajmniej będę miała w miarę takie same wszystkie.. plis help! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26505182]Dostałam taaakie zgłoszenie na konkurs, że już się chyba nie muszę martwić, że ta zarozumiała laska, o której Wam pisałam, wygra Kurczę, dziewczyna namalowała tak przystojnego Alladyna, że szok ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- W ogóle zaraz skończę porządki i będę mogła ze spokojnym sumieniem zabrać się za malowanie paznokci Jak już wpadłam na fajny pomysł, to chcę go szybko zrealizować. Ale i tak dopiero jutro pewnie będę robić wzorek, bo najpierw muszę swatchnąć lakier, na którym będzie, a z tym już muszę czekać do jutra. Nudzę, co? [/QUOTE]Nie nudzisz kochana heheAlladyn taki przystojny mówisz ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26506559] Pytam, czy wolicie taką formę jak teraz (wszystkie zdjęcia w kupie, pod spodem opis) czy jak we wszystkich poprzednich tutkach (zdjęcie + opis, kolejne zdjęcie + kolejny opis itd...). [/QUOTE] nooo to ja wolę takie zdjecie opis zdjecie opis chyba hehehe jak przystało na lakieromaniaczkę
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-04-24 o 12:56 |
|
|
|
#4025 |
|
Konto usunięte
|
Czyli większości bardziej odpowiada poprzednia wersja tutorialu - nie ma problemu, będę pamiętać następnym razem
Dziękuję za odpowiedzi ![]() I czekam na komentarze na blogu
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
moje pazurki i zabawa ze stempelkami
i moje ostatnie zakupy lakierowe lakier z Pierre Rene z flejksami w promocji za 3zł Golden Rose biały do frencha Art Mini czarny i Eveline czarny lakier |
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a flejksy jakie tanie! super
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Strażnik Wizażu
|
Wesołych dziewczyny, wesołych!
wrzucam Wam tak na szybko (stąd te paskudne skórki i w ogóle) swatche kilku lakierów zrobiłam też fotki Holosiom, ale muszę je posegregować jakoś porządnie, bo sporo tego...PS: I taki wiosenny makijaż walnęłam sobie dziś :P szkoda tylko, że wizaż zjadł kolory, makijaż nie jest w całości matowy a nie mogę coś wrzucić zdjęć na imageshack...zaszalałam neonowo...paletka Sleek MakeUp ACID dla zainteresowanych ![]() Aaa, wiedziałam, że zapomnę...swatche od lewej na pierwszym foto: Jumpy nr 147, GR Paris nr 217 (zastanawiam się nad nim..może by ktoś miał coś ciekawego na wymianę :/), Essence - You Belong To Me, GR Paris nr 119 (fajny nudziako-brąz z drobinkami małymi) Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-04-24 o 13:40 |
|
|
|
#4029 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stemple idaelnie odbite ![]() Cytat:
świetnie!
|
|
|
#4030 |
|
Rozeznanie
|
a ja wrzuciłam moje pazurki na fejsa
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakiery tez ciekawe |
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gazeciaki mi nie wychodzą
to dlatego,że użyłam perfum zamiast wódki i na niepomalowany paznokcieć?
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
perfumy mogą być, ja robiłąm i wychodziły. A czy goły paznokciec ma coś do rzeczy to nie wiem...
może za krótko trzymasz/moczysz? albo gazeta niezbyt, jedne się lepiej odbijają inne gorzej
|
|
|
|
#4034 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda było mi żołądkowej gorzkiej otwierać, zwłaszcza że brata
dzięki za pomysł ze spirytusem,chyba nawet mam. będę próbować.
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych dziewczyny
Daje swoje paznokcie sprzed kilku sekund pomalowane lakierem Colour Alike 14 Ma cudną zieloną poświate, kocham go ![]() Średnio widać przepraszam ale cóż
|
#4037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Diana, baaardzo ładne paznokcie i wzorek ślicznie wyszedł Nikki, jak już mówiłam - bardzo podobają mi się twoje paznokcie i jestem z Ciebie dumna
|
|
|
|
|
#4038 |
|
Konto usunięte
|
Nikki, cieszę się, że się podoba
![]() A ja zmalowałam coś świątecznego, choć nie do końca Chcecieee?
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-04-24 o 15:03 |
|
|
|
#4039 |
|
Raczkowanie
|
Głupie pytanie
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
a to mam wlasnie na paznokciach
|
|
|
|
#4041 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękować
no właśnie te flejkszy za taką taniochę były- jeszcze jedna buteleczka zostala, a lakiery z cienkim pędzelkiem firmy Ados były po 1,20zł!!! Cytat:
dziękuję to był moj pierwszy raz ze stemplami Cytat:
śliczne są Cytat:
|
|||
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło że Ci sie podobają Ja trzymam kciuki za Ciebie żeby udało Ci się zapuścić ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26516543]Nikki, cieszę się, że się podoba ![]() A ja zmalowałam coś świątecznego, choć nie do końca Chcecieee?[/QUOTE]Śliczny jest Ten shimmer [nie wiem czy dobrze napisałam] fajnie wygląda ![]() Sie pytasz Pewnie że chcemy ![]() Fajneee Ładne lakiery wziełaś
|
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
![]() Pierwszy raz możecie zobaczyć moją prawą dłoń ![]() Baa, pierwszy raz ją w ogóle cykałam do zdjęć
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po GR 265 zaczęłam je lubić Dziękuję Orli ciekawe
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Dianka śliczne są
![]() Niki masz śliczne pazurki i żebym ostatni raz słyszała Twoje narzekanie naprawdę są piękne
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczności świąteczne widziałam, Sabb Orlico super
![]() Nikki!!!!! jaaaaaakie masz ładne pazurki! Ja jak spiłuje żeby mieć równe wszystkie to bede miała polowe tego co ty! Żadnego narzekania juz od ciebie, bo z dziewczynami cie zjemy, zobaczysz ![]() Teraz możesz szalec z lakierami jak tylko chcesz
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko że takie niewyraźne zdjęcie
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko ja dzisiaj tak zle sie czuje? ledwo wstalam o 8 ;/ nienawidze wstawania rano i lazenia do kosciola dzien w dzien przez swieta. ale w sumie w ogole swiat nie lubie.
jutro znowu na 11 na msze i co mi z tych swiat jak czlowiek nic nie odpocznie tylko chodzi i kazdy tylko sie irytuje nawzajem ;/ we wtorek do internatu a jeszcze musze tyle materialu ogarnac ojojojoj. jak to zwykle w swieta
|
#4049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mogę mogę tylko nie mam W wakacje będzie szaaał ![]() Ograniczam się przez nauczycieli Szkoła krzywdzi ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Beznadziejny dzień...
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Unie nowe pazurki
![]() Zapraszaaaaam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504294&page=26
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

. 

to dlatego,że użyłam perfum zamiast wódki i na niepomalowany paznokcieć?
Ma cudną zieloną poświate, kocham go