![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: zara szczecin
właśnie. dziewczyny? jak praca? ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZARA, praca w Zarze?
Przeczytałam niektóre opinie i szczerze mówiąc jestem przerażona
![]() Pracowałam w największej Zarze w Irlandii trochę czasu i przyznam, że bardzo miło wspominam ten okres i pewnie , gdyby nie ciąża i wychowanie córeczki, to nie przerwałabym tej pracy ![]() ![]() ![]() Jedynym minusem jest fakt, że w Zarze nie tak łatwo można wynegocjować pełen etat... U nas 3/4 pracowników było na pół etatu.... ![]()
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2010-03-09 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
Boszenka69 to miałaś wielkie szczęście pracując w takiej filii ZARA. W Polsce za różowo nie jest...niestety. Ja już pracuję od 3 lat w tej firmie i jeśli mogę być czegoś pewna to tylko tego że zmienia się, ale w stronę gorszą..ciągłego napiętnowania, niesprawiedliwego traktowania pracowników, ciągłej podejrzliwej obserwacji... widocznie w Irlandii ludzie mają przyjemniejsze pojęcie pracy w zespole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
czesc kochane.ide na dzien probny do zary ale w hamburgu.mozecie mi powiedziec co w ogole nalezy do moich obowiazkow?i co moga mi kazac wykonywac w tym dniu?na co powinnam zwrocic szczegolna uwage????z gory dziekuje za odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
jak jest ze zniżkami dla pracowników podczas wyprzedaży?
jeżeli limit pracownik ma na 1500 zł, to znaczy, że ta cena 1500 zł to cena pierwotna, czy cena już po przecenie dla pracownika? (kupuję dwie rzeczy - jedną za 70zł, która kosztowała 200 zł i jedną za 45, która kosztowała 150;;;; tzn, że z limitu odjęli mi 115 czy 350? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
jakie są wymagania? czy do zary przyjmują osoby bez doświadczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
z tego co kojarzę to raczej nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
BAN stały
|
czy jest tez cos takiego jak tylko pracownik magazynu? i czy wtedy ma ina pensje miesieczna? w ogole co sie tak kryjecie z pensjami? na innych watkach dziewczyny pisza bez skrepowania ile maja za miesiac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Rozmawiałem z menagerem - pracownik magazynu to taki sam pracownik przy kasie, obsluga klienta czy na przymierzalni. Ta sama płaca. Jedynie wybierasz sobie, jeśli masz możliwość, gdzie wolisz być. Jedni rozpierniczają na kasie wszystkie kolejki, inny woli nie wchodzić w kłótnie itp z klientami więc siedzi na magazynie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
BAN stały
|
o dzięki, żeby była taka szansa, że można wybrać. a ktoś wie jakie zalety a jakie wady ma praca na magazynie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Siedzisz na magazynie, na drabinach itp. przerzucasz te wszystkie ciuchy, prasujesz układasz. Więcej nie wiem co jeszcze się tam robi. Ale ogólnie to nie chciałbym na magazynie, jakoś wolałbym na sklepie wśród ludzi, przy muzyce i układać to co i tak jest już ułożone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Myślałam, że Zara prowadzi podobny nabór pracowników do tego w H&M (zostawiasz CV przy ladzie, jeśli będzie brakowało kadry to złożone CV są przeglądane), ale parę m-cy temu zaniosłam tam CV i ekspedientka mnie dosłownie "pognała". Mimo to widzę, że pracują tam od niedawna nowe dziewczyny. Czy w istniejącym już od dawna sklepie jedyna możliwość zdobycia posady jest przez kogoś znajomego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
![]()
jak wy szukacie pracy w sklepach odzieżowych?? idziecie z 30CV do jakiegoś centrum handlowego i zostawiacie je w każdym sklepie czy może wysyłacie CV przez internet??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Marta, najlepiej chodzic po CH i roznosic swoje CV. Taka droga na pewno sa duzo wieksze szanse na stanowisko sprzedawcy. Ze stron internetowych zwykle sa brani pod uwage kandydaci na stanowiska handlowe, koordynatorskie, kierownicze, rzadziej na sprzedawcow. A prawda jest taka, ze w sklepach typu Butik, Reserved, Cropp, House, ciagle kogos potrzebuja dorywczo chocby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
![]()
dzieki wczoraj sie przeszlam z CV i w 7 sklepach kogos szukali mam nadzieje ze oddzwonią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
praca w Zarze? nigdy w życiu. wytrzymałam tam 3 miesiące, gdybym została dłuzej zapewne bym zwariowała. jedynym plusem były dziewczyny z którymi pracowałam, tylko dzięki nim wytrzymałam ten czas... kierownictwo masakra! (gdańsk). Odradzam wszystkim !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie Wizażanki,
Mam pytanie do dziewczyn pracujących w ZARZE, bądź takich, które miały podobną sytuację. Złożyłam CV do ZARY, zadzwoniła do mnie pani i umówiła mnie na 3h próbne. Odbyłam je, wydaje mi się, że sprawowałam się dobrze, zastępca kierownika powiedział mi, że w ciągu 2-3 dni do mnie zadzwonią z odpowiedzią, czy mnie zatrudnią. Niestety minęły 3 dni i nic. Nie odbyłam nawet rozmowy kwalifikacyjnej tylko od razu 3h próby. Czy pracodawcy w ZARZE oddzwaniają do pracowników w innym czasie, np jeżeli potem będą kogoś potrzebować czy już jestem na straconej pozycji i nie mam się co łudzić? Pozdrawiam i czekam na Wasze spostrzeżenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
kobieta za ladą
|
Dot.: ZARA 3h próbne i co dalej???
jeśli ni odzwonili tz że chyba sie nie dostałaś,ja kiedyś miałam podobną sytuacje (tz ja sie dostałam ale to nie byla zara tylko inna sieciówka),właściciele sklepu odzwaniali tylko do przyjętych
![]() no ale dziś niedziela to może zadzwonią w poniedziałek?
![]() |
#171 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZARA 3h próbne i co dalej???
moja koleżanka też była na 3 godz próbnych minęły dwa lata i nadal nikt do niej nie oddzwonił, nie miej złudzeń, lepiej po prostu mile się zaskoczyć, inna znajoma pracowała w zarze 10 lat, o 17.50 wręczyli jej wypowiedzenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
A jak jest z pracą w Massimo Dutti? Od 15 zaczynam szkolenie a nic na temat pracy w Massimo nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
Witam,
Czy ktoś z pracujących w ZARZE widział te buty na sklepie? Bardzo chętnie kupię! Proszę o odpowiedź w tym temacie, jeżeli ktoś by je widział. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BANKLE%2BBOOT Z góry bardzo dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zasiedzenie
|
Odświeżam wątek. Czy sa jakies wizazanki, ktore moga cos opowiedziec o pracy w zarze? Jak zarobki/jakie stanowiska sa w sklepie/ile placone za godzine? Otwieraja u mnie w miescie pierwsza zare i jestem ciekawa
![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
cz trzeba mieć doświadczenie żeby pracować w zarze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć sama chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej, ponieważ u mnie też otwierają pierwszą Zare ![]()
![]() |
![]() |
#177 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, a jak jest w Zarze we Wrocławiu ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
podbijam
![]() co nowego w Zarze/ praca, rozm.kwalif...
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cremova a ta nowa Zara to nie w Kielcach przypadkiem? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.