|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy faceci nie powinny wycierać penisów po sikaniu ?
Cytat:
z tymi wkładkami to się nie zgodzę moja pani ginekolog wybiła mi noszenie wkładek właśnie ze względów higienicznych,to właśnie wkladkom zawdzięczam ciągłe infekcje, odkąd ich nie noszę (a długo nie mogłam się przemóc...) mam spokój
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wszelkie zapachowe wkładki/podpaski to już w ogóle zabójstwo dla okolic intymnych.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(moze pomysli ze popuszczam ... ). Mimo ze sa bardzo cienkie zawsze czuje jakbym miala na sobie pieluche ![]() Bo ja gdybym cos takiego znalazla u niego w majtkach to .
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkładki są praktycznie niewyczuwalne i niewidoczne, te najcieńsze są nie do wyczucia przez spodnie (i nie przez spodnie też, bo są miękkie
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mojemu facetowi wytłumaczyłam do czego służą wkładki, nie lubię jak wydzielina mi ląduje na bieliźnie, a wiadomo, że to się zdarza w zależności od sytuacji. To już doszło do tego stopnia, że wkładka nie przeszkadza nam przy "szybkim numerku"
, jak rodzice są w domu. Jest przyklejona do majtek i tyle, nie skupiamy się na niej. Ba, co więcej, zdarzało się, że mój facet wyrzucał moje wkładki właśnie po seksie.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mylisz wkładki z podpaskami - wkładka to takie malutkie coś, to przyklejasz na majtasach tylko w kroku (więc nie ma nawet technicznej możliwości żeby ktoś ją zobaczył).
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Mój facet nie podciera się po sikaniu i jakoś nie ma plam na majtach
ani tez nie śmierdzi od niego, jest czyściutki i pachnący![]() ale co tam mogę wiedzieć, skoro jestem obleśna bo nie używam wkładek ![]() tak nawiasem po co Wam te wkładki?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Dla mnie bardzo niewygodne uczucie. I tak jak napisalam nie mam pojecia co mialabym powiedziec Tz'owi gdyby zapytal co to jest. Dlatego najwygodniej czuje sie bez zadnej podpaski. Majtki zmieniam wystarczajaco czesto i wiem w ktorych dniach czesciej odwiedzac toalete.
|
||
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ:
Cytat:
Hmm... Cytat:
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma opcji, żeby ktoś zauwazył. przez samą bieliznę też nie widać wkładki, a co dopiero przez spodnie.
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Te discreet to są niezauważalne nawet przy cienkich spodniach.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Mój chłopak się nauczył przy mnie się podcierać po siusianiu. jestem z tego zadowolona
|
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Mój kamyczek do ogródka...podobnie, używam kabiny, bo tam jest papier. Poza tym jestem "pee shy" i nie wysikam się jak ktoś patrzy.
Ku radości respondentek zacytuję wierszyk z toalety akademika córki: "If you sprinkle when you tinkle, be so neat wipe the seat"
Nic tak serca nie studzi jak poznawanie ludzi... Jan Izydor Sztaudynger Edytowane przez marekadam Czas edycji: 2011-04-26 o 03:37 Powód: błędny cytat |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przynajmniej wiesz ,że jak zaczniesz popuszczać to twoj tz cię wyśmieje,lepiej wiedzieć takie sprawy od początku,masz rację. Nie wiem dlaczego miałabyś znależć wkładkę w majtkach swojego chłopaka ale w końcu są to wkładki intymne i nie ma płci dla jakiej sa przeznaczone. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci zdecydowanie powinni się wycierać! Świetny i bardzo potrzebny wątek
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
dawno się tak nie uśmiałam na wizazu,nigdy nie interesowałam się co TŻ wyprawia za zamkniętymi drzwiami i nie zamierzam o to nawet pytać.Tak jak nie wyobrażam sobie,żeby mnie pouczał czy mam nosić wkładki,albo innej obsługi majtek---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
macie jakieś granice intymności,że się tak zapytam
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak masz okazje oglądać, takie plamy to nie dziwię się ![]() Ale Wy się bulwersujecie. Kobiety w tych czasach, to chcą wszystko pozmieniać, może zacznijmy od siebie?
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
śmieszny wątek
![]() ja mojego w toalecie nie śledzę, nie interesuje mnie czy się wyciera czy nie... ale jestem w szoku, że niektóre panie nakazują mężczyznom nie tylko wycieranie się po sikaniu ale też sikanie na siedząco - to jest dla mnie szok! jakbym mogła sikać na stojąco to też bym sikała, po co tracić czas na siadanie, gdy można stać
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak ty ale ja jestem idealna ![]() Cytat:
pewnych rzeczy można się domyslić i ja w tym żadnej ingerencji nie widzę. Podcieranie sie po A i B nie zaliczam to nieskazitelności i super zadbania ,jest to sprawa tak oczywista jak wschód słońca. |
||
|
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się, można się domyslić, jesli zmieniam codziennie ubranie, kąpie się dwa razy dziennie i mam w szafkach 50 rodzajów perfum to można się domyslic ale to wszystko.. Nie wypada pytać o wszelkie szczegóły albo nakazywac/sugerować sposób sikania.
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki facet do jasnej cholery sika na siedząco? Komedia jakaś. Reakcji mojego mężczyzny nie będę powtarzać... Mój nie wyciera i jest czysty, nigdy nie ma plam z moczu ani nie śmierdzi. Zawsze jest czysty, zadbany i ślicznie pachnie. Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2011-04-28 o 01:15 |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Znam jedną kobietę,która pracuje jako opiekunka w domu starców.
W związku z tym,kiedyś opowiadała mi ,jak wkurza ją specyficzny zapaszek,bo ,,faceci tylko strzepują sobie druta i wsiooo.. z powrotem w gatki go zamykają''. Rozśmieszył mnie ten tekst....no,rozumiem sytuację-starsi i schorowani mężczyźni-,ale,żeby młodzi o to nie dbali?Hmmm...
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
Sante mamy ale dla nas siku to nie jest nic strasznego
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
mój tez na stojąco i za Chiny nie usiądzie, bo to jego zdaniem "niemęskie".
Namawiałam go wielokrotnie, bez skutku. Natomiast np. we Finlandii jest to normalnie przyjęte. Więc to kwestia obyczaju społeczeństwa, w którym wychował się dany facet.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kolega powiedział mi kiedyś,że on w ,,normalnych warunkach'',czyli tam gdzie jest wc-to sika tylko na siedząco i nawet robi jedno i drugie jednocześnie.
![]() Jak pod chmurką,to na stojaka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

moja pani ginekolog wybiła mi noszenie wkładek właśnie ze względów higienicznych,to właśnie wkladkom zawdzięczam ciągłe infekcje, odkąd ich nie noszę (a długo nie mogłam się przemóc...) mam spokój 

a wszelkie zapachowe wkładki/podpaski to już w ogóle zabójstwo dla okolic intymnych.
(moze pomysli ze popuszczam ...
). Mimo ze sa bardzo cienkie zawsze czuje jakbym miala na sobie pieluche 
.
ani tez nie śmierdzi od niego, jest czyściutki i pachnący

.

faceci zdecydowanie powinni się wycierać!
dawno się tak nie uśmiałam na wizazu,nigdy nie interesowałam się co TŻ wyprawia za zamkniętymi drzwiami i nie zamierzam o to nawet pytać.Tak jak nie wyobrażam sobie,żeby mnie pouczał czy mam nosić wkładki,albo innej obsługi majtek
macie jakieś granice intymności,że się tak zapytam