|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkiego po trochu :-)
Dziękuję ślicznie za miłe słowa!!
Aniu-dziękuję! kalina1984-dziękuję! asiunia33-dziękuję! kaariokaa-dziękuję!u mnie tez długo leżała zanim zdecydowałam się ją pociąć ![]() pastek1 -dziękuję! lexor-dziękuję! chomik1-dziękuję! Renatusia-dziękuję!staram się... mirosek-witaj i dziękuję!spróbuj to nie jest takie trudne ![]() jola2243-dziękuję! gosiak3005-dziękuję! tymczasowylogin-dziękuję! mirra78-dziękuję! I jeszcze wielkanocnie ![]() Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Prześliczne jak zawsze
![]()
![]() |
![]() |
#783 |
Rozeznanie
|
sliczne
![]()
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Piękne
![]()
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
6 jest super!
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
Świetne kartki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Madziu -dziękuję Ci za prześliczny wpis i karteczkę świąteczną
![]() Martwię się że moja karteczka jeszcze nie doszła do Ciebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
Przepiękne. Nie potrafię wybrać najładniejszej.
A tego zajączka z piątej kartki to skąd masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle piękne kartki, ta najcudowna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1303063654- jak takie kwiatki zrobić?są śliczne
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Cudne karteczki jak zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
cudowne karteczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
Cudne!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
śliczności
![]() ![]() W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości.
![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
Niech Ci jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje, mały kurczaczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia. Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!
![]() |
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
_______________.__.'…..…_ )
_______________<_,)'…..-"a\ _________________/'...(……..\ ____._.-----..,-'…………...(`"--^ ____//…………………….| ___(|………`;……..……..| _____\…..;.----/…………,/ ______)…//…/____|…|\…\ ______\…\\…\____|…|/…/ _______\…\\…\___|…|\../ ________`" `"____`"` Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Skacze zajączek po lesie
i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje, potem znika w długich susach cały mokry od dyngusa! Wesołych Świąt życzy Basia ![]() _____s§§____________§§ ____s§$$§__________§$$§ ___§§$$$$§_________§$$$§ __§$$$_$$$§_______§$$$$§ _§$$$$_$$$$§_____§$$$$§ _§$$$§_§$$$$§___§$$$$§ __§§§___§$$$§§_§§$$$§ ___$$____§$$$$_$$$$§____§ §_§§ ________§$_________$s__§§ §♥§§§ _______§____@___@___§__§d §§§ _______§______()______§__ _$§§ _______§____\\\__///__§____§ ________§____§§§____§____ __§ _______ ♥ ♥ ♥ _____♥ ♥ ♥ __§ _§§§__♥_____♥ ♥ ♥ ♥_____♥__§§§ §$§$§___♥_♥___♥_♥___♥__♥_ _§$§$§ §$$$$§_____§_____§__§__§$ $$$§ _§$$$$§____§_____§_§__§$$ $$§ __§$$$$§§_§_______§§_§$$$ $§ ___§$$$$§___________§$$$$ § ____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§ ______s§§§$$§§§§§$$$§§§s __________$$$$$$$$$
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Aniu-dziękuję!
Aniu-dziękuję! kalina1984-dziękuję! asiunia33-dziękuję! Kathinna-dziękuję! inion_mekhi-dziękuję! pastek1 -dziękuję! kaariokaa-dziękuję!zajączek posłany ![]() Aldonko-dziękuję!to są kwiatuszki z dziurkacza,stokrotki,2-3 sklejone razem. jola2243-dziękuję! honka'-dziękuję! mirra78-dziękuję! Dziękuję za przemiłe komentarze! Alicja,Aniu,Beatko,Asiuni a i Basiu -dziękuję za życzenia! Pokazuję 4 karteczki od wizażanek: od Suzai,Anki43,Eveliki i Kaczuchy47!dziękuję! Życzę Wam wszystkim kochane zdrowych i wesołych Świąt!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
§§____________§§
_____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Jest na świecie wiele pisanek,są ładne i są malowane,
ale ja znam taką jedną, przy której wszystkie inne bledną. Życzę Ci dużo zdrowia, miłości i kawałek nieba, bo naprawdę w tą pisankę więcej upchnąć się nie da ... WESOŁYCH ŚWIĄT !
![]() |
#803 |
Rozeznanie
|
W te piękne Święta,
gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! ![]()
http://swiatkasiuleczki.blogspot.com/ moj blogasek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470992 roznosci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504246 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post28598210 SUTASZ ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587735 szydelko |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
**___**
_**___**_________*** * _**___**_______**___ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o ___o#o#________o ____o#o# ____o### _____o#o Z najserdeczniejszymi życzeniami Gosia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij z kto? Zgadnij skąd?
Życzę Ci wesołych świąt! Nie myśl sobie, że to bajka, Życzę Ci smacznego jajka Niech tradycja wodę leje, Bo zajączek znów szaleje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
Madziu-Skarbie!
Wieki całe mnie u Ciebie nie było! Natworzyłaś wspaniałości w tym czasie-podziwiam!!! ......................... ......................... ......................... .................. Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze.
W kropki, w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki. Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkiej Nocy. Niech radosne Alleluja będzie dla Ciebie ostoją miłości i wiary. Niech pogoda ducha towarzyszy Ci w trudzie każdego dnia. Wiele szczęścia na co dzień. - Pozdrawiam cieplutko! -Marlena
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ![]() Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Śliczne karteczki zrobiłaś i śliczne dostałaś
![]()
![]() |
#808 |
Rozeznanie
|
Witaj Madziu! Właśnie nadrabiam zaległości na Twoim wątku, jestem pełna zachwytu dla Twoich prac, piękne karteczki, co jedna to ładniejsza, wszystkie bardzo mi sie podobają. czekam z niecierpliwościa na kolejne. Pozdrawiam serdecznie
![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny!!!dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia! Właśnie wróciłam po chwilowej przerwie i lecę nadrobić zaległości na Waszych wątkach!
pastek1 -dziękuję! Marto-dziękuję! kasiuleczka25-dziękuję! myszka gosia-dziękuję! jola2243-dziękuję! Marlenko-dziękuję!! Marto-dziękuję raz jeszcze!od Ciebie też dostałam piękną kartkę ![]() Kamilko-dziękuję! Dziś pokazuję zaległe karteczki wielkanocne,które dostałam od Renji 28IX i Martusi-anity19800 oraz te,które ja wysłałam i ozdobę-kurkę ![]() I to będzie wszystko w temacie wielkanocnym,już wkrótce inne karteczki ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie, tak kolorowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.