|
|
#61 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Tak spoory
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
), potem jeszcze trochę z małżem się powkurzaliśmy na siebie, potem padł nam odkurzacz, w ogóle byłam przez pół dnia tak nabuzowana, że do południa to prawie nic nie mogłam jeść, bo miałam żołądek z nerwów ściśnięty Po południu jakoś się uspokoiło i wieczorem... A dziś byliśmy u mamy mojej, a teraz jeszcze niedawno u sąsiada od cerutinów i budyniów ![]() W ogóle myślałam, że od 16 już nikt nic nie pisał, a tu nowy bar
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#62 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, to sam fakt posiadania przez takiego pana konta na fotce totalnie by go dla mnie zdyskwalifikował, nieważne, jak przystojny by nie był Chyba przeholowałam z tym żarciem. Łączy się ktoś w bólu? i głupocie.
|
|
|
|
|
#63 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeszcze jedno- zaciek, nieduży, miał wymiary- jak pisałam- 30 na 5, sama widziałam, a więc kwota 1800zł jest wzięta z sufitu i wg mnie wskazuje na to, że sąsiadka dogadała się z ubezpieczycielem. Tylko, że to jest nie do udowodnienia. Ale zobaczcie, jakie pole dla złodziejstwa. Nie to, co w samochodach, gdzie ten, kto zrobił szkodę, musi podpisać papier- musi być stwierdzona jego wina. a jak się nie zgadza, przyjeżdża policja. 2. Ja też! Ciekawe, ile będę ważyć we wtorek- poza mięsami na zimno pożarłam koryto paschy ![]() Cytat:
jak Wojtek wniósł jajo do pokoju- pokrojone na ćwiartki, zdolna byłam tylko jęknąć "O Jezu...." Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle dziś jest dzień pięknych zdjęć- tego zdjęcia Natalki z kotkiem nie zapomnę, i Maja, i widoki Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() Spooro W Święta wychodzi mnóstwo napięć, niestety. I często to, co planujemy, wychodzi odwrotnie.
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vilja - dzięki. Oglądałam nawet kiedyś ten odcień ![]() Chyba wybiorę się do fryzjera na farbowanie. Marzy mi się typowa marchewa, a póki co jestem zmuszona farbować się na odcień miedziano-kasztanowy. Nie jest źle, ale to nie do końca to, co bym chciała
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, dobranoc...
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ić ![]() Powiem wan njusa -ząb mnie boli Myślałam, że skoro już u mnie popadało, pogrzmiało, to przejdzie.Dzieee taaam. Napiernicza jak nie wiem co
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się I wiecie, co? Czytam sobie o protestantyźmie. ![]() Cytat:
Ja po Świętach się przyciemniam
|
|
#68 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie dziś było pochmurno, a potem padało, nawet do domu wracaliśmy w deszcz, ja w butach ażurowych Cytat:
Bardzo ładny avek ![]() Cytat:
I od tego się zaczęło...
Jutro mieliśmy gdzieś wybyć na łono natury, a tu ma padać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Szulc się chyba nazywa albo jakoś tak.
Taka pucułowata brunetka, śpiewała "please don't stop the music" czy jakoś tak. O Marchewie na głowie to ja od jakiegoś czasu myślę. Uwilebiam włosy w kolorze młodej marchewki. Ale jakoś się siebie w tym kolorze w ogole nie widzę
|
#70 | ||
|
Przyczajenie
|
Dziękuję, choć teraz widzę, że straszna pikseloza tutaj wyszła
(choćby na fb zdjęcie jest bardziej gładkie, bez szumów )Cytat:
Sama idea tego portalu jakoś nie bardzo mi pasi ![]() Łączę się w bólu, za dużo zjadłam i teraz brzuch mi nawala Cytat:
Wywaliłam na to sporo pieniędzy, a efekt był okropny...![]() Wkurzyłam się i po jakimś czasie kupiłam rozjaśniacz i pokryłam nim te ciemniejsze pasma, na szczęście zadziałało i nie widać teraz dużej różnicy przy reszcie włosów Idź na całość, nie będziesz żałować, marchewy są
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Bo on śmierdzi
![]() A ja kombinuje , jak tu by zamieszakć na zadupiu. Fajnie makra wyszły ![]() Rubens jest za✂✂✂isty. Idę robić melbę
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-24 o 22:42 |
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubieu świąt - czujeu się strasznie zmęczona, przejedzona i fogóle nigdy nie wypocznę, tylko czuję się jeszcze gorzej przemęczona ![]() Jeszcze jutro rodzina przyjeżdża i znów w kółko pierdylion razy słuchać tych samych co roku głupich docinków kiedy ślub, dzieci, znów te same pijackie piernożyczkowania i bełkoty za stołem, znów bachory będą darły japę, aż mnie łeb rozboli, a reszta rodziny też będzie na mnie darła, że nie chcę ich pilnować "ucz się! przyzwyczajaj jak swoje bedziesz miała!" A jak z praca? Kiedy ślub? Decyduj się, bo nie wiemy czy Ci gospodarkę całą zapisywać! (co z tego, że przepisać będą musieli dopiero za 5 lat, a przez ten czas może się od choooja rzeczy wydarzyć )A pocałujcie mnie wszyscy w doopę Dopsz, że litrowe wino jest kupione, to może się nawalę choć trochę i bedzie luss... ![]() A jeszcze lany poniedziałek i gnoje z woda przyjadą i będą znów po domu latać i drzeć się i wszystko polewać ku ogólnej uciesze dziadków "ojoj jak ładnie! ślicznie jeszcze raz!" "Weź ich do swoejgo pokoju, pokaż im kopmuter!" Takiego wała! ![]() pa
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam, czeka na mnie wódka z colą. Takiemu towarzystwu się nie odmawia.
PS. To w końcu jest Sad Bar czy Jajcarski Bar? PS.2 W sumie to bez różnicy - jaja też mogą być mizerne i smętne. Maja - normalnie podpisuję się pod wszystkim co napisałaś. Tylko że ja w rodzinie to już starapanna której kota chcą kupować. A dziećmi mam się zajmować w ramach - "swoich się nie doczekałaś to chociaż dobrą ciotką możesz być" A choooj Wam wszystkim tam gdzie najbardziej boleć będzie.
Jestem...żoną ![]() Jestem...mamą Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-04-24 o 22:48 |
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle czasu po zatruciu powinien już chyba być dednięty i nie boleć? Chociaż raz zdarzyło się,że mi się część lekarstwa wypłukała, dostało się powietrze i bolało jak jasny gwint. Madzik, białego nie czytaj Za to innym razem nic nie bolało, ale jak doktorka wydłubała lekarstwo i zaczęła gmerać przy nerwie, to mało brakowało, a bym się znalazła pod sufitem, razem z fotelem Słychać mnie było chyba w drugim końcu miasta Nerw okazał się być jeszcze nie całkiem dednięty A doktorka na to ze spokojem mi mówi: pani Asiu, pani tak nie krzyczy, bo mi pani pacjentów wystraszy ![]()
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Ojessu, Maja, to mi normalnie przypomina dialogi z Kogla-Mogla
![]() "Mus jest żebyś ty za mąż szła! "Ja tam żadnego musu nie czuję..." "Ale gospodarka czuje mus!" Ale to film. I to sprzed ponad 20 lat. Więc jak masz tak w realu, to... trzymam kciuki, żeby Ci żadnego Staszka Kolasy nie znaleźli.
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przeczytałam, ofkors. Bo jak się pisze "Madzik nie czytaj" to oczywiste, że Madzik przeczyta ![]() Jesuu, aż mnie zemdliło jak przeczytałam :mdlej e:Ves - opatrunek mi się trzyma, wyczuwam go językiem. Nic mi się drastycznie nie wykruszyło. A z tym bólem to jest tak, że przez te parę tygodni bolało mnie może ze dwa razy. I naprawdę mam wrażenie, że miało to związek z nachodzącymi opadami, wilgotnością powietrza... Hesusie, teraz będę miała wizje, co mnie czeka w czwartek.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-24 o 22:53 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Phi. Wśród moich okazów to koteczek.
A na serio, W. też uważa, że śmierdzi "znów dym i siodło" ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Maju, daj sobie w czajnik, miej przygotowane wcześniej wiadro z wodą i zlej gnojów i tych, co bedą zadawać glupie pytania.
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej "znajdź se jakiegoś chłopaka, co pole obrobi, albo mechanika - warsztat już jest, z wyposażeniem, żeby rozwijał interes" Taa... bo oczywista będeu se szybko szukać męża, bo tak chcą, i to szukać pod kątem jego zawodu: żeś rolnik i mechanik? To cho do ołtarza! Cytat:
![]() może cuś źle to lekarstwo założyła? Dentysty też partaczą ![]() Ja mam jeden ząb po kanałówce, ale mi go zębotłuk tak spierdzielił, że kilka lat sieu męczę, się normalnie ząb kruszył co chwila, w końcu prawie połowa odpadłą, co z kolei odsłoniło dziąsło, które się strasznie raniło, puchło i bolało itp.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-24 o 23:17 |
||
|
|
|
#79 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też bym chciała melbę, ale nie zmieszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Matko, sąsiedzi są w środku pijackiej popijawy, z wrzaskami i sądząc po odgłosach chyba znowu sprosili wszystkie małpy z okolicy A ja chcę iść spać
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- A propos rodzinnych pytań o zamążpójście. Siedzimy dziś u babci, gadka-szmatka itd, ja przeglądam gazetę jakąś a dziadek o coś mnie pyta. Nie dosłyszałam - myślałam, że pyta o to, czy nadal pracuję tam, gdzie pracuję. Machinalnie kiwam głową, że tak "w....". A tu wszyscy w ryk Okazało się, że dziadek pytał, gdzie chcę robić wesele✂✂✂✂a, zeświruję z tego bólu. Od piguł to już odlot prawie dziś mialam ![]() Maja - stawiam na te deszcze, bo "ciągną" też mnie dolne zęby...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-24 o 23:04 |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie? bo zęby promieniują mnie trochę bolała dolna szóstka i straszliwie nawalała górna nad nią, a sieu okazało, ze to w dolnej trzeba było zrobić kanałówkę, a góra zdrowa i na nią ból promieniował ![]() Szczęki mnie też rwą z przeziębienia, od ucha albo zatok ![]() Ponoć przyłożenie przegryzionego goździka pomaga na ból zęba Co do jutrzejszej imprezy, to przyjeżdża siora z rodziną - a więc będą znów te same ✂✂✂✂✂✂✂one gadki, co i miesiąc temu jak byli, i w Boże Narodzenie... i jesienią... i jak za 2 tyg. znów przyjadą, to znów to samo... itd. a najgorszy mój stary i szwagier - no w kólko, w kólko to samo pierdzielą ![]() dobra, bede lazła spać, bo mię się oczy kleją
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-24 o 23:15 |
|
|
|
#82 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
(u nas jest bonjela w UK, w Polsce odpowiednikiem chyba jest Sachol). Zazwyczaj kiedy mnie boli ząb to smaruję tym dziąsła i pomaga
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Viljo - właśnie znalazłam Sachol w apteczce
|
|
|
#84 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Heh... 41,5 ![]() O, nawet tak wolę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sąsiadka nie zasługuje na kup - to dobra wróżba ![]() I co? ![]() Ja zmieniam odcień ![]() Cytat:
Cytat:
Widzę to! Ciotka: "Kiedy ślu..." A Maja chlust, całe wiadro w twarz Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nigdzie nie ideu - to do mnie się zwalają
![]() Cytat:
niestety ciotki byłyby ciekawą odmianą, a będzie zestaw standard - siora z małżem i dzieciorami, jak w każde święta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-24 o 23:25 |
|
|
|
|
#87 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe czemu z mieszkaniami nie jest jak z autami rzeczoznawczy se oceniają jak chcą bo myślą że każdy ubezpieczony i mu wsioehhhhh no bo oczywiście juak trza było pracować i święta szykować to było piknie a w święta leje (u mnie już dziś lało od samego rana ) Cytat:
ja takie historie tylko z opowieści znam, głównie dlatego ze święta spędzam wyłącznie z rodzicami + ewentualnie ulubionymi kuzynkami, więc nie ma mowy o niechcianych spędach i dziwnych rozmowach Ale mi się spać chce
|
|||
|
|
|
#88 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Chciałabym to zobaczyć- albo jak leje na niziołków
|
|
#89 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Dostań globusa i zamknij się w pokoju. I zabroń hałasować.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak chceu niech się odnożyczkują i wreszcie srosumiom, że ja dzieci niet i do ślubu ani mieszkania ze starymi też mi nie spieszno, więc niech przestaną zawracać mi rzyć ![]() Cytat:
żebyś wiedziała, ze dostanę. Zawsze mi łęb pęka od czyjegoś darcia ![]() A młodszy ponorowiony i rozpuszczony gówniarz i już nauczony, że jak zaczne drzeć mordę, to mu dla świętego spokoju wszystko dadzą se tak wychowali, to niech se teraz niańczą, razem z trzecim jak się urodzi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-24 o 23:31 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

Czy to spoory krwotok? 

nie myślałeś, żeby się z babkami zacząć spotykać? 

Łączy się ktoś w bólu? i głupocie.
ktoś przychodzi do poszkodowanego, ocenia straty i pyta kto winny a do domniemanego sprawcy nawet nie zagladają

Nie powala jakością, ale mi się podoba 

)

niech się odnożyczkują i wreszcie srosumiom, że ja dzieci niet