|
|
#4411 | ||||
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
dzień dobry
ja jeżdziłam dziś po rodzinie, na szczęście jutro spokój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja wczoraj wieczorem się dobijałam, bo mnie tknęło żeby przejrzeć swoje zdjęcia z wakacji w 2007 i 2008 bodajże. latam z gołym brzuchem i wyglądam świetnie, a teraz...
|
|
#4412 |
|
Konto usunięte
|
chwilowy spadek nastroju mam
przez ten deszcz
|
|
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem zła...
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4415 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Czytam literaturę do swojej pracy licencjackiej i są takie smakowite kąski jak to:
"Kobiety, których partnerzy mieli symetryczną budowę ciała (za pomocą suwmiarki zmierzono ich łokcie, stopy i tak dalej), miały, zgodnie z deklaracjami obojga partnerów, znacząco większą liczbę orgazmów podczas stosunku."
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4417 | |
|
|
Cytat:
O symetrii przeczytałam już chyba z 50 stron. Symetryczna twarz to pikuś, symetryczne kostki, nadgarstki, rozstaw oczu proporcjonalny do szerokości nosa. Po prostu człowiek rozebrany na kawałki ![]() Teraz przerabiam rozdział o wyższości wysokich mężczyzn nad niższymi i o tym jak u kobiet to nie ma znaczenia jeśli chodzi o dobór naturalny. Dzielę się ciekawymi kąskami typu: "Bez bicepsu nie ma seksu".
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo, jaki masz tytuł pracy?
|
|
|
|
#4419 |
|
|
"Kobieta w sztuce wstrętu i kulturze popularnej XXI wieku - analiza piękna." Rozbieram w swojej pracy kobietę na kawałeczki
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, na socjologii przerabiałam to w tę i we w tę
Ogółem jesteśmy nastawieni na reprodukcję i dlatego wybieramy osobników, którzy na pewno nam dadzą to, czego oczekujemy Aczkolwiek bądź, co bądź - ja muszę mieć wysokiego faceta, nie jakiegoś giganta, ale miło by było, gdyby miał 185-190cm wzrostu ![]() No i przez brata mam wypaczony gust - musi być sylwetka V i widoczny, ale nieprzesadzony biceps
|
#4421 | |
|
|
Cytat:
Dlatego wg mnie to już gigant ^^ 180-185 jest dobrze Chociaż ja + obcay, echh... ![]() Z drugiej strony w krakowskim mieszkaniu ze swoimi 176 cm jestem najniższa, współlokatorka 180 cm, a chłopaki ponad 180 cm. Taki domowy krasnal ze mnie |
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gdzieś kiedyś przeczytałam odnośnie dobierania się względem zapachu potu - że musi być dla drugiej strony pociągający, a nie smrodek. Tzn że tak się go odbiera
A druga rzecz że najbardziej udane związki są między osobami podobnymi z rysów twarzy do siebie.Trzecia - że DNA muszą być jak najbardziej różne - bo natura dba o to żeby powstała z potomstwa jak najbardziej zróźnicowana mieszanka ![]() Nie wiem ile w tym prawdy ![]() Co do wzrostu - krakusy to niestety w 3/4 malizny.... Umówiłam się kiedyś z jakimś przez neta, i pytam jakie mam buty założyć - a on że mogę wysokie, bo wysoki Ubrałam dość niskie (5 cm). Reszta jest milczeniem
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-24 o 21:08 |
|
|
|
#4423 | |
|
|
Cytat:
Ale nic się nie dzieje, no szału nie ma. Są też tacy, których zapach sprawia, że w głowie się kręci i to nie z powodu obfitości perfum ! Prawda jest taka, że teraz trudniej czuć "naturalne" zapachy, bo zagłuszamy je perfumami, więc też ciężko powiedzieć co z tym zapachem ![]() Z podobnymi twarzami to fakt, może nie identyczne, ale czytałam dzisiaj, że zbliżone do siebie np. o podobnym rozstawie oczu, zbliżonych wzrostem. Coś tam było o szukaniu partnera podobnego do rodziny swojej, przedstawiono do tego badania na zwierzętach. Ogólnie zwierzęta i ludzie preferują związki wśród tej samej grupy etnicznej, co chyba mniej sprzyja różnorodności genetycznej? Więc tutaj mnie zastanawia: podobni ale jak najbardziej różne DNA? Nie wiem, ale widocznie coś w tym musi być
|
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Z podobizną to fakt, bo jak tak patrzę na swoich byłych to jedni mieli duże oczy jak ja, inni wydatne usta jak ja, albo większe nosy (to akurat mój kompleks
), ale czego nie zdzierżę to większa chudość ode mnie!A ostatnio jak byłam w Krakówku to wielu miłych facetów mijałam, wysokich też ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Omg, uwielbiam publiczne wyznania eksów na fejsbku do innych kobiet -.- Ale moja wina, on mi się znudził
|
#4425 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem mniej wiecej Twojego wzrostu a jak zaloze obcasy to goruje nad wiekszoscia ludzi w autobusach i tramwajach |
|||
|
|
|
#4426 | |
|
|
Cytat:
![]() Jak skończę to dam przeczytać Mam nadzieję, że nie spodziewasz się pracy na miarę Nancy Etcoff. ![]() Łączę się w bólu, też to mam, że na obcasach jestem jak latarnia morska
|
|
|
|
|
#4427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jutro też ma padać?
|
|
#4428 |
|
|
e milko
Może w ogóle zechcesz zostać krytykiem mojej pracy? Niestety, promotorka powiedziała mi, że stosuję bardzo dużo skrótów myślowych i fajnie by było jakby przed oddaniem ktoś mi wskazał. : "to i to rozwiń", "nie za bardzo wiem o co tutaj chodzi" etc. Bym wiedziała, gdzie mam dopracować doszlifować ![]()
|
|
|
|
#4429 |
|
Copyraptor
|
Nie no, trochę żartuję
po prostu to, co ja kupuję, to jest przeciwieństwo mini laptopa - desktop to taki normalny komputer, pudło. A ja zainwestowałam w potężne bebechy i monitor 23 cale, więc bydlę temu maxi.
|
|
|
|
#4430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaka parę lat później była radość, jak po odpimpowaniu komputera mi działały simsy, ach
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo co to za książka z takimi kąskami
?chetnie bym przeczytała
|
|
|
|
#4432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czego sie spodziewac, studiuje zupelnie inne kierunki i nie mialam stycznosci z takim tematem wiec bede mogla przeczytac prace i powiedziec, czy zawarte tam informacje sa dla mnie zrozumiale
|
|
|
|
|
#4433 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4434 | |
|
|
"Przetrwają najpiękniejsi", Nancy Etcoff, pani psycholog i kognitywistyka <3
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4436 |
|
|
To ja się będę do płodzenia zabierać
Książkę przeczytałam, teraz za japoński się wezmę i będę trawić Co do zapachu: Wyczytałam jeszcze, że szukamy partnerów, którzy pachną inaczej niż my (kobiety), natomiast, gdy się stosuje antykoncepcję hormonalną wszystko się przestawia i preferujemy mężczyzn, którzy pachną podobnie do nas.
|
|
|
|
#4437 |
|
Konto usunięte
|
ja się nie zamierzam rozmnażać więc po problermie. moge być też zawsze sama, pozatym jestem niesymetryczna
|
|
|
|
#4438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przynajmniej na 100% symetryczna nie jestem
|
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mogem Nie mam staża ![]() Ale będę zamawiała chyba czy tak czy tak (na 99%), rozmawiałam z dziewczynami ode mnie z grupy, mam już kilka pewnych chętnych. A może a nóż się uzbiera wymagana liczba sztuk. Ja jestem strasznie napalona na jedną (no, dwie ) bluzki ... A swoją drogą - jest różnica cenowa pomiędzy essence douglassowiskim, a tym w naturze czy innych drogeriach?
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

ja jeżdziłam dziś po rodzinie, na szczęście jutro spokój 

przez ten deszcz

Nie mam staża