|
|
#4741 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Mój kumpel miał (ma) takie jazdy, dziewczyna go rzuciła ponad rok temu, a nawet dzisiaj potrafi odwalać takie sceny zazdrości jak zobaczy, że on się zbliża emocjonalnie do jakiejś innej panny. Koszmar A jeśli chodzi o kobiety rzucone to chyba nie ma większego przeglądu ich dziwnych zachowań i pomysłów niż ten wątek (i całe podforum) ![]() Ja tam mu wierzę. Nie jest łatwo być rzucającym, ale człowiek się z tego szybciej leczy niż po byciu rzuconym. Przetestowałam na własnej skórze ![]() Cytat:
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-04-25 o 14:18 |
||
|
|
|
#4742 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- To już indywidualna sprawa, ja się bardzo szybko podnoszę po byciu rzuconą, bycie stroną rzucającą robi mi zdecydowanie większe spustoszenie w psychice...
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Rozeznanie
|
Też myślę, że to indywidualna sprawa. Ja w obydwóch sytuacjach czułem się podobnie. W obu przypadkach bolało, ale do czasu.
|
|
|
|
#4745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, wiem... sama nawet ostatnio takie coś podobnego napisałam... ![]() Tylko, że jak się tak strasznie boję powrotu na studia. Tutaj w domu jestem daleko od niego. A tam w krakowie będę od niego minutę drogi. Moja paczka to jego znajomi. Nie jest z nimi tak blisko jak ja, ale zna ich. I to o wiele dłużej. Ja dopiero 'wpadłam' w to towarzystwo w tym roku. Boję się iść przez miasteczko, bo boję się, ze go gdzieś zobacze, boję się iść na przystanek, boje się wejść do pokoju kolegów, czy czasem jego tam nie zastanę.... Jak się leczyłam po poprzednim eksie to się cieszyłam że wyjeżdżam na studia... nowe środowisko mnie uleczyło. i co się okazało teraz? że z deszczu pod rynnę... po prostu jak go spotkam to mam z uśmiechem powiedzieć cześć i tyle? Chcialam być taką zimną sucz i olać totalnie go. Ale ja taka z natury nie jestem |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tylko stoje z boku i patrze na to z troche innej perspektywy... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i byloby to bardzo zalosne...Dalabys mu jeszcze satysfakcje Ja tam na Twoim miejscu teraz pokazalabym mu co stracil bezpowrotnie.Zajmij sie soba kochana,nie ma co jedna noga tkwic w przeszlosci
Jestesmy mlodzi,piekni,a kiedys bogaci ![]() Edytowane przez qathe Czas edycji: 2011-04-25 o 15:31 |
|
|
|
|
#4749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko jak pokazać mu, co stracił? Jak on ma na to wy✂✂✂a*e całkowicie. Zajmuję się sobą, ale raczej w takim złym kierunku, bo mój ostatni tydzień kosztował mnie dużo. Czas się ogarnąć w tę dobrą stronę, bo nie mam już hajsu na balowanie
|
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Fee, zobaczyłam ze eks dał komentarz metalowi na fb i odrazu mi sie niedobrze zrobiło, jak sobie o nim pomyślałam... Chyba go usune ze znajomych. albo dodam na czarną liste, aby nie widzieć jego komentarzy...
|
|
|
|
#4751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kwejk.pl/obrazek/56644/zycie.html NO WAY!
![]() Eks narysował mi kiedyś coś takiego!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-25 o 16:19 |
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Psuję sobie humor piosenką Aguilery
![]() http://www.youtube.com/watch?v=pkVfANH5Zrc
|
#4754 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale, że pojutrze pewnie zobaczę swój obiekt westchnień, to muszę jakoś wyglądać i być zdrowa, więc niestety jeszcze tym razem tego nie sprawdzę ![]() Okej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4755 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dla odmiany psuję humor sobie piosenką ,która leciała dziś jak przyszedł eks pogadać....
http://www.youtube.com/watch?v=NxmfrRyzo5k |
|
|
|
#4756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bebechy mnie bolą przez to świąteczne siedzenie przy stole
|
|
#4757 |
|
Raczkowanie
|
Juz byla cisza... I w sumie nic specjalnego nie zrobil...
Wchodze na kompa, na nk i weszlam na taka gre w ktora oboje gramy.. Patrze a Tu masa prezentow. Otwieram jeden: Od niego... Reszta tak samo. Zdziwilam sie. Patrze na jego profilu a on nie ma u siebie nic. Wychodzi na to ze usuwa ta gre... Ale czemu wyslal akurat mi? ;/
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze jego nic ani nikt mi nie obrzydzi...
Cytat:
Z perspektywy czasu musze stwierdzić, że zgadzam się z Tobą! http://www.kwejk.pl/obrazek/53087/princes.html |
|
|
|
|
#4759 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też mam takie momenty, że czuję pustkę i jego brak, ale... póki co piszę pracę magisterską i naprawdę mam się czym zająć.. przed chwilą wróciłam właśnie z działki, był grill, byli bliscy mi ludzie i jakoś daję radę.. wieczorkiem spacer do parku na piwo czekoladowe i czas leci ![]() najgorsze są dla mnie wieczory i jak kładę się spać.. ale... daję sobie czas... dużo czasu... Cytat:
nie wiem, ile minęło od Waszego rozstania, ale nie wiem, czy warto.. bo nawet, jak odpisze, czy nawet nawiąże się, jakaś nic "rozmowy sms'owej" to będziesz widziała z tym nadzieję, że nie zawsze tak musi być.. wierz mi... faceci wiedzą do czego służy telefon!!! ![]() chociaż przyznam Wam się szczerze, że ostatnio rozmawiałam z moim bratem, który choć młody jeszcze (23 lata) to naprawdę uważam, że ma głowę na karku i pod wieloma względami zachowuje się dojrzalej od moich byłych ![]() ale wracając do naszej rozmowy to ja zapytałam się Go ostatnio, czy nie jest tak, że jak facetowi zależy to zrobi niemal WSZYSTKO, żeby być z daną kobietą.. a On mnie zabił stwierdzeniem "nie zawsze.. czasem nasza cholerna męska duma nam nie pozwala na to.." (nawiązałam oczywiście do swojej sprawy)... i ja niestety mam takie przekonanie, że mój eks, jak zrozumie, że popełnił błąd (jeśli w ogóle zrozumie, w co wątpię) to i tak ta jego cholerna męska duma nie pozwoli mu się do tego przyznać... sic! ehhhh... Cytat:
postanowiłam tylko, że ograniczę na jakiś czas wejścia na FB.. z drugiej (dość chamskiej strony, ale co mi tam!) po jakimś czasie jest to jedyne źródło pokazania Mu, że też potrafię bez Niego żyć i świetnie sobie radzić, ot co!
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-04-25 o 18:13 |
|||
|
|
|
#4760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego eksa na czarną listę i po sprawie ![]() A może on w ogóle ten obrazek gdzieś zobaczył i dlatego taki podobny Ci narysował?
|
|
#4761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Nie wiem, ale pamietam, że on mi to na lekcji narysował. Bo gadaliśmy o takiej piosence i zaczelismy rysowac stwory z klipu i potem ja narysowalam nas, a on dokonczył...
|
||
|
|
|
#4762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem co to było, ale domyślam się, że coś miłego ![]() ![]() i chociażby dlatego warto!
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Raczkowanie
|
Dopadła mnie tęsknota za nim...
Łzy napływają mi do oczu... Przypomnialam sobie wszystkie cudowne chwile... Kiedy gotowal mi obiadki, kiedy kupil mi plastikowy pierscionek i krzyknal ze mnie kocha... Nasz wspolny sylwester na ktorym wrzasnal ze ja przeciez wiem ze on mnie kocha... Zazdrosc ktora byla niesamowicie slodka i jego wszyystkiego glupie teksty. Jak na caly glos spiewal reklame always.Jak oblewal sie woda z moja mama ktora nadal stoi na mojej szafie... Kiedy jak bylam chora przyniosl mi trzy czerwone roze i powiedzial ze chcial mi humorek poprawic... Ehhh;(((
|
#4765 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
sama się dołujesz.. nie rób tak, proszę... nie ma sensu...
|
|
#4766 |
|
Raczkowanie
|
Ale nie no wiesz ja to od paru dobrych dni twarda sztuka jestem nic co z nim zwiazane mnie nie rusza itd a teraz jakos tak... Ehhhh
|
#4767 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mi sie smutno robi.
W wiekszości przypadków co tutaj czytam to faceci nie chca chyba do Was wrócic.U nas jest odwrotnie on cche bardzo,ja tez bym chciala,ale wiem ,ze bedzie dalej to samo,a przeciez od tego chcialam sie uwolnić. Jejku ja tak bardzo go kocham,dziś już byłam taka zła,chciałam żeby to sie wrescie skonczyło,powiedziałam mu ,ze nigdy go nie kochałam... Ja bez niego zyc nie umiem... Jak sobie wszystkie te piękne chwile przypomne... ;( |
|
|
|
#4768 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ttlp1wgM7go nie moge tej piosenki
http://www.kwejk.pl/obrazek/53754/pa...przysięga.html to dla naszych eksów, cyganów cholernych! :/
|
|
|
|
#4770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ach, to z niego romantyk ![]() Na pewno zrobiło mu się miluuuusio ![]() Ja też chcę nową znajomą! Mogę wysłać pw? ![]() Cytat:
A przypomnij sobie dla odmiany złe chwile. Najlepiej spisz je na kartkę i zobaczysz jak ta lista będzie przerażająco wyglądać. edit. I tu coś dla tych, które myślą o powrotach http://z1.demoty.pl/5720c5f1fe0505de...79ca91a9303dea
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-04-25 o 20:33 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

albo czy mu mnie brakuje?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)