|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Moriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Moria!!! witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- eweska mam słówko do chłopaków Twoich - khemmm kheeem ehemm... Drodzy chłopcy - bliźniacy Wy nasi forumowi kochani... Posłuchajcie proszę starej ciotki amarci i wyłaźcie proszę szybko, sprawnie, jak najmniej bólu sprawiając mamusi... Pogoda może nie letnia, ale pięęęęęęęękna wiosna! I to powietrze po deszczu takie wspaniałe... Wszystko pachnie i kwitnie! chodźcie... Zapraszamy ![]()
#993 |
Zakorzenienie
|
Moria a tak w kontekscie tego stanika - czy moglabys sie zmierzyc w obwodzie i w cyckach teraz? Bo skoro nosisz romiar 2 to dla mnie tez bylby ok, ale chcialabym sie porownac z Toba, bo nie wiem jak mam sie obchodzic z ta moja mleczarnia teraz, jak to teraz z wymiarami etc.
PS. Czy jest juz nasza odchowalnia?? |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Wtajemniczenie
|
Moria jeszcze raz gratuluje i czekam na foteczki slicznotki
![]()
#995 |
Zakorzenienie
|
Moria, witaaaaaaj
![]() Ja nie chcę aby mi już piersi rosły ![]() ![]()
#996 |
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
![]() moniqac, trzymam kciuki ![]() ![]() moria, bassienka, witajcie w domu ![]() ![]() moria, wypisałaś się sama czy Cię wypuścili?? u nas po cesarce trzeba min. 5 dni zostać na oddziale eweska, powodzenia ![]() ![]() Ja zaczynam coraz bardziej odczuwać "uroki" ostatnich tygodni ciąży. Moje spuchnięte nogi ( nie dość, że mnie przerażają ![]() Do kompletu pod pachą wyskoczył mi guzek - wróciło zapalenie mieszków włosowych ![]() ![]() I na razie nie bardzo wiem, co mam z tym zrobić ![]() Przepraszam, że Wam w ten świąteczny dzień marudzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() Basieńko witaj w domku ![]() ![]() Moria witaj w domku ![]() ![]() Zazdroszczę wam dziewczyny, że macie to za sobą i jesteście ze swoimi skarbami już w domku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#998 |
Wtajemniczenie
|
Moria już wróciłaś do nas
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#999 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewuszki
![]() ![]() ![]() Wyszlismy dzisiaj do domku ![]() ![]() ![]() a oto moj mały dzentelmen ![]() ![]() czujemy sie dobrze, nie wiem kiedy Was nadrobie,ale ciesze sie,ze wizaz juz wrocil do normy. porod mialam expresowy,jak mi wody rano w pt odeszly to do 23 nie ialam nic,zadnych skurczow, a o 23 nagle dostalam od razu co 3 minuty i o 1.00 maly sie urodzil,mam w ksiazeczce napisane I faza porodu 1,55h a druga 5min ![]() zycze Wam tez takiego tempa ![]() lekko peklam,ale malutkie mam szycie,takze mam nadzieje szybko dojsc calkiem do siebie. lece malego nakarmic ![]()
#1000 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski!
My po spacerze i swiatecznym obiadku, ktory zrobil TZ ![]() teraz polegujemy na kanapach(rada Morii) w samochodzie mialam mnostwo bolesnych skurczybykow ale sobie poszly i teraz brzuch mi sie spina, ale mniej bolesnie szczesliwie ![]() Chyba sie jednak Zosce nei spieszy ![]() anulinka wspolczuje tych puchnacych nog ![]() ![]() przytulam ![]() moniaK a moje moga rosnac, bo zawsze takie maluchy nooo.. mimbi a ty jak sie masz? musze w klubie doczytac bo widzialam ze pisalas ![]() no wlasnie a co z odchowalnia? camomile ja tez wstaje ogolnie czesto a dzisiaj jakby chyba tylko 3 razy! normalnie bylam w szoku ![]() andziotku no wlasnie moja jak ma te leniwe dni to z rana w ogole sie nie rusza i ja sie martwie, staram sie ja obudzic wszystkimi mozliwymi sposobami a ona wtedy na zlosc chyba sie nie rusza. A w ogole teraz ma juz tylko wypinajace te ruchy, w sensie wypina kregoslup albo nozke i tyle, kopniaki to rzadko. ale chyba im ciasno po prostu? princi! nakazuje odpoczynek, po to sa swieta! ale juz ![]() i wyslalam zaproszenie do przyjazni, jak to sie stalo ze cie nie mialamw kontaktach!?!?! ![]() renessme ja mam dokladnie takie uczucie jak ty piszesz, jakby mi mala miala wypasc przez...wiadomo ![]() bassienka dziekujemy za opis porodu! cudownie wiedziec, ze Oliwka juz w domku ![]() ![]() dziewczonka a noz widelec dostosujesz sie do planow gina ![]() ![]() MORIAAA JAK DOBRZE ZE JESTES ![]() napisz wiecej koniecznie jak znajdziesz chwilke i oczywiscie zdjecia wklejaj! Juz wyobrazam sobei radosc twojego TZta i w ogole Igusie w swoim pieknym pokoiku, a jak karmienie dobrze idzie? naprawde masz tyle pokarmu? a odciagasz? jejuuu ale super ![]() id epojesc mazurka..no co! ktos musi go zjesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Moderatoreska
|
Jej jak mnie boli kręgosłup, nie wiem czy to od siedzenia czy coś się szykuje.
Mazianko witaj w domku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-04-25 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
doczytalam dalej
![]() eweska jeju ale sie biedaku wynudzisz, mam nadzieje, ze jutro z samego rana wywoluja porod i bedzie po wszystkim i we srode zobaczymy juz fotki twoich malych przystojniakow ![]() mazianka jaki sliczny przystojniaczek! jejuuu jaka ma slodka fryzurke ![]() zazdroszcze oficjalnie ekspresowego porodu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
mazianka ale ekspres!!! super na prawde
![]() moria fajnie że już jestes ![]() chciiałabym spełnić radę morii żeby polegiwać z tż, ale wpadam juz na prawde w czarną rozpacz. ten remont siuę niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig dy w zyciu nie skonczy, straciłąm juz nadzieje. juz nie wiem o co kaman, ale wszystko tak długo trwa że masakra
#1004 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mi ta data pasuje, w ogóle każda majowa jest super ![]() a co do wózka - wiedziałam, że tu znajdę zrozumienie i że Wam się czarny wózek spodoba ![]() Moria, Mazianka witajcie w domu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jak ja Wam zazdroszczę, że macie już swoje Skarby przy sobie... ![]() ![]() ... u mnie skurcze nadal są raz co 20 minut raz co 17, potem seria co 5 minut, a teraz dalej czekamy... ostatni był w odstępie 8 minut ![]() Na wszelki wielki się wykąpałam, odświeżyłam i w sumie jesteśmy gotowi, żeby jechać sprawdzić na IP czy godzina ZERO się zbliża, ale sama nie wiem... nie chce panikować... jakoś bardzo mnie nie boli... sama nie wiem ![]() .... następny w odstępie 5 minut ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Rozeznanie
|
U mnie juz po swietowaniu i po spacerku, tylek i plecy od siedzenia mnie bolą a nogi od lazenia, chyba zaraz sie poloze.
Widze ze zadna nie urodzila, ale u Moniqac cossieszykuje, wiec trzymam kciuki zeby to dzis bylo, bo tak ladnie nam idzie dzien po dniu, szkoda by bylo przerwe robic ![]() ![]() Moria, Bassienka, Mazianka witajcie z powrotem, ale Wam fajnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zadomowienie
|
Moriaaaa! witaj
![]() Mazianka jaki piękny synek!!! Gratuluję i zazdroszczę ekspresowego porodu ![]() Dziewczonka , andziot dzięki za rady, jutro robię siusiu przez tampon i zobaczymy co wyjdzie ![]() ![]() mary lekarza się radziłam, kazała powtórzyć mocz...ale śluzu faktycznie też miałam w wyniku "liczne pasma" więc całkiem prawdopodobne że jest tak jak Dziewczonka pisała, tj. śluz kobiety ma dużo białka i mógł zostawić ten "ślad" |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Ewesko, bóle krzyżowe...? Ech, ródź Kochana, bo wymęczą Cię w tym szpitalu że...Ale już mało zostało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Rozeznanie
|
Widze ze zeszcze u Renessme1985 cos sie rozkreca, ciekawe ktora pierwsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A staniczek przykładowy wkleiłam rozmiar, ja kupiłam chyba 3, nie chcę teraz ściągać i sprawdzać ale rano Ci podam na pewno moje wymiary i jaki mam stanik ![]() Cytat:
![]() A co do nóg, moje też przez ostatnie tygodnie puchły na potęgę i dłonie też. Opuchlizna nadal jest ale mniejsza, powoli schodzi, gorzej już nie będzie, na pewno dasz radę i wiem jaki to ból więc masz prawo pomarudzić ![]() Ja też trzymam kciuki i przyłączam się do apelu - chłopaki ouuuut! ![]() Gratuluję synusia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Acha i jeszcze chciałam napisać, że Angel Care jest super, leżę sobie w salonie, Igutka śpi a ja nie denerwuję się każdym kwiknięciem w tv czy innym dziwnym dźwiękiem bo mam odbiornik obok siebie, który tika i wyświetla temperaturę w pokoju małej. Póki co, jestem nim zachwycona ![]()
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-04-25 o 17:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Samopoczucie dobre Anulka ![]() ![]() Wrzucam zdjęcia do albumu, aktualny brzuch też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Moderatoreska
|
zobaczymy jak to się wszystko potoczy
![]() czuję ból w pachwinach jak przy okresie, ciągle bardzo twardnieje mi brzuch, jest twardy non stop praktycznie.Ale nie nastawiam się że to już to czas pokaże, chyba że moich łobuziaków uda się wygonic po jednym zastrzyku, choć zbyt proste by to było :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Wtajemniczenie
|
No to pewnie się dzieje
![]() ![]() ![]() Grazin - nasze zmiany w mieszkaniu również trwały i trwały. Ostatnie dni przed porodem spędziłam w Ikeii - czasem dwa razy dziennie byliśmy na sklepie. Dzień przed porodem byłam z półką i nogą od biurka pod pachą do wymiany, ludzie patrzyli na mnie jak na patologię ![]() ![]()
#1016 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mazianko Gabek jest cudowny!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Moria sliczna slodka stopeczka. Az sie pobeczalam ![]() ![]()
![]() |
#1017 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moria ale mnie rozczuliła stopka Igusi ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
...a dzisiaj mam praktycznie od rana te skurcze, a zaczęłam liczyć ok godziny 15.30... przy niektórych boli mnie dół brzucha, a inne są znowu lekkie... sama już nie wiem czy już mam jechać, czy jeszcze czekać, że może przejdzie i to też te przepowiadacze...:confuse d: ![]() ![]() ... p.s. teraz jeszcze nie niedobrze ale sama już nie wiem, czy to ze zdenerwowania, czy z czegoś innego wynika... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Moderatoreska
|
Moria cudne zdjęcie stopki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za kciuki Dziewczyny bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.