Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-25, 16:03   #991
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Moriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:09   #992
amarcia
Wtajemniczenie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Moria!!! witaj tęskniłyśmy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

eweska mam słówko do chłopaków Twoich - khemmm kheeem ehemm...

Drodzy chłopcy - bliźniacy Wy nasi forumowi kochani... Posłuchajcie proszę starej ciotki amarci i wyłaźcie proszę szybko, sprawnie, jak najmniej bólu sprawiając mamusi...
Pogoda może nie letnia, ale pięęęęęęęękna wiosna! I to powietrze po deszczu takie wspaniałe... Wszystko pachnie i kwitnie! chodźcie... Zapraszamy
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:10   #993
mimbi
Zakorzenienie

Moria a tak w kontekscie tego stanika - czy moglabys sie zmierzyc w obwodzie i w cyckach teraz? Bo skoro nosisz romiar 2 to dla mnie tez bylby ok, ale chcialabym sie porownac z Toba, bo nie wiem jak mam sie obchodzic z ta moja mleczarnia teraz, jak to teraz z wymiarami etc.

PS. Czy jest juz nasza odchowalnia??
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:16   #994
Paulizia
Wtajemniczenie

Moria jeszcze raz gratuluje i czekam na foteczki slicznotki
Stary 2011-04-25, 16:20   #995
MoniaK
Zakorzenienie

Moria, witaaaaaaj

Ja nie chcę aby mi już piersi rosły chcę mieć takie nie za duże, jak teraz
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:44   #996
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

moniqac, trzymam kciuki

moria, bassienka, witajcie w domu czekamy na fotki księżniczek

moria, wypisałaś się sama czy Cię wypuścili?? u nas po cesarce trzeba min. 5 dni zostać na oddziale

eweska, powodzenia, czekamy na Twoich chłopaków

Ja zaczynam coraz bardziej odczuwać "uroki" ostatnich tygodni ciąży. Moje spuchnięte nogi ( nie dość, że mnie przerażają ), to jeszcze coraz bardziej utrudniają codzienne funkcjonowanie. Chciałabym przez następne 2 tygodnie pozałatwiać co trzeba, przygotować jeszcze pewne rzeczy i czekać spokojnie na Pepe. Nie wiem, jak mi się to uda w takim stanie. Jutro wybieram się do apteki, może uda mi się kupić coś, co chociaż trochę złagodzi opuchliznę.
Do kompletu pod pachą wyskoczył mi guzek - wróciło zapalenie mieszków włosowych i też chyba z tym nic nie zrobię. Antybiotyk w maści, który używałam ostatnio nie nadaje się dla kobiet w ciąży
I na razie nie bardzo wiem, co mam z tym zrobić
Przepraszam, że Wam w ten świąteczny dzień marudzę.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:46   #997
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Moria!!! witaj tęskniłyśmy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

eweska mam słówko do chłopaków Twoich - khemmm kheeem ehemm...

Drodzy chłopcy - bliźniacy Wy nasi forumowi kochani... Posłuchajcie proszę starej ciotki amarci i wyłaźcie proszę szybko, sprawnie, jak najmniej bólu sprawiając mamusi...
Pogoda może nie letnia, ale pięęęęęęęękna wiosna! I to powietrze po deszczu takie wspaniałe... Wszystko pachnie i kwitnie! chodźcie... Zapraszamy
dzięki kochana, oby tak było jak piszesz

Basieńko witaj w domku poród szybki nie ma co
Moria witaj w domku szybko cię wypuścili

Zazdroszczę wam dziewczyny, że macie to za sobą i jesteście ze swoimi skarbami już w domku
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 16:51   #998
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Moria już wróciłaś do nas czekamy z utęsknieniem na foteczki Igusi już z domku Szybko wróciłaś, jak po normalnym porodzie
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 16:58   #999
mazianka81
Rozeznanie

Hej Dziewuszki

Wyszlismy dzisiaj do domku

a oto moj mały dzentelmen:lo ve: jest pzrekochany.

czujemy sie dobrze, nie wiem kiedy Was nadrobie,ale ciesze sie,ze wizaz juz wrocil do normy.

porod mialam expresowy,jak mi wody rano w pt odeszly to do 23 nie ialam nic,zadnych skurczow,
a o 23 nagle dostalam od razu co 3 minuty i o 1.00 maly sie urodzil,mam w ksiazeczce napisane I faza porodu 1,55h a druga 5min

zycze Wam tez takiego tempa)
lekko peklam,ale malutkie mam szycie,takze mam nadzieje szybko dojsc calkiem do siebie.

lece malego nakarmic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie000.jpg (116,9 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie010.jpg (135,1 KB, 104 załadowań)

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:02   #1000
anula_81
Zakorzenienie

Hej mamuski!
My po spacerze i swiatecznym obiadku, ktory zrobil TZ
teraz polegujemy na kanapach(rada Morii)
w samochodzie mialam mnostwo bolesnych skurczybykow ale sobie poszly i teraz brzuch mi sie spina, ale mniej bolesnie szczesliwie
Chyba sie jednak Zosce nei spieszy

anulinka wspolczuje tych puchnacych nog mnie na szczescie niec nie puchnie ale wyobrazam sobei jakie to musi byc klopotliwe, ja bez tego jestem juz zmeczona tymi ostatnimi tygodniami i mam chwil ze wyje ze juz nei chce i blagam Zoske zeby wyszla
przytulam
moniaK a moje moga rosnac, bo zawsze takie maluchy nooo..
mimbi a ty jak sie masz? musze w klubie doczytac bo widzialam ze pisalas
no wlasnie a co z odchowalnia?

camomile ja tez wstaje ogolnie czesto a dzisiaj jakby chyba tylko 3 razy! normalnie bylam w szoku

andziotku no wlasnie moja jak ma te leniwe dni to z rana w ogole sie nie rusza i ja sie martwie, staram sie ja obudzic wszystkimi mozliwymi sposobami a ona wtedy na zlosc chyba sie nie rusza. A w ogole teraz ma juz tylko wypinajace te ruchy, w sensie wypina kregoslup albo nozke i tyle, kopniaki to rzadko. ale chyba im ciasno po prostu?

princi! nakazuje odpoczynek, po to sa swieta! ale juz
i wyslalam zaproszenie do przyjazni, jak to sie stalo ze cie nie mialamw kontaktach!?!?!

renessme ja mam dokladnie takie uczucie jak ty piszesz, jakby mi mala miala wypasc przez...wiadomo

bassienka dziekujemy za opis porodu! cudownie wiedziec, ze Oliwka juz w domku zazdroscimy

dziewczonka a noz widelec dostosujesz sie do planow gina nigdy nic nie wiadomo a samopoczucie jak ogolnie?

MORIAAA JAK DOBRZE ZE JESTES**
napisz wiecej koniecznie jak znajdziesz chwilke i oczywiscie zdjecia wklejaj! Juz wyobrazam sobei radosc twojego TZta i w ogole Igusie w swoim pieknym pokoiku, a jak karmienie dobrze idzie? naprawde masz tyle pokarmu? a odciagasz?
jejuuu ale super

id epojesc mazurka..no co! ktos musi go zjesc

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:05   #1001
eweska
Moderatoreska

Jej jak mnie boli kręgosłup, nie wiem czy to od siedzenia czy coś się szykuje.

Mazianko witaj w domku poród expresowy mały słodziak z synalka

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-04-25 o 17:07
Stary 2011-04-25, 17:06   #1002
anula_81
Zakorzenienie

doczytalam dalej

eweska jeju ale sie biedaku wynudzisz, mam nadzieje, ze jutro z samego rana wywoluja porod i bedzie po wszystkim i we srode zobaczymy juz fotki twoich malych przystojniakow
mazianka jaki sliczny przystojniaczek! jejuuu jaka ma slodka fryzurke)
zazdroszcze oficjalnie ekspresowego porodu!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:10   #1003
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

mazianka ale ekspres!!! super na prawde

moria fajnie że już jestes

chciiałabym spełnić radę morii żeby polegiwać z tż, ale wpadam juz na prawde w czarną rozpacz. ten remont siuę niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig dy w zyciu nie skonczy, straciłąm juz nadzieje. juz nie wiem o co kaman, ale wszystko tak długo trwa że masakra
Stary 2011-04-25, 17:19   #1004
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
caffelate05 to czeka Cie ważny tydzień, wszystko się może zdarzyć
który dzień sobie wybierasz ????
wózek super
hmmm, mam zamówienie od Julka Prababci na 1 maja bo Prababcia chciałaby żeby urodził się tego samego dnia co ona
mi ta data pasuje, w ogóle każda majowa jest super

a co do wózka - wiedziałam, że tu znajdę zrozumienie i że Wam się czarny wózek spodoba

Moria, Mazianka witajcie w domu Szczęściary

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:22   #1005
Renessme1985
Rozeznanie

Moria, Mazianka witamy z powrotem

Jak ja Wam zazdroszczę, że macie już swoje Skarby przy sobie...

... u mnie skurcze nadal są raz co 20 minut raz co 17, potem seria co 5 minut, a teraz dalej czekamy... ostatni był w odstępie 8 minut

Na wszelki wielki się wykąpałam, odświeżyłam i w sumie jesteśmy gotowi, żeby jechać sprawdzić na IP czy godzina ZERO się zbliża, ale sama nie wiem... nie chce panikować... jakoś bardzo mnie nie boli... sama nie wiem

.... następny w odstępie 5 minut

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 17:22   #1006
Zytus
Rozeznanie

U mnie juz po swietowaniu i po spacerku, tylek i plecy od siedzenia mnie bolą a nogi od lazenia, chyba zaraz sie poloze.

Widze ze zadna nie urodzila, ale u Moniqac cossieszykuje, wiec trzymam kciuki zeby to dzis bylo, bo tak ladnie nam idzie dzien po dniu, szkoda by bylo przerwe robic No chyba ze Eweski dzieciaczki zechcą dzis wyjsc, wiec musiecie sie dogadac ktora pierwsza

Moria, Bassienka, Mazianka witajcie z powrotem, ale Wam fajnie...
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:22   #1007
spice1985
Zadomowienie

Moriaaaa! witaj Nawet nie wiedziałam że po cesarce tak szybko wypuszczają do domu, myślałam że tydzień-dwa się leży w szpitalu. Ale fajnie że jest inaczej i że już jesteś w domku.

Mazianka jaki piękny synek!!! Gratuluję i zazdroszczę ekspresowego porodu

Dziewczonka , andziot dzięki za rady, jutro robię siusiu przez tampon i zobaczymy co wyjdzie Ciekawe jak mi ta aplikacja tamponu pójdzie

mary lekarza się radziłam, kazała powtórzyć mocz...ale śluzu faktycznie też miałam w wyniku "liczne pasma" więc całkiem prawdopodobne że jest tak jak Dziewczonka pisała, tj. śluz kobiety ma dużo białka i mógł zostawić ten "ślad"

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:22   #1008
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
chciiałabym spełnić radę morii żeby polegiwać z tż, ale wpadam juz na prawde w czarną rozpacz. ten remont siuę niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig dy w zyciu nie skonczy, straciłąm juz nadzieje. juz nie wiem o co kaman, ale wszystko tak długo trwa że masakra
Grazin z remontami tak niestety jest, nasz ciągnął się też o wiele, wiele za długo. Teraz już któryś tydzień mieszkamy ale ciągle jest tyle do zrobienia, tyle do kupienia, że szok i w sumie to jeden z powodów dla których dobrze, że Julek jeszcze grzecznie siedzi w brzuchu bo z nim już byśmy 4h po IKEA nie polatali. Mam nadzieję, że chociaż z wierceniem zdążymy zanim Juluś się urodzi i z ostatecznym ustawieniem regałów z toną książek.

Stary 2011-04-25, 17:24   #1009
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość

... u mnie skurcze nadal są raz co 20 minut raz co 17, potem seria co 5 minut, a teraz dalej czekamy... ostatni był w odstępie 8 minut

Na wszelki wielki się wykąpałam, odświeżyłam i w sumie jesteśmy gotowi, żeby jechać sprawdzić na IP czy godzina ZERO się zbliża, ale sama nie wiem... nie chce panikować... jakoś bardzo mnie nie boli... sama nie wiem

Noooooo coś czuję że dzisiaj pojedziesz Chociażby sprawdzić co się dzieje. Trzymam kciuki!!!

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Jej jak mnie boli kręgosłup, nie wiem czy to od siedzenia czy coś się szykuje.

Mazianko witaj w domku poród expresowy mały słodziak z synalka
Ewesko, bóle krzyżowe...? Ech, ródź Kochana, bo wymęczą Cię w tym szpitalu że...Ale już mało zostało.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:25   #1010
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:

Renessme1985 ale się dzieje u Ciebie Powiedz mi proszę jakie to uczucie te skurcze? Ja się boję, serio, że nie poznam bo ja ze skurczami, twardnieniem brzucha mam do czynienia od ok 17 tygodnia i już się przyzwyczaiłam

Stary 2011-04-25, 17:30   #1011
Zytus
Rozeznanie

Widze ze zeszcze u Renessme1985 cos sie rozkreca, ciekawe ktora pierwsza
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:31   #1012
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Moria a tak w kontekscie tego stanika - czy moglabys sie zmierzyc w obwodzie i w cyckach teraz? Bo skoro nosisz romiar 2 to dla mnie tez bylby ok, ale chcialabym sie porownac z Toba, bo nie wiem jak mam sie obchodzic z ta moja mleczarnia teraz, jak to teraz z wymiarami etc.

PS. Czy jest juz nasza odchowalnia??
mimbi jutro otworzę odchowalnię bo Igusia w każdej chwili może się obudzić a ja i tak już na rzęsach chodzę bo dziś ją o 5 rano karmiłam. W nocy się cały czas budziłam w szpitalu zlana potem, koszula po nocy sztyyywna. Chyba woda schodzi

A staniczek przykładowy wkleiłam rozmiar, ja kupiłam chyba 3, nie chcę teraz ściągać i sprawdzać ale rano Ci podam na pewno moje wymiary i jaki mam stanik

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
moria, wypisałaś się sama czy Cię wypuścili?? u nas po cesarce trzeba min. 5 dni zostać na oddziale
Mogłam się już wczoraj wypisać A dziś wyszłam zgodnie z planem. Byłam już na nogach 5h po cesarce. Następnego dnia rano poszłam już sama do łazienki się umyć. Takie zasady u nas w klinice, raz dwa trzy na nogi.
A co do nóg, moje też przez ostatnie tygodnie puchły na potęgę i dłonie też. Opuchlizna nadal jest ale mniejsza, powoli schodzi, gorzej już nie będzie, na pewno dasz radę i wiem jaki to ból więc masz prawo pomarudzić

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
dzięki kochana, oby tak było jak piszesz
Ja też trzymam kciuki i przyłączam się do apelu - chłopaki ouuuut!

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Gratuluję synusia - w końcu zdjęcie jakiegoś kawalera

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
MORIAAA JAK DOBRZE ZE JESTES**
napisz wiecej koniecznie jak znajdziesz chwilke i oczywiscie zdjecia wklejaj! Juz wyobrazam sobei radosc twojego TZta i w ogole Igusie w swoim pieknym pokoiku, a jak karmienie dobrze idzie? naprawde masz tyle pokarmu? a odciagasz?
jejuuu ale super
anulka Fotki pewnie jutro zrzucę, no może teraz wkleję stopulkę Igi Pokarmu mam sporo, dziś musiałam trochę odciągnąć i wylać bo w szpitalu nie było jak zamrozić no i to była mała ilość, tylko tyle aby trochę cyca zmiękczyć, bo jak kamień był

Acha i jeszcze chciałam napisać, że Angel Care jest super, leżę sobie w salonie, Igutka śpi a ja nie denerwuję się każdym kwiknięciem w tv czy innym dziwnym dźwiękiem bo mam odbiornik obok siebie, który tika i wyświetla temperaturę w pokoju małej. Póki co, jestem nim zachwycona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stópka.jpg (35,9 KB, 114 załadowań)

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

Edytowane przez moria44
Czas edycji: 2011-04-25 o 17:32
moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:32   #1013
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki

Wyszlismy dzisiaj do domku

czujemy sie dobrze, nie wiem kiedy Was nadrobie,ale ciesze sie,ze wizaz juz wrocil do normy.

porod mialam expresowy,jak mi wody rano w pt odeszly to do 23 nie ialam nic,zadnych skurczow,
a o 23 nagle dostalam od razu co 3 minuty i o 1.00 maly sie urodzil,mam w ksiazeczce napisane I faza porodu 1,55h a druga 5min

zycze Wam tez takiego tempa)
lekko peklam,ale malutkie mam szycie,takze mam nadzieje szybko dojsc calkiem do siebie.

lece malego nakarmic
Mazianko witamy w domku!!! Ale śliczności z Gabrysia Słodziutki jest I oczywiście zazdroszcze takiego szybkiego porodu

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
dziewczonka a noz widelec dostosujesz sie do planow gina nigdy nic nie wiadomo a samopoczucie jak ogolnie?
No to chyba bym miała poród ekspresowy
Samopoczucie dobre Anulka im bliżej terminu tym lepiej

Wrzucam zdjęcia do albumu, aktualny brzuch też
Stary 2011-04-25, 17:37   #1014
eweska
Moderatoreska

zobaczymy jak to się wszystko potoczy
czuję ból w pachwinach jak przy okresie, ciągle bardzo twardnieje mi brzuch, jest twardy non stop praktycznie.Ale nie nastawiam się że to już to czas pokaże, chyba że moich łobuziaków uda się wygonic po jednym zastrzyku, choć zbyt proste by to było :P
Stary 2011-04-25, 17:41   #1015
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
No to pewnie się dzieje Zaciskam za synusia! A imię macie już dla małego wybrane? Bo nie mam na liście i nie wiem czy po prostu nie przegapiłam

Grazin - nasze zmiany w mieszkaniu również trwały i trwały. Ostatnie dni przed porodem spędziłam w Ikeii - czasem dwa razy dziennie byliśmy na sklepie. Dzień przed porodem byłam z półką i nogą od biurka pod pachą do wymiany, ludzie patrzyli na mnie jak na patologię TŻ docinał ostatnie szafki po nocach, gdy wracał ode mnie ze szpitala, zamknięty w łazience w prysznicem aby sąsiadom nie przeszkadzać.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:42   #1016
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana!!!

Mazianko Gabek jest cudowny!!!!!!!!!!! Slicznosci!!!

Moria sliczna slodka stopeczka. Az sie pobeczalam strasznie zazdroszcze mamusim, ktore maja dzidziolki juz ze soba
Stary 2011-04-25, 17:42   #1017
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Renessme1985 ale się dzieje u Ciebie Powiedz mi proszę jakie to uczucie te skurcze? Ja się boję, serio, że nie poznam bo ja ze skurczami, twardnieniem brzucha mam do czynienia od ok 17 tygodnia i już się przyzwyczaiłam
Dzisiaj to samo powiedziałam do Tż, że ja skurcze mam od 17 tyg. i boje sie, że przeocze te właściwe

Moria ale mnie rozczuliła stopka Igusi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 17:46   #1018
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Noooooo coś czuję że dzisiaj pojedziesz Chociażby sprawdzić co się dzieje. Trzymam kciuki!!!

coś ja też czuję, że pojadę sprawdzić... tym bardziej, że Mały dzisiaj jakiś mało ruchliwy jest, a tak to codziennie mi brzuch skacze na maxa

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
hmmm ja do tej pory miałam tylko te przepowiadacze i to od wielkiego dzwona... tzn np 2 albo 3 w ciągu dnia... albo i wcale i to takie uczucie jakby obręcz się zaciskała na brzuchu... jakby skóra się robiła za mała i cały brzuch opinała... no i do tego cały brzuch mi twardniał...

...a dzisiaj mam praktycznie od rana te skurcze, a zaczęłam liczyć ok godziny 15.30... przy niektórych boli mnie dół brzucha, a inne są znowu lekkie... sama już nie wiem czy już mam jechać, czy jeszcze czekać, że może przejdzie i to też te przepowiadacze...:confuse d: jeszcze do tego ta krew rano...:confuse d:

... p.s. teraz jeszcze nie niedobrze ale sama już nie wiem, czy to ze zdenerwowania, czy z czegoś innego wynika...

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Stary 2011-04-25, 17:47   #1019
eweska
Moderatoreska

Moria cudne zdjęcie stopki taka malusieńka
Stary 2011-04-25, 17:50   #1020
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
No to pewnie się dzieje Zaciskam za synusia! A imię macie już dla małego wybrane? Bo nie mam na liście i nie wiem czy po prostu nie przegapiłam
Imię mamy wybrane i synek będzie Oliwier

Za kciuki Dziewczyny bardzo dziękuję jestem ciekawa, czy się dzisiaj przydadzą...

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości