|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z kotkiem :((
Mam wielki problem, więc liczę na pomoc z Waszej strony
![]() Sprawa ma się tak: we Wielką Sobotę, ktoś podrzucił nam kotka, jednak nie jest on akceptowany przez moją kotkę, i cały czas wgania go na drzewo (sytuacja może się wydawać komiczna, ale cóż...). Kilka razy kociak wdrapywał się dosyć nisko, przynajmniej tak, że mogliśmy mu uchylić gałęzi, ale teraz wszedł prawie na sam szczyt, a dodam, że drzewo ma około 20 m. Kot widać, że jest domowy, bo nie umie zejść z tego drzewa. Teraz nie wiem co robić... Kotek jest śliczny, ale nawet jeśli zejdzie nie mogę go przygarnąć, bo będzie draka z moją Ines, która walczy o terytorium ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z kotkiem :((
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
chyba tylko straż pożarna, koty nie za dobrze schodzą z drzew, zwłaszcza takich wysokich :/ nie mozecie po prostu trzymać kota w domu, żeby nie wchodził na drzewo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A czy to znaczy że nie możesz się nim przez kilka dni zaopiekować? Napisz ogłoszenia czy ktoś by go nie chciał, chociaż na kilka dni go przygarnij...
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
I co z kotkiem....
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kotek zszedł w nocy z drzewa, bo rano już go nie było. Nie widać go już więc mam nadzieję, że ktoś go przygarnął .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
W nocy nikt by nie szukał kotka na cudzej posesji na czubku drzewa w celu przygarnięcia....
![]() Kotek pewnie zszedł i sobie gdzieś poszedł... Oby nic go nie zaatakowało bo z lisem to szans nie ma żadnych.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym nie zasneła z myslą, że ten biedny kociak tam sam siedzi na drzewie .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.