![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
![]() hej Dziewczeta;D ja dzis suchutka, niz na mnie niespodziewanie nie spadlo ![]() ![]() ![]() ![]() a wczoraj tz napisal mi, ze oglada blyskotki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
wlasnie do mnie dotarlo ze nie wiem czy jutro do pracy ide buehehe..nie mowili nic
![]() dzisiaj o 20 "william i kate" na tvn bede ogladac ![]() a B. napisalam ze dzisiaj sie nie widzimy. ufff. jeden dzien spokoju ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() węszę zaręczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przytyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Ładna pogoda w Wielkopolsce ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- O ja też ![]() ![]() Niestety stwierdzam osobiście iż aktorzy grający Williama i Kate sa dużo bardziej udani niż Ci prawdziwi ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-04-25 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam Gaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie właśnie, też czekam na info ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie wrocilam i tyle sie nachodzilam ze szok
![]() ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-25 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
a nie kochasz czasem wspomnienia o nim?tego jaki on był na początku?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mega plus dla TŻta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
no trzeba ogladać;D ja już z niecierpliwościa czekam na piątek , żeby ślub obejrzeć
![]() no popatrze , bo jego wujek bierze teraz kredyt 330 tys i beda miec rate 1600zl, a my planujac kupno kawalerki za 180 mielibysmy ratae 1100 wiec zobaczcie ile roznica w cenie a racie minimalna..wiec bez sensu już na te 240 bysmy brali. po za tym mieszkania maja tanieć jeszcze wiec moze da rade taniej w tym 2013 ![]() mnie dzis do wanny wrzucili, standartowo jak co roku , a potem moj brat pól dnia z pistoletem na wode szalal :P
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-25 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Sylvi akurat specjalnie sobie nie wpisywalam pracy w piatek
![]() ![]()
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z TŻem dzisiaj po lesie na rowerkach jeździliśmy, 30km niby zrobiliśmy ale w 2h aż, więc kiepsko z kondycją, kiepsko ![]() poza tym możliwe, że w piątek na tydzień wyjadę do Egiptu - siostra ma wolne, żal mi jej bo jest samotna itd i nie ma z kim jechaać, więc olewam uczelnię i lecę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
dasz rade
![]() baby Tobie to nie za dobrze ![]()
#646 |
Zakorzenienie
|
ŻYJĘ!
![]() Otóż o dziwo było całkiem sympatycznie. Temat ślubu nie był poruszany inaczej niż w żartach, ale jak na pierwszy raz ... można im wybaczyć. Żarcia został w ch....., więc gdyby któraś planowała głodować, to zapraszam. Może kolejne spotkanie Warszawianek? Ktoś to musi wyjeść ![]() Siedzieli 4 bite godziny! Jaaaaa.... ![]() ![]() Generalnie sukces (poza tym, że nie mieścimy się w lodówce) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Gaja to super
![]() ![]() jesli zaliczam sie do warszawianek to chetnie :P ja już uciekam , do jutra ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-25 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Zaliczasz
![]() To kiedy macie wolne? 30 IV, 1 V czy 3 V? ![]() Do obalenia torcik babciny, sernik teściowej, ciasto drożdżowe tejże, ciasto nie wiadomo jakie też teściowej, ciasto kakaowe babcine i jakiś mazurek ![]() Baby, 30 km to sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
I nawet konkubent był sympatyczny, mama J. się rozgadała jak nigdy, moja też gadała, ale to nie nowość, babcia nie była z rozmowy wyłączona - żadnych niesmacznych sytuacji, cichych przerw (wszystkie naturalne) i tak dalej. Każdy miał coś do powiedzenia. Wielki, wielki szok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 30km to mało ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Można, ale po co? Ja po 20 km padam na ryjcia
![]() Ty uważaj tam na siebie ![]() Mój dzielny narzeczony pozmywał już ![]() Czego zazdrościsz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co, załamałam się....moja kumpela się zaręczyła po 4ms związku i niedługo bierze ślub...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2011-04-25 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
baby kurde mać Tobie dziewczyno to za dobrze, tu Egipt tam Kanary- w d...ie Ci się poprzewraca od tych wyjazdów!!! ja pierdziule
![]() ![]() Co do pytania odnośnie zdrady-ja bym powiedziała, jeśli masz dobre kontakty z dziewczyną brata TŻ to powiedz jej to, niewiedza jest chyba gorsza od wiadomości,że ktoś mi bliski leci w kulki... Gaja super,że spotkanie tyle trwało-dobrze to rokuje na przyszłość ![]() Sylvi znasz moje podejście do Twojego TZ-po raz n-ty nie będę się powtarzać i chyba wiesz gdzie ja bym go posłała... Nie chce świąt-tj takiej ilości żarcia-bo wolne jest fajne ![]()
#655 |
Zakorzenienie
|
A mi waga dzisiaj pokazała wybitnie mało jak na takie obżarstwo
![]() Mnie dzisiaj D. wyciągnął na rowerki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Gaja, to super, że się udał obiadek ![]() ![]() Baby, Tobie jest zdecydowanie za dobrze!! ![]() ![]()
![]() |
#656 |
Wtajemniczenie
|
Witam po świętach
![]() Widzę, ze dużo nie pisałyście ![]() Ja dopiero dziś wróciłam od rodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na wsi latały takie małe kochane bassetki-zaraz Wam zdjęcia pokażę ![]() Poza tym nie dość że pełna lodówka jedzenia to ejszcze jedna i druga babcia nadawały wędlin, ciast itd ![]() A dzis od razu po powrocie poszłam do Tż bo się stęskniłam i do teraz siedzieliśmy razem ![]() Baby trzeba było Tż z łóżka wygonić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gaja no to faktycznie inaczej w tym Kościółku niż normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() Sylvi ja się nie dziwię, ze nie masz już siły psychicznie ![]() ![]() Santom oo ciekawe co Tż oglądał ![]() ![]() ![]() Jlys no i spodobała Wam się jakaś ![]() ![]() ![]() Mutny kolejna widzę spalała kalorie świąteczne na rowerku ![]() oglądacie Titanica? ![]() ![]() takie kluseczki małe:
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-25 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Konto usunięte
|
Dobry wieczór.
D. niedawno pojechał. Mnie coś głowa pobolewać zaczęła. Widzę święta udane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Wtajemniczenie
|
Isabelle wzięłaś sobie jakąś tabletkę? może to od ciśnienia-dziś parę osób narzekało na głowę...
#659 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja też dziś byłam u babci i zjechała się duża część rodziny ![]() ![]() ![]() Gaja jak super że udany obiad!!! Na prawdę bardzo się cieszę chciałabym żeby mój też był taki... Bardzo bardzo fajnie!!! Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-04-25 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Jakie rozkoszne psiulki
![]() łoooł, to widzę Dungus na całego. Troszku zazdroszczę, bo J. udało mi sie tylko z korka oblać i więcej sie nie dał ![]() Pączek, czyli udane Święta. Gut ![]() Annanke, to ja trzymam kciuki za jeszcze lepszy Twój obiad - jak już do niego dojdzie ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-04-25 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.