|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
ja zjadłam porządne śniadanie i lody xD
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to ja idę po ciasto
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, oglądałam wczoraj X Factor - Gieniek przeszedł dalej
Zresztą z wczorajszych występów jego był dla mnie najlepszy Szpak zaczyna mnie niesamowicie irytować (tzn jeszcze bardziej niż do tej pory), zachowywał się tak jakby był na swoim koncercie - sodówa już chyba uderzyła |
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze ani razu nie oglądałam xfactor xD
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tej Ady też nie trawię, głos ok,ale coś mnie drażni ![]() A Wojewódzki był strasznie cięty wczoraj
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się obudziłam, że skoro są już nowe odcinki VD to może jest też GG, OTH i 90210 - się ściągają
![]() Leje u mnie ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-25 o 15:31 |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie grzmiało :/
Tak mi sie strasznie nudzi, ze szok mama mi zrobiła piwo+wiśniówka+sprite=
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja juz widziałam GG i 90210
![]() w ogóle nieświadomie przypomniałaś mi, że miałam obejrzec 7 cześć HP jak wyjdzie na DVD i juz obejrzałam
|
|
|
|
|
#2860 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Siema Lachony, jak wasze balony
Ależ się objadłam, chociaż starałam się zachować umiar... Ale jakoś tak w święta organizm zawsze bardziej magazynuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aaaaaaa ![]() Cytat:
A jutro znowu do roboty...
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj też była burza
Też mi się nie chce iść do pracy, poza tym przez cały dzień nie będę mogła się doczekać godziny 17, żeby pobiec do Natury i zobaczyć czy jakieś pudry jeszcze zostały
|
|
|
|
|
#2862 |
|
|
Ja też będę babkom truła, a to o limitkę, a to o nowości z drugiej szafy
|
|
|
#2863 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Cytat:
No chyba, ze różaną !Mnie o siódmej rano sąsiad - paskudnik załatwił ! Zadzwonił do furtki i stoi z grobową miną. Myślę sobie : coś się stało { w sobotę tak się uchlał, że spadł w nocy z łóżka, uderzył głową w kant szafki i o drugiej w nocy do szpitala jechał; osiem szwów na łbie }. Nie myśląc podbiegłam do furtki, a on - chlust i kubas wody na mnie wylał. Uchachał się jak dziecko. Gratulacje ! Mam nadzieję, że nie z torebki ... ![]() Coś Ty ! Ona jeszcze do wzięcia. Tak marzy o ślubie, że pewnie sama po jakieś wiadro z wodą podlezie Cytat:
![]() Pewnie chipsy i cola ?! To rozumiem ! Świąteczny nastrój ! Mój balon słabiutko ! Już czuję pierwsze oznaki niestrawności . Cytat:
Cytat:
Jak nic - włosiennica i egzorcyzmy ![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2864 | |
|
|
Cytat:
, to miałaś sirprize , to na szaro to masakra. Chyba innego wyjścia nie ma bo byłam już w Naturze ![]() Na pocieszenie [własne] dodam, że z daleka widziałam, iż jakieś dziewcze było już tam przede mną i czekało przed drzwiami na otwarcie
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różne rodzaje cukierków czekoladowych, ciasto, lody, cola, chipsy, no żyć nie umierać jeszcze sałatke zrobiłam, ale zjadłam całą w ten sam dzienjaką różnaną? zwykła kranówa ![]() mnie caluski dzien nikt nie oblał smiesznych masz sąsiadów ![]() Aga mogłaby poprosic TŻ żeby ją oblał, ale pewnie wolała to sama porządnie zrobic ![]() bułeczki z masełkiem orzechowym, serkiem... ![]() haha mój brzuch trochę urósł po świętach ![]() idę dzisiaj do natury po ten lakier |
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Powiem Wam, że coraz czarniej widzę maturę... Bardziej myślę juz o tym co będzie po 16maja czyli-szukanie pracy, opalanie, może prawko
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
no i u mnie nie ma blossoms;/ nawet nowosci w naturze jeszcze nie ma;/ dobrze, ze mam jeszcze jedną szafe w niesieciowej drogerii
![]() na pocieszenie kupiłam sobie cosik innego a w tym farbke venite burgund
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-04-26 o 14:04 |
|
|
|
|
#2868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam też nieźle się załatwił ![]() Cytat:
A gdzie koleżanka znalazła w kazaniu księdza coś na temat kupowaniu ogromnej ilości kosmetyków? ![]() Cytat:
Mnie się udało dorwać pudry, chciałam jeszcze jeden cień, który wczoraj widziałam na jednym blogu ale w tej Naturze akurat nie było a do tej drugiej nie chciało mi się leźć ![]() Cytat:
![]() Ja błyszczyk kupiłam (nie wiem po co, nie maziam się błyszczykami) ale mi się nie podoba ![]() |
||||
|
|
|
|
#2869 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
W końcu wyszłam z dwoma lakierami [błękit, fiolet - szukałam takich do mojej nieprzyzwoicie rozrastającej się kolekcji ] i błyszczykiem [bardzo podobny do tego SWM, który i tak planowałam kupić ].I pani przy mnie wypakowywała nowości do 2 szafy Z trudem się powstrzymałam przed zapakowaniem czegoś do koszyka... ale w końcu to stała oferta, więc może następnym razem, bo strasznie dużo wydałam w tym miesiącu na kosmetyki Trza się opanować Cytat:
Ciekawe, czy wizażanka ![]() Dziś w Olimpie też mnie jakaś pani zaczepiała, oglądała pilnie lakiery z limitki i wypatrzyła, że mam pazury pomalowane na kolor, który akurat szukała [53, ten mięto-błękitnawy]. Ciekawe, czy kolejna forumowa maniaczka ?Lakiery z limitki bardzo podobne do tych z Color and Go, tylko z dodanym shimmerkiem. No i tego niebieskiego nie ma [może będzie podobny z Multi Dimension albo SYF]. Trzymaj dla mnie ten puderek ![]() Wyczytałam że w Dougu ma być Bondi Beach, a pewnie też mnie coś skusi, to będzie do jednej paki ![]()
|
|
|
|
#2870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Masz szczęście, że tylko "trochę" ! Zazdroszczę Ci ! O moim balonie tak powiedzieć raczej nie można. Wczoraj była u mnie sąsiadka {inna}, z prośbą o tłumaczenia i tak mnie namiętnie zapraszała do siebie na sałatkę śledziową. Mnie, na sam dźwięk słowa : "śledź" zatrzęsło . Tak się przejadłam. A teraz następny dylemat : co robić do jedzenia na "długi weekend" ?! Nie mam na nic ochoty. W sobotę zrobię ozór wołowy, ale co dalej ? E tam, nie przesadzaj ! Będzie dobrze . Cytat:
Toż ten nawiedzony wszystko, poza sutanną i włosiennicą, jako dzieło szatana określił. Posłuchaj raz jeszcze . Cała lista wymieniona. Może i trudno go zrozumieć, bo z językiem polskim to on raczej na bakier.Cytat:
![]() Jadę dzisiaj na zakładanie klamer na paluchy u stóp. Po raz pierwszy będę miała zakładane plastikowe. Metalowe miałam już dwa razy i nie pomogły. Zdaniem pani specjalistki, te z tworzywa są lepsze. Zobaczymy. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam napisać. Po pierwszym zauroczeniu kosmetykami Alterry, mój zachwyt zmalał. Włosy nadal nie wypadają, ale ... Zestaw - "morela i pszenica" doprowadza do szybszego przetłuszczania się skóry głowy i powoduje oklapnięcie włosów. Zestaw - " granat i aloes" paskudnie mnie uczula; po myciu mam całą buzię czerwoną i swędzącą. Ja tak reaguję na aloes. No i - włosy przylizane, żadnego w nich życia. Jak na mój gust - są mało wydajne, konsystencja odżywki jest paskudna i wcale nie aż tak
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Już nie wiem co mam zrobić z włosami, chyba się zgolę na zapałkę i będę mieć spokój. Mam takie siano, że aż mi siebie żal b Gdzie te czasy, że lśniły i nie wypadały garściami?! Z paznokciami to samo... łamią się ble ble Wyruszam na podbój allegro, mam nadzieję, że znajdę coś fajnego i normalnej cenie do pokoju
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2874 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest zakupocholizm Cytat:
![]() trochę za duzo xD o co kaman z tymi klamrami? ![]() miłego ![]() Cytat:
![]() a ja się chyba skuszę na zestaw granat i aloes:, szampon i odzywka tylko jak wykonczę to co mam do zuzycia...---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
wybrałam niebieski![]() no i znowu 150zł mi się rozeszło w niecały tydzien;/ ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
byłam dzis w maku na szejku i sałatce (sałatka to jakaś lipa xD) Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-04-27 o 15:14 |
|||||
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle leki od dermatolog na te moje wypryski na łopatkach podziałały tyle, że teraz mam tam szorstką skóre, która się łuszczy...;/ macie pomysł czym to teraz smarowac żeby nie zapachac a nawilżyć?
wcinam lody
|
|
|
|
|
#2876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi jak działa facebook - założyłam tam konto (chcąc nie chcąc), żeby podczytywać wieści z Natury (np takie, że planują szafy Catrice w większej ilości Natur
) i dzisiaj dostaję wiadomość, że mogę dodać jakichś znajomych, wchodzę na tę ichniejszą pocztę a tam 6 osób, które znam - skąd oni się tam wzięli?? Na pewno nie szukali mnie specjalnie bo wiedzą, że ja nie mam tam konta ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Ciekawa jestem czy u mnie w mieście są jakieś wiazażanki, mam nadzieję, że nie ![]() Trzymam ![]() Też jestem ciekawa tej limitki ![]() Cytat:
![]() Oj tam, oj tam, jaki zakupoholizm Skąd Ty masz tyle kasy, żeby tyle wydawać?
|
||
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no oszczędzać miałam wiesz babcia, mama, tata + kasa za promocje przyszła
|
|
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam dziś na kulinarnym "wojnę" o gotowych produktach. I jedna z wizażanek miała tam rację - i kulinarny i taki "normalny" wizaż przesiąknięty jest jadem. Nie na wszytskich wątkach,ale już Kasia podawała tu dobry przykład...
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

Zresztą z wczorajszych występów jego był dla mnie najlepszy
i tej Ady też nie trawię, głos ok,ale coś mnie drażni 

mama mi zrobiła piwo+wiśniówka+sprite=

No chyba, ze różaną !
Gratulacje ! 
bo byłam już w Naturze 

Na pewno nie szukali mnie specjalnie bo wiedzą, że ja nie mam tam konta