Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-25, 19:37   #4261
kreaturkka
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
To już nawet nie chodzi o to, czy będzie się gapił i ślinił, ale sam fakt, że dajmy na to mój TŻ chce iść na wybory miss mokrego podkoszulka mocno by mnie zniesmaczył i zrujnował moje dobre zdanie o nim. Co to niby za rozrywka, patrzenie na jakieś półnagie laski o wątpliwej reputacji...To tak jakbym ja poleciała na jakiś męski striptiz i piszczała pod sceną
Parvanti
zwykle jak tu wpadam (niezbyt czesto), widze jakis Twoj post pod ktorym podpisuje się rekami i nogami

Myszuniu, mimo wszystko - ja Cie rozumiem, bo sama jestem potwornie zazdrosna, i to nie chodzi o to (jak pisza dziewczyny), że Cie zdradzi, ale o coś głębszego...o to, że np. poczuje coś do kogoś .
Taaak,to takie irracjonalne, ale ten lęk jest. Chociaz najlepiej go nie okazywac, zwlaszcza TŻtowi także głowa do góry

in my past life I was a dancer, I danced my life away ...
kreaturkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 19:48   #4262
Myszunia19
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Bardzo dziekuje
teraz juz mi troche lepiej i mam nadzieje ze faktycznie przyjdzie do mnie w nocy
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:44   #4263
hoppipolla
Zakorzenienie

obejrzałam ten film na TVN o Wiliamie i Kate, nie spodziewałam się niczego, toteż mnie nie rozczarował, ale w mojej ocenie - beznadziejny.

kreaturka, tobiaszowa widzę Was!
co u Was dziewczyny?

Edytowane przez hoppipolla
Czas edycji: 2011-04-25 o 20:51
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:59   #4264
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Bardzo dziekuje
teraz juz mi troche lepiej i mam nadzieje ze faktycznie przyjdzie do mnie w nocy
A jak nie przyjdzie, to co wtedy ?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 21:00   #4265
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
A jak nie przyjdzie, to co wtedy ?
ja mam nadzieję, że Mysza pójdzie spać, a nie będzie czekała, aż jej TŻ się zjawi. albo i nie zjawi.
Stary 2011-04-25, 21:02   #4266
Janis_
Zadomowienie

Honey no właśnie widziałam na fb to sesyjne zdjęcie Czekamy na resztę, modeleczko
Ja dzisiaj kilka zdjęć siostrze zrobiłam Zaraz Wam pokażę jakieś w klubie, bo przyznam nieskromnie, że jestem z nich bardzo zadowolona (btw. czasami takie przerwy fotograficzne dobrze robią)
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 21:06   #4267
Myszunia19
Zakorzenienie

no to pojde spac. jego strata. to jutro wieczor bedzie dopiero mozliwosc pogadac. a daje 99% ze pewnie zabaluja i nie przyjdzie.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

staram sie po prostu trzymać w ryzach i nie myslec o tym co robi. swój rozum ma. grunt to zaufanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 21:18   #4268
wjosna20
Raczkowanie

Cytat:
Z Cejrowskiego obecnie czytam "Rio Anaconda", jest to moja pierwsza książka tego autora, ale już wiem, że nie ostatnia.

Co do opowiadań Kinga...Ja w ogóle jestem jego wielką fanką Moim zdaniem ma świetny styl. W powieściach jednak (jak sam przyznaje) ma tendencje do rozpisywania się, co zresztą widać potem po liczbie stron (przy okazji, polecam też najnowszą powieść czyli Duma Key). Opowiadania są dobre jeśli nie mam akurat wiele czasu na czytanie, a King moim zdaniem pisze lepsze opowiadania niż książki. Każde jest inne, każde rodzi napięcie od samego początku. Często nie ma w nich morderstw czy rozlewu krwi pod inną postacią, a i tak są przerażające, bardzo przemawiają do wyobraźni (np jedno z moich ulubionych , Edytor tekstu). W ogóle opowiadania są trochę zapomnianą formą literacką, uważane za bardziej ubogą, a niekoniecznie tak jest w rzeczywistości (na podstawie Mgły ze zbioru Szkieletowa załoga powstał nawet film).
Co jeszcze jest dla mnie istotne-King pisze fajne wstępy do swoich zbiorów opowiadań, wyjaśnia skąd brał konkretne pomysły, przytacza anegdoty co jest arcyciekawe.
Ogólnie pewnie jestem mocno nieobiektywna, ale polecam bardzo! Mogłabym pisać jeszcze ale TŻ czeka na mnie w łóżku i się niecierpliwi
Czytałam "Gringo wśród dzikich plemion" i jak dla mnie rewelacja!

Co do Kinga, również bardzo go lubię. Myślę, że mogłyby Ci się spodobać książki Jefferego Deavera
Stary 2011-04-25, 21:27   #4269
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość

kreaturka, tobiaszowa widzę Was!
co u Was dziewczyny?
u mnie dobrze, nawet bardzo dobrze ale nie wiem czy pisalam - przeprowadzilam sie... i nie jest latwo zrezygnowac ze 107m. w centrum, na rzecz 27 m na zadupiu, ale jakos zyjecóż tu się więcej rozpisywać.... będę się starać pisać tu częściej

Cytat:
Napisane przez wjosna20 Pokaż wiadomość

Co do Kinga, również bardzo go lubię. Myślę, że mogłyby Ci się spodobać książki Jefferego Deavera
Aaa, jak ja nie lubie Kinga nie moge po nim spac w nocy

Stary 2011-04-25, 21:30   #4270
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Honey no właśnie widziałam na fb to sesyjne zdjęcie Czekamy na resztę, modeleczko
Ja dzisiaj kilka zdjęć siostrze zrobiłam Zaraz Wam pokażę jakieś w klubie, bo przyznam nieskromnie, że jestem z nich bardzo zadowolona (btw. czasami takie przerwy fotograficzne dobrze robią)
Dziękuję

Zaraz zajrzę do klubu.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 21:30   #4271
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreaturkka Pokaż wiadomość
u mnie dobrze, nawet bardzo dobrze ale nie wiem czy pisalam - przeprowadzilam sie... i nie jest latwo zrezygnowac ze 107m. w centrum, na rzecz 27 m na zadupiu, ale jakos zyjecóż tu się więcej rozpisywać.... będę się starać pisać tu częściej

Aaa, jak ja nie lubie Kinga nie moge po nim spac w nocy
przeprowadzka z TŻ?

odzywaj się, odzywaj, im nas więcej tym lepiej, bo wątek zamiera.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 21:46   #4272
Myszunia19
Zakorzenienie

czemu sie przeprowadzilas z wiekszego do mniejszego mieszkania? koszty duze?
Stary 2011-04-25, 21:53   #4273
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
przeprowadzka z TŻ?

odzywaj się, odzywaj, im nas więcej tym lepiej, bo wątek zamiera.
nieee przeprowadzilam się do mamy. wczesniej mieszkalam z ojcem. nie pracuję, nie mialabym jak z TŻ....

Cytat:
czemu sie przeprowadzilas z wiekszego do mniejszego mieszkania? koszty duze?
nie, ciezka sytuacja rodzinna - ja naprawde mam chora rodzine unioslam sie duma, kiedy ojciec powiedzial,ze nie chce miec takiej corki,i ze tak sie zarzekalam ze po 18stce sie wyprowadze, a tu osiemnastka dawno za mna i cos nie slychac...
uslyszalam tez, ze moja wyprowadzka bedzie najlepszym prezentem na jego urodziny
wiec wyszlam w styczniu z domu z kotem pod pacha i juz nie wrocilam.

Btw.teraz sie strasznie stara zebym wrocila,no i mama.... ale to pogmatwana sytuacja.

Wlasnie widze dziewczeta, ze watek zamiera! Jeszcze zima w tytule....

Stary 2011-04-25, 22:02   #4274
Parvanti
Zadomowienie

kreaturkka heeeej Wpadaj częściej, musimy zakończyć tą część wreszcie
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:07   #4275
kreaturkka
Wtajemniczenie

tak zamierzam wlasnie

Stary 2011-04-25, 22:07   #4276
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny . Moje święta wyjątkowo udane, lece Was nadrobić.

A i witam nową zazdrośnicę.
Stary 2011-04-25, 22:11   #4277
tobiaszowa
Zadomowienie

Hopi,dzięki za pamięć
Już jakoś mi tak zostało,że automatycznie włączam wizaż i Was podczytuje

A u mnie leci powolutku,robię prawo jazdy,szkoła na pełnych obrotach,już dość mam tego wszystkiego czasem
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:11   #4278
Myszunia19
Zakorzenienie

z kotem pod pachą- jak to fajnie zabrzmialo
a tak na powaznie to dobrze zrobilas, mi tez tata nieraz mowi takie rzeczy ale nie mam sie gdzie wyprowadzic. no niby do TZa ale wiem ze rodzice by sie do mnie juz wiecej nie odezwali za to ze przed slubem.
Stary 2011-04-25, 22:24   #4279
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:
a tak na powaznie to dobrze zrobilas, mi tez tata nieraz mowi takie rzeczy ale nie mam sie gdzie wyprowadzic. no niby do TZa ale wiem ze rodzice by sie do mnie juz wiecej nie odezwali za to ze przed slubem.
tez mi sie wydaje, ze dobrze zrobilam. teraz mam z nim w miare dobry kontakt, bylysmy u niego z mama i kocurkiem dzis, i kot taki szczesliwy, ze mogl sobie pobiegac, tu i tam...schody,antresola,za kamarki...

Ciezko powiedziec, kazdy jest inny, ale wytrzymaj, bo lepiej nie miec z obojgiem rodzicow zlych relacji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 22:25   #4280
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Sorry,że dorzucę swoje 3 grosze ale jak coś bardzo mi nie pasuje to nie mogę po prostu przejść obojętnie.
Jesteś zbyt uzależniona od TŻ-ta,wszystko robisz pod niego,nie masz tak jakby swojego życia a on jest Twoim tlenem. Wiadomo,że każdej z nas TŻ jest niezbędny do życia hehe,ale u Ciebie to już gruba przesada w końcu wyniknie z tego coś niedobrego.
Moim zdaniem jesteś zbyt nie wiem jak to opisać naiwna,nie mająca swojego zdania,taka...no właśnie-myszka.
Daj troche na luz.
Z tego co piszesz (nie wiem jak jest,oceniam tylko to co piszesz) to Tobie bardziej zależy na tym związku
Dobra,poszedł z kolegami-trudno,ale to nie jest powód byś ty na niego czekała aż do Ciebie przyjdzie w nocy Co opije się,pobaluje a później przyjdzie? Lepiej byś sobie coś poczytała,pooglądała.
Zresztą zawsze on coś robi-może też gdzieś wyjdź.
Miej swoje życie,nie uzależniaj się tak od niego. Pamiętaj faceci też lubią"zdobywać" uganiać się...nie wszystko musi być jak na tacy,nawet w związku
Tyle ode mnie.
Sorry,ale w końcu i tak chyba bym Ci priva napisała,bo nienawidzę takiego czegoś :P Dlatego chyba,że moja niegdyś przyjaciółka miala taki charakter,no i jej związki nie trwały za długo,faceci mieli dość.
Stary 2011-04-25, 22:35   #4281
Myszunia19
Zakorzenienie

dziekuje
Stary 2011-04-25, 22:58   #4282
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Hopi,dzięki za pamięć
Już jakoś mi tak zostało,że automatycznie włączam wizaż i Was podczytuje

A u mnie leci powolutku,robię prawo jazdy,szkoła na pełnych obrotach,już dość mam tego wszystkiego czasem
hello tobiaszowa Miło Cie tu znowu widzieć

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
tez mi sie wydaje, ze dobrze zrobilam. teraz mam z nim w miare dobry kontakt, bylysmy u niego z mama i kocurkiem dzis, i kot taki szczesliwy, ze mogl sobie pobiegac, tu i tam...schody,antresola,za kamarki...

Ciezko powiedziec, kazdy jest inny, ale wytrzymaj, bo lepiej nie miec z obojgiem rodzicow zlych relacji
Racja. Rodzice są jednak najważniejsi.. Odpowiedników sobie nei znajdziemy (w sensie kopii zastepczych). Jacy są, tacy są i jakos trzeba z nimi żyć.

kreaturkka
Dobrze, że sie z ojcem dogadujesz w miare po tej niemiłej sytuacji. W sumei to cie podziwiam... Nie wiem, czy bym tak potrafila z dnia na dzien sie wyprowadzić.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
dziekuje
Mysza..

Wyciągasz jakieś wnioski z tego, co Ci dziewczyny tu pisza?
Zgadzasz sie z tym, że w dużej części to w tobie tkwi problem? Jak ty na to patrzysz?
Czujesz, że jest z tobą (w tobie) cos nie tak?

Stary 2011-04-25, 23:14   #4283
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:

-
"Hejka"

No właśnie Mysza...weź jakoś się do tego wszystkiego odnieś
I w ogóle to jeśli możesz napisz mi jak jest z Twoim poczuciem własnej wartości? Może wspólnie znajdziemy w Tobie coś co stanowi jakąś eee...barierę? Chyba,że Tobie to wszystko odpowiada,to ok...
Ale sama widzisz,że dużo osób tutaj zauważa jakieś "ale".

Chociaż może ja niepotrzebnie się odzywam,mam silny charakter i nie dałabym sobie w kaszę dmuchać,ale wiadomo każdy jest inny

---

Dziewczyny jeśli możecie to kliknijcie http://www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/10 i strzałkami kierujcie się na pozycje 69.
Widziałyście może te sukienke? Jeśli tak to jak prezentuje się na żywo?

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2011-04-25 o 23:38
Stary 2011-04-26, 00:23   #4284
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
"Hejka"

No właśnie Mysza...weź jakoś się do tego wszystkiego odnieś
I w ogóle to jeśli możesz napisz mi jak jest z Twoim poczuciem własnej wartości? Może wspólnie znajdziemy w Tobie coś co stanowi jakąś eee...barierę? Chyba,że Tobie to wszystko odpowiada,to ok...
Ale sama widzisz,że dużo osób tutaj zauważa jakieś "ale".

Chociaż może ja niepotrzebnie się odzywam,mam silny charakter i nie dałabym sobie w kaszę dmuchać,ale wiadomo każdy jest inny

---

Dziewczyny jeśli możecie to kliknijcie http://www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/10 i strzałkami kierujcie się na pozycje 69.
Widziałyście może te sukienke? Jeśli tak to jak prezentuje się na żywo?
Ty zbereźniaro

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Mam do Was prośbę..

doradziłybyście mi jakiś w miare tani zestaw witamin? lekarka zaleciła mi ostatnio,bym sie w taki zaopatrzyla i zazywała systematycznie, bo mam dość słaby organizm, ponadto lekko odwodniony , wiec musze koniecznie o sibeie zadbać. Nie chciałabym splajtować, wiec miesiecznie zbyt duużo wydac nie moge na te tabletki (zwłaszcza, że kupuje jeszcze inne lekarstwa)tak wiec same rozumiecie.. Doradziłybyscie coś?
Lekarka wspominała cos o cynku, selenie, jodzie.. to tak miedzy innymi.
Zupełnie sie na tym nie znam. Zawsze wydawało mi sie, ze jak zjem troszke owoców, to wystarczy, no ale oczywistym jest, że ilosci, w ktorych je 'pochłaniam' są stanowczo za małe. Licze na waszą pomoc..

a tymczasem życze dobrej nocy Pora juz na mnie. Dobranoc

Stary 2011-04-26, 06:34   #4285
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
wy puszczacie swoich na impreze?
tak jesli to jest meskie wyjscie do baru to jasne ze tak.

Cytat:
To już nawet nie chodzi o to, czy będzie się gapił i ślinił, ale sam fakt, że dajmy na to mój TŻ chce iść na wybory miss mokrego podkoszulka mocno by mnie zniesmaczył i zrujnował moje dobre zdanie o nim. Co to niby za rozrywka, patrzenie na jakieś półnagie laski o wątpliwej reputacji...To tak jakbym ja poleciała na jakiś męski striptiz i piszczała pod sceną
czasami jest tak ze tż moze nie chciec isc ale jak bedzie w grupie 10 kumpli i cala reszta bedzie chciala to co tż powie "nie sorry ja nie ide" ? też pojdzie.

Tż Myszuni moze nie ma ochoty tam isc, ale przeciez nie wplynie nijak na cala grupe kumpli ktorzy np. nie maja dziewczyn i jedyna ich rozrywką jest własnie slinienie się na takie laski

Albo np. kiedys za 100 lat tż którejś z nas zostanie zaproszony na wieczor kawalerski gdzie dla przyszelgo pana mlodego zaproszona bedzie "panienka" to co myslicie ze nasi tż wstaną i wyjdą bo np. nie chcą patrzec jak ona pląsa?

co do nocowania bo widze ze byl temat... to u mnie zaczęlo sie od pewnej daaaawnej imprezy na ktorej troche za duzo wypilam i tż odprowadzil mnie do domu a pora byla pozna wiec zostal do rana, rodzice dowiedzieli sie rano widzac jego buty że jest potem to juz z górki. teraz to juz żadna nowosc ze tż nocuje.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2011-04-26 o 06:38
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 07:31   #4286
nafiyqa
Zakorzenienie

O kurcze, kreaturka, ale historia...

Szczerze mowiac to podziwiam na odwage...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 07:54   #4287
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Hej
I po świetach
Zaraz śmigam do sklepu po makaron, dzisiaj cos lżejszego po tym całym jedzeniu więc robię pyszny rosołek

Jeszcze muszę się zastanowić co dla taty przygotować, bo mój wuja dojeżdża do niego w maju i zabierze potrzebne rzeczy i chyba mu małe babeczki upiekę. Zapakuję w pudełko i pojadą. Bo chciałam sałatkę, ale to jednak koło 10 h drogi więc może się popsuć...

Potem wypadałoby sie pouczyć a wieczorem pobiegac i zrzucić żarełko

A i jeszcze chyba z babcią do lekarza będę musiała jechać...

Pozdrowionka!

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-26, 08:33   #4288
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
nieee przeprowadzilam się do mamy. wczesniej mieszkalam z ojcem. nie pracuję, nie mialabym jak z TŻ....

nie, ciezka sytuacja rodzinna - ja naprawde mam chora rodzine unioslam sie duma, kiedy ojciec powiedzial,ze nie chce miec takiej corki,i ze tak sie zarzekalam ze po 18stce sie wyprowadze, a tu osiemnastka dawno za mna i cos nie slychac...
uslyszalam tez, ze moja wyprowadzka bedzie najlepszym prezentem na jego urodziny
wiec wyszlam w styczniu z domu z kotem pod pacha i juz nie wrocilam.

Btw.teraz sie strasznie stara zebym wrocila,no i mama.... ale to pogmatwana sytuacja.

Wlasnie widze dziewczeta, ze watek zamiera! Jeszcze zima w tytule....
naprawde wspolczuje Ci tej sytuacji z rodzina... sama nie mam lepszej

Cytat:

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Racja. Rodzice są jednak najważniejsi.. Odpowiedników sobie nei znajdziemy (w sensie kopii zastepczych). Jacy są, tacy są i jakos trzeba z nimi żyć.

kreaturkka
Dobrze, że sie z ojcem dogadujesz w miare po tej niemiłej sytuacji. W sumei to cie podziwiam... Nie wiem, czy bym tak potrafila z dnia na dzien sie wyprowadzić.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Mysza..

Wyciągasz jakieś wnioski z tego, co Ci dziewczyny tu pisza?
Zgadzasz sie z tym, że w dużej części to w tobie tkwi problem? Jak ty na to patrzysz?
Czujesz, że jest z tobą (w tobie) cos nie tak?
nie zawsze sie da i czasem lepiej dla siebie ograniczyc kontakt

Cytat:
Ty zbereźniaro

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Mam do Was prośbę..

doradziłybyście mi jakiś w miare tani zestaw witamin? lekarka zaleciła mi ostatnio,bym sie w taki zaopatrzyla i zazywała systematycznie, bo mam dość słaby organizm, ponadto lekko odwodniony , wiec musze koniecznie o sibeie zadbać. Nie chciałabym splajtować, wiec miesiecznie zbyt duużo wydac nie moge na te tabletki (zwłaszcza, że kupuje jeszcze inne lekarstwa)tak wiec same rozumiecie.. Doradziłybyscie coś?
Lekarka wspominała cos o cynku, selenie, jodzie.. to tak miedzy innymi.
Zupełnie sie na tym nie znam. Zawsze wydawało mi sie, ze jak zjem troszke owoców, to wystarczy, no ale oczywistym jest, że ilosci, w ktorych je 'pochłaniam' są stanowczo za małe. Licze na waszą pomoc..

a tymczasem życze dobrej nocy Pora juz na mnie. Dobranoc
bralam kiedys takie witaminy jak vita-femin skladniki mineralnie i zen-szen Dong Quai dla kobiet i zawiera: wapn, magnez, zen-szen, wit.C, l-cysteina, cholina, fosfor, inoztyl,PABA,potas, wit PP, bioflawonoidy, wit E,cynk,zelazo,kwas pantotenowy,mangan,wit b6,b2,b1,wit A, miedz,kwas foliowy,jod,biotyna,chrom,molibden,selen,wit D3 i b12 wiec naprawde duzoooo tego...tylko osoby ktore przyjmuja leki hormonalne lub przeciwzakrzepowe powinny skonsultowac sie z lekarzem przed ich stosowaniem...chyba przez ten zen-szen bo pisze ze pomaga regulowac cykle itd.
ja kupowalam 2 miesieczna kuracje za okolo 27zl ale to bylo dawno...
a najlepiej zapytac w aptece napewno cos poradza....

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-04-26 o 08:35
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:41   #4289
nafiyqa
Zakorzenienie

A ja sie zbieram na zakupy.
Troszke mi sie nie chce, za oknem pada, ale dzis jest jedyna okazja kupic cos nowego, bo wieczorem ruszam znow do Gdanska...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 10:32   #4290
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wjosna20 Pokaż wiadomość

Oo nie znam, poszukam zaraz sobie, dzięki

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
tak jesli to jest meskie wyjscie do baru to jasne ze tak.

czasami jest tak ze tż moze nie chciec isc ale jak bedzie w grupie 10 kumpli i cala reszta bedzie chciala to co tż powie "nie sorry ja nie ide" ? też pojdzie.

Tż Myszuni moze nie ma ochoty tam isc, ale przeciez nie wplynie nijak na cala grupe kumpli ktorzy np. nie maja dziewczyn i jedyna ich rozrywką jest własnie slinienie się na takie laski

Albo np. kiedys za 100 lat tż którejś z nas zostanie zaproszony na wieczor kawalerski gdzie dla przyszelgo pana mlodego zaproszona bedzie "panienka" to co myslicie ze nasi tż wstaną i wyjdą bo np. nie chcą patrzec jak ona pląsa?

Yyy a co w tym dziwnego? Oczywiście, że by nie poszedł Nie bawią go takie rozrywki (i jego bliskich znajomych też nie). Poza tym ma własne zdanie i nie jest jakąś bezmyślną masą podążającą ślepo za tłumem. A jakby się przypadkiem znalazł w takim miejscu to znając go zadzwonił by do mnie żeby się pośmiać z tych lasek.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości