|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
ale fajne
![]()
#752 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mam taki o humor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi oprócz tego zaloczylismy zakupy normalne jedzeniowe,ale kupiliśmy dla mnie torebe plażową. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-25 o 17:39 Powód: z mało emotek haha |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez zawsze poprawiaja ![]() a ja wrocilam z ryb ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to super,że zawsze Ci poprawiają humor ![]() O prosze,czyli dzień miło spędzony.I jak szło łowienie ryb,ile i co złowiliście??? ![]() My właśnie wróciliśmy ze spaceru.Przyjemnie jest,bo ciepło noi dokarmailiśmy nad rzeczką łabędzie,kaczki i mewy. ![]() ![]() Nogi mnie bolą ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-25 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Ojej słoneczko? U nas tylko sobota była ciepła i słoneczna a tak to obydwa dni świąt z deszczem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uu,to faktycznie nie fajna pogoda była w święta. :/ ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Dobra,byłam w klubie i zostawiłam coś tam dla Was. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() I już po świętach. U nas jakoś nigdy specjalnie tych świąt nie obchodziliśmy. Szliśmy w sobotę święcić, ale nigdy w niedziele nie było jaiegoś wilekiego śniadania. Niby święta Wielkanocne ważniejsze, ale ja jakoś wolę Boże Narodzenie. Mąż dostał odpowiedź z Niemiec: ma przesłać badania i potem zadzwonią kiedy wyjeżdża. Ciągle mi smutno jak o tym myślę, ale jakoś damy radę. DZIEWCZYNY WŁAŚNIE ZADZWONIŁ MI MĄŻ, ŻE ODEZWALI SIĘ Z TYCH NIEMIEC I MAJĄ WYJAZD W TĄ SOBOTĘ ![]() Kurcze nie wiedziałam, że to tak szybko będzie myślała, że gdzieś za miesiąc dopiero. Cieszę się, że się udało i, że będzie nam się lepiej żyło, ale ryczeć mi się chce, że musimy się rozstać na tak długo.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-04-26 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u nas wczoraj nie bylo za cieplo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Szybko, naprawdę szybko. A jak będzie pracował? Tzn system zjazdów, na umowę, na kontrakt?
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie szybko, powodzenia ![]() ale mi sie dzis nic nie chce.... zobaczyłam stawki na 3 maja, będzie ciezko ![]()
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak to mówią święta,święta i po świętach. motylku,mi też się nic nie chce.Chyba za bardzo się w te święta rozleniwiłam. ![]() Co mnie motywuje,to dzisiejszy odbiór wiecie czego ![]() kwiatuszku88,to z jednej strony fajnie,że mąż dostał tą prace w Niemczech,ale z drugiej że bardzo szybko się do niego odezwali.Dasz rade ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-26 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Karinio proszę o ponowne zaproszenie do klubu. Przez przypadek sama sobie skasowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Już się robi Agusia.
![]() ![]() n_i_x_i_e,witaj po świętach.Co tam u Ciebie??? ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-26 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
hej.
My juz po szczepieniu i chrzcie ![]() ![]() Jeszcze sie odezwę jak bede miala więcej czasu. Moje maluszki : |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
nixie,ale masz cudne dzieciaczki
![]() ![]() ![]() To super,że mała dobrze się chowa,a synek powiadasz daje czadu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Koleżanka 6 sierpnia wychodzi za mąż. (Była u nas na weselu). Wypada zapytać się jej , czy ma już zrobioną listę gości? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem ma jeszcze duuzo czasu, wiec faktycznie moze nie miec pełnej listy jeszcze o moj wyjazd w dniu 3 maja ![]() fajne dzieciaczki ![]()
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie chciałabym się dowiedzieć, czy będziemy proszeni. (Philips ma teraz świetną promocje do 15 maja, oczywiście zapytałabym się jej czy taki prezent pasuje). Chciałabym już wiedzieć, by przygotować się finansowo. Z wakacji wracamy 3 sierpnia, wesele 6 sierpnia a wypłata do 10. Nie każdego stać, by np. w ciagu miesiąca odłożyć na taką imprezę. My jak tylko zarezerwowaliśmy sale, to poinformowaliśmy wszystkich gości, że będą proszeni, a zaproszenia rozdawaliśmy 3 miesiące przed. Nie robiliśmy żadnej listy rezerwowej. Znam takie, co tak robią. Dostaliśmy zaproszenie na komunie, ale chyba odmówimy. Za daleko, by tak często jeździć na wieś. 4 czerwca szykujemy się na wesele do kuzynki (wtedy ma mój mężuś urodzinki). Słyszałam, że transport we własnym zakresie. Na szczęście tata się zgodził po raz kolejny być kierowcą. (dla taty lepiej, że będzie kierowcą, bo nie zna umiaru; uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale w rozsądnych ilościach) Ja byłam na jednym weselu kierowcą i nie chciałabym już na takie wesele iść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
w sumie to Ci powiem ze nie wiem co bym zrobila..... bo ona moze wlasnie Twoje zapytanie odebrać jako wpraszanie sie, z drugiej strony jak tylko zapytasz i moze napomkniesz czy chcialaby taki a taki prezent to tez moze Cie zaprosic, bo bedzie jej głupio...
kurcze nie wiem co poradzic w sumie ![]()
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-04-26 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
Mąż będzie pracował na umowę. Koleś jest z Polski tylko w Niemczech ma swoje zakłady. System jest taki, że pracuje 4 tyg. i tydzień ma wolnego, ale ten tydzień jest bezpłatny. Oprócz tego ma normalny urlop. W sumie nie jest tak źle, ale dobija mnie perspektywa, że tak będzie przez 3 lata conajmniej (aż Bartuś pójdzie do przedszkola, a ja do pracy).
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jaka niunia jest niegrzeczna??? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do paznokietek pudla to ![]() ![]() ![]() No to siup w ten nasz piękny dziób ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-26 o 15:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak i potem tak mi sie wymiotowac chcialo ![]() ![]() ja sie objadlam wiejska i wczoraj jak maz chcial zrobic ognisko to odmowilam... ogolnie strasznie duzo zjadlam ![]() Trusia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No,nie dziwie Ci się,że potem miałaś odruch wiadomo jaki na widok jajek.Najadłaś się ich za wszystkie czasy,starczy Ci na jakiś czas pewnie i teraz ich jeść nie będziesz ![]() To My tak wczoraj,na śniadanie kiełbasa,na obiad kielbasa z grilla ![]() ![]() No Trusia zadowolona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie wiem bo juz mam ochote na zurek ![]() ![]() ![]() ![]() tylko na chwile ![]() musze uczesac wloski szczotka jonizujaca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ] Cytat:
![]() Masz cierpliwość ![]() Cytat:
![]() ![]() QUOTE=n_i_x_i_e;26543795] My juz po szczepieniu i chrzcie Bylo trochę chaosu w te święta. Malutka rosnie i smieje sie jak sie do niej mówi, zaczyna gaworzyć. Synek mnie wykańcza hehe ..tzn niema ADHD ale dosyć sporą nadpobudliwość. Ta wiosna mnie wkurza bo nie umie sie na dobre przebić.. Z mężem super Mala miala wysypkę i j juz myślałam ze skaza białkowa wiec tydzień nie jadłam nabialu (masakra- przymusowy weganizm) ale na szczescie to nie bylo to wiec nadal jem nabiał ale nie przesadzam. Jeszcze sie odezwę jak bede miala więcej czasu. Moje maluszki :[/QUOTE] To gratuluję ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pomyślałam podobnie jak Motylek. Ale jeżeli miałaś z koleżanką bliskie relacje, to możesz ją zwyczajnie , podcza rozmowy zapytać? No to super! Nie darmo torba plażowa się przyda. "Nie bendziem Cie tera widzieć" ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.