|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
|
|
#362 | |
|
BAN stały
|
Jesteśmy nienormalni
Cytat:
Wydaje mi się, że nie przegadaliśmy tak do końca szczerze pewnych kwestii, a to przedwczorajsze zostawienie mnie przy osiedlowej uafce było chyba zapałką wrzuconą do skrzynki z dynamitem
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak?
![]() Tak ? ![]() Ale to już przecież wcześniej Cytat:
Wiesz naprawdę nie wiem czemu nadal utrzymujesz tą znajomość ... qrde nie warto w końcu se dać siana i zakończyć? Ja rozumiem, że może to kiedyś był najlepszy kumpel, ale .... wychodzi na to, że to już było i ... nie wróci więcej ...? Sam siebie katujesz gryxiu ![]() Ale dobra nie włażę już z glanami ani sandałkami Tylko głośno myślałam A i ja wiedziałam, że ławki to zuuuooo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-25 o 23:55 |
|
|
|
|
#364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4. ekscentrycznie nieapetycznie- jak majciochy z szerokimi nogawkami ze stylonu artystka dobrze, żeby była ekscentryczna apetyczna Nie mów tak... Zasłużył sobie, tak myslę Cytat:
Początki bywają trudne. I słowo pisane często nie trafia do drugiej strony w takim znaczeniu, jakbym chciała. Sprawa jest banalna- po prostu wiedz, że wszystko, co piszę, piszę w dobrej wierze, i w gruncie rzeczy jestem miła ![]() A twój hardkoryzm bardzo mnie pociąga. ![]() Cytat:
Dalabym Ci mazurka, ale nie wypada. Mam jeszcze pół strusiego jaja
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-25 o 23:58 |
|||
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#366 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( )Cytat:
(Wypierdzieliści w kosmosik, hejjjjjjj! Cytat:
Cytat:
)Cytat:
(hohoho, ależ mi stylowo wyszło: płaszcz, białe rękawiczki.... Klasa, szyk, elegacja! Cytat:
![]() --------- Spadam do moich chłopaków To okropne, ale czuję się jakby jutro (dzisiaj znaczy się) był poniedziałek
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-26 o 00:40 |
||||||
|
|
|
#367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( trzymaj córę z daleka od ławek to sło powiem tylko ehhh a propo moich wiadrów łez - ( 3 dodatkowe w tzw międzyczasie)miałyście racyję - tak bywa, tak być musi, nie da rady, łot zycie. period. złapałam jakiś miligram energii na łąkach - mogę podarować komuś ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
noł łej toć to Muniek Staszczyk so nie?rewela a ja żrem pijem palem i dobrze mi z tym Teza - pikny av - co z wami jest chopami żeście som dwojacy - brałabym ino hyżo ![]() i zdecydowałam poczebny mi jest RESET - i bynajmniej nie w kompie - bardzo mocno prosty oldschoolowy reset - tak się opić żeby rano mieć dosyć alko forever ( hahaha) i zacząć od swoistego zera ![]() takie wyzerowanie liczniku dziś wykminiłam ze mi poczebne ufffff Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-26 o 00:49 |
||
|
|
|
#368 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() No nieee róóób taaak!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powinienem odciąć się od tego zdecydowaną, eee... kreską ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-04-26 o 01:09 |
||||||||
|
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() streśc Justyno streeeeść ( takie to juz rydzyko seksu zbiorowego - można zostać pominiętym - takoż i w barze no, ludźta wrzućta luzu )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-26 o 01:11 |
||
|
|
|
#370 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A w kwestii nastroju, moglibyśmy chyba posiedzieć se na uafce --- Pamiętacie tę piosenkę? |
|
|
|
|
#371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychowałam się w domu, gdzie sarkastyczne żarciki były treścią rozmów- często, teraz też mam męża, który zawsze opowie dobry dowcip- jeżeli jest dobry, również czyimś (czytaj- moim) kosztem. a ja to odwzajemniam z nawiązką i przy tym wszystkim bardzo się lubimy. Tak więc nieustannie wbijane są szpilki- ale szpilki smiechu i bez rękawiczek ![]() U mnie nie ma podtekstów, szczególnie tych niemiłych- więc spox. no i reguła- zawsze szybciej palnę, niż pomyślę. Cytat:
![]() I napaliłam się wytwornych papierosków ze srebrnym ustnikiem- w beretce ![]() A co do wiadra- mnie płacz bardzo pomaga- zawsze po nim jest lepiej- bo jak się wyleję i już nie mam płynu, to mnie bierze na śmiech- z siebie ale bardzo mocno A nosisz czasem włosy związane w kitkę? Cytat:
Jak przyschnie, weźmiesz się za bary- dobrze mowię? Cytat:
ale jak nie, to może? Ale tylko z nowego baru. dobranoc, kochani i przytulam do szlafroka w L'Heure Bleue Oczywiście i ja jestem w tym szlafroku
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-26 o 01:30 |
||||
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#373 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj moglibyśmy se ale weeeeź - piosnka feeeeest gówniarska, no ale na ławce wszystkie chwyty dozwolone - urzondzilibyśmy se tam karaoke o! Cytat:
ad.2 Staszczyk lepszy - no co ty - (vide moja a-dyplomacja) ad.3 ja dziś paliłam bez filtra - i bez bereta - żałuję mocno ad.4 wiadra samolejne - jak nam zagrozi susza w kraju nie zginę ![]() śmiechu niestety nie uswiadczyłąm ad.5 czasem nie noszę ![]() chyba znowu trzeba zacząć żyć ![]() Behcik z Natką ( to behcik?) oraz Bengalski Rubens - rzondzą u mnie w rodzinie - pokaząłam i Gucio rozbraja ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- uwielbiam parę z "Diabli nadali" |
||
|
|
|
#375 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisąłam s.p.r.y.c.i.a.r.z.e.p.l lecem bo rano będę nozyczkować rekruterów ![]() a tu sie trza pionowac - ni ma wymówek (dzięks |
|
|
|
|
#377 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A myślałem, że moje ulubione powiedzenie "Od coli się w głowie... miesza" Ja również spadam, jeszcze tylko fajka w oknie i nyny |
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Policzyłam podatki.
![]() Dobranoc ![]() Chyba mi te podatki źle posłuzyły. ![]() Odczytałam wiadomośc od Tezy ,że posłał mi zdjęcia ze starego zlotu , na podany adresik ( tu cytat. adresu na gazecie) , po czym pomysłałam, pewnie przyjdą we wtorek lub środę. Po kwadransie , dopiero dotarło do mnie ,że on je przecież posłał na mailową pocztę .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-26 o 04:30 |
|
|
|
#379 | |||
|
Zakorzenienie
|
nawet w małym palcu u nogi
![]() Cytat:
![]() a moherek zacny Cytat:
![]() run Gryxiu, run!!! Myślałam,że tylko ja mam zwida ![]() Cytat:
Wogle, to mom gupafke pszedpracowom Nie chce mi się
|
|
#380 |
|
Konto usunięte
|
Dobry (zakaszlany dobry
)Kaszlę, ale przynajmniej nie czuję się jak pijana - wczoraj to stan podgorączkowy, więc jaki pijana się czułam (w tle słychać co chwilę kasłanie) |
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zfłaszcza, że lipny aparat z komórki zniekształca i wyściupla, to jak się na fotach z cp zobaczyłąm... hm ja sieu zwyczajnie w żadne sztywne nie mieszczeu ![]() świeża. 3 miesiące paćkałąm maścią na oparzenia, a potem od razu babka przepisała mi coś na blizny, żeby zlazło. I za żadne skarby nie pozwalała wystawiać na słońce, bo to ją utrwali głaskam Gryksia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 09:31 |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
łodpadłam wczoraj
dzień dobry nie podoba mi się plan na dzień dzisiejszy , krew jadę oddać i do szkoły skończyło się rumakowanie
|
|
#383 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cześć!
deja vu! Cytat:
to na szaro to o nim czy o sobie? ![]() żart! nie bić! nie rzucać ciężkimi przedmiotami! tak serio to przytulam ![]() rozumiem że ciężko się odciąć.. zostaw sobie przyda się Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
FINNTROLL W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 piździernika w wawie, 4-tego w Krakowie http://www.lastfm.pl/event/1913006+Heidenfest+2011 Razem z Turisas i Arkoną Jesuuuuu, zaraz zawału dostanę ze szczęścia ![]() Jadę! Jadę! Koniecznie! Kto jedzie ze mną?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 10:00 |
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się majta ![]() Cytat:
cóż za myśl głęboka ![]() dzięki ![]() kutwa i nie mam w co się ubrać, a do miasta to muszę jakoś ludziowo wyglądać
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#387 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#388 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gupim ujem sieu nie przejmuj Cytat:
|
|||
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
za✂✂✂iście szczęśliwy!!!
najpierw Castle Party a potem Finntroll!!!! Życie jest piękne
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
a Ty co?
Cytat:
![]() wogle wkurza mnie Czym dziś pachniesz wizażanko. Część XL
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
... qrde nie warto w końcu se dać siana i zakończyć? Ja rozumiem, że może to kiedyś był najlepszy kumpel, ale .... wychodzi na to, że to już było i ... nie wróci więcej ...? 
Tylko głośno myślałam 
)

Jak normalnie niegrzeczny gimnazjalista 
Jak leciwa ona była?

się majta