|
|
#391 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXVII
kufa... nienawidzę świąt wielkanocnych
![]() po 1 - dla mnie to żadne święta (a szczególnie bez chuinki i śniegu) po 2 - muszę zapierdzielać od rodziny do rodziny i odsiadywać po kilka-kilkanaście godzin wdzięcznie się szczerząc i udając, że wcale, ale to wcale nie jest nudno po 3 - musiałam se przygotować co nieco żarła i słodycze dla ludu, więc padam na ryj dopiero dziś jako taki wolny dzień :/ zaraz idę na zakupy, bo z tego wszystkiego zapomniałam zrobić przedświątecznych zapasów żarcia i lodówka świeci pustkami *edit - aaaa no i po 4 - nienawidzę, jak sklepy są pozamykane
|
|
#392 |
|
Konto usunięte
|
Widzisz Maja, a jednak jest dobrze
![]() A i masz cudny av - mój ulubiony pomocnik w Wordzie ![]() Chiba się zakaszlę na wsze czasy... trza lecieć po syropek, bo inaczej to zachycham się na amen. |
|
|
|
#393 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak dobrze zacząć dzień ![]() przypomina mi o rozmiarze nie stresuj się zaraz podejmę decyzję o zostaniu w domu
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ch** ze świętami i przeszłością - Pandziu kolejna impreza będzie!!! I Turisas! Jesssuuuu! Oba Mathiasy naraz!
|
#397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia wszystkim Barowiczom
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#399 | |||
|
Zakorzenienie
|
z kasy wala sie tylko 1 zł
![]() Cytat:
![]() dobry pomysł, chyba zaraz też policzę ![]() Cytat:
Cytat:
Musze zrobić milion rzeczy przed pracą, chyba powinnam zacząć zagęszczać ruchy ![]() Wczoraj o akcji świątecznej kiedy omówiliśmy strategię z moimi rodzicami i TŻem, pogadaliśmy w kocu z siss i jej książę-panem TŻem na temat tego, że mają się decydować co chcą robić ze swoim życiem, bo my albo szukamy mieszkania albo chcemy tutaj robić remont i to nie w zimie wyszło średnio bym powiedziała. Oczywiście nie podjęli dyskusji tylko pokiwali głowami i znów się pewnie będziemy przez parę miesięcy domyślać co kombinują
|
|||
|
|
|
#400 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zap***dalam biegiem gdzieś w pole - schudnąć trzeba na wiór Albo nie nie nie - lepiej fińskiego się pouczę Choć i tak pewnie nie będę miała szans z tymi ciachami pogadać ![]() Borze lisciasty, pomacać Vretha po włosach i można umierać ![]() edit: włosy, włąśnie! Zapuszczać, zapuszczać, żeby mieć czym headbangować
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 10:48 |
|
|
|
#402 | |
|
Nindżopesz
|
Ewusiu, po prostu któregoś pięknego dnia spakuj graty siostry i ustaw pod ścianą, rozłóż na podłodze folię i powitaj ich radosnymi słowami "dziś remontujemy, łapcie za pędzle, obiad będzie jak pomalujemy sufit. A tak na marginesie, macie dokąd się wyprowadzić po zakończeniu remontu? Jak nie to coś wam wyszukam"
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
się domyślam
![]() Cytat:
|
|
|
#404 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
* musiałam wyciąć część ![]() co nie? i to tak z samego rana ![]() ![]() to nie popełnisz, nie ma takiej cyferki jak xxl ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#405 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ewusiu- po prostu ustalcie date remontu i poinformuj ich -...bo oni pewnie myslą ze tak sobie tylko gadacie... argh...tesz muszeu myslec nad remont part 3 ![]() mom koncepje małego pokoiku szaro-czarno-ruziowo-emowo-glamrokowo ![]() ale najpierw muszeu przedpokoj doobmyslić i kaseu znaisc
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: musiałam trochę majowych podskakiwaczy usunąć, żeby się moje zieleniaki zmieściły
|
|
#407 |
|
grozi wypollizowaniem
|
majuta-fintrola zazdroszcze
sama bym sieu wybrała
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
takie zacne grono! normalnie mój dream team
(tylko Moonsorrow jeszcze mi brak) Cytat:
czemu nie - w Krakowie też będą A Redsik może się na Arkonę skusi? dziecię podrośnie, to może będzie mogła się zabawićkurczę, szwedzki! przydałoby się szwedzkiego poduczyć i trollowe teksty wklepać na pamięć, żeby się powydzierać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 11:12 |
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem (tzn. musiałam się upewnic w necie
) ale XL wystarcza do podkurzaniaCytat:
upał na dworze/polu, ja serio nie mam co na siebie wdziać
|
|
|
#410 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
a co tam się dzieje? rzadko zaglądam
![]() ale jestem zamulona dziś szok......
|
#411 |
|
Konto usunięte
|
Ech wy świry, mi humorek poprawiacie
![]() Aga - cyferka - XL - prawie jak rozmiar
|
|
|
|
#412 |
|
Nindżopesz
|
No może, może a po ile taka atrakcja?
|
|
|
|
#413 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
no dopsz, to ja jadę
krew zbadać i do szkoły ![]() pa pa
|
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
Flo - oj
![]() Ach jak miło i ciepło - ej no pogoda dawaj panna czadu
|
|
|
|
#416 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Post dedykowany Gryksowi =>
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Dzielny Floś, dzielny
a jak Cię za mocno kłujną to kopa im. W samo centrum A co do szkoły, to poszłabym sobie. Tak dla odmiany
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dopiero wstałem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nasze kłótnie by doprowadziły mamę do zawału ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak będziemy robić jeśli będzie trza tymczasem gadałam z tatą przez tel i wygląda na to ze kują żelazo póki gorące i zaczęli już coś pomagać siostrze szukać, więc może z pomocą rodziny uda się ich jednak wyprawić w świat (szkoda że komunikacja nadal leży, skoro takich rzeczy sie muszę dowiadywać od rodziców, no ale ważne ze ruszyło ) Wysłałam PITa ile się namęczyłam to moje (mam jakąś dziwną nową wersję Adobe i nie mogłam znaleźć opcji "wyślij") no ale dostała potwierdzenie ze wysłane, mam nadzieję ze poprawnie wypełniłam
|
||||
|
|
|
#420 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jaśków?
Cytat:
(żeby gryxia pocieszyć )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)