DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-25, 22:31   #3781
mroziq
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
kochana a może ja jestem taka nie dobra baba,naprawde zrobilo mi sie slabo,wiec od jutra wracam do dukana odzywiam sie dobrze jak na dukana przystało np. Dzien warzywny sniadanie:mleko jedno jajko i 3 łyzki otreb,obiad udko z kurczaka i kalfior+szklanka maslanki,podwieczorek -2 kawałki sernika,kolacja 2 gołabki+2,5l wody dziennie,było mi tak nie dobrze ze miałam na dorazna jechac serio,troche oddechu i dukam dalej,nie ganie dukana bo bez niego nie potrafie zyc,a ta biała zacma utrzymujaca sie caly dzien nie wiem od czego,musze koniecznie zrobic badania

Moja wypowiedź była skierowana do leniuchów,które nie potrafią oprzeć się zakazanemu jedzeniu. A powiem Ci szczerze,że ja jem dużo więcej niż Ty...W dni warzywne np. :
śniadanie - dwa placki otrębowe,satino i kawa,
w szkole-kanapka z wędliną i sosikiem,miska sałatki,albo papryka w paskach,serek wiejski
obiad-mięso w różnej postaci (1-2 piersi z kurczaka,albo 0.5 kg mięsa mielonego) + jakaś sałatka
przekąska-serek homo/jogurt/serek wiejski z cynamonem,kakao i słodzikiem
przekąska II-korniszon,albo jakaś mała kanapka
kolacja-jajka w różnej postaci albo jakaś chudą wędlina

Czasem to nawet więcej zjadam Oczywiście jak piekę coś to dochodzi jeszcze ciacho w międzyczasie

A ćwiczysz coś? uprawiasz jakiś sport?

Edytowane przez mroziq
Czas edycji: 2011-04-25 o 22:33
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:38   #3782
beatazygadlo
Raczkowanie

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Moja wypowiedź była skierowana do leniuchów,które nie potrafią oprzeć się zakazanemu jedzeniu. A powiem Ci szczerze,że ja jem dużo więcej niż Ty...W dni warzywne np. :
śniadanie - dwa placki otrębowe,satino i kawa,
w szkole-kanapka z wędliną i sosikiem,miska sałatki,albo papryka w paskach,serek wiejski
obiad-mięso w różnej postaci (1-2 piersi z kurczaka,albo 0.5 kg mięsa mielonego) + jakaś sałatka
przekąska-serek homo/jogurt/serek wiejski z cynamonem,kakao i słodzikiem
przekąska II-korniszon,albo jakaś mała kanapka
kolacja-jajka w różnej postaci albo jakaś chudą wędlina

Czasem to nawet więcej zjadam Oczywiście jak piekę coś to dochodzi jeszcze ciacho w międzyczasie

A ćwiczysz coś? uprawiasz jakiś sport?
KURCZE JA JEM POŁOWĘ Z TEGO ,A WAŻĘ O 10 KG ZA DUŻO

Edytowane przez beatazygadlo
Czas edycji: 2011-04-25 o 22:40
beatazygadlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:43   #3783
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Ja niestety dalej zero ruchu :/ Ale po maturach się to zmieni! Zastanawiam się...Jak myślicie lepszy PILATES czy basen? Nie chodzi już o cenę,ale efekty...
Basen!

Cytat:
Napisane przez beatazygadlo Pokaż wiadomość
Kto z was wie jak wstawić strażnika wagi?Próbuję już kilka razy i nie widzę strażnika tylko adres strony internetowej ,
Masz chyba za mało postów na posiadanie podpisu. Na tym forum nie wstawisz suwaczka, strażników itp.

Jak będzie łądna pogoda to może pobiegam jutro. Zawsze mówie tak wieczorem, a później pupa z tego
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:45   #3784
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatazygadlo Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

[/COLOR]

KURCZE JA JEM POŁOWĘ Z TEGO ,A WAŻĘ O 10 KG ZA DUŻO
Im więcej białka tym szybciej się chudnie I się to sprawdza

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Basen!

Masz chyba za mało postów na posiadanie podpisu. Na tym forum nie wstawisz suwaczka, strażników itp.

Jak będzie łądna pogoda to może pobiegam jutro. Zawsze mówie tak wieczorem, a później pupa z tego

Ale ja Was nie lubię,jak mówicie o ćwiczeniach hahaha
Ja muszę jeszcze cały maj przeczekać żeby zacząć coś robić....A oklapłam już jak stara baba
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 23:13   #3785
nikamo36
Zadomowienie

Witam Kochane,za spadki,gonicie mimo świąt,na razie gonie na bierząco
Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
dziewczyno nie poddawaj się i powiem Ci, że pewnie nikt nie widzi przez ubrania, ja ostatnio cały czas chodziłam w za dużych, pewnego dnia ubrałam getry i obcisłą bluzke, to myślałam, że nie odpędzę się od komplementów, tż-ta, przyszłej teściowej, mamy na skejpie a w pracy też były w szoku!!
a poza tym wszystko siedzi w naszej głowie i zależy od nas, ja jestem mega zadowolona z diety, wiecznie zaczynam się dobrze czuć we własnym ciele.
też mam trudne dni jak każdy, ale wiem, że warto i przetrwam święta bez grzechu
pomyśl czy warto zrezygnować, bo ktoś nie zauważył. pomyśl jak samej Tobie w głowie lżej o te kg.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

a Ty też sobie poradzisz przecież jesteś twardą kobitką.. pomyśl o tej sukience, w której tak pięknie wyglądasz w sumie to Ty możesz już przejść na 3 fazę, bo pięknie już wyglądasz więc wszystko zależy od Ciebie. a z badaniami też będzie dobrze

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

tak w ogóle to dzień dobry chudziunki!!

waga zrobiła mi prezent - 1kg, czyli w sumie -0,8, bo 0.2 było jeszcze wzrostu

A ja już oczywiście kawka, wszyscy śpią
Wesołych Świąt Wam życzę i wytrwania
Dzięki,zrobiłam to samo w święta i tylko babcia zauważyła,oj ta głowa robi psikusy pomimo spadków i spadku cm,na szczęście w świeta się utrzymałam z dietą i powiem wam,że pw miałam i byłam najedzona

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Wypraszam sobie
U mnie jak zwykle bez grzechu, nie powiem bo ciężko było,ale dałam radę. Wciągnęłam jajca faszerowane, śledziki w jogurcie i z cebulką, rybkę po grecku, sałatkę warzywną na jogurcie-więc da się

Hej.
Otóż każde odstępstwo na diecie, nawet najmniejszy grzech będzie wychodził na wadze, w postaci zastoju lub wzrostu- trzeba odpokutować, na co liczyłaś?
Pozatym waga nie będzie codziennie spadać przecież, fajnie i szybko leci tylko na początku później organizm już się buntuję i leci wolniej. Zastoje też są normalne jeśli się duka zgodnie z zasadami a co dopiero przy grzeszkach.
Po pierwsze napisz swoje dzienne menu-ocenimy.
Skąd mnie wypraszasz,pewnie z kuchni-żart
Na szczęście tez utrzymałam dietę-chyba te świeta są takie(warzywne) Ważyć się będę w piątek rano to dam znać ale mam nadzieję,że spadek będzie

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Ale że co?
Toż to ja Cię komplementuje że cycuszki piękne, duże nie to co moje marnoty teraz :P Taki przeciąg mam w stanikach że szok
extravagance86 i Paati89 laseczki z was,że hej i cycki ok
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 23:18   #3786
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Ja muszę jeszcze cały maj przeczekać żeby zacząć coś robić....A oklapłam już jak stara baba

Oj poszalejesz po maturach Pamiętam jak zdawałam mature to wieczorem się wymykałąm na aerobik 2 x na tydzień wieczorem żeby mózg dotlenić po tym wkuwaniu... ah.. te czasy
Stary 2011-04-25, 23:21   #3787
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ferra Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Ja poleglam. Szlo dobrze do czasu.

Jutro wracam do dukania.Najgorsze jest to ze mam teraz mnostwo zakuwania, bo czeka mnie wazny egzamin i nie mam kiedy ruszac dupki. Ale po egzaminie rusze z kopyta ze sportem.

Podziwiam wszystkie niegrzeszace!
nieładnie pamiętaj - nie powtarzaj uderzeniówki! zacznij od dni PW.

ja coś nie mogę spać... dość mam już tych świąt;P dziś TŻ był u mnie i chyba go coś rozkłada-poszedł spać... a ja z lapkiem na kolanach, bo nie mogę zasnąc i mi się nuuuuudzi

jutro oddaje mocz do analizy, boję się coraz bardziej... i jeszcze to czekanie na wyniki...
Stary 2011-04-25, 23:25   #3788
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Hej dziewczyny...
Jestem taka zła że zaraz wybuchne !
Pies zeżarł moje szpilki... tak wiem,powinnam je schować, tak też robiłam po tym jak zeżarł mi pierwszą pare nowych butów. Ale takie zamieszanie w związku ze świętami... od gości do gości, szybko się przebierałam i one zostały...takie samotne w przedpokoju... wróciliśmy i oto co z nich zostało. W tej chwili nielubie swojego psa!
wspolczuje z powodu butow...a takie ładne były

witam was juz po swietach
minely calkiem fajnie wczorajszy dzin zwariowany a dzis odwiedziny u brata i bratowej za 2 tyg rodzi bede ciocia a jaka to radocha jak male sie w brzuchu wierci pod moim dotykiem :P
nie doczytalam wszystkich waszych postow ale i tak gratuluje itp ;p wiecie o co kaman
zycze dobrej nocki i mykam bo padam na twarz :P
ano i dorzuce jedno zdjecie no moze dwa ;p
buuuuziole

PS. tchnienie nie boj sie, jak ma byc cos nie daj boze zle to lepiej to wykrycz za wczasu i zaczac leczyc ja jutro do gin ide wkoncu:/ bo cos mam problemy... ale jutro sie rozwiaze problem nareszcie,bo przez obrone to odkladalam :/ trzymaj sie i powodzenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2853.jpg (125,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4250014.jpg (82,8 KB, 56 załadowań)

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png

Edytowane przez modliszka87
Czas edycji: 2011-04-25 o 23:26
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 23:37   #3789
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
PS. tchnienie nie boj sie, jak ma byc cos nie daj boze zle to lepiej to wykrycz za wczasu i zaczac leczyc ja jutro do gin ide wkoncu:/ bo cos mam problemy... ale jutro sie rozwiaze problem nareszcie,bo przez obrone to odkladalam :/ trzymaj sie i powodzenia
no nic nie wykryje:P co najwyżej te ketony przeklęte, które niby nie są narazie niebezpieczne,bo ich za mało. ale jeśli "urosły" (a robiłam 8dni PW na święta, więc byłoby źle gdyby urosły) to znaczy, że czas kończyć Dukana. i tego się boję, bo ejszcze min.6 kg! plan awaryjny-6dni PW/1 P do końca czerwca... i badania moczu co 3 tyg

ps. to Ty taka szczuplutka na tych fotach?! super wyglądasz
Stary 2011-04-25, 23:50   #3790
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
nieładnie pamiętaj - nie powtarzaj uderzeniówki! zacznij od dni PW.

ja coś nie mogę spać... dość mam już tych świąt;P dziś TŻ był u mnie i chyba go coś rozkłada-poszedł spać... a ja z lapkiem na kolanach, bo nie mogę zasnąc i mi się nuuuuudzi

jutro oddaje mocz do analizy, boję się coraz bardziej... i jeszcze to czekanie na wyniki...
Nie przejmuj sie,mnie też coś rozkłada ale wydaje mi sie,że to od przewiewów bo boli mnie lewa strona głowy,lewe ucho,zęby i gardło.
Też myslałam o badaniach bo ostatnio źle się czuję,ciągle chce mi się spać i jakaś otumaniona jestem pomimo wysokiego ciśnienia w powietrzu
Trzymam kciuki za wyniki

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:

minely calkiem fajnie wczorajszy dzin zwariowany a dzis odwiedziny u brata i bratowej za 2 tyg rodzi bede ciocia a jaka to radocha jak male sie w brzuchu wierci pod moim dotykiem :P
nie doczytalam wszystkich waszych postow ale i tak gratuluje itp ;p wiecie o co kaman
buuuuziole

Mniemam,że ta z prawej na 1 zdjęciu to ty(podobna do brata),laseczka z ciebie,bratowej spokojnego,lekkiego porodu
Ginka nie warto odkładać więc powodzenia
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-25, 23:50   #3791
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:

buuuuziole

To Ty ta bez brzuszka? Wygladasz bardzo szczupło, zwłaszcza łydki masz fajne
Stary 2011-04-25, 23:54   #3792
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie,mnie też coś rozkłada ale wydaje mi sie,że to od przewiewów bo boli mnie lewa strona głowy,lewe ucho,zęby i gardło.
Też myslałam o badaniach bo ostatnio źle się czuję,ciągle chce mi się spać i jakaś otumaniona jestem pomimo wysokiego ciśnienia w powietrzu
Trzymam kciuki za wyniki
miejmy nadzieję

lecę spać, dobranoc
Stary 2011-04-26, 00:50   #3793
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Trzeba wierzyć w siebie Ja przestałam się mieścić w swoje rzeczy...
I coś musiałąm z tym fantem zrobić. Mój tŻ też je wszystko i nie tyje
Mój Tż wcześniej jadł wszystko i nie przytył(ma 32 lata)ale od rozpoczęcia mojej diety przybrał tyle co ja zgubiłam(inni się śmieją,że to co ja zgubiłam to przeszło na niego),spodnie na niego są dobre na mnie pomimo,że męskie

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
miejmy nadzieję

lecę spać, dobranoc
Gdzieś czytałam,że badania powinno sie robić po dniu diety(ale nie wiem czy byłyby wiarodajne)bo to co jadłyśmy lub piłyśmy oraz leki mogą wpłynąć na wynik.
Ty na pewno przestrzegasz diety więc wyniki będą wiarygodne

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Im więcej białka tym szybciej się chudnie I się to sprawdza

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Dokładnie,im więcej białka ty lepiej ale niektórzy nie tolerują białka.Jaka stara baba? Też bym chciała miec tyle co ty,ja jak skończyłam 18 to poczułam się stara ale potem okazało się,że nie stara ale dojrzała,i z tobą też na pewno tak jest
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-26, 07:59   #3794
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

tak ta bez brzuszka to ja :P
do łydek nic nie mam ale nad udami zaczelam wkoncu pracowac
chyba pociagne dukanem 2 tyg a pozniej 3 faze zrobie,zeby troche odpoczac i utrwalic to co mam na koncie a pozniej ewentualnie MŻ może się uda i ćwiczenia jakos kiedys dojde do 65kg zeby ladnie na przyszly rok wygladac
a tak wogole to milego dzionka ide jakies sniadanie upolowac

mam pytanie do dziewczyn co sa na 3 fazie jak to jest wkoncu z jedzeniem;> bo jakas tepa jestem przeczytalam w ksiazce o 3 fazie ale jakos nie zalapalam jak mam jesc ;p

Stary 2011-04-26, 08:08   #3795
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Dzień dobry chudziunki!!

u mnie znów spadek -0.4 więc w sumie -16,7
teraz kawka a później trzeba się szykować do pracy, idę dziś na 10-18

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
tak ta bez brzuszka to ja :P
do łydek nic nie mam ale nad udami zaczelam wkoncu pracowac
chyba pociagne dukanem 2 tyg a pozniej 3 faze zrobie,zeby troche odpoczac i utrwalic to co mam na koncie a pozniej ewentualnie MŻ może się uda i ćwiczenia jakos kiedys dojde do 65kg zeby ladnie na przyszly rok wygladac
a tak wogole to milego dzionka ide jakies sniadanie upolowac

mam pytanie do dziewczyn co sa na 3 fazie jak to jest wkoncu z jedzeniem;> bo jakas tepa jestem przeczytalam w ksiazce o 3 fazie ale jakos nie zalapalam jak mam jesc ;p

super już wyglądasz ja jeszcze do końca i dokładnie nie czytałam o 3 fazie, bo jeszcze trochę mi do niej..

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:49   #3796
mandarynkka86
Rozeznanie

Dziewczyny kochane a powiedzcie mi czy ten DUKANOWY chlebek i te typowe "DUKANOWE" rzeczy dobre są? Chcialabym zrobic a trochę się obawiam, ze bedzie niedobre Tego tez mozna jesc ile się chce?
Stary 2011-04-26, 09:10   #3797
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Napisane przez mandarynkka86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane a powiedzcie mi czy ten DUKANOWY chlebek i te typowe "DUKANOWE" rzeczy dobre są? Chcialabym zrobic a trochę się obawiam, ze bedzie niedobre Tego tez mozna jesc ile się chce?
chlebka nie robilam, ale bulki sa dobre-moim zdaniem. nie mozesz tego jesc ile chcesz,bo sklada sie z otrebow -jesli mowimy o tych samych przepisach- wiec bedziesz sobie musiala to wyliczyc pod wzgledem zalecanej ilosci otrebow na dzien

dzieki extravagance86
powiem wam szczerze,ze grubas powoli znika z mojej glowy powolutki zniiiikaaa
wlasnie miesko mielone zjadlam z jajkiem dobre mi to wyszlo :P
milego dzionka dziewczyny

Stary 2011-04-26, 09:59   #3798
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

witam. Ja pozwolilam sobie na 3kawalki ciasta i to tylko wczoraj i mam kare 1kg do przodu nie bijcie dzis rowerkiem do pracy przyjechalam i zamierzam biegac no i samo bialko trudno raz sie zyje aaaaalllleeeee jestem i dukam dalej

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

dziewczynki jestescie piekne Chudziny Wy bardzo ładne zdjecie.

Co do butow Pati musisz chowac przed psiakiem, moj jak byl maly zawsze zjadal ciapy mojego Taty nikgo wiecej. a i tapete obgryzal a pies tesciowej potrafi zapakowane ptasie mleczko zezrec he he kwestia pamietania ze trzeba chowac

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 10:12   #3799
wykrasana
Szara Eminencja

U mnie po świętach coś się ruszyło Spadł wzrost i pociągnął za sobą 0.3 kg Weszłam na wagę to myślałm, że bedzie 2 kg więcej bo jadłam na full tych dukanowych rzeczy
Stary 2011-04-26, 10:19   #3800
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

bynajmniej dukanowych nie jak ja hehehe ale tak sobie pomyslalam ze swiat sie nie zawali jak cos zezrem. Zwlaszcza ze wracam na tor no i teraz nie grzesze az do celu

Stary 2011-04-26, 10:52   #3801
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
bynajmniej dukanowych nie jak ja hehehe ale tak sobie pomyslalam ze swiat sie nie zawali jak cos zezrem. Zwlaszcza ze wracam na tor no i teraz nie grzesze az do celu

mi też było ciężko, ale pomyślałam, że to jest tylko w głowie a wcale nie potrzebuję tego

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 10:59   #3802
tina22
Raczkowanie

Kobietki czy na Dukanie rozregulował wam się okres? Ja czekam tydzień i nic, odchodzę już od zmysłów.....
-27,3 kg
Cel osiągnięty klask i:

chodź ze mną....
chociaz zupełnie nie wiem dokąd
chodź ze mną....
by sens nadać życia krokom
tina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:26   #3803
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

extravagance naleza sie baty naleza juz im blizej do celu tym bardziej mi sie nie chce

Stary 2011-04-26, 11:26   #3804
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

Czesc dziewczyny,

U mnie swieta przebiegly spokojne, lub raczej powinnam powiedziec "bezswiatecznie" - jedyny plus to ze nie bylo jak nagrzeszyc.

Woda zleciala, wiec sie troche uspokoilam (+3kg w trakcie @ wydawalo mi sie niemozliwe, a jednak).

A dzis mila niespodzianka: -0.4 na liczniku:jupi :.

Mam niestety kolezanke w pracy, ktora mnie strasznie zniecheca do diety. Sama jest w duzym rozmiarze i ma zalecenie od lekarza zeby troche zrzucic, ale uwaza ze tylko jakies paskudne nutri-drinki zamiast jedzenia skutkuja. Efekt jest taki, ze wytrzymuje na tym do 4 dni max, a mi mowi ze jeszcze kilka dni i bede blagac o chleb lub makaron.

Na szczescie poki co wcale mnie nie kusi, TZ jest kochany - kazal wymiesc wszystkie niedozwolone produkty z domu, zeby nie bylo pokus - wiec zatykam uszy na glupie gadanie

Jeszcze 4 dni bialkowe i powroca ukochane warzywka....
Stary 2011-04-26, 11:28   #3805
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez tina22 Pokaż wiadomość
Kobietki czy na Dukanie rozregulował wam się okres? Ja czekam tydzień i nic, odchodzę już od zmysłów.....

ja zawsze mialam taki ze jak chcial to byl. Na poczatku diety 2 razy mialam co 28dni ateraz juz znow to samo

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez julitaw Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,

U mnie swieta przebiegly spokojne, lub raczej powinnam powiedziec "bezswiatecznie" - jedyny plus to ze nie bylo jak nagrzeszyc.

Woda zleciala, wiec sie troche uspokoilam (+3kg w trakcie @ wydawalo mi sie niemozliwe, a jednak).

A dzis mila niespodzianka: -0.4 na liczniku:jupi :.

Mam niestety kolezanke w pracy, ktora mnie strasznie zniecheca do diety. Sama jest w duzym rozmiarze i ma zalecenie od lekarza zeby troche zrzucic, ale uwaza ze tylko jakies paskudne nutri-drinki zamiast jedzenia skutkuja. Efekt jest taki, ze wytrzymuje na tym do 4 dni max, a mi mowi ze jeszcze kilka dni i bede blagac o chleb lub makaron.

Na szczescie poki co wcale mnie nie kusi, TZ jest kochany - kazal wymiesc wszystkie niedozwolone produkty z domu, zeby nie bylo pokus - wiec zatykam uszy na glupie gadanie

Jeszcze 4 dni bialkowe i powroca ukochane warzywka....

ja jakos nie tesknie za chlebem ani makaronem czasem skubne okruszek ale jakos bezplciowo a kolezanka zazdrosci bo i ja mialam takie uwagi ze zobaczymy poczekamy i tak nie dasz rady

Stary 2011-04-26, 11:32   #3806
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Najważniejsze to nie poddawać się! A baciki i tak się należą !

Cytat:
Napisane przez tina22 Pokaż wiadomość
U mnie jak w zegarku. Powiedziałabym, że się uregulował..

Cytat:

Też miałąm takiego zniechęcacza Mój brat mówił, że do dupy ta dieta bo i tak sie na jedzenie rzucę i najem za te wszystkie dni.A jest tak, że on znowu zbliża się do setki a ja już 5 miesiąc chudnę...
Stary 2011-04-26, 11:36   #3807
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

Cytat:
tylko 65 kg !! ?? Wow ... Sama ważyłam od niego więcej i większość moich koleżanek waży ok. 70 kg ...
Ale mój też nie lepszy - 72,w porywach 74 kg Niestety nie pamiętam ile ma dokładnie wzrostu...No zbyt wysoki nie jest I też je takie rzeczy... Jak robi omlet i wylewa go na patelnię,to poziom oleju i tak jest większy niż wylane ciasto-to tak w skrócie Do tego jako mężczyzna nie potrafi odwrócić omleta i robi z tego "jajecznicę" i w efekcie cały olej się wchłania,do tego żółty ser i ketchup Jak to zobaczyłam raz na zawsze wyleczyłam się ze smażenia na tłuszczu
Moj kocha niekonsekwencje jedzeniowe. Z jednej strony nie zje grama tluszczu w domu i patrzy mi przez rece ile oleju jest na patelni. Kazda zylke z kurczaka kaze wyciac i w ogole tlustym sie brzydzi. To sie milo sklada bo ja tez

Ale z drugiej strony dwa megaze zestawy, wielkie fryty i hektolitry coli, a po powrocie do domu, krzyczy od progu "zjadlbym cos dobrego"!
Stary 2011-04-26, 11:37   #3808
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

bo tak jest zawsze. U mnie tez sporo kolezanek nie wierzylo a teraz gonie niektóre

Stary 2011-04-26, 11:38   #3809
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

Cytat:
ja zawsze mialam taki ze jak chcial to byl. Na poczatku diety 2 razy mialam co 28dni ateraz juz znow to samo

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

ja jakos nie tesknie za chlebem ani makaronem czasem skubne okruszek ale jakos bezplciowo a kolezanka zazdrosci bo i ja mialam takie uwagi ze zobaczymy poczekamy i tak nie dasz rady

No coz, najprzyjemniejsze to nie jest, szczegolnie podczas lunchu jak mi niemal w zeby zaglada, ale co tam, nie dam sie i tyle

Dziewczyny, a tak na marginesie wspierania: czy wasi ukochani wspieraja Was, czy sa bardziej w typie mojej kolezanki-wredziuchy.

Mam oczywiscie nadzieje, ze to piewrsze
Stary 2011-04-26, 11:44   #3810
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Dziewczyny, a tak na marginesie wspierania: czy wasi ukochani wspieraja Was, czy sa bardziej w typie mojej kolezanki-wredziuchy.

Mój jest totlanie anty Pyta się mnie kiedy przestane tak jeść, że go to już denerwuje Że piersi już za małe, Szkoda, fajnie by było mieć w nim sparcie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości