![]() |
#4801 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie to zauważyłam, już nie chcę mieć go w głowie, a on jak na złość nie chce wyleźć... Nawet nie wiesz jak bardzo... Tylko takiego solidnego. Nie wiem co mi się z rana uroiło... Chyba jego urodziny tak na mnie działają. Chociaż sobie lepszą znajdzie.
![]() |
#4804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze długo nie wyjdzie z tej twojej głowy. Znajdzie lepszą? No weśś... Powinnaś mówić, że nie znajdzie lepszej od Ciebie! Cukruj sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakbym jej później wcale nie widział, to pewnie poszłoby to jeszcze szybciej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pomyślałbyś, że jest żałosna itp? A co byś sobie pomyslał o niej, gdyby przyjeła rozstanie z pokorą i żadnego kontaktu z Tobą nie utrzymywała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Dzis humor znacznie lepszy... Zarejestrowalam sie na jutro do ginekologa zobaczymy czy jest jakas poprawa ze stanem mojego zdrowia... Ponadto idzie lato, wiec postanowilam ze zarzuce sobie ostra dyscypline ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4808 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- O, tak trzymać proszę ![]() ![]()
![]() |
#4809 |
Raczkowanie
|
A jest tu na wizazu jakis watek dotyczacy cwiczen na rozne partie ciala? Jesli znacie jakis bardzo rozwiniety to dajcie link bo szczerze mowiac nie chce mi sie szukac jest za wczesnie dla mnie ;p
#4810 |
Zadomowienie
|
Można tu do was dołączyć?
![]() Czułam, że się sypało, bo przecież kobieca intuicja nigdy nie zawodzi! Najgorsze, że nie miałam wielkich chęci ratowania tego, totalna pustka i tylko irytacja, że trwam w takim zawieszeniu ![]() Żadne z nas oficjalnie tego nie powiedziało. Uznaliśmy, że szkoda, że to tak przez smsy i niby "dogadamy się", żeby porozmawiać normalnie, taa Czuję się jak bryłka lodu. Na pewno będę tęsknić jeszcze nie raz, ale póki co czuję ulgę, że w końcu wiem na czym stoję, i ta ulga chyba przysłania wszystko ![]()
#4811 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Nie lepszą, tylko inną niż Ty ![]() ![]() Ja wczoraj dostałam esa że mój eks miał wypadek, leży w szpitalu i chce mnie zobaczyć. Numer nieznany i nawet się ten ktoś nie podpisał, a dwie godz. po tym esie widziałam go jak wesoło ściga się po mieście ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | |||
Rozeznanie
|
witam
![]() znajoma podrzuciła mi wczoraj niby fajny film, który miał mi poprawić nieco humor, ale... no cóż "Sztuka zrywania" jakoś nie polepszyła mi humoru ![]() ehhh... chyba jednak wrócę do filmów z "mojego gatunku"... Cytat:
Cytat:
a w komórce number1 wykasowałam Jego numery... nie mam pamięci do numerów, więc nie grozi mi "przypadkowe" napisanie... a samopoczucie nawet nawet.. piszę pracę magisterską, więc roboty mam co nie miara.. Cytat:
![]() nie mam zbyt wielu rzeczy od niego.. pierścionek urodzinowy i perfumy, ale nic poza tym.. pierścionek schowałam głęboko na szuflady, a perfumy używam sporadycznie.. on ma za to ode mnie mnóstwo rzeczy... płyty w aucie, kilka koszulek, bluz, dwie pary butów zostały moich u niego, kosmetyki w łazience, album ze wspólnych wakacji.. ![]() mam takie pytanie do Ciebie Reggaenator, jako że jedynym mężczyzną zdaje się jesteś w tym gronie.. nie wiem, czy czytałeś moją historię, ale chciałabym zapytać się, jak zachowuje się facet w zwiazku, jeśli czuje, że nie kocha? nie zależy mu.. czy jako facet potrafiłbyś przez dłuższy czas udawać, że wszystko jest w porządku? Przepraszam, że pytam i analizuję, ale chciałabym poznać męskie spojrzenie na tą sprawę...
![]() |
#4813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4814 |
Wtajemniczenie
|
napisalam mu pozegnalnego smsa tydzien po tym jak ze mna zerwal
napisalam go takze dla siebie odkreslilam ten rozdzial , wykasowalam smsy jego z mojego zycia niech wie ze ja tez sie z tym pogodzilam oczywiscie nie odp ale nie iczylam na to moj kolega ma koncert za tydzien i nie wiem czy isc bo wiem ze on tam moze byc??? chyba sobie odpuszcze |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jest o tyle łatwiej, że nasz związek był specyficzny. On był totalnie pochłonięty pracą i mieliśmy dla siebie czas jedynie wieczorem/w nocy. W ciągu dnia nie czułam tego wsparcia, bezpieczeństwa, kiedy wpadała mi w ręce ulotka o wernisażu np., to gdy tylko widziałam godzinę 19:00 - zaraz pojawiała się myśl "no tak, nie pójdzie ze mną, pracuje..". Dlatego wierzę, że będę z kimś innym szczęśliwsza, tutaj nie czułam się spełniona
![]() |
#4816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm skad ja to znam ![]() dzien wczesniej wychodzilam od niego kazal mi sie przytulic, dostalam buzi, slyszalam jeszcze mile rzeczy a na drugi dzien okazue sie ze nie jestem dla niego co za zycie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koncert sobie lepiej odpuść, nie igra się ze wspomnieniami. I głowa do góry, jeżeli z nim nie wyszło, to znak, że będzie kolejny - lepszy ![]()
![]() |
#4818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja sytuacja jest troche spomplikowana bylam z exem 3lata, ale poznalam kogos innego (tego ktory mnie teraz zostawil) on chcial mi sie oswiadczyc i teraz chce sie ze mna spotykac pomimo tego ze go zostawialm dla innego no sytuacja na maksa zawila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
może daj sobie czas, pewnie teraz ciężko myśleć racjonalnie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem co czuje brakuje mi tego ostatniego exa ktory ze mna zerwal ale obiecalam sobie ze nie bede juz o nim myslec chociaz wspomnienia same wracaja a z exem exem 3lata byly dobre, nie moge na nic narzekac, bylo mi po protu dobrze, mialam wszystko czego chcialam ale chyba za malo milosci, bylabym za rok zona. przez to tez mi tak zle, ze zepsulam sobie zycie ktore moglo byc ustabilizowane na wyskoim poziomie dla kogos kto mnie od tak zostawil boli jak diabli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
hej , ja napisze krotko i na temat :
-bylismy razem 10 lat -jestesmy za granica -on mnie zostawia -ja nie mam gdzie mieszkac -nikt jeszcze nie wie , stalo sie to wczoraj -nie mam tu nikogo -zalamana , zagubiona nie mam pojecia co robic |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie mieszkacie? dlaczego to koniec? nie mozesz wrocic do kraju? m |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Raczkowanie
|
narazie mieszkamy jeszcze razem ale musimy sie wyprowadzic a ja nie wiem czy powinnam wracac czy zostac , tu mam bardzo dobra prace w ktorej sie spelniam i mam mozliwosci rozwoju a w Polsce nie mam szans na prace bo nie mam ukonczonej szkoly. Tylko ja tu nie mam nikogo i nie wyobrazam sobie tu byc sama
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Też się wczoraj ładnie zrobiłam, ale bez wybryków ![]() Też poproszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jezeli on tam bedzie? dopiero dwa tygodnie minely od rozstania? ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
skoro masz dobra prace to moze uda ci sie cos wynajac? a zadnej znajomej nie masz ktora przez kilka dni by cie przygarnela? o co wam poszlo? czemu cie zostawil po 10latach? co za dupek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Związek z rozsądku...fujfuj. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Jak się nie czujesz na siłach, to nie idź.
![]() |
#4827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem silna kobieta ale chyba niektore sprawy mnie przerastaja ale dzieki za rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
po drugiej stronie szafy
|
Musisz się panicznie bać samotności, skoro rozważasz powrót do kogoś, kogo nie kochasz, z kim Ci po prostu było wygodnie...
![]()
#4829 |
Raczkowanie
|
Juz od jakiegos czasu byl dziwny az wczoraj stwierdzil ze on i tak nie chce zebym byla jego zona w przyszlosci ( a nigdy o to nie prosilam) i ze lepiej sie juz rozstac , mysle ze mu sie znudzilam .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Na Twoim miejscu bym nie wyjeżdżała,musisz mieć przecież jakiś znajomych,więc nie jesteś sama.Facet to nie wszystko.Dupek,że tak generalnie niewiadomo czemu zerwał.Głowa do góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.