|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
A mi siê zdarzy³o kilka razy byæ tak przejêta drog± i nie popatrzeæ na znaki...
A pó¼niej ta panika "uuups... kto ma pierwszeñstwo?!". Nie ma ju¿ przy mnie instruktora, który ponarzeka, ¿e nie patrzê na znaki, ale w ostateczno¶ci powie co tam by³o.
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Uciekam. Moze nad jeziorko. dziewczyny, nie uczuce siê za du¿o, bo to i oczy bol± i szyja...
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- U mnie jazda na pamieæ to zagro¿enie. Ostatnio skrêcic³am w prawo i co¶ mi ¶wita³o, ze ktoras z tych dróg bêdzie jednokierunkowa. Wjechalam i takie "czy ja wjechalam pod pr±d?? Nie widzia³am zakazu, ale mo¿e??" Narobi³abym sobie problemów z tak± pamiêci±. Na szczêscie widz± znaki. Ale jako pasa¿er potrafi siê wy³ ca³kowicie.
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Ja na znaki chyba jako¶ w miarê patrzê. W sumie to je¿d¿ê tylko 1,5 miesi±ca wiêc zapatrzenie siê nie na znaki jeszcze przede mn±
![]() ¦wieci s³oñce, jest ciep³o a u mnie nikt siê nie chce z domu ruszyæ
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
U mnie tez piêkna pogoda, ale jestem takim leniem, ¿e dzisiaj odpoczywam ca³y dzieñ
|
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Ja by³am na nocce z mê¿em,a ca³± niedzielê byli¶my jak go¶cie w moim rodzinnym mie¶cie
a potem od 20 do 8 rano pilnowanie za te¶cia w samochodzie-niewygodnie siê spa³o ale potem ma³a przeja¿d¿ka i spaæ(no powiedzmy na staro¶æ ramolej± i zgredy siê robi±.Ale teraz T¯ siê czepiaj± trochê testów porozwi±zywa³am-mam w pi±tek egzamin na 9.10-ale tylko Wy i moja ciocia wiecie i psiapsió³a oby siê uda³o.Mo¿e jescze 2 maja pojadê do krêgarza-to mnie pustawia a by³am ju¿ i na jaki¶ czas wystarczy³o bo spiêta jestem jak struna od gitary![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Od 4 do 8 pada³o dzi¶,ca³y dzieñ ch³odno-wystarczy³o,¿e powiedzia³am,¿e chcê siê poopalaæ i s³oñce siê schowa³o a T¯ powiedzia³,¿e je zawstydzam hahahaha i to dlatego-czasem potrafi byæ s³odki![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Dziêki za wsparcie dziewczyny-dodajecie si³ muszê odpocz±æ psychicznie JESTE¦CIE SUPERRRRRR!!!!
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj by³am u dziadków, zjazd rodzinny oczywi¶cie robiê za kierowcê![]() matura...nic nie robiê, jutro muszê co¶ zrobiæ z moj± prezentacj± a proszê trzymaæ w dniach: 4,5,6,10,13,16 maj
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Ca³y maj trzymamy kciuki za maturzystki.
Wrócilam ze spaceru. Zakurzona jak stary mebel. Muszê kupiæ sobie rolki. A jutro do pracy autem
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
![]() U mnie wczoraj rano by³a burza ale za to dzi¶ piêknie ![]() Jecha³am za tat± wczoraj, tzn. tata z mam± samochodem przede mn±, a ja z T¯tem golfikiem za nimi. I jak ju¿ dojechali¶my do babci to powiedzia³ ¿e specjalnie przy¶piesza³ np. na niebezpiecznych zakrêtach ¿eby zobaczyæ czy ja te¿ przy¶pieszê ¿eby trzymaæ siê za nim, ale ja siê nie da³am z³apaæ w t± pu³apkê i jecha³am uwa¿nie powiedzia³ ¿e je¿d¿ê delikatnie )T¯ wczoraj powiedzia³ bardzo m±dr± rzecz. Chcia³ powiedzieæ co¶ pouczaj±cego po % : 'pijesz, to nie jed¼' b±d¼ te¿ 'pije to nie jadê' i powiedzia³: pijesz- nie jadê ![]() ¦wiêta ¶wiêta i po ¶wiêtach...
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-04-25 o 20:44 |
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
ja wyruszy³am na spacer, ale niedaleki, bo zaczê³o grzmieæ
a teraz... karnisz mi spad³ ![]() catttt, m±drze gada³
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Dok³adnie tak
.A mogê wiedzieæ dlaczego tu? |
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Dzi¶ te¿ pada...
mi³ego dzionka dziewczyny
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie ma s³oneczka, ale jest w miarê ciep³o, dlatego jadê na wie¶ do domku, ¿eby psiak sobie po lesie polata³ i w stawie siê wyk±pa³
![]() mi³ego dnia
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 276
|
Dawno siê tu nie odzywa³am ale ca³y czas grzecznie sobie je¿d¿ê eLeczk±
mia³am mieæ dzi¶ jazdy ale przed chwil± zadzwonili i mi odwo³ali w sumie mam wyje¿d¿one na razie 15 godzin, ale mia³am strasznie d³ugie przerwy miêdzy jazdami, czasem nawet dwutygodniowe. Teraz chce siê bardziej do tego przy³o¿yæ i w przysz³ym tygodniu zakoñczyæ jazdy, a jak dobrze pójdzie to na 9 maja chce mieæ egzamin, chocia¿ znaj±c ¿ycie wszystko sie jeszcze bardziej przed³u¿y.
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z BB pochodze i mam tam rodzine. Kocham to miasto
Ale mieszkam w Krk i tu bede zdawac pj.
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie s³oneczko. Zaraz wyje¿d¿am golfikiem na miasto ach jak ja lubiê je¼dziæ ![]() Madzia ju¿ bli¿ej jak dalej, poustawiaj sobie z instruktorem nie najbli¿sze jazdy, ale np. trzy najbli¿sze i bêdziesz mia³a kontrolê nad sytuacj±
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
.Jego chyba siê nie da nie kochaæ
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
O jakim deszczu wy mówicie??
Slonecznie, z lekkim wiaterkiem ale przyjemnym. Od ¶rody przeje¼dzi³am 240km (wtedy wyzerowa³am licznik). Od sb do pon autko sta³o w gara¿u. Dobrze, ze chociaz ceny paliwa w miarê const.
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie 28 stopni i meeeega s³oñce. Je¼dzi³am dzisiaj na motorze z tat± i siê ugotowa³am w kurtce prawie
![]() Ogl±da³am dzisiaj samochody w komisach z tat± i zastanawiam siê pomiêdzy peugeotem 206 wersja coupe, oplem tigr±, a renault megane coupe Jak na razie to najbardziej jestem na megank±, bo w tigrze nie podoba mi siê tylna kanapa. No ale zobaczymy, w przysz³ym tygodniu mamy umówiæ siê z kolesiem z Warszawy i pojechaæ na jazdê próbn± |
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
True Look - dla kierowcy od tylnej kanapy wa¿niejszy jest fotel kierowcy (np renault megane scenic ma niewygodne, niestety).
|
#2302 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
TrueLook Peugeot 206 mia³ mój kumpel i ci±gle mu siê psu³, przynajmniej 1 w miesi±cu mia³ go w naprawie, wiêc nie wiem czy to by³by dobry wybór
podoba mi siê ten model, ale za du¿o siê nas³ucha³am ![]() Ale jestem zdumiona cenami Alfa Romeo, na prawdê ³adne i tanie samochody ale podobno bardzo awaryjne
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie niewyregulowana pompa paliwa, i czêsto gêsto ga¶nie, nawet przy prêdko¶ci 50/h
|
|
#2304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak wiem We wszystkich trzech siedzia³o mi siê bardzo wygodnie i mia³am dobr± widoczno¶æ, w megane dodatkowo jest regulacja fotela góra-dó³, wiêc jakbym siê nagle skurczy³a to zawsze mogê podwy¿szyæ fotel W ka¿dym razie najbardziej podoba mi siê w³a¶nie renówka, rodzice te¿ s± za ni±, wiêc zobaczymy.
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Cytat:
![]() A nawet nie przywita³am siê tak Was podgl±dam i powiem Wam ¿e u mnie to niedawno by³a taaaka burzaaaa krótka ale ha³a¶liwa jak byk!princeseczka zorientowa³am siê jak to jest z tym prawkiem i faktycznie najpierw muszê zap³aciæ a potem dopiero pójdzie mój dokument do druku, fajnie a ja bym se czeka³a
|
|
#2306 |
|
Konto usuniête
|
Ale ja Wam dziewczyny zazdroszczê... o autku i zapewne prawku mogê sobie na razie najwy¿ej to pomarzyæ
z tym prawkiem amm nadziejê, ¿e nied³ugo uda mi siê wreszcie zdaæ, ale autko to a¿ mnie bêdzie staæ na kupno i utrzymanie |
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26552047]Ale ja Wam dziewczyny zazdroszczê... o autku i zapewne prawku mogê sobie na razie najwy¿ej to pomarzyæ
z tym prawkiem amm nadziejê, ¿e nied³ugo uda mi siê wreszcie zdaæ, ale autko to a¿ mnie bêdzie staæ na kupno i utrzymanie Ty te¿ nied³ugo bêdziesz ¶miga³a bez (L) na dachu! Chocia¿ samochód to jest dro¿szy interes ni¿ my¶la³am ![]() Ja te¿ nie mam nic a nic kasy na samochód, i je¿d¿ê autkiem T¯ta bo on w dni robocze ¶miga firmowym do domu...Mo¿e i swojego namówisz
|
#2308 |
|
Konto usuniête
|
catttt no tylko mój T¯ nie ma samochodu
bêdê musiala je¼dziæ taty astr±, tylko ma³o kiedy bêdê mog³a braæ auto, bo on du¿o je¼dzi i jak bêdê wiedzia³a ¿e gdzie¶ bêdzie jecha³ to nie bêdê mog³a wzi±¶æ auta na d³ugo. Ale w te ¶wiêta auto sta³o w gara¿u bez ruszania, a ja nie mog³am go wzi¶æ ;/
|
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
No dok³adnie! Rozmawia³am dzisiaj z rodzicami i tata siê mnie pyta³ jak sobie wyobra¿am utrzymanie samochodu - kupiæ auto jest prosto, ale co dalej? Co roczne przegl±dy, wymiany oleju, benzyna, opony zimowe, ubezpieczenie... I có¿, po podliczeniu wysz³o naprawdê sporo.
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26552489]catttt no tylko mój T¯ nie ma samochodu
bêdê musiala je¼dziæ taty astr±, tylko ma³o kiedy bêdê mog³a braæ auto, bo on du¿o je¼dzi i jak bêdê wiedzia³a ¿e gdzie¶ bêdzie jecha³ to nie bêdê mog³a wzi±¶æ auta na d³ugo. Ale w te ¶wiêta auto sta³o w gara¿u bez ruszania, a ja nie mog³am go wzi¶æ ;/[/QUOTE]Rozumiem Ale wyobra¼ sobie t± satysfakcjê, gdy bêdziesz mia³a swój samochód, za w³asnorêcznie zarobione pieni±dze...bezcenne
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

A pó¼niej ta panika "uuups... kto ma pierwszeñstwo?!". Nie ma ju¿ przy mnie instruktora, który ponarzeka, ¿e nie patrzê na znaki, ale w ostateczno¶ci powie co tam by³o.

a potem od 20 do 8 rano pilnowanie za te¶cia w samochodzie-niewygodnie siê spa³o
na staro¶æ ramolej± i zgredy siê robi±.Ale teraz T¯ siê czepiaj±
trochê testów porozwi±zywa³am-mam w pi±tek egzamin na 9.10-ale tylko Wy i moja ciocia wiecie i psiapsió³a
hahahaha i to dlatego-czasem potrafi byæ s³odki
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
proszê trzymaæ w dniach: 4,5,6,10,13,16 maj
autem