|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
GUERLAIN, Bourjois, Inglot, Pupa
żeby już nie mieszać założyłam nowy wątek może tam się wam więcej spodoba rzeczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post26748542 przepraszam za zamieszanie, pierwszy raz się wymieniam
![]() Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-06 o 11:44 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GUERLAIN Meteoryty i inne firmy
Coś u Mnie za odsypkę D'or Pszczółki na alergie ?
Pozdrawiam ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 12:11 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś za odsypkę pszczółek?
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() a masz jakąś Wish? ew., mogę też zrobić odsypkę z Pucci czy White Perles 04 jak nie masz
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-04-26 o 17:06 |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Witam Cię, może znajdziesz coś u mnie? Najbardziej zależy mi na Mythic
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za odsypke pszczółek i butterfly?
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- podkład Bourois 10h kolor najjaśniejszy użyty kilka razy (nakładany pompką na pędzel) pozostało z 70% - podkład Revlon SPA kolor 01 ivory, raz testowany |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie za motyle? może skusisz się na oddanie całego opakowania? wszystko w moim wątku jest aktualne
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Mythic i winter radiance, mieszanka, odsypkę z 13 kulek
Dam się posiekać za te kuleczki! Może coś u mnie znajdziesz w zamian
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odsypki meteorków?
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pszczolki?
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
up
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Meteorytów mam już dość ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Podoba mi się u Ciebie tusz Lancome mogę ci za nią oddać wszystkie które mam meteorytyki z mieszanki mithic/pucci tzn tam jest 22 sztuki +pyłek(ok 1/3 opak.) i dorzucić trochę z Gold tempt do niej
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety właśnie dogadałam zamiankę różu na tonik Kanebo .
Nic innego nie wpadło Ci w oko?
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
A ja?
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za propozycję, ale wolę jednak w zamian za maskarę jeden konkretny i pełnowymiarowy kosmetyk. Pozdrawiam
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, że nic nie znalazłaś?
|
|
|
|
#28 | ||
|
Zadomowienie
|
nie ma mnie w domu teraz bede we wtorek, ale zastanawiam sie u Ciebie Miss nad tym kuponem
---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Cytat:
![]() wpadło mi w oko ten róż MACa mysle tez nad tym so elixir i imperiale ale jeszcze muszę chwile pozastawiać się---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- niestety nic nie znalazłam, tzn znalazłam ale w zbyt ciemnych dla mojej bladolicej karnacji kolorówce ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Podoba mi się escad, bo rozumiem ze został ci nr 10 i 12? ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- niestety ![]() ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- GUERLAIN, Meteorites, Poudre de Perles, Illuminating Perfecting Pressed Powder, 01 Mythic Parfait, - o to o to o to ![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Guerlain, Terracotta, Tan Booster Active Bronzing Powder ;> masz foto ?---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- [QUOTE=RoOxAnKaA;26550327]Coś u mnie za: nic nie znalazłam, miłej nocy ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- w wątku masz napisane "chwilowo nieaktualne" przeciez?;> ale jesli aktualne to: Estee Lauder: Shimmering Jewel Powder - tylko test. bardzo jest świecący? ![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Cytat:
a ja za ten cien 5-tki Diora Stylish Move ![]() ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- wszystko mam ![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ---------- Twoj link do wymiany nie działa Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-04-30 o 02:12 |
||
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę oddać kupon do MACa. A nie zdecydowałabyś się może na oddanie puszki meteorytów-pszczółek + nawet 10 kulek, albo mniej? Najbardziej mi właśnie na tej puszce zależy
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ew. mam jeszcze w zapasach róż Mac`a również z tej serii --kolor Hand-finish Jaką odsypkę ew. proponujesz za róż a jaką za imperiale i So elixir?
Ania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

większość z tych rzeczy mam lub miałam