|
|
#421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no streszczenia nie uwidziałam to się muszeu wdrożyć... odtąd... bez wstecza
|
|
#423 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już po wszystkim Pandziu, już po wszystkim Cytat:
Cytat:
Widzę Cię pełną euforii, jak Cię wprost roznosi z radości, czuć to przez posty Cytat:
o Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie ffiem, jeszcze biletów nawet nie ma. Pewnie po stówie minimum ![]() Ale na Finntrolla pójdę (choćbym połowę pachnideł wyprzedać musiała i nocować pod wiaduktem na dworcu centralnym )Cytat:
![]() Wieta co... ja widzę przed sobą światełko w tunelu Bo w tym roku w barze chudniem zbiorowo A dla mnie się za✂✂✂isty imprezowy rok zapowiada "Los się muuusiii odmienić...." Może ten rok naprawdę będzie dla Nas lepszy niż poprzedni?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 13:26 |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
![]() i potem oficjalna wersja brzmi,że Maja lewituje z radości
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#427 | |||
|
BAN stały
|
O nim, ale ja się w sumie też wpasowuję
![]() Cytat:
![]() Pała w majtach się majta? Ani trochę A co? ![]() No ja wiem, że ona wybitna nie jest, ale mam do niej straszny sentyment, tyle ![]() Nie rób tak, bo se pójdę w wuj! ![]() Cytat:
Dzięki, Spo Spierdalaj! To lokomotywa! ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Lipiec na zewnątrz w pełni
|
|||
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS A co tak mało enterów wciskasz? ![]() U mnie jeszcze trochę do lipca brakuje Na razie
|
|
|
|
#430 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#431 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
czasem każdy się wpasowuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() reglamentacja
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#432 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo inszy niewpuperz ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#433 |
|
Nindżopesz
|
Ano wiosna w pełni, właśnie wróciłam ze spaceru, krzaki kwitno, drzewa kwitno, płatki spadajo unoszone przez wiater... Sakuraaa |
|
|
|
#434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ja też... Cytat:
Ewuniu A ja... ...ponieważ zapomniałam rano wejść na wagę.... ...i wobec tego, że dziś ostatni dzień imienin... ...i w ogóle pachnę Zenem i L'Eau Miss Cherie mi się podoba i mam na łapie... ....postanowiłam... ...się... ...dziś.... NIE ODCHUDZAĆ!!!!!!!
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy, że pora, zgodnie z coroczną tradycją, udać się do lasu i wykopać norę pod ziemiankę... |
|
|
|
|
#436 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no fiesz co?
aż takiej sklerozy to nie mam ![]() Cytat:
yyy, o preferencjach się nie będę wypowiadać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#438 |
|
Wpisz tu zomzing
|
a grysiek to co? puperz może?
![]() oby, pierona, do września Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-26 o 14:32 |
|
|
|
#439 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
1. a kto go tam wie ![]() 2.
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
✂✂✂✂✂✂✂ić krzaki - Trolle przyjeżdżajo! http://gothvii.deviantart.com/art/Fi...inntroll&qo=22 ![]() serce roście, włosy rosną, doopa chudnie (mam nadzieję )to szalej, szalej jak tak chcesz ![]() (ja dzisiaj wlezłam na wagę, ale wolę szybko zapomnieć o wyniku )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 14:46 |
|
|
|
|
#441 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Witaski!
Ale tu u Was miło i sympatycznie i super się Was czyta, taka lektura to świetny poprawiacz nastroju, więc tak sobie z cichacza Was podczytuję..![]() Bodajże Pin wspominała o specyfikach na blizny (jak dobrze pamiętam, bo ostatnio mocno mózgownica mnie nabolewa, krótko mówiąc - jestem zgon więc mogłam coś przeinaczyć )Osobiście polecam hamerykański żel ze ślimaka chilijskiego, przetestowane - z zadowalającymi efektami; stosowałam też maść z jakiegoś zielska sporządzoną przez babkę - zielarkę.. tylko cholercia nie pamiętam dokładnie z jakiego.. pamięć mam dobrą ale krótką, no nic, może sobie jeszcze przypomnę..maść okazała się rewelacyjna w działaniu, tylko to był, że tak powiem wyrób własny, a nie jakieś apteczne mazidło..Generalnie z likwidacją starych blizn podobnie jak i starych rozstępów jest problem.. ale dermatologia kosmetyczna dzisiaj czyni cuda.![]() ... aaaaa i jeszcze muszę się pochwalić i światu oznajmić - uleciało ze mnie 12kg smalcu i jestem bardzo zadowolona! |
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale że jak - tak pstryk i ni ma?
|
|
#444 |
|
BAN stały
|
No bo tak za nim latasz i przeżywasz. tzn. ja wczoraj postanowiłam zupełnie odwrotnie, ale rano... poszłam do spiżarni po mleko do kawy... a tam pół sernika jeszcze... i szarlotka... no i niestety ale od jutra... ![]() Wiedziałam, że jak tylko zima się skończy to będzie narzekanie w drugą stronę Ale też muszę ponarzekać, bo w ramach samobiczowania poszłam do miasta na piechotę i to dosyć okrężną drogą. Myślałam, że sobie tyłek odparzę w dżinsach. No i jeszcze nie zdążyłam kupić filtra i już się boję, że zaraz ujrzę w lustrze twarz Pokahontas
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-26 o 15:12 |
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Wam nie, to możecie nie pisać, o! ![]()
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Piję właśnie kawę z koniakiem
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() Ja też chcę Cytat:
![]() Słuchajcie Wy to te odkurzacze na allegro kupowaliście? Bo jak dziś pojechaliśmy do sklepu to o 120 zł droższy w sklepie Z innych sklepów już zrezygnowaliśmy ![]() I nie wiem czy na all nie kupić, tylko jak się odpukać coś spsuje ...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-26 o 16:03 |
||
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
No więc tak;
OSOBY SMUTNE (na stan z ostatniego ich postu) Tru, Szara Róża, Pinia, Gryx, Rejcz, Betty, Cbr, Naiat, Kamena OSOBY WESOŁE Maja, Flo, Teziak, ja, Spoora, Vilja, Red, Ewusia, Madzik, Aileeen, Rozterka, chyba Miciel, Vesenka, Ren (od ślimaka) OSOBY MIESZANE Polly, Agnes, Melk, Winter. OSOBY CHUDNĄCE: Cbr, Gryxio, Maja, Winter, Madzik, Vesenka, Polly OSOBY CHCĄCE SCHUDNĄĆ: ja, Spoora, , flo, Melk, Teziak, Red, Ewusia (?) SZCZĘŚLIWCY: Tru, Pinia, Betty, Naiat, Vilja (mimo ud), Rozterka, Miciel. OSOBY SPOZA PLANU, ALE WAŻNE: Nietoperz, W., Rubens, P., Vreth. Sami widzicie...
|
#449 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja po dłuższej przerwie lecę wieczorem na siłkę,nawet specjalną koszulkę Nike kupiłam
Tej prasować nie zamierzam bo znowu dziurę wypalę ![]() To z tej okazji zjem kawałek tortu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawał dobrej roboty
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

.

się majta
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dzięki, Spo 

Tej prasować nie zamierzam