|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
no ok może Twoj tż by sie tak zachowal. Ale patrzac ogolnie niewielu takich jest. Raczej wydaje mi sie, że faceci szczegolnie zgrane paczki, to jak jedno ciało pojdą wszedzie razem. Chyba nie znam takiego który by sie wyłamał i powiedział "nie sorry chlopaki nie pojde z wami bo wiecie tam dziś "brzydki" pokaz jest i ja nie bede patrzył na cos takiego bo kocham tylko swoją misie-pysie". I wrócił do domu w połowie imprezy. Czy zgrana paczka kumpli ktora chce isc sie pobawic to bezmyslna masa? nie przesadzajmy. Trzeba rozróznic jeszcze kwestie. To ze pojdzie w takie miejsce mimo ze nie chce, ale idzie tylko dlatego ze jest w mniejszosci i kumple po prostu maja ochote tam isc, a że spedza z nimi wieczor to tez idzie- to nie znaczy od razu że bedzie slinił sie pod sceną. może posiedziec w lozy i wypic kilka piwek.
![]() |
#4292 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam też taki "memory",dzialajacy na pamięć o smaku wiśni, magnez z wit.B6 o smaku mango i zwyczajne "witaminy i mineraly" o smaku wieloowocowym. Ale jest ich strasznie dużo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Evelineau, Ty na szczescie masz juz wlasna rodzine ![]() ![]()
![]() |
#4293 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też jestem w trakcie robienia prawka, jak Ci idzie, jeździsz już? ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie to mam radykalne zdanie na ten temat - nie lubię facetów (nawet tych wolnych, bez zobowiązań), których kręcą takie rzeczy jak kluby ze striptizem, korzystanie z usług prostytutek itd. Co to za facet, który musi płacić za to by kobieta się przed nim rozebrała? To takie pójście na łatwiznę. Niech sprawi by jakaś zrobiła to z własnej woli, za darmo ![]()
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2011-04-26 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tego bycia w mniejszości jeszcze...Moje koleżanki uwielbiają sagę "Zmierzch", ja szczerze nie cierpię. Jak robią wypady na ten film (a chyba były już ze 3 razy) to ja zwyczajnie nie idę z nimi, chociaż jako jedyna się wyłamuję. I co w tym złego, mam iść bo "one idą" i się tam nudzić? Spotkamy się kiedy indziej i tyle. wjosna a ja najbardziej nie lubię facetów bez przysłowiowych jaj, podążających ślepo za kolegami. Co to za facet, który nie umie się postawić, nie ma swojego zdania, swoich zasad (w jakiejkolwiek sytuacji). Poza tym facet od tego ma rozum (co go odróżnia od zwierzęcia), żeby ślepo nie podążać za swoim instynktem. Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2011-04-26 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tzn. może i kręcą, nie wiem, ale nie są na tyle odważni by np. pojechać do klubu ze striptizem ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Reb miss mokrego podkoszulka to nie klub ze striptizem juz nie wyolbrzymiajmy. Mnie i mojego tż tez nie krecą takie zabawy ale jak bylam kiedys z kolezankami w klubie i okazało sie ze jest pokaz erotyczny dla pan to nie uciekłam z klubu ani nie chowałam się po kątach zeby tez czasem nie zobaczyc kawałka nagiego meskiego ciala (
![]() ![]() ![]() Moj tż chyba obraca sie w "zlym towarzystwie" i ma złe przyklady... np. w sobote bylismy w barze ze znajomymi tz. gdzies pod wieczor dziewczyne jednego kumpla zaczał boleć zab. a jej facet co powiedzial "to jedz do domu" ![]()
#4298 |
Zadomowienie
|
Mi się wydaje, że chęć na oglądanie striptizu wynika z tego, że facetów kręci taki brudny erotyzm, inny od tego jakie my jesteśmy (delikatne, spokojne). Powinni więc poprosić swoje dziewczyny o taki pokaz w domu-odpowiedni strój, muzyka, światło i zapewne wielu przeszła by ochota na łażenie po jakichś klubach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wychodzenie faceta na jakieś misy mokrego czy striptizy to też byłabym rozczarowana, gdyby mój gustował w tego typu rozrywkach, ale obserwując facetów wiem, że mało który powiedziałby eee, sorry chłopaki, wolę obejrzeć To właśnie miłość z moją X. Jak mógłby splamić honor samca ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Oj, ale temat....
![]() również tego nie trawię u facetów, co wiecej, nie akceptuję i zaakceptowac bym nie umiala. Nie jest też tajemnica, że wybierajac' sobie faceta na TŻ widzimy z jakiego środowiska pochodzi, w jakim towarzystwie sie obraca. Pewnych rzeczy mozna sie domyslic, przed niektorymi mozna w pore uciec. Co do tych vitamin shot'ów to po pierwsze nie jest to zbyt oplacalne, ale sprobowac sprobuje. Podejrzewam jednak, ze sporo w tym cukrów, czego chiałabym uniknąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znosze tego typu facetow... a ta cala wspomniana niby tardycja z wiczorami kawalerskimi i panienskimi z obecnoscia golych dup mnie odraza i gdyby moj facet gustowal w czyms takim albo poszedl na takie cos niby niechetnie ale jednak, to moim facetem nie bylby juz na pewno... no coz, mam radykalne poglady w takich kwestiach... a gdyby moj TZ mial takich debilnych kolegow z takimi zapedami (nie mowie tu o kolegach Twojego TZta Kamila wiec nie bierz tego do siebie ![]() ![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-04-26 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja nie odnosiłam się do tej imprezy miss mokrego podkoszulka tylko do tych przykładów, które podałam ![]()
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Ja nikogo nie usprawiedliwiam probuje tylko zrozumiec tż Myszuni. Czy myslicie ze poszedl, bo chcial? Moze poszedl bo inni szli a on chcial z tymi innymi po prostu spedzic czas.
Caro, moj tż ma dziesiątki kumpli. Po prostu całą mase. Czesc z nich jest normalna, bardzo fajna super chlopaki. A częsc to idioci ![]()
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Podobnie jak szatanica nie polecalabym tych "witaminowych" napoi.
Lepiej jednak poprobowac z tradycyjnym kompleksem witamin. A jesli chodzi o wybor to dobrze byloby zapytac w aptece. Sweet, tu cos dla Ciebie: http://www.sfd.pl/kompleks_witamin-t193436.html http://www.sfd.pl/Kompleks_witaminow....-t471172.html Cytat:
![]() Wrocilam z zakupow, deszcz w koncu przestal padac ![]() Mam 2 pary balerin, legginsy i 2 komplety bielizny (slliiiiczne sa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-04-26 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Część z nich jest świetnymi kumplami, ale do związków się nie nadają. Ale ja ich nie oceniam, w końcu się z nimi koleguję, a nie planuje rodzinę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Zjedzony
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Wróciłam od lekarza ![]() No jak mnie irytuje to, że moja babcia nie rozumie do jakiego lekarza jedzie. Byłyśmy u dermatologa a ona prosi o blokade na kolano, a to u chirurga lub ortopedy się robi. Kiedyś byłam z nią u chirurga to prosiła o coś na kaszel ![]() Ja rozumiem, że to starszy człowiek,a le czasem cierpliwość mi się kończy, bo wiadomo, lekarze są różni, choćby ten chirurg wcale nie jest sympatyczny... To ja musiałam wtedy świecić oczami. Albo jak nie słucha lekarzy, zapiszą jej coś a ona tego nie bierze, no gorzej niż dziecko czasami ![]() Co do poruszanego tematu: ja również nie chciałabym by mój TŻ chodził na jakieś zakrapiane imprezki ze striptizem czy coś w tym rodzaju. Ale co wtedy, gdy TŻ pójdzie na wieczór kawalerski, gdzie wstępnie jest jakaś domówka, popijawa wśród chłopaków, a tu nagle jeden wyskakuje z pomysłem że może zaproszą sobie panienkę? Ostatnio jechałam z kumplem autobusem to mi właśnie opowiadał, że siedzieli w swoim jakimś tam sportowym klubie (gra w piłkę) i nagle wpadli na pomysł, że zamówią sobie jakąs laseczkę, zrzute zrobili i przyjechała do nich. Co wtedy? Wątpię, że facet by wyszedł, uciekł, czy siedział z zasłonietymi oczami ![]() Jak ja we wrześniu szłam na panieński to TŻ tylko ciągle mi suszył głowę, że tam jakiś striptizer będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, ja doskonale znam ten 'problem', jeżeli chodzi o kuszenie striptizami, panienkami itd. Mój tż ma kilku takich wspaniałych kolegów, a oprócz tego ojca i braciszka o podobnych zamiłowaniach
![]() ![]() ![]()
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, ja wiem sweet, ze na szczescie nie wszyscy, bo jakby wszyscy tacy byli to do konca zycia bylabym sama ![]() wieczory kawalerskie/panienskie ze striptizem zeby uczcic ostatni dzien wolnosci to nie zadna tradycja tylko nowa moda, ktora tu dotarla z zachodu... nie znosze tego, ze jak ktos mowi, ze nie robi wieczoru kawalerskiego/panienskiego lub robia sobie razem to wiekszosc galy wywala i mowi jak to, przeciez to tradycja, pantofel jestes/boisz sie faceta i bla bla bla... chore... ja bylam kilka razy na zwyklej imprezie, na ktorej panienki sobie mini panienski urzadzily i nawet striptizera nie trzeba im bylo. ale to co panna mloda i z kim wyprawiala, jak sie wszystkie pijane przyjacioleczki zachowywaly to dno... ale na szczescie sa jeszcze normalni i porzadni ludzie...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-04-26 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() choc szkoda, ze niektorzy nie rozumieja potem takich osob ![]() ![]() [QUOTE=Caroline1920;265479 89]tak, ja wiem sweet, ze na szczescie nie wszyscy, bo jakby wszyscy tacy byli to do konca zycia bylabym sama ![]() wieczory kawalerskie/panienskie ze striptizem zeby uczcic ostatni dzien wolnosci to nie zadna tradycja tylko nowa moda, ktora tu dotarla z zachodu... nie znosze tego, ze jak ktos mowi, ze nie robi wieczoru kawalerskiego/panienskiego lub robia sobie razem to wiekszosc galy wywala i mowi jak to, przeciez to tradycja, pantofel jestes/boisz sie faceta i bla bla bla... chore... ja bylam kilka razy na zwyklej imprezie, na ktorej panienki sobie mini panienski urzadzily i nawet striptizera nie trzeba im bylo. ale to co panna mloda i z kim wyprawiala, jak sie wszystkie pijane przyjacioleczki zachowywaly to dno... ale na szczescie sa jeszcze normalni i porzadni ludzie...[/QUOTE] ![]() zgadzam sie zwlaszcza do pogrubionego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś pierwszy raz w lumpeksie u mnie w mieście, ostatnio koleżanka mi polecała, a że byłam w pobliżu to postanowiłam wstąpić.
niestety, nie było takich cudów jak u Janis, ale kupiłam 2 sweterki za które zapłaciłam 18zł. w porównaniu do cen sklepowych to rewelacja, niestety, wszystkie ciuszki są tam wycenione i nie ma nic na wagę. ![]() ale na pewno jeszcze tam pójdę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Ja wróciłam z sesji po 5 godzinach. ![]() Mam dość. ![]() Idę was ponadrabiać troszkę. ![]()
#4313 |
Zakorzenienie
|
burza
![]()
#4314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
U mnie rano lało jak wychodziłam.
![]()
#4316 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Honey jak tylko dostaniesz zdjęcia z sesji, to pokaż koniecznie ![]() Ale dziś pięknie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Janis
Pochwalę się jak będzie czym. ![]() Poza tym prześlij mi trochę słońca u mnie taka brzydka pogoda. ![]() ![]()
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spędziłam tam z pół godziny i znalazłam te sweterki, było sporo fajnych rzeczy, jednak wszystkie duże, a ja jestem drobna i w nich tonęłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
U mnie śliczna pogoda.
Pomykam dziś w krótkich spodenkach i pokazuję nogi ![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to leżę pod kocem. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.