|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
Ja ciena PW - koloru Pink Sorbet używam jako bazy pod cienie sypkie i prasowane Nakładam go na powiekę, rozsmarowuję paluchem a na to ładuję cienie(najczęściej bazarkowe ). Trzymają się idealnie ![]() Bez bazy z cienia PW wałkowały się po 2-3 godzinach ![]() Ja polecam cienie PW, bo mi służą jako baza i same z siebie też są dobre
|
|
#9752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9753 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wybieram się do COK-u zapłacić fakturkę
przy okazji mam zamiar obejrzeć wszystkie nowości i nie tylko ![]() zdam relację jak wróce |
|
|
|
#9754 |
|
Zakorzenienie
|
nio, czekamy Vanilko na relacje
|
#9755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam pojęcia, co powiedzieć klientce, a dziś do niej idę... pomóżcie dobre duszyczki
|
|
|
|
|
#9756 |
|
Zadomowienie
|
HEj mam takie pytanko który z balsamów do ust z avonu jest bardzo tłusty?Klientka sobie zażyczyła żebym jej wybrała jakiś a ja tych nowych jeszcze nie miałam
i nie wiem który kupic.
|
|
|
|
#9757 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wypróbowałam te płatki nawilżająco-kojące z serii islandzkiej i mam mieszane wrażenia. Zapach okropnie apteczny - no, na szczęście oczami się nie wącha, więc to można wytrzymać. Ale nasączone są czymś tak, że na początku to wręcz ścieka z twarzy... Nie wiem, może po otwarciu słoiczka one trochę wysychają?... Efektu kojącego nie zauważyłam specjalnie, nawilżający z pewnością jest - testowałam je po zmyciu makijażu i jak zazwyczaj mam pod cieniami nieco wysuszone powieki wymagające kremu, tak w tej chwili, tj.po płatkach, jest OK.
|
|
|
|
#9758 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj w końcu dorwałam katalog 11 i:
na pewno biore podkład w musie, bo jest w fajnej cenie ![]() pro..attraction takie sobie orzech + cukier z naturalsa... hmmmm... zapach mi sie podoba i wezme sobie peeling ale chyba dopiero w 12 ![]() kawowe footworksy - rozczarowałam sie. myslałam ża zapach będzie bardziej kawowy, a tu taki jakiś nijaki mi sie wydaje. na razie sobie odpuszczam. no i podoba mi sie zestaw biżuterii Yarra bransoletka śliczna ale w sumie ja biżu nie nosze
|
#9759 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda ze w naszym katalogu tego nie ma
|
|
|
|
#9760 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane! NAreszcie mam chwilkę czasu i wrzuce Wam demo...
W szkółce średnio na jeża... JUż się podziały tworzą... na lepszych i gorszych niestety. Ale cóż... chyba to nieuniknione. Przynajmniej ja tak zawsze miałam ![]() Nio... a ja przygotowuje zamówionko powoli z 12. Lece... sprzątać Pozdrowienia
|
#9761 |
|
Zakorzenienie
|
a to są te osłabiające odrastanie włosków ?? chyba mamy żel + balsam , i kulke ale ja wycofują. a plasterki może faktycznie by sie przydały
![]() asiuchna dzięki za zdjęcia demo
|
#9762 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się już doczekać terminu zamówienia
To przez to gadania z Wami
|
#9763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9764 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedzcie mi moje kochane, który kremik nadawałby sie bardziej do skóry wrażliwej: czy ten odżywczy czy ten intensywnie nawilżający
chodzi mi o serię avon care
|
#9765 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za demo i wielki
dla Ciebie Asiu ![]() szczerze mówiąc, to ja myślałam że te SSS w demo będa jakieś nowe, a tu zoooonk ;/ tylko ta kosmetyczka mi sie podoba... yhh zawiodlam sie ze to te rozowe, bo ich nie lubie :[ mam balsam i bożeee ale on jest blee... jest taki rzadki...nie wydajny...i ten zapach...na pólce stoi połowa... jeszcze nie zuzyta, no ale trudno sie mówi ![]() biżuteria taka sobie... nie przypadła mi do gustu ![]() a nowa woda... na pewno ją sobie wezmie mój tata albo brat, bo jest w przyzwoitej cenie ![]() a tusz na pewno biore
|
#9766 |
|
Zakorzenienie
|
no ja póki co tusz wezme na 100%, a ten zestaw SSS.. kosmetyczka bardzo fajna, a balsam najwyżej komuś sprzedam bądź wrzuce jako prezencik
![]() biżu mi sie nie podoba,a perfum nie mam po co brać
|
#9767 |
|
Zadomowienie
|
No ja na bank biorę tusz, perfumek nie ma dla kogo, bo ostatnio i brat i tata dostali BST
seri SSS niestety nie uzywam, chociaż kosmetyczka podoba mi się bardzo i korci mnie żeby wziąść, właśnie najwyżej będzie na prezenty
|
#9768 |
|
Konto usunięte
|
ooo ja biorę na 200% tusz do rzęs z demo
dzięki za demo przynajmniej w K11 nie muszę brać tuszu i w ogóle ja też się już nie mogę doczekać dnia, kiedy będę mogła złożyć zamówienie z K11
|
|
|
|
#9769 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
zastanawiam sie nad tym nowym kremem koloryzującym clearskin... co prawda mialam juz pare kosmetyków z tej serii i nie bylam specjalnie zadowolona, ale spróbuje trzecie podejscie zrobic co o nim myślicie, bedzie dobry?
|
#9770 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy ma jasniejszy czy ciemniejszy odcień??Z Clearskin jest super peeling do twarzy Z innych "preparatów" miałam taki żel na noc punktowy - porazka...
|
|
#9772 |
|
Wtajemniczenie
|
No wreszcie udało mi się wejść na forum
po pierwsze- Asiu WIELKIE dzięki co do mojej wizyty w COK-u: 1.kawowe footworks zapach niezły, tymbardziej, że znudziły mi się już mentolowe serie- a poza tym jeśli w katalogu nie kłamią to peeling jest rozgrzewający a ja strasznie marznę w stópki jeśli temp spada poniżej 20st ![]() 2.Pro Attraction-jak dla mnie zbyt intensywny ![]() 3.Za to BST bardzo mi się spodobał-wyrazisty ale jednocześnie delikatny 4.Nowe sensesy...tu mam mieszane uczucia, z jednej strony nie przepadam za korzennymi zapachami(a ten tak mi się kojarzy) z drugiej nie jest on tak intensywny jak w poprzedniej serii. no i wyczuwam cynamon, który koooocham ![]() 5.Nowe naturalsy... ![]() pychot a kojarzy mi się z orzechami polanymi karmelem![]() 6.Zadziwił mnie podkład w musie-ma naprawdę świetną konsystencję-nie wiem czy nie lepszą od tego z mailbelline...zresztą chyba nie tylko ja doszłam do tego wniosku bo właśnie obejrzałam reklamę maibellina, w której to nawołują, że mus i parę innych produktów ma obniżoną cenę )Co do demo to biżuteria i perfumki odpadają, skuszę się jednak na zestawik SSS i nowy tusz ![]()
|
|
|
|
#9773 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny jak czytałam na stronie avon to ten tusz co jest w demo można otrzymać jak sie zamówi 4 szmikni supreme
|
|
|
|
#9774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(też rajska plaża) a poza ty stwierdziłam ostatnio że nie ma to jak porządny pumeks do stópek - już nie chce żadnych scrubów Cytat:
|
|
#9775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i biore już drugie opakowanie ![]() naturalsa też chyba wezme a BST mi nie przypadły do gustu jakoś ![]() kijana1, to ten sam
|
|
#9776 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, nie otwiera mi się katalog 12
Mogłybyście mi powiedzieć czy seria Naturals Niebieskie Algi i Bambus będzie wycofywana? Z tego co pamiętam, był chyba w 12 dzwoneczek przy niej. Szkoda, bo dopiero teraz odkryłam żel do mycia twarzy - rewelacyjny, świetnie pachnie, ma perłowy kolor i co najważniejsze doskonale oczyszcza i matuje cerę.
|
|
|
|
#9777 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#9778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9780 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w stanie załamania nerwowego po dzisiejszym dniu w new school...
Chyba powinnam sie utopić w avonowych kosmetykach.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

).

i nie wiem który kupic.

Ciekawe czy ma jasniejszy czy ciemniejszy odcień??