|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Tęskniłyście?
Niestety miałam problemy z logowaniem się i dopiero teraz mi to się udało. Jeśli chodzi o szkołe to dziś zapowiedziano mi : -sprawdzian z angola"ze wszystkiego" na jutro .Facet powiedział że nie ma się co martwić bo będzie można strzelać -kartkówkę z czasowników nieregularnych z franca na czwartek -"Świętoszka" na piątek Faaaajnie
|
#4772 |
|
Rozeznanie
|
Czesc
Co sie dzieje z tym wizazem kurde nie chcodzi albo sie zawiesza ![]() Dzis w szkole okropnie juz nie chce tam wracac Dziewczyny sa zazdrosne jak nie wiem co plotkuja na kazdym kroku. Mam juz z nimca klasowe z całego roku we wtorek ale wszystko umiem wiec spoko moze byc...Dobzre ze z TŻcikiem moim ukochanym sie zobaczyłam po szkole bo juz bym była załamana totalnie.. Amanda ja juz Swietoszka miałam w pierwszej klasie chyba w kwietniu juz za bardzo go nie pamietam ale chyba spoko był od dzis sie biore za czytanie bo mamy sporo lektur grubych do przerobienia i juz w tygodniu zaczynamy romantyzm ech ciekawa jestem jak to bedzie z ta moja nauka papa bede wieczorem ide zjesc cos
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co ci hakerzy uwzieli sie tak na nasz Wizaż
![]() Miałam dzisiaj 8 lekcji. Popwoli przyzwyczjam sie do szkolnej rzeczywistosci M am fajna klase wiec to mi pomaga![]() jutro niestety nie idę do szkoły, bo jaę na pogrzeb...
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
Czuję się jakbym na tym wątku pamiętnik pisała
![]() A zatem. Dziś okazało się, że mamy zmienionego księdza na bardzo niefajnego. Poprzedni był super... Ech, ateistka wypowiadająca się na temat religii ![]() Dalej. Z fizyki miał być test sprawdzający ale sorowi się nie chce Z polskiego mamy na poniedziałek przeczytać "Kandyda". Great. A lista lektur przyprawia mnie o migrenę :/ Geografi nas teraz uczy "właściwa" sorka, bo w tamtym roku nie mogła, więc mieliśmy zastępstwo, ale szczerze mówiąc wolałam tamtego sora Lepiej uczył i mnie lubił ![]() Mamy też inne sorki od WFu + jednego sora. Muszę załatwić sobie zwolnienie z biegów I od razu małe sprostowanie - NIENAWIDZĘ tej lekcji a biegania na niej w szczególności ale osobiście uprawiam jogging 3 razy w tygodniu Jestem zawinięta, wiem :PKolejna zmiana - sorka od niemieckiego. Robi dobre wrażenie ale już kazała powtórzyć sobie odmianę czasowników :/ I słuchajcie szok dnia - widziałam Ł. (prawie-TŻa) Jak on mógł pozwolić zrobić sobie coś takiego z włosami?! Ja tu się łudzę, że nie mogą być aż tak krótkie a tu zonk - mogą. Wiem, wiem, przeżywam jak mrówka okres. Ale może to dlatego, że sama mam okres i się z tą mrówką utożsamiam? Ja nie chcę, żeby on miał krótkie włosy
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przesadziłaś![]() Troche w sumie cie rozumiem, ale spojrz na pewne zdanie w Twym podpisie...
|
|
|
#4776 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
u mnie jeszcze w miarę spokojnie. daję radę.
do wizażanek z moich okolic (Rybnik) - czy któraś z Was wybiera się na sobotnią imprezę i MP w break-dance? http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1156775337 tutaj ukłon w stronę Uhahanej, bo wiem, że ona się w miarę w takich klimatach obraca .
|
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
krowa_bez_mleka Wiem, że przesadzam
Stale patrzę na mój podpis i na opis na gg I myślę, że z czasem oswoję się tą myślą Ale co ja na to poradzę, że uwielbiałam jego długie włosy?
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Amanda Jasne, że tęskniłyśmy
![]() Krówka Ciekawe co się z Martusią stało No i wogóle nie rozumiem też czemu sie Durga nie odzywa, i ines też coś dawno nie było Ehh widać, że się rok szkolny zaczął Ja Świętoszka też przerabiałam w 1kl. i nawet nie był zły A na Kandydzie byłam na sztuce w teatrze, i bardzo mi się podobał Ale słyszałam, że książka jest o wiele nudniejsza :/ My mamy teraz czytać "Cierpienia młodego Wertera" Wiem, że któraś z Was to czytała ostatnio i wspominała o tym w wątku Ehh jak mało lektur miałam w tamtym roku, tak w tym jest makabra
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro musze wstać przed 5 na ten pogrzeb. Oj nie bedzie łatwo! Jade 250 km, do Swinoujscia, no coż-dam rade ![]() Czuć na Wizażu ze wakacje sie skończyły Ale fajnie,że jeszcze niektóre z Was zaglądaja tu
|
|
|
#4780 |
|
Zadomowienie
|
kasia89 wiedziałam
![]() ![]() Ja już czytałam "Cierpienia...". Przeczytanie 89 stron zajęło mi 3 dni więc jak widzisz fabuła nie wciąga. A moja mina jak podyktowano nam lektury-> Mogę wam podać terminy kartkówek z angloa w tym półroczu.Chcecie ? Już nam podyktował. A stwierdził jeszcze że w tym roku jesień będzie wyjątkowo długa ponieważ Dzień nauczyciela jest w sobote,11 listopada też...ja się załamię
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też wpadłam na nasz wątek
Na razie jeszcze "przyczajenie" do nauki ale listę lektur dostaliśmy ![]() już mamy pozapowiadane parę sprawdzianów, eh, zaczyna się prawdziwe życie ![]() fuksjaa => ja nie
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
. Moje rozpoczęcie roku, przebiegło bardzo szybko i sprawnie, obyło się bez długich przemów. Później wybraliśmy sie coś zjeść, a potem jak wróciłam to jeszcze wybrałam się z innymi osobami do Centrum Handlowego . Przy komputerze byłam trochę, ale wizaż nie działał, a potem jak było ok to byłam na chwilę.A dziś w szkole czułam się nie jak 1 dnia nauki tylko już conajmniej po miesiącu, zmieniło mi się tylko 2 nauczycieli, więc reszta znam. Już nam sprawdziany zapowiedzieli. A u mnie też osoby są obgadywane, a kilka osób jest zarozumiałych , staram się nie zwracać na nie uwagi (najlepszy sposób żeby się nie denerwować ), ale trochę cieżko jest.
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dla kontrastu nie napiszę nic o szkole
ALbo prawie nic .. W nocy w niedzieli na poniedziałek b. źle się czułam, wczoraj i dzisiaj lekarze, badania, prześwietlenia, sikanie do pojemniczka [ ![]() Ale podobno bez większych zmian. Kupiłam sobie dzisiaj suchościeralna tablicę i... nie wiem, czym ją ścierać To tak BTW
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#4784 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny normalnie aż mnie wruszyłyście tym, że tak się przejełyście, że chciałam zrezygnować z tego wątku...
I że wogole zauwazyłyście, ze zniknęlam Postaram się co jakiś czas zaglądać.
|
|
|
|
#4785 |
|
Wtajemniczenie
|
heh, jeszcze mi się przypomniało
mieliśmy dziś pierwszą lekcję WOKu i WOSu, czyli nowe przedmioty, matematyczka już od progu sprawiała wrażenie, że będziemy mieli prze... przewalone ![]() ![]() nie ma bata, idę do niej Durga => o swoim odejściu musiałaś napisać jak nie nadrabiałam wątku i jakoś tego posta nie zauważyłam, ale nie możesz odejść, nie możesz
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Durga musisz wiedzieć,ze sie do Ciebie przywiązałam, bo jesteś w tym wątku od poczatku , bardzo mi sie z nim kojarzysz i polubiłam Cię Zaglądaj tutaj, zaglądaj!
|
|
|
#4787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, zaglądaj do nas .
|
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm no to jeszcze Martusi nam brakuje? Czy jeszcze kogos pominęłam? Z takich "prekursorek" tego watku?
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
ooo nareszcie czas na kompa...
wiecie dla mnie to nielada wyczyn posiedzieć nad książkami bo od czasów podstawówki tego chyba nie robiłam.. nie żartuję ![]() narazie mam motywację oby tak dalej ![]() do mnie dziś doszło 2 chłopaków ale jakoś dziko... i mam już dość szkoły ![]() niby wystarczy systematyczność ale z tylu przedmiotów to ciężko będzie.. no i piszcie dziewczyny piszcie [chociaż czasem dajcie znać ]i nie zostawiajcie nas
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
#4790 |
|
Zadomowienie
|
Durga miło znów Cię widzieć
Miałam powtrzać angola i franca ale mi się nie chce Mam jeszcze 10 miesięcy żeby się uczyć,więc co się będę spieszyć Posiedzę tutaj w wami
|
#4791 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
![]() Sie stesknilam przez dwa dni za wizazem ![]() Liste lektur tez juz dostalam przeogromna (wlasnie koncze czytac swietoszka na jutro ), z majcy jutro chce nas pytac.. grrr, a WOS mam z bratem Liszowskiej to tak w skrocie A tak w ogole to za pol godziny Magda M, wiec juz sie nie moge doczekac Buziaki dla was
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Liszowska to aktorka taka, zaradna babeczka? Ni epotrafię sobie przypomnieć w czym grała, o ile to ona...
Ja w 1 klasie przerabiałam i 'Cierpienia...' i 'Świętoszka', teraz nie wiem jakie mam lektury, wiem tylko, że czeka mnie PAN TADEUSZ Oj nie nie, nie wiem jak to będzie, macie może to na mp3? Bo ja mam zamiar spróbować, ale nie wiem, bo ja bardziej wzrokowiec, niż słuchowiec jestem...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#4793 |
|
Rozeznanie
|
Druga
mooonia ja tez nie moge sie doczekac Magdy M. ![]() Jejku jak mi sie nie chce jutro tam znowu isc... TŻ jeszcze ma jutro mecz i sie zwalnia z lekcji wiec nie przyjdzie po mnie i nie odprowadzi mnie do domku Zimno u mnie jest nie wie jak sie jutro ubrac Dobra na mnie juz czas... DOBRANOC ooo ja tez musze przeczytac Cierpienia młodego....
|
#4794 |
|
Zadomowienie
|
Mi dzisiejszy dzień minął dobrze. Tylko ta walka rano o miejsce :P Byłam już o 7 rano w szkole(lekcje mam od 8). Myslałam że bedę pierwsza ale przede mną było już 5 osób. Na szczęście udało mi się zająć moją ławkę
i jestem zadowolona z siebie. Myślę że bedzie bardzo fajnie , bo przede mną siedzą chłopcy którzy są swietni w tekstach i nie tylko. Będzie przynajmniej wesoło Jutro mam 7 lekcji. Fajnie by było jak były by w miarę luźne. Jutro zapewne dostanę listę lektur Kolejny plus: mam przeczytaną Lalkę i Nie-boską-komedię. Zawsze z długiej listy coś mniej :P:P Pozdrawiam i życzę udanego jutrzejszego dnia ![]()
|
|
|
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
Idę już spać.
Znaczy idę do łóżka i tam zamierzam oglądać Lostów. Więc już teraz życzę miłej nocy
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
czeesc
u mnie w szkole dzis byly same lekcje organizacyjne czyli spokoj, chociaz po 8 lekcjach bylam baaardzo zmeczona wszedzie pelno wystraszonych pierwszakow, w szatni jakas dziewczyna podeszla do mnie i zaczela cos niezrozumiale mowic. zapytalam "slucham?" a ona: "przepraszam, przepraszam" i.. uciekla liste lektur tez mam w zeszycie, pelno tego, w dodatku nasza klasa ma kilka dodatkowych, bo to human
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
ehhh
to i ja sie odezwe chociaz za bardzo nie mam co pisac:P pierwszaki przestraszone sa :P..u mnie widac tylko porysowane buzki i raczki..słyszałam ze jeden pierwszak na schodach układal dzis zapałki ale same tego nie widziałam nauczyciele do tego podchodzą z przymrozeniem oka a wychowawca podał nam plan na jutro i mowi ze reszte mamy sami spisac bo wisi w gablocie i powiedział "tylko sami a nie wykorzystywac biednych pierwszków" w sumie dobry pomysł ale juz sobie odpisałam od kolezsanki liste lektur mam taaaka wielka :O chociaz z tych lektur co wy wymieniałyscie to niektóre miałam w pierwszej klasie wiec nie wiem co nam jeszcze wymyslili plan nienajgorszy no i nie miałam nic do powiedzenia a tak sie rozpisałam :P ide juz sobie ide ![]() pa
|
#4798 |
|
Rozeznanie
|
Tydzien temu pisalam o tym, ze Tz wyjezdza do Anglii na pol roku do pracy, dzisiaj widzialam sie ostatni raz z nim dopiero w swieta go zobacze, wyszedl ode mnie godzine temu, a ja caly czas rycze nie wiem jak sobie z tym wszystkim dac rade. Pol roku to strasznie dlugo jak dla mnie
Dzisiaj sie troche przerazilam, mam 4 godziny historii z dyrektorym ktory mnie nienawidzi, ktory postawil mi jedynke na koniec roku i ledwo zdalam w sierpniu. I 7 godzin polskiego tygodniowo. W 3 klasie mam miec 9h. Koszmar. Jakim cudem znalazlam sie na rozszezonej historii tego nie wiem. Skladalam na rozszezone jezyki.
|
#4799 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Pobudka
![]() Wstałam o 5.20 i czuję się jakby mnie przejechał czołg .... Zaraz wychodzę. Miłego dnia |
|
|
|
#4800 |
|
po prostu Em :)
|
ja też mam 7 h polskiego. masakra
![]() tak w ogóle, to jestem wściekła. mam dziś na 12 i tak siedzę w domu i nie wiem co ze sobą zrobić a wczoraj się wkurzyłam na rodziców i pojechałam na drugi koniec miasta do (TŻa?) oglądnąć Magdę M. skończyło się o 22.30, zdążyłam na szczęście na ostatni tramwaj, ale oczywiście coś musiało się spieprzyć (jezu, jak się bałam. drugi koniec miasta, zepsuty tramwaj a nic już nie jeździ ), ale na szczęście motorniczy naprawił co nie zmienia faktu, że w domu byłam ok. 00.00 matka siedziała i czekała na mnie wkurzyła się, bo nawet nie powiedziałam nawet gdzie wychodzę. i dobrze ![]() ha!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

.Facet powiedział że nie ma się co martwić bo będzie można strzelać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jak on mógł pozwolić zrobić sobie coś takiego z włosami?! Ja tu się łudzę, że nie mogą być aż tak krótkie a tu zonk - mogą. Wiem, wiem, przeżywam jak mrówka okres. Ale może to dlatego, że sama mam okres i się z tą mrówką utożsamiam? Ja nie chcę, żeby on miał krótkie włosy 
Przesadziłaś

No i wogóle nie rozumiem też czemu sie Durga nie odzywa, i ines też coś dawno nie było 

Z takich "prekursorek" tego watku?