Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-25, 22:35   #4351
martitaw
Raczkowanie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

witam po dłuższej przerwie.. Całkowicie pochłonęły mnie przygotowanie do Świat zwłaszcza, że w pierwszy dzień na obiedzie było spotkanie rodów i nasze rodziny miały sposobność się spotkać Stres ogromny, przygotowań masę a efekt.. hmm wszyscy przeżyli, obyło się bez ofiar w ludziach i sprzętach tylko pies był lekko skołowany ilością ludzi w domu

Butterfly20 - śliczne obrączki Ja swoich nie pamiętam Stoją w barku u TŻ i nawet ich nie widziałam

cynnamon Witaj
Stary 2011-04-26, 08:47   #4352
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Ja nie mam problemu z wyborem piosenki, bo niestety nie będziemy mieli podziękowań w trakcie wesela, tylko później, zapewne następnego dnia podziękujemy rodzicom i damy jakiś upominek. Ale "Cudownych rodziców" mnie jakoś nie denerwuje, mimo że jest na większości wesel. Jak dla mnie ok- a jak chcecie sami zaśpiewać to już w ogóle super (ja bym nie dała rady ze względu na płacz ).
Mnie też "Cudownych rodziców" nie denerwuje. A co do tego, że jest oklepane to akurat najmniej mnie obchodzi. Jeżeli naszym rodzicom będzie miło, to to jest najważniejsze, a nie to, żeby na siłę mieć coś oryginalnego.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

W końcu wybraliśmy jedne,chociaż cena zbiła mnie lekko z nóg-musieliśmy przejść się na kawę o tym podyskutować.
No ale w końcu się zdecydowaliśmy http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=54&kol=2 dostaniemy je za około 4 tygodnie,bo przyjdą z Niemiec. Jeszcze tylko grawer musimy wybrać
Bardzo ładne.

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
butterfly - ładne obrączki! u mnie też TŻ bardziej wydziwia niż ja w tym względzie, aż się boję co to będzie jak pojdziemy ostatecznie wybierać, a wybieramy się po weekendzie majowym...

thea - nawet nie jest źle, powoli się przyzwyczajam, ale martwie się trochę, kiepsko z pracą no ale obiecałam wczoraj TŻ, że przez święta nie będę się tym martwiła no i obietnicy muszę dotrzymać

właśnie zastanawiam się czy nie zamówić czasem welonu na allegro :P bo to duuuuuuuuuuża oszczędność

u nas wódka już stoi :P jest jej duuuużo, 210 butelek :P ale jakoś się te pudłą upchneło:P
Kurcze, my mamy 60 butelek wódki. Duże macie wesela, my tak skromnie na 50 osób .
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 09:20   #4353
fitalasa
Raczkowanie

Niuniaczek
Witam...cieszę się, że nie jestem jedyną niedzielną panną młodą
Stary 2011-04-26, 09:21   #4354
Niuniaczek
BAN stały

Nie mam katalogowego zdjęcia ale jest podobna do tej ze zdjęcia.

Zdjęcia robiłam niestety sama więc nic nie widać , na zdjęciach jestem bez halki więc sukienka jest "wąska", z halką jest rozłożysta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MD05-1.jpg (48,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01108.jpg (34,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01125.jpg (26,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01111.jpg (32,9 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Niuniaczek
Czas edycji: 2011-04-26 o 09:23
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 09:26   #4355
Niuniaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
Niuniaczek
Witam...cieszę się, że nie jestem jedyną niedzielną panną młodą
Super, ja tez myślałam że tylko ze mnie taki dziwoląg Kiedy bierzecie ślub? i o której godzinie? Ja mam zagwostkę jak pogodzić dekoracje Kościoła ze zwykłą mszą która jest na 18 (Slub mamy o 17)
Stary 2011-04-26, 09:31   #4356
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Wesołych świąt dziewczyny-zdrówka,zdrówka, miłości i miłości

No naprawdę czas leci jak szalony. Dla mnie to już tylko 4 miesiące-zleci w mgnieniu oka. Trochę mnie to przeraża,mam stresa przedślubnego i wolałabym być już po- pojechać w podróż poślubną i mieszkać w naszym mieszkanku

dziewczyny co do wódki to ja się w ogóle nie znam na tym temacie.Nie pijam wódki i pić jej nie będę. Mój luby zdecydował,że będzie to Wyborowa.Jestem jedynie zła,bo jak mówiłam kilka miesięcy temu,żeby kupować bo podrożeje,to Teściowie mówili,że jeszcze czas i przez to nie kupowaliśmy. Zaoszczędzilibyśmy koło 2 do 4 zł na butelce...W większości hurtowni jest za około 21 zł,tylko mój M. dołapał w jednej za 19 zł z groszami. Zarezerwowaliśmy tam szybciutko i w takiej cenie kupiliśmy.

Co do obrączek to są udziwnione.
Byliśmy w sklepie,w którym mają koło 1000 wzorów i naprawdę mało co nam się podobało.Ale co najlepsze-to mój M. najbardziej wydziwiał.Albo mu się kształty nie podobały,albo za szerokie,albo źle leżały.A jak przymierzał zwykłe proste bez żadnych ozdób to mówił,że wyglądają jakby były ze srebra (my chcieliśmy tylko białe złoto). Przymierzaliśmy nawet żółte złoto ale jednak pozostaliśmy przy tym,że na nas nam się nie podoba A co ciekawe -te,które nam się podobały na stronie www wyglądały brzydko na naszych palcach. Więc faktycznie to tak jak z suknią ślubną-trzeba przymierzyć. Jedynie niefajne jest to,że do mierzenia mają standardowe rozmiary,które są dużo za duże na nasze paluchy.
W końcu wybraliśmy jedne,chociaż cena zbiła mnie lekko z nóg-musieliśmy przejść się na kawę o tym podyskutować.
No ale w końcu się zdecydowaliśmy http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=54&kol=2 dostaniemy je za około 4 tygodnie,bo przyjdą z Niemiec. Jeszcze tylko grawer musimy wybrać
Sliczne obraczki naprawde, az zaczelam sie zastanawiac czy nasze tradycyjne nie sa az za bardzo tradycyjne. My wybralismy laczone zloto takie delikatnie zolte plus biale, tradycyjny ksztalt. I to prawda ze TZ tez bardziej wydziwial
Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta, zgłasza się kolejna sierpniowa młoda tym razem -14.08.2011

Mamy załatwione:
- sala
- kamerzysta
- fotograf
- sukienka
- termin i godz w kościele

Aktualnie szukamy:
- obrączek
- auta do ślubu

Mam do was pytanie czy jest przyjęty jakiś ogólny sposób wiązania trenu w sukience? Wczoraj próbowałam i sie załamałam ...nie wygląda to dobrze albo coś robię źle
Co do wiazania trenu to mi w salonie beda pokazywali jak wiazac. Powiedzieli mi ze najlepiej jakbym przyszla ze Swiadkowa albo kims kto mi bedzie pomagal sie ubrac zeby nauczyli sie jak dobrze tren upiac. Niestety chyba to nie bedzie mozliwe bo sukienke mam z Wroclawia, slub w Bydgoszczy a mieszkam jeszcze gdzie indziej Takze z sukienka bede leciec z Wroclawia do Warszawy i pozniej do Bydgoszczy tydzien przed slubem... Wogole to mialam problem z odbiorem tydzien przed bo Panie z salonu najchetniej zrobilyby ostateczna przymiarke 3 dni przed slubem!

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
Jesteśmy razem już 6 lat, rok po cywilnym
Właśnie wypisałam pierwsze zaproszenia, jutro zaczynamy rozdawać

Najbardziej martwi mnie brak obrączek będziemy mieć dwie różne
TŻ tytanową a ja z białego złota robioną na zamówienie. Nie wiem czy zdążymy ze wszystkim.

Mam już sukienkę i 2,5 metrowy welon, TŻ ma już szary garnitur.

Kolory przewodnie to granat i fuksja
Sliczna sukienka, taka delikatna. Masz juz bukiet wybrany, z jakich kwiatow? Ja ciagle nie wiem czym moge peonie zastapic bo to byl moj ulubiony bukiet, z piwoni.

Do slubu pozostalo 101 dni!!!!! Czas na Dukana, za dlugo to chyba odkladalam ale lepiej pozno niz wcale, chociaz zobaczymy ile wytrzymam...

Edytowane przez Michalina81
Czas edycji: 2011-04-26 o 09:35
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 09:33   #4357
fitalasa
Raczkowanie

my ślubujemy 21 sierpnia też o 17 ale u nas msza jest o 16 taka niedzielna i też nie wiem jak z dekoracjami zrobić czy przed samą mszą ślubną czy jeszcze przed 16 ale boję się żeby nikt jej nie uszkodził i żeby wytrzymała do naszej mszy ślubnej:/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-26, 10:02   #4358
Niuniaczek
BAN stały

Michalina - mam nadzieję że w moim salonie też mnie nauczą , masz rację lepiej zabrać kogoś ze sobą
Fitalsa - ja też się boję że mi poobrywają, więc po prostu chyba wyślę kogoś przed 17 by to wszystko pozakładał
Stary 2011-04-26, 10:05   #4359
fitalasa
Raczkowanie

no właśnie trzeba będzie zobowiązać kogoś żeby się tym zajął bo ja na pewno nie będę miała do tego głowy
Stary 2011-04-26, 10:14   #4360
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość

Kurcze, my mamy 60 butelek wódki. Duże macie wesela, my tak skromnie na 50 osób .
Też mam 60 butelek Ile będzie osób... hm... może 60 - to się okaże, jak już potwierdzą.

Ja z piosenką mam też problem dlatego, że mojemu tacie średnio mam za co dziękować i za bardzo ckliwa piosenka będzie trącała fałszem.
Najbardziej się boję, że się upije na tym weselu (alkoholik), heh.

Wczoraj się okazało, że protokół przedślubny prawdopodobnie mam spisywać w parafii, z której pochodzimy, a nie w tej, w której bierzemy ślub... Nie lubię tej papierkowej roboty...

Edytowane przez blueberry88
Czas edycji: 2011-04-26 o 10:16
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 10:19   #4361
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczęta, zgłasza się kolejna sierpniowa młoda tym razem -14.08.2011

Mamy załatwione:
- sala
- kamerzysta
- fotograf
- sukienka
- termin i godz w kościele

Aktualnie szukamy:
- obrączek
- auta do ślubu

Mam do was pytanie czy jest przyjęty jakiś ogólny sposób wiązania trenu w sukience? Wczoraj próbowałam i sie załamałam ...nie wygląda to dobrze albo coś robię źle
Witaj Nie znam się za bardzo na trenach, ale wiem, że są różne sposoby podpięcia (na jakieś guziczki, pętelki, zatrzaski) i kiedyś pani w salonie mówiła mi, że można tren podpiąć do wewnątrz albo na zewnątrz. Akurat w mojej sukni podpina się tren w taki sposób, że praktycznie nic nie widać, nie robi się taka kopka odstająca ani nic. Może zapytaj w salonie, w którym kupowałaś, w jaki sposób należy go podpinać? Bo Twoja suknia (bardzo ładna, bardzo takie lubię ) Jest tak zdobna na dole, że wydaje mi się, że tren nie powinien jakoś bardzo rzucać się w oczy, bo może wtopić się w te falbanki. Ale mogę się mylić
Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
witam po dłuższej przerwie.. Całkowicie pochłonęły mnie przygotowanie do Świat zwłaszcza, że w pierwszy dzień na obiedzie było spotkanie rodów i nasze rodziny miały sposobność się spotkać Stres ogromny, przygotowań masę a efekt.. hmm wszyscy przeżyli, obyło się bez ofiar w ludziach i sprzętach tylko pies był lekko skołowany ilością ludzi w domu

Butterfly20 - śliczne obrączki Ja swoich nie pamiętam Stoją w barku u TŻ i nawet ich nie widziałam

cynnamon Witaj
Aj, te spotkania z rodzicami Fajnie, że udało Wam się kosztem jednych przygotowań (do świąt i do spotkania) zorganizować te dwie imprezy My akurat spotkanie mieliśmy końcem stycznia, więc trzeba było specjalnie wszystko robić- sałatki, ciasta itd.

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Mnie też "Cudownych rodziców" nie denerwuje. A co do tego, że jest oklepane to akurat najmniej mnie obchodzi. Jeżeli naszym rodzicom będzie miło, to to jest najważniejsze, a nie to, żeby na siłę mieć coś oryginalnego.
Chyba większość mam lubi tę piosenkę Na weselu mojej koleżanki była piosenka "drogi ojcze, droga matko..." (nie wiem, czy tak brzmi tytuł) i też bardzo fajnie wyszło, rodzice byli wzruszeni

sanderek, uroczy awatar

blueberry, my (wprawdzie z nieco innych względów) zdecydowaliśmy się w ogóle nie mieć podziękowań podczas wesela. Szczerze przyznam, że szkoda mi, bo zawsze marzyłam o takiej piosence i kilku ciepłych słowach do rodziców, no ale cóż, trzeba zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, a nie egoistycznie kierować się tylko swoimi marzeniami Dobrze, że my pochodzimy z tej samej parafii i w niej bierzemy ślub, bo to zawsze mniej tych papierków A co do upijania- głowa do góry, bo nie potrzeba alkoholika, żeby ktoś się upił- upić się może każdy gość. Wiadomo, że głupia sytuacja, bo to tata, no ale nie masz wpływu na to. Mam nadzieję, że wszystko się uda po Twojej myśli

Oooo, zobaczyłam teraz Twoje bolerko w podpisie i będę mieć podobne Też bez koronek i rękawek 3/4 Śliczne, jedyne bolerko jakie mi się podobało i pasowało do sukni

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-04-26 o 10:29
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-26, 10:20   #4362
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Też mam 60 butelek Ile będzie osób... hm... może 60 - to się okaże, jak już potwierdzą.

JA z piosenka mam tez problem dlatego, że mojemu tacie średnio mam za co dziękować i za bardzo ckliwa piosenka będzie trącała fałszem.
Najbardziej się boję, że się upije na tym weselu (alkoholik), heh.

Wczoraj się okazało, że protokół przedślubny prawdopodobnie mam spisywać z parafii, z której pochodzimy, a nie w tej, w której bierzemy ślub... Nie lubię tej papierkowej roboty...
A to już trochę inna sytuacja ....Sama nie wiem, co bym zrobiła. Może jakąś zupełnie inną piosenkę wybrać ? Bo w sumie wszystkie te dla rodziców są takie trochę rzewne

My protokół pod koniec maja będziemy spisywać. Też już bym chciała mieć tą papierkową robotę za sobą.
Stary 2011-04-26, 11:06   #4363
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
Sliczna sukienka, taka delikatna. Masz juz bukiet wybrany, z jakich kwiatow? Ja ciagle nie wiem czym moge peonie zastapic bo to byl moj ulubiony bukiet, z piwoni.

Do slubu pozostalo 101 dni!!!!! Czas na Dukana, za dlugo to chyba odkladalam ale lepiej pozno niz wcale, chociaz zobaczymy ile wytrzymam...
matko kochana jak wy pędzicie z pisaniem
myślałam o bukiecie z kalii i orchidei, coś podobnego jak na zdjęciu ale w innych kolorach - tylko jeszcze nie wiem w jakich różowe kalie i biało-różowe orchidee
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg range calla lilies and green cymbidium orchids.jpg (21,2 KB, 14 załadowań)

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:29   #4364
ardillka
Zadomowienie

Witam po świętach Dawno nie tu nie było ;/ ALe troszkę was podczytywałam
Kurcze nie rozdaliśmy w święta ani jednego zaproszenia - katastrofa totalna... Jakoś kompletnie mi to wyleciało z głowy, a mój mówi że to i tak byłoby jeszcze za wcześnie hahaah. Myślę że musimy się za to zabrać, bo będzie katastrofa ;/
Za to przy rodzinnym obiadku omawialiśmy kwestię noclegów dla gości, transportu na salę z kościoła i kwestię babeczkowego tortu an drugi dzień. :P Więc to wstępnie mamy uzgodnione co byśmy chcieli. Teraz trzeba potwierdzić noclegi i wstępnie przydałaby się jakaś lista ile osób i skombinować busa z pod kościoła na sale i potem do domu busa. Ale to jak będę mijać busy gdzieś to spisze nr
Poza tym święta szybko minęły - i dziś znowu w biurze. A do ślubu 116DDŚ

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 11:41   #4365
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Witam po świętach Dawno nie tu nie było ;/ ALe troszkę was podczytywałam
Kurcze nie rozdaliśmy w święta ani jednego zaproszenia - katastrofa totalna... Jakoś kompletnie mi to wyleciało z głowy, a mój mówi że to i tak byłoby jeszcze za wcześnie hahaah. Myślę że musimy się za to zabrać, bo będzie katastrofa ;/
Za to przy rodzinnym obiadku omawialiśmy kwestię noclegów dla gości, transportu na salę z kościoła i kwestię babeczkowego tortu an drugi dzień. :P Więc to wstępnie mamy uzgodnione co byśmy chcieli. Teraz trzeba potwierdzić noclegi i wstępnie przydałaby się jakaś lista ile osób i skombinować busa z pod kościoła na sale i potem do domu busa. Ale to jak będę mijać busy gdzieś to spisze nr
Poza tym święta szybko minęły - i dziś znowu w biurze. A do ślubu 116DDŚ
zaraz będzie weekend majowy także można wtedy rozdać.
ja myślę, by skoczyć do rodzinki A. z zaproszeniami wtedy.
zostanie nam jeszcze mój chrzestny i znajomi rodziców i koleżanka

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:32   #4366
jusztyska
Zadomowienie

hej hej
jak tam po świętach?

ze ślubnych rzeczy nabyłam dziś bieliznę

dziewczyny nie martwcie się nierozdanymi zaproszeniami nasze ciągle nie ujrzały światła dziennego jak do jutra papier nie dotrze, zamówimy na allegro zaproszenia :/ trudno
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:40   #4367
magratka
Rozeznanie

witam serdecznie po świętach
chyba nawet mi się nie przytyło, bo cały piątek i 3/4 soboty latałam jak oszalała
niestety nie udało mi się w piątek zdobyć próbki materiału sukni, odłożyłam to na czas po majówce, wierząc, że buty szybko znajdę i kupię
w święta rozdaliśmy tylko dwa zaproszenia, dzisiaj dam trzecie, w sumie mamy rozdane myślę, że z 1/10, a czas pędzi... ale co mi tam, zajmę się wszystkim po majówce
jusztyska, jeszcze tego papieru nie ma? oni chyba dopiero zaczęli drzewa wycinać jak zamówiłaś
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:53   #4368
thea2
Zadomowienie

jusztyska, jeju, ale przeginają z tym papierem! Przecież nie można czekać w nieskończoność. A płaciliście już za ten papier? Jest jakaś szansa, że jutro w ogóle dojdzie? Nie martw się, jak zamówicie na ll to pewnie dotrą do Was w ciągu 2 tygodni, pewno maksymalnie 3, więc zdążycie.

My będziemy rozdawać dopiero początkiem czerwca. Martwię się, że to trochę za późno, ale K. i moja mama twierdzą, że w sam raz. No nie wiem, szczególnie, że do rozdania mamy 90 sztuk.

A my po majówce (albo nawet jeszcze przed) mamy zamiar zamówić kwiaty i kupić K. garnitur. Chcę sobie także zaklepać termin u fryzjerki, kupić buty, biustonosz i jakieś figi. No i musimy odebrać obrączki Nie mogę się ich doczekać! Aaaaa, no i upragniona wizyta u księdza

Obudziłam się dziś i tak się przestraszyłam, że już tak mało czasu zostało, a tu tyle do załatwienia

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-04-26 o 12:57
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:56   #4369
Almariel
Zakorzenienie

My kilka zaproszeń już rozdaliśmy, a resztę jak będzie sposobność, na przełomie maja i czerwca myślę, że już wszystkie rozdamy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-26, 12:58   #4370
fitalasa
Raczkowanie

kurczę ja to jeszcze w ogóle zaproszeń nie mam
Stary 2011-04-26, 13:43   #4371
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
kurczę ja to jeszcze w ogóle zaproszeń nie mam
ufff a ja myślałam, że tylko ja tak się nie spieszę z zaproszeniami. Mamy wybrany wzór ale jeszcze nie zamówione nawet.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 13:47   #4372
fitalasa
Raczkowanie

he he no to nie jestem sama...ja nie wiem ale ciągle ze wszystkim zwlekam a czas mija
Stary 2011-04-26, 15:14   #4373
jusztyska
Zadomowienie

papier na szczęście płatny przy odbiorze, bo TŻ na firme w której pracuje zamówił, zaczęło się od tego, że przysłali zły kolor, bo czerwony (następny numer we wzorniku po tym co chcieliśmy), teraz niby w statusie zamówienia jest, że zlecenie w realizacji:/ no ale dzwoniliśmy w piątek i nic konkretnego się nie dowiedzieliśmy, więc zdecydowaliśmy, że jak do środy nie będzie to coś poszukamy i zamówimy na all...
szkoda tylko, że już kupiliśmy różyczki do ozdabiania i tasiemki... no nic, zrobimy z tego zawieszki i winietki ale już na innym papierze, ile można czekać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-26, 18:14   #4374
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
hej hej
jak tam po świętach?

ze ślubnych rzeczy nabyłam dziś bieliznę

dziewczyny nie martwcie się nierozdanymi zaproszeniami nasze ciągle nie ujrzały światła dziennego jak do jutra papier nie dotrze, zamówimy na allegro zaproszenia :/ trudno
A gdzie bielizne kupilas jak mozna wiedziec?

Dzisiaj zostaly wyslane (mam nadzieje) do nas zaproszenia bedziemy rozdawac pod koniec maja, a reszte wysylac teraz jakos
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 18:42   #4375
sanderek5
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam katalogowego zdjęcia ale jest podobna do tej ze zdjęcia.

Zdjęcia robiłam niestety sama więc nic nie widać , na zdjęciach jestem bez halki więc sukienka jest "wąska", z halką jest rozłożysta
Sukienka bardzo ładna ale nie wiem, jakie tam jest wiązanie do trenu...

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
sanderek, uroczy awatar
Dziękuję ja i TŻ mamy fioła na punkcie owieczek mamy ich duuuuuuuuużo w domu :P w sensie nie żywych, tylko pluszowych i jako wzorki np na pościeli, piżamach itd. stąd jako awatar ślubne owieczki :P
Stary 2011-04-26, 19:07   #4376
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
ufff a ja myślałam, że tylko ja tak się nie spieszę z zaproszeniami. Mamy wybrany wzór ale jeszcze nie zamówione nawet.
też jak zaczęłam czytać Was po przerwie, to się zmartwiłam, że nie mam.. My nadal nie zamknęliśmy listy gości.. nadal nie wybraliśmy zaproszeń i nadal nie mam druhny

jusztyska z tym papierem to faktycznie przeginają. Ja bym sobie chyba już dawno dała spokój z tą firmą.

Niniaczek sukienka śliczna, bogato zdobiona góra więc jakiś delikatne dodatki.. ewentualnie większe strojne kolczyki

cynnamon Twoja sukienka też mi się podoba, szczególnie tył, to kokarda?

Edytowane przez martitaw
Czas edycji: 2011-04-26 o 19:14
martitaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 19:41   #4377
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
A gdzie bielizne kupilas jak mozna wiedziec?

Dzisiaj zostaly wyslane (mam nadzieje) do nas zaproszenia bedziemy rozdawac pod koniec maja, a reszte wysylac teraz jakos
w Esotiqu, tylko tam bez problemu dobieram rozmiar i nikt mi nie wciska ze nie produkuje się 65D
Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
też jak zaczęłam czytać Was po przerwie, to się zmartwiłam, że nie mam.. My nadal nie zamknęliśmy listy gości.. nadal nie wybraliśmy zaproszeń i nadal nie mam druhny

jusztyska z tym papierem to faktycznie przeginają. Ja bym sobie chyba już dawno dała spokój z tą firmą.
rzecz w tym, że to była sprawdzona firma, wielokrotnie zamawiali u nich różne papiery, ale cóż bywa

a my nadal nie mamy świadka:/
Stary 2011-04-26, 20:08   #4378
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
w Esotiqu, tylko tam bez problemu dobieram rozmiar i nikt mi nie wciska ze nie produkuje się 65D
przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale właśnie dzisiaj kupiłam w esotiq bieliznę do ślubu i jestem bardzo zadowolona z obsługi więc też polecam sklepy tej sieci
a żeby nie było off topa () to też jestem (tegoroczna) sierpniowa pm, tylko jakoś nie było wcześniej okazji się pojawić na niniejszym wątku
więc cześć

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 20:19   #4379
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale właśnie dzisiaj kupiłam w esotiq bieliznę do ślubu i jestem bardzo zadowolona z obsługi więc też polecam sklepy tej sieci
a żeby nie było off topa () to też jestem (tegoroczna) sierpniowa pm, tylko jakoś nie było wcześniej okazji się pojawić na niniejszym wątku
więc cześć
hej ho!!
Stary 2011-04-26, 20:22   #4380
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
więc cześć
witam
a co do esotiq, to czytałam na innym wizażowym forum "nosimy dobrze dobrane biustonosze", że do sklepów tej firmy warto pójść chociaż po poradę i na przymiarkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości