Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-05, 20:12   #1201
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

Ja też zawsze się bałam kupować spodnie na Allegro (bo ja muszę zmierzyć zanim kupię), ale może się odważę, skoro mówisz Aguś ze Ty kupujesz i są ok . Fajne te biodrówki są. Aguś87 a jak jest z nogawkami?? Bo modelka na zdjęciu ma nogawki takie bardziej dopasowane przy ciele (od kolan w dół), nie wychudzają one nóg jeszcze bardziej??? Masz może fotkę na ktorej masz ubrane te spodenki??? Ja przeważnie kupuję poszerzane nogawki żeby pogrubić moje patyczki
*Niki* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-05, 20:26   #1202
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Ja też zawsze się bałam kupować spodnie na Allegro (bo ja muszę zmierzyć zanim kupię), ale może się odważę, skoro mówisz Aguś ze Ty kupujesz i są ok . Fajne te biodrówki są. Aguś87 a jak jest z nogawkami?? Bo modelka na zdjęciu ma nogawki takie bardziej dopasowane przy ciele (od kolan w dół), nie wychudzają one nóg jeszcze bardziej??? Masz może fotkę na ktorej masz ubrane te spodenki??? Ja przeważnie kupuję poszerzane nogawki żeby pogrubić moje patyczki
siemanko noo one mają poszerzane nogawki od kolana. tzw dzwony oto fotka w jednych z allegro, z tych aukcji co pokazałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ggg.jpg (104,0 KB, 84 załadowań)
Stary 2006-09-05, 20:27   #1203
beatakob
Rozeznanie

Też wolę rozszerzane i przeważnie za długie, ciągnące się po chodniku. Wydaje mi się, że jestem wtedy bardziej masywna Rurek strasznie się boje
beatakob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-05, 20:29   #1204
magdaa_j
Zadomowienie

Aguś świetne te spodnie i nie masz nóg w nich chudych tylko bardzo szczupłe
Stary 2006-09-05, 20:32   #1205
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatakob Pokaż wiadomość
Też wolę rozszerzane i przeważnie za długie, ciągnące się po chodniku. Wydaje mi się, że jestem wtedy bardziej masywna Rurek strasznie się boje
tez sie bałam rurek ale ostatnio zakupilam 2 pary. tylko ja mam na to sposob bo ja nosze buty tylko bokserki takie wyzsze, ostatnio kupilam takie z futerkiem... i wtedy wkladam spodnie do butow, buty rozszerzam i juz
Stary 2006-09-05, 20:34   #1206
*Niki*
Zakorzenienie

Dzięki Aguś . Super w nich wyglądasz!!! One tak poszerzają, czy to z Ciebie taka laska??? Mnie to się wydaje ze bedę mieć w nich nogi jak patyki , a na Tobie super leżą
Stary 2006-09-05, 20:50   #1207
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Dzięki Aguś . Super w nich wyglądasz!!! One tak poszerzają, czy to z Ciebie taka laska??? Mnie to się wydaje ze bedę mieć w nich nogi jak patyki , a na Tobie super leżą
kochana ja mam nóżki jak patyczki w udzie w najjjjjgrubszym miejscu pod krokiem mam tylko 45 cm, więc to mówi samo za siebie. ale co tam, zaczełam nosic ciasne spodnie, bo moj facet stwierdził ze jak mam szerokie spodnie to jeszcze gorzej, takie torby

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-05, 20:57   #1208
Nemezja
Zakorzenienie

Aguś,fajne spodnie,jasne pogrubiają
Nie moge zajarzyć,jakie to są buty bokserki?Bo majtki znam,ale butów nie mogę skojarzyć

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-05, 21:03   #1209
*Niki*
Zakorzenienie

Nemezja chyba takie coś : http://www.allegro.pl/item124915678_..._39_had4_.html tylko wyższe , tak mi się wydaje
Stary 2006-09-05, 21:04   #1210
*Niki*
Zakorzenienie

albo to http://www.allegro.pl/item123182927_...erki_r_37.html
Stary 2006-09-05, 21:14   #1211
Nemezja
Zakorzenienie

Aaa,nie wiedziałam że to bokserki Kupiłam raz takie,tylko krótsze,ale źle mi się chodziło w takich płaskich:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-05, 21:16   #1212
*Niki*
Zakorzenienie

Ja tez nie wiedziałam że one się tak nazywają ale tak się domyśliłam ze to o to chodzi
Stary 2006-09-05, 21:19   #1213
*Niki*
Zakorzenienie

A ja się dzis nasłuchałam od mojej mamy i babci jaka to chuda jestem, żebym zaczęła wreszcie jeść ( tak jakbym przynajmniej nie jadła ) , że moja 12 lat młodsza siostra jest już grubsza niż ja. Wkurzyłam się, bo mówią tak jakby mnie pierwszy raz zobaczyły
Stary 2006-09-05, 21:32   #1214
Nemezja
Zakorzenienie

Ja też ciągle słucham,że mam jeść,tylko,że ja naprawdę mało jem:P Dzisiaj np.2 bułki z serem,pomidor,pół batona,pączek i miska sałatki.Nie chce mi się więcej jeść

Stary 2006-09-05, 21:33   #1215
blue_eyed_kitty
Rozeznanie

U mnie ostatnio poprawa Na wakacjach u rodzinki przybrałam 5 kg. Niestety większość poszła w brzusio i policzki No ale reszta też gdzieś tam się rozłożyła-np. spodnie zrobiły się przyciasne....Niesamowici e przyjemne uczucie Teraz skupiam się żeby tego nie zgubić

Licencjat zdany

wakacje

Mrrrrrrrrrrrrrrau!
blue_eyed_kitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 12:53   #1216
biiibiii
Zakorzenienie

super te spodnie !! zaczynamzbierac kase heheh chociaz mam juz cyba 100par spodni to na te sie jeszcze skusze

aa tak wogole to chyba przytylam 1kg!nie wiem jak to sie stalo bo ostatnio pisalam ze spadla mi waga a wczoraj sie wazylam i jak byc 46 !!))

Agus super wygladasz w tych spodniech i nie masz chudych nog, przynajmniej na tym zdjeciu, serio
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 12:56   #1217
biiibiii
Zakorzenienie

Niki !!ale super te buty! zwlaszcza te amerykanske eheh ja mam w sumie takie zimowki ale jakos srednio wygladaja jak sie do nich spodnie wlozy
Stary 2006-09-06, 13:04   #1218
mala_czarna
Zadomowienie

Hej dziewwczyny! Podbijam do watku. Mam 170cm i waze 49-50. Takze zdarza mi sie slyszec uwagi w stylu ej ty cos wogole jesz, itp. W sumie sie przyzwyczailam a to jest tym smieszniejsze, ze jem, i to duuzo. Jem chipsy, batony, nie ograniczam sie za bardzo. No ale co poradze.
Stary 2006-09-06, 13:14   #1219
AguŚ87
Zakorzenienie

mała czarna witamy

Bibi dziex za kompelenta fajnie sie słyszy ze sie w czyms fajnie wygląda a nie wiecznie jaka chuda i wogole dzis byłam sobie w sklepie przymierzac jeansy ( kasy i tak brak ) i byłyu mi dobre 26 toc niedawno 25 mi spadały :/ niewie moze to jakies małe 26 było

wogole na tle klasowym wyglądam jak karzeł jestem najmniejsza ! były 3 takie niskie... stanełam dzis obok to z 4 cm różnicy jest no i nie wspomne jakie one duze jestem krasnalek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-06, 13:27   #1220
biiibiii
Zakorzenienie

witamy mala czarna

Agus alez nie ma za co hehe wsrod swoich nikt cie nie bedzie orbazal ze ejstes chuda przeciez na moje chude oko wygladasz super hihi

noo rozmiar rozmiarowi nierowny, heh ja jak wchodze do sklepu to zawsze prosze o pokazanie modeli w najmniejszych rozmiarach bo czasem mi sie spodobaja jakies a nie maja takich malych, heh

co do tych spodni z allegro to trzeba uwazac bo ze zdjecia widac ze niektore maja takie material ktory niestety bardzo przylega do ciala i wychodza! nie wszystkie ale niektore owszem.

http://www.allegro.pl/item125822671_...ozmiar_34.html te sa fajne nawet, ale mogli tej modelce chociaz rozporek zapiac

ten facet ogolnie ma fajne spodnie ! najlepsze sa na tym obrazku na dole zalaczonym, ale tych modeli nie ma sprzedaz ehh tylko reklama a szkoda
Stary 2006-09-06, 13:36   #1221
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość

wogole na tle klasowym wyglądam jak karzeł jestem najmniejsza ! były 3 takie niskie... stanełam dzis obok to z 4 cm różnicy jest no i nie wspomne jakie one duze jestem krasnalek
1.Małe jest piekne
2.Coś zauważyłam,że wysoki naród nam rośnie.Wśród starszych ludzi rzadko można spotkać kogoś bardzo wysokiego(pomińmy,że ci starsi i tak byli trochę wyżsi w młodości),a dziś normalką jest widok dziewczyny 170-180 cm

Stary 2006-09-06, 13:50   #1222
AguŚ87
Zakorzenienie

Bibi ten rozporek tak jest nie że nie zapieła a te inne spodnie co są tam ponizej to widziałam na allegro wszytskie i to na nas wystarczy w allegro w tej takiej wyszukiwarce wpisac np 34, i wyjdą wszytskie spodnie 34

Nemezja zgadzamm się, kiedys kobieta miałą 164 cm i to był normalny wzrost, a teraz powyzej 170 mężczyzni to samo, norma to było 178 a teraz chłopacy po 187 i więcej
Stary 2006-09-06, 14:40   #1223
*Niki*
Zakorzenienie

Witaj mala_czarna !!!! Aguś ja tez uważam, że małe jest piękne i kochane , lepiej być małą chudzinką niż wysoką (bo wtedy bardsziej się rzuca w oczy ze się jest chudym ).
Bibi fajne spodenki, tylko rzeczywiście zapomnieli o rozporku
Stary 2006-09-06, 15:54   #1224
biiibiii
Zakorzenienie

Agus ze niby jak/ taki rozpiety ? hehehe moi koledzy to by mi chyba zyc niedali jakbym takie spodnie ubrala dzieki za info ze sa! musze poszukac! bo te co ogladalam od tego goscia i od jeszcze jednej laski co ma podobne to nie znalazlam zadnych dla siebie...

eh ja mam 167 wzrostu, ale chcialabym 170, moj tz bardzo wysoki 195 albo 6 nawet. hehe a jak sie poznawalismy to ja mialam jakos 160 i wygladalam oprzy nim jak jego mlodsza siostra... no ale w koncu bylam mala siksa
teraz bede szukac spodni

jakbyscie znalazly jakies fajne male ciuszki to dajcie linka, please
Stary 2006-09-06, 16:01   #1225
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Agus ze niby jak/ taki rozpiety ? hehehe moi koledzy to by mi chyba zyc niedali jakbym takie spodnie ubrala dzieki za info ze sa! musze poszukac! bo te co ogladalam od tego goscia i od jeszcze jednej laski co ma podobne to nie znalazlam zadnych dla siebie...

eh ja mam 167 wzrostu, ale chcialabym 170, moj tz bardzo wysoki 195 albo 6 nawet. hehe a jak sie poznawalismy to ja mialam jakos 160 i wygladalam oprzy nim jak jego mlodsza siostra... no ale w koncu bylam mala siksa
teraz bede szukac spodni

jakbyscie znalazly jakies fajne male ciuszki to dajcie linka, please
e lepiej być mniejsza ja mam 160 cm a moj TŻ 187 więc tez spooora różnica cm ale mi się to podoba, jemu zreszta tez
Stary 2006-09-06, 16:20   #1226
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
e lepiej być mniejsza ja mam 160 cm a moj TŻ 187 więc tez spooora różnica cm ale mi się to podoba, jemu zreszta tez
a ja z moim TŻ jesteśmy prawie równi (on moze o 2 cm wyzszy) i jest super Nie musze nosic wysokich butów Tylko wydaje sie byc od niego wyzsza bo jestem szczupla i smukła a on taki okrąglutki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 16:32   #1227
Maripossa
Zakorzenienie

Skoro uwazacie, ze nie jestem chuda, to musialam chyba za "ladne" zdjecie wyslachaha, powaznie...moze jakbym miala zdj.zrobione bokiem to bardziej by to bylo widac...z boku jestem chuda jak sznur ale rzeczywiscie, jak tak ostatnio ogladam swieze zdjecia to nawet sie sobie podobam co nie zmienia faktu ze nosze ubrania 34, 36...no i te 5kg niedowagi ale mam nadzieje, ze bedzie tak jak lekarz mowil, ze jak bede miala tak ok.25 lat powinno mi przybyc pare kg (a czemu wtedy to nie wiem...)...
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 16:35   #1228
biiibiii
Zakorzenienie

ja generalnie gustuje w wysokich facetach tak z 10cm conajmniej ! hehe ne wiem, ajkies zboczenie noo i usi yc starszy!conajmniej o 2 lata! moj obecny jest wyzszy o 31cm i starszy o 4 lata...ideal hehhe
Stary 2006-09-06, 16:37   #1229
karolca
Zakorzenienie

Meripossa tak jak ty czekasz na te 25 lat ja czekałam na koniec dojrzewania i tego az przestanę rosnąć bo lekarze mówili, ze wtedy napewno przytyję
Śmiać mi się chcę
Miałam kolezankę, ktora przez cale dzieciństwo była grubaskiem. I jak weszła w okres dojrzewania tak momentalnie zrobila sie szczuplutka... az brzydko jej z tym było

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 16:38   #1230
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Skoro uwazacie, ze nie jestem chuda, to musialam chyba za "ladne" zdjecie wyslachaha, powaznie...moze jakbym miala zdj.zrobione bokiem to bardziej by to bylo widac...z boku jestem chuda jak sznur ale rzeczywiscie, jak tak ostatnio ogladam swieze zdjecia to nawet sie sobie podobam co nie zmienia faktu ze nosze ubrania 34, 36...no i te 5kg niedowagi ale mam nadzieje, ze bedzie tak jak lekarz mowil, ze jak bede miala tak ok.25 lat powinno mi przybyc pare kg (a czemu wtedy to nie wiem...)...
5 kg to nie tak duzo ja mam prawie 10...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości