|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Cytat:
Ja mialam przyjecie w domu, byla najblizsza rodzina, jacys tam dobrzy znajomi rodzicow i tyle.
![]() |
#2342 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a byłaś z wynikami małego, w porządku są? my też dopiero wyzdrowieliśmy, ponad tydzień nas trzymało ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() a teraz jak słyszę co te dzieci chcą dostać, jak liczą kasę, i otwierając pamiątki z komunii, pogardliwie mówią, : Eee, tylko stówa, to mnie trafia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Obcięłam sobie grzywkę kilkanaście minut temu
![]()
#2344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko w? hmmm... szczerze mówiąc o tym nie pomyślałam. a ile kontrowersji wywołuje mały i wskazujący palec. o ilu już znaczeniach owego gestu słyszałam ![]()
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie nakładasz już filtra tylko sam BB cream ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
BB kream ma w sumie chyba jakis filtr?
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
wzięło mnie na czułości... taką mam chęć przytulenia się do kogoś (TŻ), że aż się rozpływam... normalnie bym to tłumaczyła tęsknotą, ale widzieliśmy się wczoraj, przedwczoraj i w piątek
![]() ![]()
#2349 |
Zakorzenienie
|
Alee Ci fajnie
![]() Skończyłam smażyć placki owsiane to teraz mam nadzieję że ostatecznie się rozprawię ze szkołą...
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta co ma blog ciuchowy i odchudzajacy. I nazerala sie ciasta u babci a potem rzygala zeby bylo 600 kalorii. Cytat:
A odwroc 2 palce wierzchem dloni do rozmowcy i obrazisz Anglika bardziej niz palcem srodkowym. Cytat:
Moze nie popieram calkiem prezentow , ktore ja dostalam, ale mialy one zwiazek z komunia, a nie materializmem. Owszem , u mnie dzieciaki juz chwalily sie ile kasy dostaly, ale znajac ich sytuacje to zwyczajnie fantazjowaly. Ja dostalam 50,000 zl ![]() ![]() A tak poza tym to biblia, komiks o Jezusie, zlote kolczyki (ktore sprzedalam zeby pojechac na Woodstock) i zloty pierscionek,ktorego nie wolno mi bylo nosic, a teraz nawet na maly palec jest za maly ![]() Czyli masa bezuzytecznych rzeczy. Cytat:
Filtr nakladam , ale malutko. Zamaiast zwyklego kremu nawilzajacego nakladam filtr. BRTC ma wysoki filtr. Moze kiepski, ale jest. Dlatego pod spod nakladam jeszcze troche filtra. Moze nie chroni tak dobrze jak dobry filtr w przepisowej ilosci, ale jak mam wygladac jak czub z nieudaczna tapeta to chyba wole troche plam ![]() BRTC ma spf 50/PA+++ ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ma 50 ale waskiego spektrum. Moze ciut mniej skuteczny ale juz mi to wisi. Koreanki sa biale to znaczy ze dziala ![]()
![]() |
#2352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ebay... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Wtajemniczenie
|
ja lecę.
obejrzę moze Kubę W jak będzie ciekawie, a jak nie to idę spać zaraz ![]() Dobranoc ![]()
#2355 |
Zakorzenienie
|
drogie to, 56 zł
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | ||
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() Ja mam cienkie i delikatne i już sporo za zapięcie od stanika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Jeju dawno tyle nie wypilam
![]() ![]()
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kiedys kolega sie zaczal ze mnie smiac, ze na taka poukladana wygladam a takie brzydkie rzeczy mupokazuje. Od tamtej pory sie pilnuje i staram sie uzywac innych palcy do okreslania ''2''. No drogie. Ja na razie wzielam wlasnie to male opakowanie (35g). Nie wiedzialam czy mi przypadnie do gustu wiec szkoda bylo wywalac kasy na 60g. Mam ich kilka i ze wszystkich jestem baaardzo zadowolona. Moze znam troche lepsze podklady, ale w nich nie ma filtrow. BB jest fajny.
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Ogarniam się do snu ale.. kreci mi sie w glowie po tej imprezce
![]()
#2360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wróciliśmy do siebie i póki co jest całkiem fajnie. TŻ się przyzwyczaja do nowej sytuacji powoli, ale daje radę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro nadrobie bo dziś musze usnac z tą karuzela w głowie ![]() ![]()
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
O, pijana Smerfetka
![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Zakładałam nowy wątek wymiankowy prawie godzinę ![]() Niby niewiele, ale trochę czasu zajmuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie naftę z witaminami i jest boska. Głowa mnie nie swędziała, jak po wersji z olejem rycynowym. Dobrze się zmywała.
Mam zamiar zrobić włosom kurację 2-tygodniową. Może wreszcie się ruszą. Jak nie to znów kupię kurację Radical. Żebym tylko pamiętała o łykaniu suplementu i piciu pokrzywy ![]() Odnośnie tego, co rano pisałam. Otóż po wczorajszej wizycie mamy i siostry u wychowawczyni tej dziewczyny dziś rano zadzwonili do jej dziadka. Dziadek pojechał na Komendę, gdzie dowiedział się, co i jak. Później wpuścili ich do mieszkania. Następnie gdzieś przed południem ok.11, przesłuchali tą dziewczynę (z dziadkiem i w towarzystwie psychologa). Mama wyszła z aresztu ok.14 i później była przesłuchiwana. Przyjęli wersję, że nie pamięta co i jak, żeby nie przeciągać i by mogła wrócić do dzieciaków. W sensie mama dostanie jakąś tam karę, że niby obrona konieczna i coś tam, ale w zawiasach. Oprócz dziadka dzieciaki i mama mają zakaz zbliżania się do ojca. Ojciec po wyleczeniu będzie przymusowo leczony. A koleżanką siostry i bratem (w wieku szkolnym) zajmie się psycholog i pedagog. BTW. ![]() Teraz mam tylko nadzieję, że w szkole zrobią dzieciom warsztaty nt. przemocy domowej, problemów alkoholowych i tym podobnych, by więcej razy nie dochodziło do tragedii. Bo jeśli ktoś dorosły wie o problemie albo dziecko, to należy jak najszybciej powiadamiać a nie czekać aż coś się zdarzy. Tak np. jakoś na początku roku szkolnego moja mama chodziła do szkoły, bo siostry koleżanka cięła się i chciała popełnić samobójstwo po utonięciu brata podczas wakacji. I pomogli dziewczynie ![]() Idę spać, bo byłam dziś z Tż-tem u jego dziadka i pracowałam... ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Trinee dobrze że sie w miare dobrze skończyło, oby więcej takich sytuacji już nie było. Cytat:
![]() Ale w sumie lepiej na polu zwłaszcza, że taka ładna pogoda, niż w domu i gadac o polityce, bo szczerze wolalabym już tę Modę na sukces niż gadanie o polityce ![]() Aż mi się przypomniało - Ridż nie rycz ![]() Ide nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
![]() Co do tych rad stylistów itp, gdyby każda kobieta miała sie do ich uniwersalnych rad stosować to wyglądałoby to marnie, nijako i tendencyjnie. Wysokie kobiety chodziłyby z długimi włosami, niskie z krótkimi. Czyli na zdjeciu widząc kobiete z krótkimi włosami od razu byłoby wiadomo, że to kobieta niska - choć po sylwetce człowiek by nie poznał. I tym sposobem, taka przewidywalność byłaby nudna jak flaki z olejem ![]() Ja mam 160 i będę zapuszczać do talii ![]() Myślę że do 30 urodzin się wyrobię ![]() ![]() Cytat:
Nie lubię żyć ponad stan, a dla mnie życie z kredytem tak wygląda> oczywiście kredyt na dom to bardzo częste rozwiązanie. O ile na część domu mogłabym wziać kredyt, o tyle na całość - nigdy. Nie czułabym się tak bezpiecznie. Cytat:
![]() A że zrobiłaś sobie zakupy, ciesz się, raz się żyje ![]() Ja nie wierzę w żadne konkretne diety ![]() Wierzę jedynie w zmianę stylu życia, nawyków itp i dla mnie ważniejsze jest zdrowie i zmiana jadłospisu ogólnie a nie na jakiś czas, bo wolę długofalowe efekty, wolałabym chudnąć w żółwim tempie ale zdrowo i solidnie ![]() Teraz powoli zmieniam nawyki żywieniowe, choć nie miałam jakichś tragicznych. Nie odmawiam sobie niczego, a jedynie zmniejszam częstotliwość jedzenia tych mniej wartościowych rzeczy. Fakt - nie jestem zadowolona ze swojego ciała, kiedyś byłam zgrabniejsza, ale to w głownej mierze kwestia braku ruchu teraz - w wakacje zamierzam to zmienić, teraz mam inne sprawy na głowie i na nich chcę sie skupić, choć jak widac nie wychodzi mi to bo siedzę na wizażu ![]() Cytat:
![]() ![]() Madziu Jesteś na świetnej drodze do zdrowej pięknej sylwetki, ale na to potrzeba czasu a im dłużej czeka się na efekty tym są one trwalsze (bo kształtujesz odpowiednie nawyki ![]() Cytat:
![]() Pewnie i tak tego nie przeczytasz, bo wątek pędzi jak pociąg japoński, ale uspokajam swoje sumienie ![]() Cytat:
Ja nie wiem co bym zrobiła. Pewnie zamieszkałabym na jakiś czas u rodziców (wolalabym u rodziców, bo moja mama się tak nie wtrąca, w sumie od małego, innych rodzice sprawdzali im prace domowe, mówili co mają robić - mi nie ![]() ![]() ![]() ![]() No można u t ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra, nadrabiam dalej - w ogóle o co kaman, poszłam na imprezkę a tu tyle postów nastukałyście ![]()
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Byłam wczoraj na zakupach, kupiłam sukienkę ![]() A dziś do szkoły... jak mi się nie chce ![]() ![]()
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ciebie nie bierze??? Musisz uważać na siebie teraz, jak wszyscy dookoła chorzy. ![]() Nadrabiam dalej, ciekawe rzeczy pisałyście. Jak pisałyście o zupach to wpadłam na genialny pomysł - brokułowa ![]() ![]() Mam nadzieję że brokuł jest jeszcze dobry ![]()
![]() |
#2367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie mnie nic nie bierze. Nie rozumiem tego ![]()
![]() |
#2368 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie zacytowalo mi się wszystko, chyba za dużo naraz zacytowałam
![]() Ja jestem raczej za tą szkołą uwodzenia w której to facet ma się starać. Tzn chodzi o początek, bo w zwiazku to obydwoje mają sie starać, jestem za związkami partnerskimi ![]() ![]() Ale ja to już mam swoją teorię, tzn popieram teorie siostry mojej młodszej ![]() ![]() O to musi wyglądac super, mi się bardzo podobają takie fryzury!! Są super, jakbym miała mieć krótkie włosy to takie właśnie! Ale nieładnie mi w takich bo mam pyzowatą buźke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja lubię stukać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja np wolę zadbane paznokcie, umalowane bezbarwnym niż kolorowe ![]() ![]() ![]() To jak jakas okazja bedzie, to ja Ci Aguś będę życzyć intensywnego Teżecenia ![]()
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Dobra, lecę do szkoły
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.