|
|
#4891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
Cytat:
, no ale efekt mojego wybielania (po ponad roku), widzisz na zdjęciach. No i nie żałuj braku ćwiczeń, też nie schudłam i też nie ćwiczyłam, trudno wyglądam jak wyglądam, czyli normalnie.
|
||
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam drugi raz na solarce i myślałam,że nic nie widać, ale jak wieczorem weszłam do łazienki to zauważyłam,że jednak brzuch mam ciemniejszy i troszkę jakby i nogi... Monitka ale po kawitacji to chyba trzeba odczekać parę dni...
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
No, pare tak, kawitacja w srode, solarka w sobote
nie?
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Monitka no racja ja już prawie weekendem żyję
Mamy wesele 30go i kurcze chciałam założyć swoją dyżurną sukienkę, a ona troszkę ciasnawa się wydaje...Dark o kurde to ty tak rok czasu dzień w dzień? ja to się kurde strasznie ślinie i ledwo te pół godziny wytrzymuje Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-27 o 09:24 |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
ja od mikrodermabrazji czekałam ponad tydzień ale dlatego że jakoś czasu nie miałam
![]() i wczoraj zakryłam twarz i poszłam po przerwie na 7min i znów zjarałam plecy na dole
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
a na czym to polega
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Spytam dzis po prostu na zabiegu (solrka jest w tym samym zakladzie) i zobacze, co mi powiedza
Chca mnie wrzucic na poaczatek na 5 minut, nie wiem, czy to nie za duzo...?
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, ze w weekend majowy będzie ładna pogoda to pojadę do rodziców na opalanie
Co będę wydawała na solarkę 1zł/min a nawet 1,2zł/min! ![]() W sumie to trochę jakby mi się wyrównała szyja z twarzą, ale dekolt wciąż jakiś taki blady. |
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Peeling kawitacyjny Ewciu, to taki nieinwazyjny peeling wykonywany za pomoca jakiegos aparaciku z ultradzwiekami, przesuwaja tym po twarzy, a to "wysysa" i wywala na zawnatrz nieczystosci (przynajmniej taka mam nadzieje
).
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on nic nie wysysa tylko ściera martwy naskórek już bardziej bym powiedziała że mikro wysysa |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia o mamciu denerwuje się razem z Tobą
A gorset jak czujesz,że szeroki to zwęż! Koniecznie! Ja mam mocno opięty!DELL nooo Ja nie mogę w to uwierzyć...Monitko kawusia? Ostatnio mi nie smakuje bleee! Daj znać jak po pilingu Ja pierwszy raz byłam, właśnie na 5 minut W sam raz moim zdaniem![]() Takaya ja nakładam i siedzę z nią ponad godzinę. Staram się rano i wieczorem Ale zazwyczaj kończy się tylko na jednym seansie Jakichś super efektów nie wdać,ale są bielsze Tyle dobrze![]() Ja jutro mam zabieg wykupiony na Sweetdealu Panie mi będą dobierać czy peeling kawitacyjny czy mikrodermabrazja czy coś tam jeszcze![]() Kurka mam tych syfków trochu więc liczę na rezultat
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi przynajmniej moja kosmetyczka mówi |
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski.
Ale mnie dziś głowa coś zaczyna boleć. Monitka makijaż śliczny, fryzurki nie widzę bo nie otwiera mi pliku może w domu się otworzy Idę kawę robić Ewka no to już 4 dni !!!!!
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai, ja wyczytalam w necie, ze te ultradzwieki wysyaja wlasnie to co w zapchanych porach itp. http://instytut-urody.com/kawitacja.html , zobaczymy, jak to w rzeczywistosci bedzie wygladalo
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
T'ai bardzo dziękuję za zaproszenie
![]() Co do fryzurek powiem Wam, że macie bardzo ładne ![]() Monitko propo Twojej fryzurki to również mi się trochę nie widzi. Te wcześniejsze były ładniejsze. Propo tej siateczki, to mój poprzedni fryzjer też mi ją dał. Mówił, że wtedy fryzura dłużej się trzyma a włosy lepiej się układają ale fakt ja jej nie widziałam ale każdy kto patrzył na moją fryzurę ją widział i jakoś drażniło mnie to, że miałam tam jakąś siateczkę. Na szczęście ta druga fryzjerka jej nie dawała a fryzura była tak trwała, że wytrzymała na drugi dzień. Monitko jeśli chodzi o salę to był bardzo dobry wybór. Stoły okrągłe, ładne obrusy i ładna sąla. U mnie również są okrągłe stoły. Ostatnio byłam na sali, gdyż umówiłam się z Panem od dekoracji (będą girlandy z balonów na suficie) i powiedział mi, że rzadko kiedy można spotkać tak ładną salę jak moja Także się cieszę Teraz ta sala wygląda jeszcze piękniej niż w zeszłym roku, nie wiem co się tam zmieniło ale jest tam jakoś bardziej elegancko Na wszystkich krzesłach są ładne białe pokrowce z wstążkami do wyboru: złotymi i białymi ![]() Takaya bardzo ładna sukienka ale też mi się jakoś w niej nie widzisz. Wiesz nie obraź się ale wydaje mi się, że to nie dla Twojej sylwetki. Myślę, że znalazłabyś coś lepszego. Tylko nie zamawiaj z Bonprixu, bo moja znajoma zamówiła tam kiedyś żakiet. Początkowo żałowałam, że też nie zamówiłam ale TŻ powiedział „poczekaj przyjdzie będzie Ci się podobać zamówisz” i cieszę się, że go nie zamówiłam, bo był całkiem inny niż w katalogu, był okropny. Propo fotoksiążki jeszcze jej nie zamówiłam, nie mam do niej żadnych zdjęć. Muszę się wybrać z siostrą i TŻ na jakąś sesyjkę Fajne te pocztówki też przesłali mi tą ofertę. Powiem Ci, że wszystkie bardzo mi się podobają ![]() Któraś z Was pytała się o wódeczkę Będziemy mieć żóbrówkę białą Kupiliśmy w selgrosie za 16,17 zł Nie mamy jeszcze win. Chcieliśmy kupić przed świętami, myślałam, że będą promocje a tu niestety nic. Zastanawiamy się nad: Brasco czerwone lub Verso czerwone wszystkie słodkie, deserowe. Szampanów też jeszcze nie mamy ale zastanawiamy się nad Dorato. Musimy jeszcze kupić napoje niegazowane...ale to jakoś 2 tyg. przed imprezą.Wczoraj miałam wolne także załatwiłam wszystko w USC. Jeszcze tylko z tymi papierkami do księdza muszę podjechać i umówić się z siostrą w sprawie dekoracji kościoła. Zgubiłam nr tel do organisty i muszę księdza poprosić aby jeszcze raz zapisał mi nr i od razu będę dzwonić. Zamówiłam ten kwartet – wpłaciłam zaliczkę a zapomniałam zapytać się księdza czy wyraża zgodę ale mam nadzieję, że nie będzie żadnego problemu. Przez weekend robiłam podziękowania dla gości. Pakowałam czekoladki dla gości, każdą osobno w celofan, jeszcze trochę mi tego zostało. Pomagała mi trochę teściowa. Jak będę miała wszystko gotowe to wkleję później zdjęcia Ostatnio byłam z mamą na giełdzie kwiatowej i widziałam fajne koszyki akurat na moje podziękowania dla rodziców Kupię jeszcze takie sianko z sizalu i wszystko ładnie zapakuję Lubię bawić się w takie pakowanie prezentów itp. Poza tym tak dużo napisałyście, że ledwo Was nadrobiłam. Przed świętami drobne porządki i przygotowania, w święta też jakoś czasu nie było. W poniedziałek byłam u babci i prawdopodobnie nie przyjdzie na wesele, bo po tym zawale b. źle się czuje, jest osłabiona. Ma jechać do sanatorium a nie wiadomo kiedy ją wyślą... i czeka. Ja się w poniedziałek czymś zatrułam, także drugi dzień świąt miałam z głowy. Wczoraj miałam wolne ale dalej źle się czułam. Na jedzenie patrzeć nie mogłam. Do dnia dzisiejszego boli mnie brzuch i w dodatku kości. Cały poniedziałek było mi nie dobrze i miałam biegunkę. Nie wiem z czego te kości mnie bolą, tak jakbym grype miała mieć. Może to była jelitówka? Nie mam pojęcia. Mam tylko nadzieję, że nie dopadnie mnie takie coś na własny ślub!!! Propo mikrodermabrazji i różnych zabiegów kosmetycznych, ja na niczym nie byłam. Zastanawiam się nad tą mikrodermabrazją, żeby jakoś iść ale nie znam żadnej dobrej, sprawdzonej kosmetyczki. ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- A zamówiłam sobie podkład, bo mi się skończył, więc od razu zamówiłam mamie prezent na jej dzień (26 maja), tak aby siostra mogła ją ładnie pomalować Fluid Kryolan Puder transparentny Kryolan Szminka do ust Kryolan. Ostatnio siostra zamówiła sobie ten fixer spray i bazę pod podkład a ja róże Także pożyczę im je i ładnie się pomalują na mój ślub a siostra ma zdolności
|
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, ale fryzurka, ktora wkleilam to jest ta sama, co przedtem. Nowa wysylalam na meila
Niedobrze, ze sie pochorowalas, wracaj szybko do formy!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że się nie znałam to pytam co zrobić przed weselem to powiedziała że mikro lepsza niby |
|
|
|
|
#4911 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej do mojego slubu zostało tylko: 31 dni ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Monitko to ja już nic nie wiem.... Hmmmm, przepraszam w takim razie. |
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, nic sie nie stalo, nie przejmuj sie!
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- T'ai, a jak przygotowania Twojej sukienki? Bedziesz ja dopasowywac, czy jest idelana? Odczepiasz wkoncu "wasy" od kwiatka?
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba podskoczę do mamy w weekend majowy i przymierzę nie martwię się że będzie źle leżała bo od listopada schudłam ledwo 1,5kg a mam gorset "wąsy" od kwiata na pewno odetnę |
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya potrzebna mi twoja pomoc, gdzie jesteś??
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki !
Cytat:
Mama była wczoraj w naszym kościele i dowiedziała się ze tydzień przed ślubem jest tam komunia w niedziele po ślubie rocznica komunii trzecich klas czyli kościół będzie pięknie ubrany ale się ciesze, bo to kilkaset zł w kieszeni, bo niestety 21 jest tylko jeden ślub i nikt by się z nami nie złożył.
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
A to luz! Jak gorset wiazany, to nie ma sie co martwic
Co do dietki, to ja bardzo sie balam, ze przytyje u tesciow, no bo wiadomo, ze w gosciach ciezko trzymac diete, ale w sumie jadlam dosc normalnie, ale za to ciagle gdzies biegalismy, wiec i nie przytylam (a TZ nabyl jeden kilogram).
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
I_K to masz tak jak ja. Tylko nasz ślub jest 21, ale za to wcześniej komunia i po nas komunia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
A, co do kwiatow w kosciele, to z nami sklada sie para, ktora slub bierze 21 rano (o 12ej). Bedziemy mieli 7 wiazanek na oltarzu (wszytskie biale) i dodatkowo tylko dla nas, po poludniu zostana przystrojone lawki (bialymi liliami, zielonymi listkami i bialymi wstazkami). A wogole kwiatki funduje nam ciocia TZa. Mam nadzieje, ze kosciolek bedzie PIEKNIE wygladal
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz przymierzyc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

W sumie efekty są widoczne, ale do białości to mi jeszcze daleko. Najwyżej te trzy dni przed jak będe miała urlop to sobie porobię intensywniej jeśli do tego czasu nie zbieleją.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie?

Ja nie mogę w to uwierzyć...
Daj znać jak po pilingu
i czekam na Wasze opinie