Majowe Panny Młode - część IV - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 09:14   #4891
Dark lady
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
no wlsanie chodzi o to ze sie zle czuje bo nie dolega mi do ciala u gory w biuscie mi troszke odstaje fakt faktem ze mam biust maly ale to nie znaczy ze ma odstawac

Monitko tez chce zdjecia ewka1368@interia.eu
Spróbuj zwęzic, ale jeśli masz bardzo sztywny gorset to może odstawać mimo wszystko, taki urok tych gorsetów jest. Przy mniej sztywnych, nie odstaje aż tak (ale np. ja mam troszkę luzu u góry, tyle że nie odstaje jeśli sama sobie nie pociągnę).

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość

Dziewczynki które używają/używały białej perły : nakładałyście ją trzy razy dziennie tak jak jest napisane? Ja ledwo dwa razy dziennie a najczęściej raz W sumie efekty są widoczne, ale do białości to mi jeszcze daleko. Najwyżej te trzy dni przed jak będe miała urlop to sobie porobię intensywniej jeśli do tego czasu nie zbieleją.
Ja używałam zupełnie niezgodnie z instrukcją bo nakładałam raz i na godzinę , no ale efekt mojego wybielania (po ponad roku), widzisz na zdjęciach. No i nie żałuj braku ćwiczeń, też nie schudłam i też nie ćwiczyłam, trudno wyglądam jak wyglądam, czyli normalnie.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:17   #4892
takaya
Zakorzenienie

Ja wczoraj byłam drugi raz na solarce i myślałam,że nic nie widać, ale jak wieczorem weszłam do łazienki to zauważyłam,że jednak brzuch mam ciemniejszy i troszkę jakby i nogi... Monitka ale po kawitacji to chyba trzeba odczekać parę dni...
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:21   #4893
monita01
Zakorzenienie

No, pare tak, kawitacja w srode, solarka w sobote nie?
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:21   #4894
takaya
Zakorzenienie

Monitka no racja ja już prawie weekendem żyję Mamy wesele 30go i kurcze chciałam założyć swoją dyżurną sukienkę, a ona troszkę ciasnawa się wydaje...
Dark o kurde to ty tak rok czasu dzień w dzień? ja to się kurde strasznie ślinie i ledwo te pół godziny wytrzymuje chociaż ostatnio staram się trzymać po 40min co najmniej

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-04-27 o 09:24
Stary 2011-04-27, 09:23   #4895
T'ai
Zakorzenienie

ja od mikrodermabrazji czekałam ponad tydzień ale dlatego że jakoś czasu nie miałam
i wczoraj zakryłam twarz

i poszłam po przerwie na 7min i znów zjarałam plecy na dole
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:25   #4896
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj byłam drugi raz na solarce i myślałam,że nic nie widać, ale jak wieczorem weszłam do łazienki to zauważyłam,że jednak brzuch mam ciemniejszy i troszkę jakby i nogi... Monitka ale po kawitacji to chyba trzeba odczekać parę dni...
a na czym to polega
Stary 2011-04-27, 09:26   #4897
monita01
Zakorzenienie

Spytam dzis po prostu na zabiegu (solrka jest w tym samym zakladzie) i zobacze, co mi powiedza Chca mnie wrzucic na poaczatek na 5 minut, nie wiem, czy to nie za duzo...?
Stary 2011-04-27, 09:26   #4898
takaya
Zakorzenienie

Ja mam nadzieję, ze w weekend majowy będzie ładna pogoda to pojadę do rodziców na opalanie Co będę wydawała na solarkę 1zł/min a nawet 1,2zł/min!
W sumie to trochę jakby mi się wyrównała szyja z twarzą, ale dekolt wciąż jakiś taki blady.
Stary 2011-04-27, 09:27   #4899
Dark lady
Zakorzenienie

Cytat:
Monitka no racja ja już prawie weekendem żyję Mamy wesele 30go i kurcze chciałam założyć swoją dyżurną sukienkę, a ona troszkę ciasnawa się wydaje...
Dark o kurde to ty tak rok czasu dzień w dzień? ja to się kurde strasznie ślinie i ledwo te pół godziny wytrzymuje chociaż ostatnio staram się trzymać po 40min co najmniej
Nie , wybielałam ok. 30 dni, nawet 30 nie wytrzymałam z tego co kojarzę, a jakieś 24 coś w tym stylu - w sumie 20 kilka godzin i mam taki kolor zębów po ponad roku czasu od zakończenia wybielania, a wcześniej były żółte

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-27, 09:27   #4900
monita01
Zakorzenienie

Peeling kawitacyjny Ewciu, to taki nieinwazyjny peeling wykonywany za pomoca jakiegos aparaciku z ultradzwiekami, przesuwaja tym po twarzy, a to "wysysa" i wywala na zawnatrz nieczystosci (przynajmniej taka mam nadzieje ).
Stary 2011-04-27, 09:29   #4901
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Peeling kawitacyjny Ewciu, to taki nieinwazyjny peeling wykonywany za pomoca jakiegos aparaciku z ultradzwiekami, przesuwaja tym po twarzy, a to "wysysa" i wywala na zawnatrz nieczystosci (przynajmniej taka mam nadzieje ).
ja to miałam i wg mnie to tylko taki bardziej porządny peeling
on nic nie wysysa tylko ściera martwy naskórek

już bardziej bym powiedziała że mikro wysysa
Stary 2011-04-27, 09:31   #4902
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz to takie cos by mi sie przydalo ale to sobie w pore przypomnialam
Stary 2011-04-27, 09:31   #4903
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Ewcia o mamciu denerwuje się razem z Tobą A gorset jak czujesz,że szeroki to zwęż! Koniecznie! Ja mam mocno opięty!
DELL nooo Ja nie mogę w to uwierzyć...
Monitko kawusia? Ostatnio mi nie smakuje bleee! Daj znać jak po pilingu Ja pierwszy raz byłam, właśnie na 5 minut W sam raz moim zdaniem
Takaya ja nakładam i siedzę z nią ponad godzinę. Staram się rano i wieczorem Ale zazwyczaj kończy się tylko na jednym seansie Jakichś super efektów nie wdać,ale są bielsze Tyle dobrze

Ja jutro mam zabieg wykupiony na Sweetdealu Panie mi będą dobierać czy peeling kawitacyjny czy mikrodermabrazja czy coś tam jeszcze Kurka mam tych syfków trochu więc liczę na rezultat
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:33   #4904
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
o widzisz to takie cos by mi sie przydalo ale to sobie w pore przypomnialam
kochana miałaś mikro a to jest lepsze niż peeling
tak mi przynajmniej moja kosmetyczka mówi
Stary 2011-04-27, 09:36   #4905
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Hej laski.

Ale mnie dziś głowa coś zaczyna boleć.

Monitka makijaż śliczny, fryzurki nie widzę bo nie otwiera mi pliku może w domu się otworzy

Idę kawę robić

Ewka no to już 4 dni !!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png
kuleczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:37   #4906
monita01
Zakorzenienie

T'ai, ja wyczytalam w necie, ze te ultradzwieki wysyaja wlasnie to co w zapchanych porach itp. http://instytut-urody.com/kawitacja.html , zobaczymy, jak to w rzeczywistosci bedzie wygladalo
Stary 2011-04-27, 09:40   #4907
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
kochana miałaś mikro a to jest lepsze niż peeling
tak mi przynajmniej moja kosmetyczka mówi
a no to chociaz tyle
Stary 2011-04-27, 09:57   #4908
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

T'ai bardzo dziękuję za zaproszenie
Co do fryzurek powiem Wam, że macie bardzo ładne

Monitko propo Twojej fryzurki to również mi się trochę nie widzi. Te wcześniejsze były ładniejsze. Propo tej siateczki, to mój poprzedni fryzjer też mi ją dał. Mówił, że wtedy fryzura dłużej się trzyma a włosy lepiej się układają ale fakt ja jej nie widziałam ale każdy kto patrzył na moją fryzurę ją widział i jakoś drażniło mnie to, że miałam tam jakąś siateczkę. Na szczęście ta druga fryzjerka jej nie dawała a fryzura była tak trwała, że wytrzymała na drugi dzień.

Monitko jeśli chodzi o salę to był bardzo dobry wybór. Stoły okrągłe, ładne obrusy i ładna sąla. U mnie również są okrągłe stoły. Ostatnio byłam na sali, gdyż umówiłam się z Panem od dekoracji (będą girlandy z balonów na suficie) i powiedział mi, że rzadko kiedy można spotkać tak ładną salę jak moja Także się cieszę Teraz ta sala wygląda jeszcze piękniej niż w zeszłym roku, nie wiem co się tam zmieniło ale jest tam jakoś bardziej elegancko Na wszystkich krzesłach są ładne białe pokrowce z wstążkami do wyboru: złotymi i białymi

Takaya bardzo ładna sukienka ale też mi się jakoś w niej nie widzisz. Wiesz nie obraź się ale wydaje mi się, że to nie dla Twojej sylwetki. Myślę, że znalazłabyś coś lepszego. Tylko nie zamawiaj z Bonprixu, bo moja znajoma zamówiła tam kiedyś żakiet. Początkowo żałowałam, że też nie zamówiłam ale TŻ powiedział „poczekaj przyjdzie będzie Ci się podobać zamówisz” i cieszę się, że go nie zamówiłam, bo był całkiem inny niż w katalogu, był okropny.

Propo fotoksiążki jeszcze jej nie zamówiłam, nie mam do niej żadnych zdjęć. Muszę się wybrać z siostrą i TŻ na jakąś sesyjkę Fajne te pocztówki też przesłali mi tą ofertę. Powiem Ci, że wszystkie bardzo mi się podobają

Któraś z Was pytała się o wódeczkę Będziemy mieć żóbrówkę białą Kupiliśmy w selgrosie za 16,17 zł Nie mamy jeszcze win. Chcieliśmy kupić przed świętami, myślałam, że będą promocje a tu niestety nic. Zastanawiamy się nad: Brasco czerwone lub Verso czerwone wszystkie słodkie, deserowe. Szampanów też jeszcze nie mamy ale zastanawiamy się nad Dorato. Musimy jeszcze kupić napoje niegazowane...ale to jakoś 2 tyg. przed imprezą.

Wczoraj miałam wolne także załatwiłam wszystko w USC. Jeszcze tylko z tymi papierkami do księdza muszę podjechać i umówić się z siostrą w sprawie dekoracji kościoła. Zgubiłam nr tel do organisty i muszę księdza poprosić aby jeszcze raz zapisał mi nr i od razu będę dzwonić. Zamówiłam ten kwartet – wpłaciłam zaliczkę a zapomniałam zapytać się księdza czy wyraża zgodę ale mam nadzieję, że nie będzie żadnego problemu. Przez weekend robiłam podziękowania dla gości. Pakowałam czekoladki dla gości, każdą osobno w celofan, jeszcze trochę mi tego zostało. Pomagała mi trochę teściowa. Jak będę miała wszystko gotowe to wkleję później zdjęcia Ostatnio byłam z mamą na giełdzie kwiatowej i widziałam fajne koszyki akurat na moje podziękowania dla rodziców Kupię jeszcze takie sianko z sizalu i wszystko ładnie zapakuję Lubię bawić się w takie pakowanie prezentów itp.

Poza tym tak dużo napisałyście, że ledwo Was nadrobiłam. Przed świętami drobne porządki i przygotowania, w święta też jakoś czasu nie było. W poniedziałek byłam u babci i prawdopodobnie nie przyjdzie na wesele, bo po tym zawale b. źle się czuje, jest osłabiona. Ma jechać do sanatorium a nie wiadomo kiedy ją wyślą... i czeka.

Ja się w poniedziałek czymś zatrułam, także drugi dzień świąt miałam z głowy. Wczoraj miałam wolne ale dalej źle się czułam. Na jedzenie patrzeć nie mogłam. Do dnia dzisiejszego boli mnie brzuch i w dodatku kości. Cały poniedziałek było mi nie dobrze i miałam biegunkę. Nie wiem z czego te kości mnie bolą, tak jakbym grype miała mieć. Może to była jelitówka? Nie mam pojęcia. Mam tylko nadzieję, że nie dopadnie mnie takie coś na własny ślub!!!

Propo mikrodermabrazji i różnych zabiegów kosmetycznych, ja na niczym nie byłam. Zastanawiam się nad tą mikrodermabrazją, żeby jakoś iść ale nie znam żadnej dobrej, sprawdzonej kosmetyczki.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

A zamówiłam sobie podkład, bo mi się skończył, więc od razu zamówiłam mamie prezent na jej dzień (26 maja), tak aby siostra mogła ją ładnie pomalować
Fluid Kryolan
Puder transparentny Kryolan
Szminka do ust Kryolan.

Ostatnio siostra zamówiła sobie ten fixer spray i bazę pod podkład a ja róże Także pożyczę im je i ładnie się pomalują na mój ślub a siostra ma zdolności
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:59   #4909
monita01
Zakorzenienie

Betty, ale fryzurka, ktora wkleilam to jest ta sama, co przedtem. Nowa wysylalam na meila Niedobrze, ze sie pochorowalas, wracaj szybko do formy!
Stary 2011-04-27, 09:59   #4910
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai, ja wyczytalam w necie, ze te ultradzwieki wysyaja wlasnie to co w zapchanych porach itp. http://instytut-urody.com/kawitacja.html , zobaczymy, jak to w rzeczywistosci bedzie wygladalo
nie wiem, byłam kiedyś na tym i po miałam wrażenie że to zwyczajny peeling tylko trochę mocniejsze działanie

a że się nie znałam to pytam co zrobić przed weselem to powiedziała że mikro lepsza niby
Stary 2011-04-27, 10:00   #4911
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Ojej do mojego slubu zostało tylko:

31 dni

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Monitko to ja już nic nie wiem.... Hmmmm, przepraszam w takim razie.
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:10   #4912
monita01
Zakorzenienie

Betty, nic sie nie stalo, nie przejmuj sie!

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

T'ai, a jak przygotowania Twojej sukienki? Bedziesz ja dopasowywac, czy jest idelana? Odczepiasz wkoncu "wasy" od kwiatka?
Stary 2011-04-27, 10:14   #4913
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

T'ai, a jak przygotowania Twojej sukienki? Bedziesz ja dopasowywac, czy jest idelana? Odczepiasz wkoncu "wasy" od kwiatka?
o widzisz, sukienka sobie leży od listopada w szafie
chyba podskoczę do mamy w weekend majowy i przymierzę
nie martwię się że będzie źle leżała bo od listopada schudłam ledwo 1,5kg a mam gorset
"wąsy" od kwiata na pewno odetnę
Stary 2011-04-27, 10:17   #4914
Dark lady
Zakorzenienie

Takaya potrzebna mi twoja pomoc, gdzie jesteś??

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-27, 10:20   #4915
I_K
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki !
Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
ależ ten wizaż dziś mi dziko chodzi,
strona ładuje się po cztery razy
ale widzę, że powrócili do starego wizażu!! czyzby nowy się nie przyjął

Lachonki, to wklejam moją fryzurkę i czekam na Wasze opinie
Dell super masz tą fryzurkę! jak długie masz włosy?

Mama była wczoraj w naszym kościele i dowiedziała się ze tydzień przed ślubem jest tam komunia w niedziele po ślubie rocznica komunii trzecich klas czyli kościół będzie pięknie ubrany ale się ciesze, bo to kilkaset zł w kieszeni, bo niestety 21 jest tylko jeden ślub i nikt by się z nami nie złożył.
Stary 2011-04-27, 10:20   #4916
monita01
Zakorzenienie

A to luz! Jak gorset wiazany, to nie ma sie co martwic Co do dietki, to ja bardzo sie balam, ze przytyje u tesciow, no bo wiadomo, ze w gosciach ciezko trzymac diete, ale w sumie jadlam dosc normalnie, ale za to ciagle gdzies biegalismy, wiec i nie przytylam (a TZ nabyl jeden kilogram).
Stary 2011-04-27, 10:22   #4917
Dark lady
Zakorzenienie

I_K to masz tak jak ja. Tylko nasz ślub jest 21, ale za to wcześniej komunia i po nas komunia

kochanie

No i jesteś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 10:24   #4918
monita01
Zakorzenienie

A, co do kwiatow w kosciele, to z nami sklada sie para, ktora slub bierze 21 rano (o 12ej). Bedziemy mieli 7 wiazanek na oltarzu (wszytskie biale) i dodatkowo tylko dla nas, po poludniu zostana przystrojone lawki (bialymi liliami, zielonymi listkami i bialymi wstazkami). A wogole kwiatki funduje nam ciocia TZa. Mam nadzieje, ze kosciolek bedzie PIEKNIE wygladal
Stary 2011-04-27, 10:24   #4919
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A to luz! Jak gorset wiazany, to nie ma sie co martwic Co do dietki, to ja bardzo sie balam, ze przytyje u tesciow, no bo wiadomo, ze w gosciach ciezko trzymac diete, ale w sumie jadlam dosc normalnie, ale za to ciagle gdzies biegalismy, wiec i nie przytylam (a TZ nabyl jeden kilogram).
nawet lepiej że odrobinkę schudłam bo spódnicę miałam w listopadzie tak dosłownie na styk
Stary 2011-04-27, 10:25   #4920
monita01
Zakorzenienie

Musisz przymierzyc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości