|
|
#4531 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Jasny był
Kupiłam sobie tylko czarny :< Mama miała iść mi upolować biały i magnes dla blair.
|
|
|
|
#4532 |
|
Nie depcze krokusów
|
To działa też w inną stronę - łatwo chłonę brzydkie zapachy, np. jak przejdę koło bezdomnego, to cały dzień ogonek za mną chodzi
Szkoda, że perfumy się tak długo nie trzymają...
|
|
#4533 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Po głębokiej analizie wymysliłam, że może eksów ciągnie ten zapach bo się kojarzy z domem i bezpieczeństwem, a jak potem okazuje się, że nie jesteś mamuśką tylko myślącą babką z własnym zdaniem to się rozczarowywują?
|
|
|
|
|
#4534 |
|
|
gg22
Jak sprawa z Twoim filtrem wygląda? Nie wiedziałam czy kupić, a wczoraj w drogerii pod kefirkiem na Karmelickiej widziałam go za jakieś 14 zł. Wybieram się do Douglasa na Floriańskiej zobaczyć jak tam essence, mam tylko 50 zł w portfelu więc jakby eyelinery były to nie dam rady Wam wszystkim kupić, no ale nie jest powiedziane, że będą
|
|
|
|
#4535 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - przy kolejnym się nad tym zastanowię, ale najpierw muszę się zastanowić, jak tego kolejnego poznać
jakieś pomysły?
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeść
wróciłam mam nadzieję że niezbyt cięższa, na antybiotykach ale bez bólu zęba. została lekka opuchlizna i dyskomfort no i oczywiście strach przed jutrzejszym rwaniem.i chciałabym jeszcze jedne dzień wolnego!!! ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ecrulo dziękuję za pamięć ale przed świętami udało się już kupić Hope w tej drogerii co mówiłaś. Pisałam o tym, ale widać przeoczyłaś.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4537 | ||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
nie szkodzi, dzięki że pytasz
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4539 |
|
Konto usunięte
|
ładnego masz bloga Packrulo
|
|
|
|
#4540 |
|
|
Na jakieś stronie są do kupienia perfumy i kosmetyki Guerlain - 100 zł a nawet -120 zł. Gdzieś mi mignęło i szybko się wyprzedają, orientuje się któraś gdzie ja to mogłam widzieć?
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- |
|
|
|
#4541 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Jedna z Wizażanek mi opowiadała, że jej eks chodzi na takie coś w Krk i okręca wokół palca desperatki, a potem zostawia je jak wyciśnięte szmatki. Jest świetnym manipulatorem.
|
|
|
#4542 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() gg - napisałam na nowym forum, ale zjadło - miałaś boską bluzkę na spotkaniu, a zwłaszcza kolor - ja musze taki kolor mieć! skąd to?
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
|
Cytat:
O, możliwe, że w ten tragiczny sposób zniknęło ![]() o.O Masakra, takiego faceta to bym sama wycisnęła jak szmatkę
|
|
|
|
|
#4544 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moge zemdlec razem z Toba? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w koncu Ci ulzy i bedziesz miala spokoj |
|||
|
|
|
#4545 |
|
Konto usunięte
|
ja na żadne fasdate bym nie poszła :/ nie uznaje takich akcji, a faceta manipulatora chyba bym udusiła
|
|
|
|
#4546 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
I dobrze. Im więcej takich jak Ty, tym mniej ofiar.
Cytat:
![]() A ten facet chodzi na spotkania językowe, nie na typowe ustawiane randki. Język zna świetnie, więc do niego lgną, wygląda dobrze, jest ustawiony... a w środku zgnilizna. Cytat:
Na moje krzywe kreski i cerę pod toną pudru A pazury mam teraz ogromne, biała część na ponad 5 mm.Na imprezę jestem chętna, w weekend miałam jechać w Bieszczady, ale pogoda ma się skiepścić :/
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już mogłabym jechać do Krakowa, chociaż myślałam, że dłużej będę chciała zostać u siebie w mieście. Ale mimo wszystko nie jadę.
|
|
|
|
#4548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczescie Ciebie teraz tu nie ma wiec moge uciec na slonkoA w paznokciach masz wlasnie super widoczna ta biala czesc-wyglada tak hmm zdrowo? ![]() A impreza to pozniej, zanim dotocze swoj tylek do krk to troche miiinieeee
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Nie depcze krokusów
|
W pociągu uskuteczniałam podryw na Pratchetta
Emilka - dziękuję Bez pudru nie wyjdę na ulicę, bo przy jasnej cerze widać wszelkie przebarwienia, wypryski, cienie, naczynia... Nie polecam. Nie jestem filtrowym ortodoksem i lubię być lekko opalona. Poza tym nie da się ukryć, że ładnie opalone ciało jest atrakcyjniejsze. Jak będzie okazja, to biorę kocyk i idę do Parku Lotników z książką. Mój sekret długich paznokci to lenistwo
|
|
#4550 |
|
Konto usunięte
|
znam takich co wyglądają dobrze, są ustawieni a w środku zgnilizna. i laski też do nich lgną
|
|
|
|
#4551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie chodzi mi tutaj o temperatury 30+ ale tak jak teraz-slonko, lekki wietrzyk, ptaszki lub szum morza![]() Powinnas tym sekretem handlowac, u mnie sie to niestety nie sprawdza Cytat:
|
||
|
|
|
#4552 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hard - Dla mnie to emocjonalna nekrofilia
![]() Emilka - Dlatego czekam na falę zwolnień
|
|
#4554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a szkoda, bo fajne miejsce na spotkanie. możemy sobie tam kiedyś iść
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.maicouture.com/products/2...NG-PAPIER.html Kupuje któraś ze mną na próbę na pół bibułki matująco-brązujące?
Tylko to po wypłacie
|
#4556 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam Was sobie co paplałyście w święta, ale widzę że raczej była cisza. ja jakoś nie bardzo miałam ochotę siedzieć w święta przy kompie.
u mnie święconkę czyli wszystko co w koszyczku ląduje w serwatce (mniam!) je się w niedzielę po rezurekcji. Piątek to post mega ścisły (choć ja specjalnie nie poszczę), a sobotę też post,ale już nie aż tak ostry. i u mnie w kościele też grób Pana Jezusa był zrobiony z brzózką i kawałkiem samolotu czego całkowicie nie pojmuję.... Cytat:
szaleństwo!!! W Krk jakoś tak nie mogę trafić.a moja siostra znowu kupiła w lumpku piękny bladoróżowy płaszczyk z vero mody za 35zł. i wygląda jak nowy! Shiru gratuluję pracy najważniejsze że ją masz. łatwiej zmienić niż znaleźć i szkoda że mimo wszystko nie wywlekłam Cię z tego autobusu w czwartek![]() Cytat:
widzisz, a mówiłaś że jesteś "dzika", a tu proszę![]() ja zapraszam na bieganie po krzaczorach w okolicach dawnego obozu Płaszów i biegam w trampkach bo innych butów nie mama ja wciąż sobie tego nie przypominam ale skoro tak to możesz mi postawić piwko![]() Cytat:
2. oczywiście jak zwykle ja niczego świadoma nie jestem i poinformowana też nie. nie wiem jaki magnetyczny lakier, ani nic o nowej limitowance..... w jakim ja świecie żyję? ![]() 3. np. ja hydrolatu nigdy za wiele![]() Cytat:
![]() Cytat:
kupiłam ją w Stradi na ostatnich wyprzedażach, ale chyba jakiś czas temu znowu się pojawiły tyle że nie wiem czy w tym kolorzeCytat:
poza tym pójście z Tobą na imprezę i SdC to sama przyjemność ![]()
||||||
|
|
|
#4557 |
|
Konto usunięte
|
baja gdzie masz to słonko???
emilka też znam takich ustawionych, ładnych i do serca przyłóż ale zajętych jest takich dwóch panów, do jednego nawet chciałam zadzwonić w poniedziałek wieczór, dobrze że byłam trzeźwa bo po pijaku na pewno bym zadzwoniła a nawet nie wiem czy on by chciał rozmawiac ze mną.
|
|
|
|
#4558 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Też tak sądzę Ale SdC jest niedostępna w ten weekend.
|
|
|
#4559 |
|
Konto usunięte
|
w kościele w miejscowości z której pochodzę nie było ani brzózek ani samolotów
|
|
|
|
#4560 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Który eyeliner w żelu jest lepszy essence czy catrice?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

widziałyście go gdzieś w ogóle?
Kupiłam sobie tylko czarny :< Mama miała iść mi upolować biały i magnes dla blair.

ale zazdroszczę...
Szkoda, że perfumy się tak długo nie trzymają...

A pazury mam teraz ogromne, biała część na ponad 5 mm.
najważniejsze że ją masz. łatwiej zmienić niż znaleźć
ale skoro tak to możesz mi postawić piwko