|  2011-04-27, 10:20 | #1 | 
| Rozeznanie |   Zapraszam do wymiany - różności..... ...............ZAPRASZAM ...............  SZUKAM MASKOTKI TP  ' SERCE I ROZUM ' MOJA WISH: ................. zawsze zaglądnę do Twojego wątku , może akurat coś wpadnie mi w oko. MOJE ZASADY: -Nie zatajam faktycznego stanu rzeczy - tego samego oczekuję od Ciebie. -Rzeczy wysyłam zawsze wyprane.. -Rezerwuje ale to nie oznacza, że rzecz jest nieaktualna możecie kusić. -Wysyłam pierwsza jeśli mam mniej przekupek. -Do czasu wymiany adresów na PW każdy ma prawo do zmiany decyzji, a rezerwacja nie oznacza jeszcze wymianki, bo druga strona może w ostatniej chwili zmienić zdanie i ma do tego prawo . Po wymianie adresów - wymianka jest przypieczętowana. -W razie niejasności chętnie odpowiem na wszelkie pytania, zrobię dodatkowe zdjęcia. -Nawet jeżeli nic nie znajdziesz proszę napisz mi o tym. -Wysyłka tylko i wyłącznie listem poleconym bądź paczką (obojętnie czy ekonomiczny czy priorytet. -Nie odmieniam się. -Odpisze u Ciebie i u siebie. - na szaro WYMIENIONE - na czerwono REZERWACJA UWAGI: Torebki na zdj zostały celowo wypchane aby ukazać je w pełnej okazałości. Mam dużo filmów dvd z gazet mogę dołożyć jako gratis. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-07-28 o 15:19 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:21 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Zapraszam do wymiany - różności.....

BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Lekko usztywniany biustonosz (bez wkładek). W kolorze kremowo grafitowym w paseczki. Góra miseczki została pokryta efektowną koronką, której została przepleciona tasiemka. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy bez metek tylko mierzony. Rozmiar UK/IRL 34C ES/PT 90C D/NL 75C – to jest polski. BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Lekko usztywniany biustonosz (bez wkładek). W kolorze ciemnego pudrowego różu z dodatkiem ecru. Miseczki są pokryte delikatną drobniutką siateczką, ułożoną w pliski a góra została obszyta koronką. Po bokach przezroczysta drobniutka siateczka. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy tylko mierzony. Rozmiar UK/IRL 34D ES/PT 90D D/NL 75D - to jest polski. BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Miękki biustonosz na fiszbinie (bez wkładek) w kolorze czarnym. Miseczki zostały pokryte elegancką koronką , która również przechodzi na ramiączka. Boki zostały pokryte przezroczystym jakby tiulem. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy bez metek tylko mierzony. Rozmiar UK/ROI 34C FR/ES 90C EUR 75C - to jest polski. BIUSTONOSZ SECRET POSSESSIONS Usztywniany biustonosz push -up z profilowanymi poduszkami, optycznie powiększający biust. Motyw w panterkę w kolorze ecru połączonego z khaki. Ramiączka biustonosza nieodpinane. Nowy z metką. Rozmiar UK/IRL 34D ES/PT 90D D/NL 75D – to jest polski . PONCZO Czarne ponczo ,wiązane przy szyji wykończone fredzelkami - milusi w dotyku materiał, brak metki,stan bardzo dobry.Wymiary otwór na głowe ok 33 cm,długość przez środek ok 78 cm,długość z boku ok 41 cm. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-11-15 o 14:42 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:22 | #3 | 
| Rozeznanie | 

NASZYJNIK Piękny czarny naszyjnik z dodatkiem głębokiej czerwieni. Zapinany na szyje długość naszyjnika całkowita 43 cm. a bez łańcuszka 33 cm. Kolczyki nie mają wkrętek. Stan bardzo dobry. BUTY W kolorze złamanej bieli w rozmiarze 39 , plus zapasowe fleki . Były ubrane 2 razy - ogólny stan bardzo dobry, zadrapania tylko u dołu obcasa (widoczne na zdj.). PORTFEL BEŻOWY Fajny nowy nieużywany portfel (bez metek). Wykonany z eko skórki beżowej połączonej z materiałem. W środku przegródki na karty , banknoty i na drobne zamykanene na zatrzask. PORTFEL CZERWONY Klasyczny damski portfel firmy Raffaelo wykonany z Eko - skóry zapinany na zatrzask. Z tyłu jest kieszonka . Środek portfela to kieszeń na drobne zapinana na zatrzask. Cztery przegrody na banknoty, dodatkowo jedna zapinana na zamek. Na klapie portfela pięć przegródek Na karty w tym jedna z okienkiem. Oraz mała kieszonka zapinana na zamek na przedzie portfela. Stan określam na bardzo dobry ponieważ nie nosi żadnych śladów użytkowania jedynie na tyle jest mała plamka(widoczna na zdjęciu) Wymiary zamkniętego portfela długość 17cm. Szerokość 9cm . PORTFEL BRĄZOWY Klasyczny damski portfel firmy Perfekt wykonany z Eko -skóry zapinany zatrzask. Z tyłu kieszonka zapinana na zamek a w niej przegródka. Środek portfela to jedna bardzo duża kieszeń na banknoty w tym siedem kieszonek na karty jedna z szybką i dodatkowe cztery kieszenie. Stan portfela idealny nie używany. Wymiary zamkniętego portfela długość 15cm szerokość 9cm Załącznik 3920254 Rimmel, Match Perfection Foundation (Podkład dopasowujący się do cery) Pojemność 30 ml (ubytek od góry buteleczki do srebrnego napisu rimel czyli ok 2cm. ) w kolorze 400 natural beige - Spf 15. PASEK BIG STAR Szczerze mówiąc to za bardzo nie wiem jaki to materiał. Uważam ,że jego wygląd i kolor dobrze oddają zdjęcia. Pasek używany w stanie dobrym . Szerokość 3cm długość 95cm (bez klamerki) ilość dziurek 14 . odległość miedzy dziurkami ok. 3cm PASEK KOLOROWY Wykonany z Eko - skóry w kolorach beżu , czerni połączonego z różem, dodatkowo pasek jest zdobiony dziurkowanym motywem. Stan określam na bardzo dobry – założyłam go kilka razy. Szerokość 3.5 cm długość 105cm (bez klamerki) ilość dziurek 8 . odległość miedzy dziurkami ok. 2.5 cm. PASEK CEKINOWY Pasek niezwykle ozdobny w całości wykonany z brązowych cekinów, spód jest z materiału. Koniec został podzielony na mniejsze paseczki po obydwu stronach , które swobodnie będą zwisały . Szerokość ok. 3.5cm Długość 82 cm(bez pojedynczych paseczków) długość jednego z wąskich paseczków 36cm. Stan idealny nigdy nie noszony. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2012-01-23 o 15:53 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:23 | #4 | 
| Rozeznanie | 

TOREBKA RÓŻOWA Torebka wykonana z Eko - skóry zapinanej na zamek. Po bokach ciekawe marszczenie z dodatkiem srebrnych kół. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze kremowym z dwiema kieszeniami w tym jedna na drobiazgi zapinana na zamek oraz na telefon. Stan torebki jest bardzo dobry- noszona. Wymiary- Wysokość z rączką ok. 49cm. Wysokość bez rączki ok. 21cm. Szerokość ok 40cm. Długość samego paska 54cm. TOREBKA CZARNA Torebka do ręki wykonana z Eko- skóry zapinanej na zamek. Ma prosty fason ale ciekawe detale które są jej główną ozdobą oraz widoczne przeszycie beżową nitką. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze czarnym z trzema przegrodami (co jest widoczne na zdj.). Środkowa przegroda zapinana na zamek a w środku kieszonka na drobiazgi zapinana na zamek oraz na telefon. Dwie boczne przegrody zapinane na zatrzask w środku nie maja dodatkowych kieszonek. Całość torebki zapina sie przekładanym paskiem ze srebrną klamerką. Stan torebki nowa nigdy nie noszona. Wymiary. Szerokość spodu ok. 12cm. Długość spodu ok. 22cm. Wysokość z rączką ok. 32cm. Wysokość bez rączki 16cm. TOREBKA BRĄZOWA Torebka na kształt kuferka wykonana z Eko - skóry zapinanej na zamek . Na przedzie torebki widoczne dwie kieszonki zapinane w ciekawy sposób. Z tyłu torebki dodatkowa kieszonka na zamek. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze beżowym z kieszonką na drobiazgi zapinaną na zamek oraz na telefon. Całość torebki dodatkowo zapina się paskiem. Stan bardzo dobry- noszona. Wymiary - Szerokość spodu ok. 10cm. Długość spodu ok. 30cm. Wysokość z rączką ok. 45cm. Wysokość bez rączki ok. 21cm. Długość samego paska ok. 55cm. TOREBKA BEŻOWA Torebka o ciekawym kształcie wykonana z jasnej Eko - skóry zapinanej nazimek. Z przodu na bokach widoczne dwie małe kieszonki. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze beżowym z dwiema kieszonkami w tym mała na drobiazgi zapinana na zamek oraz na telefon. Stan bardzo dobry - noszona. Wymiary Długość spodu ok. 43 cm Wysokość z rączką ok. 42cm. Wysokość bez rączki 19cm. Długość samego paska ok. 59cm TOREBKO PLECAK VANESSA Ciekawa kombinacja torebki i plecaka w jednym wykonanej z Eko - skóry w kolorze różowym. Dwie opcje noszenia albo na jednym ramieniu wtedy pasek łączysz ze sobą suwakiem a jeżeli wygodniej Ci na obu ramionach wtedy rozsuwasz zamek . Paski SA regulowane długością . Całość zapinana jest z obydwu stron zamkiem. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze beżowym z dwiema kieszonkami w tym mała na drobiazgi zapinana na zamek oraz na telefon. Stan bardzo dobry noszona – naturalne zagniecenia . Wymiary Szerokość spodu 9cm Długość spodu 22cm Wysokość bez rączki 28cm. Długość całego pojedynczego (bez regulacji) paska 78cm. TOREBKA CZARNA W stylu worek wykonany z Eko - skóry zapinany na zamek. Po bokach dwie marszczone kieszonki zapinane na zatrzask . Na przedzie dodatkowa kieszeń zapinana też na zatrzask. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze czarnym (lekkie zmechacenie ) z dwiema kieszonkami w tym mała na drobiazgi zapinana na zamek oraz na telefon. Z tyłu torebki niewielka plamka w postaci ciemniejszego zabarwienia .Stan oceniam na dobry – noszona. Wymiary Szerokość spodu ok. 16 cm Długość spodu ok. 27 cm Wysokość z rączką ok. 50cm. Wysokość bez rączki ok. 28cm. Długość samego paska ok. ok. 34cm. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-05-30 o 16:34 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:23 | #5 | 
| Rozeznanie | 

TOREBKA BRĄZOWA Elegancka torebka o prostej formie do ręki. Wykonana z Eko - skóry zapinanej na zamek. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze czarnym z 3 kieszeniami w tym duża i mała na zamek oraz na telefon. Stan torebki jest bardzo dobry- noszona. Wymiary - Szerokość spodu 8cm. Długość spodu 34cm. Wysokość z rączką 25cm. Wysokość bez rączki 19cm. TOREBKA CZARNA Mała elegancka torebka wykonana z Eko - skóry zapinanej na zamek. Marszczona po bokach z błyszczącym motywem na przedzie i ciekawym metalowym zapięciem. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze czarnym z 3 kieszeniami w tym duża i mała na zamek oraz na telefon. Stan torebki jest bardzo dobry - noszona. Wymiary - Szerokość spodu 8cm. Długość spodu 30 cm .Wysokość z rączką ok. 39cm. Wysokość bez rączki ok. 14cm. Długość samego paska 45cm. TOREBKA BRĄZOWA Mała elegancka torebka wykonana po części z zamszu i wstawkami z Eko - skóry zapinanej na zamek . Spód wykonany jest z Eko skóry. Środek wyściełany jest podszewką z materiału kolorze czarnym z 2 kieszeniami w tym mała zapinana na zamek oraz na telefon. Ponieważ jest to torebka z zamszu stan oceniam na dobry - noszona. Ma naturalne ślady użytkowania .Na rączkach widoczne naturalne gniecenie od noszenia. Na jednej stronie torebki jest nie wielka plamka jakby ciemniejsze miejsce (zdjęcie nawet nie chciało tego ująć). Wymiary - Szerokość spodu ok. 9cm. Długość spodu 33cm. Wysokość z rączką ok. 34cm. Wysokość bez rączki 13cm. Długość samego paska 51cm. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-05-02 o 16:48 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:24 | #6 | 
| Rozeznanie | 

BLUZKA CZARNO BIAŁA Dopasowana bluzka z efektownym szydełkowym motywem , który widoczny jest na długości ręki oraz przy dekoldzie. Koniec rękawków jest rozcięty(oczywiście fabrycznie). Bluzka noszona lecz stan określam na bardzo dobry. Metka jest sprana ale rozmiar to S/M. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania . szerokość od paszki do paszki – 40cm, szerokość na dole – 40cm, długość od paszki – 40cm, długość całkowita –55cm, długość rękawa wewnętrzna – 55cm, długość rękawa zewnętrzna – 64cm. BLUZKA BRĄZOWO CZARNA Wykonana z miłego w dotyku materiału. Na przedzie ozdobny akcent z koralików i cekinów. Metka wewnętrzna wycięta. Bluzka noszona lecz stan określam na bardzo dobry. Rozmiar M. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki – 40cm, szerokość na dole – 41cm, długość od paszki –33.5cm, długość całkowita –51cm, długość rękawa wewnętrzna – 49cm, długość rękawa zewnętrzna – 59cm. BLUZKA CZARNA Wykonana z miłego w dotyku materiału. Na przedzie ozdobny akcent z koralików i cekinów. Bluzka noszona lecz stan określam na bardzo dobry. Rozmiar S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –39 cm, szerokość na dole – 38cm, długość od paszki – 32cm, długość całkowita –48 cm, długość rękawa wewnętrzna – 45cm, długość rękawa zewnętrzna – 53cm. BLUZKA SZARO CZARNA Wykonana z miłego w dotyku materiału. Na przedzie ozdobny motyw , literki z prasowanki – nawet nie są sprane. Dekolt w łódkę. Dół nie jest prosty tylko zakończony jakby w łódeczkę. Metka wewnętrzna sprana. Bluzka noszona w stanie dobrym. Jedyna wada to rozprucie na szwie przy dole bluzki ok. 2cm. Rozmiar M. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –40cm, szerokość na dole – 37cm, długość od paszki – 35cm, długość całkowita –56cm, długość rękawa wewnętrzna – 47cm, długość rękawa zewnętrzna –57cm. SWETEREK W BIAŁO CZARNE PASY Firmy Atmosphere na przedzie z wyszytym sercem z cekinów. Na dole sweterka i rękawach delikatne ściągacze. Stan bardzo dobry . Rozmiar z metki S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –43cm, szerokość na dole – 34cm, długość od paszki – 34cm, długość całkowita –48cm, długość rękawa wewnętrzna – 43cm, długość rękawa zewnętrzna – 56cm. GOLF MELANŻ Firmy Dallas w 100% bawełniany w kolorze biało czarnym w takie szersze prążki. Bardzo ładnie się układa na ciele jest w stanie bardzo dobrym. Rozmiar na metce to L ale ja nosze w większości M i na mnie jest dobry , więc wg mnie rozmiar zawyżony . Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –41cm, szerokość na dole – 41cm, długość od paszki –34cm,- długość całkowita z prostym golfem–59cm, długość rękawa wewnętrzna – 42cm, długość rękawa zewnętrzna –57cm. GOLF W SZEROKIE PASY Z firmy Terranova w kolorach różu ,bieli, niebieskiego i brązu. Stan dobry – wymaga tylko golenia. Rozmiar M/L ponieważ się poddaje. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –42cm, szerokość na dole – 42cm, długość od paszki –38cm, długość całkowita z prostym golfem–74cm, długość rękawa wewnętrzna – 50cm,- długość rękawa zewnętrzna –72cm. SWETER W PASKI Sweter zapinany na zamek w kolorach różu i bieli. Bardzo fajny krój przez co ładnie układa się na ciele. Sweter wymaga golenia i urwała mi się ta zawleczka , którą się trzyma i suwa zamek.(widoczne na zdj.) oczywiście sam zamek nie jest uszkodzony bez problemu się zapina. Rozmiar M. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –42cm, szerokość na dole –42cm, długość od paszki – 37cm, długość całkowita –58cm, długość rękawa wewnętrzna – 46cm, długość rękawa zewnętrzna –63cm. BLUZA CZERWONA Firmy Big Star zapinana na zamek. Na dole , przy rękawach i na stójce lekki ściągacz. Bluza nie ma kieszeni. W stanie bardzo dobrym . Rozmiar z metki L. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –49cm, szerokość na dole –47cm, długość od paszki – 34cm, długość całkowita ze stójką 60cm, długość rękawa wewnętrzna – 52cm, długość rękawa zewnętrzna –62cm. POLAREK Firmy Big Star w kolorze kremowym z nie wielką stójeczką. Na dole sznureczki do regulacji. W stanie bardzo dobrym. Rozmiar z metki XL – rozmiar wg. mnie zawyżony. Spokojnie pasowałaby na L. Ja noszę M – na mnie był luźny. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki –52cm, szerokość na dole –44cm, długość od paszki – 32cm, długość całkowita 62cm, długość rękawa wewnętrzna – 58cm, długość rękawa zewnętrzna (zmierzony w całości aż po tą stójeczkę , bo nie ma szwu odznaczającego rękaw ) 85cm. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-05-14 o 12:12 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:27 | #7 | 
| Rozeznanie | 

BŁĘKITNE BOLERKO Firmy Espace rozmiar z metki M/L na długi rękawek. Stan dobry minimalne zmechacenie od noszenia. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania Szerokość od paszki do paszki ok 45 cm. długość rękawa wewnętrzna ok. ok 40 cm, długość rękawa zewnętrzna ok. 45cm BLUZKA I’ ROCK Biała bez rękawów, z przodu z nadrukiem. Wg mnie rozmiar S. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole 36cm. Szerokość od paszki do paszki 36cm. Długość od paszki 30cm. Długość całkowita 50cm. BLUZKA W PASKI Firmy Big Star , w stanie bardzo dobrym. Rozmiar z metki S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole 38cm. Szerokość od paszki do paszki 38cm. Długość od paszki 32cm. Długość całkowita 50cm. BLUZKA PLAYBOY W kolorze czarnym , bez rękawków. Stan bardzo dobry. Materiał lekko się poddaje. Wg mnie rozmiar S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole 37cm. Szerokość od paszki do paszki 37cm. Długość od paszki 31cm. Długość całkowita 50cm. BLUZKA SMOG W kolorze czarnym . Stan bardzo dobry . Rozmiar z metki L ale wg. mnie to bardziej M. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki 40cm. szerokość na dole 40cm. długość od paszki 28cm. długość całkowita 46cm. BLUZKA Z SERCEM W kolorze czarnym z nadrukiem na przedzie. Wg mnie pasu je na S/M. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole 40cm. Szerokość od paszki do paszki 40cm. Długość od paszki 35cm. Długość całkowita 52cm. BLUZKA REEBOK Sportowa bluzeczka w kolorze koralowego różu w rozmiarze M. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole 46cm. Szerokość od paszki do paszki 44cm. Długość od paszki 33cm. Długość całkowita 51cm. BLUZKA TURKUSOWA Wiązana na szyję w delikatne prążki (poddaje się ) Rozmiar S . Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole ok. 30cm. Szerokość od paszki do paszki ok. 30cm. Długość z boku ok. 32cm. BLUZKA FIOLETOWA Firmy Orsay w stylu gorsetowym (bardzo ładnie się układa )w delikatne paseczki . Ramiączka regulowane. Zapinana na zamek z boku. Z tyłu bluzki jest gumeczka więc bardzo fajnie się dopasuję. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole ok. 40cm. Szerokość pod biustem ok. 32cm. Długość z boku ok. 30cm. Długość przez środek (między miseczkami ) ok. 29cm. Długość przez środek miseczki w dół ok. 39cm. BRĄZOWE BOLERKO Wiązane z przodu , góra zdobiona marszczeniem. Stan bardzo dobry . Rękawek ¾. Rozmiar S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość od paszki do paszki ok. 32 cm, długość od paszki ok. 24cm, długość całkowita ok. 43cm, długość rękawa wewnętrzna ok. 32cm, długość rękawa zewnętrzna ok. 44cm. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-06-15 o 17:15 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:30 | #8 | 
| Rozeznanie | 

MARYNARKA CZARNA  Firmy LB&B&LA Collection . Zapinana na guziczki w kwiatowy wzór. Stan bardzo dobry, rozmiar z metki XL. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki ok 50cm, szerokość na dole ok 50cm, długość od paszki ok 30cm, długość całkowita 56cm, długość rękawa wewnętrzna 46cm, długość rękawa zewnętrzna 62cm KURTKA BIG STAR Zapinana na guziki. Stan idealny, rękawek ¾ . Wg mnie pasuje na S/M. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki 44cm, szerokość na dole 40cm, długość od paszki 29cm, długość całkowita 50cm, długość rękawa wewnętrzna 31cm, długość rękawa zewnętrzna 46cm. KAMIZELKA JEANSOWA Firmy Big Star w połowie zapinana na zameczek. W stanie bardzo dobrym jest jak nowa. Rozmiar z metki M ale na mnie jest za krótka a też nosze M – wg pasuje na S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki 42cm, szerokość na dole 37cm, długość od paszki 25cm, długość całkowita 45cm, długość do kołnierzyka 38cm. długość zamka 21cm. BLUZA CZARNA L Firmy Big Star z misia. Zapinana na zamek. Dół bluzy, rękawów i stójka zakończone ściągaczem. Z przodu wyszyte logo firmy . Stan bardzo dobry, minimalne ślady użytkowania na rękawie (w zgięciu łokcia) Rozmiar z metki L . Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki 46cm. szerokość na dole 38cm. długość od paszki 31cm. długość całkowita ze stójką 52cm. długość rękawa wewnętrzna 46cm. długość rękawa zewnętrzna 60cm. BLUZA CZARNA M Firmy Big Star z misia. Zapinana na zamek. Dół bluzy, rękawów i stójka zakończone ściągaczem. Z przodu wyszyte logo firmy . Stan bardzo dobry, minimalne ślady użytkowania na rękawie (w zgięciu łokcia) Rozmiar z metki M . Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki 43cm. szerokość na dole 34cm. długość od paszki 28cm długość całkowita ze stójką 49cm. długość rękawa wewnętrzna 42cm. długość rękawa zewnętrzna 56cm. KURTKA RAMONESKA Firmy Atmosphere w kolorze szarym z Eko skóry, zapinana na zamek . Rozmiar z metki M . Stan bardzo dobry(ubrana kilka razy). Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki ok. 47cm, szerokość na dole ok.45cm, długość od paszki ok. 29cm, długość całkowita (przez środek ) ok. 59 cm, długość rękawa wewnętrzna ok. 46 cm, długość rękawa zewnętrzna ok. 64 cm. KAMIZELKA CZARNA Firmy Atmosphere w kolorze czarnym delikatnie przełamana brązem z Eko skóry, zapinana na zamek, na dole ściągacz. Rozmiar z metki L . Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki ok. 50cm, szerokość na dole ok.37cm, długość od paszki ok. 30cm, długość całkowita (przez środek ) ok. 58cm. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-10-11 o 12:28 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:37 | #9 | 
| Rozeznanie | 

SWETEREK ATMOSPHERE W kolorze czarnym z rękawkiem 3/4 .Rozmiar z metki UK/IRL 10/12 . ES/PT 38/40. D/NL 36/38. Ja nosze M ale na mnie jest dość luźny więc pewnie będzie pasował na L .Sweterek jest nowy z metką. Wymiary mierzone napłaskobez rozciagania. szerokość od paszki do paszki ok 41cm, szerokość na dole ok 32cm, długość od paszki ok 38cm, długość całkowita ok 59cm, długość rękawa wewnętrzna ok 30cm, długość rękawa zewnętrzna 42cm. RÓŻOWY ORSAY Golfik z krótkim rękawkami w rozmiarze M. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole 38cm. Szerokość od paszki do paszki 42cm. Długość od paszki 35cm. Długość całkowita (bez golfu) 54cm BLUZKA W PASKI Firmy Reporter bawełniana w rozmiarze M, bez rękawów. Stan dobry minimalne zmechacenie . Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość na dole 38cm. Szerokość od paszki do paszki 39cm. Długość od paszki 27cm. Długość całkowita 52cm KOMPLECIK (SPÓDNICA I BLUZKA) W kolorze czarnym, w połączeniu tworzy bardzo fajną sukienkę . Rozmiar S/M. Materiał lekko się poddaje. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Bluzka(ramiączka trochę się naciągają ). Szerokość na dole ok. 41cm. Długość od pachy w dół ok. 38cm. Szerokość w biuście ok. 34cm. Długość łącznie z ramiączkiem ok. 57cm. Spódnica (w pasie gumka) Szerokość w pasie ok. 32cm. Długość z boku ok. 56cm. SPODENKI KRÓTKIE Firmy Reporter z takiego jakby misia w kolorze ciemnej zieleni połączonej z niebieskim i seledynowym. W pasie szeroka gumka , regulowane sznureczki od wewnątrz. Ubrane kilka razy stan bardzo dobry. Rozmiar z metki S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania . Szerokość w pasie 34cm. szerokość nogawki -27cm. długość nogawki mierzonej przez środek - 19cm SPÓDNICZKA W PASKI Firmy Terranova na kształt delikatnego trapezu. Pasy w letnich kolorach(odcieni różu, bieli, seledynu i żółtego). W pasie regulowana sznureczkiem a z boku zamek. Stan dobry. Rozmiar z metki S. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania . Szerokość w pasie -38cm. szerokość na dole -64cm . długość przez środek -50cm. SPÓDNICZKA RÓZOWA Elegancka spódniczka z delikatnego materiału . W pasie jest guma a po obydwu bokach spódniczki rozporek . Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M (materiał się poddaje) Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość w pasie -33cm. szerokość na dole - 49cm. długość przez środek -60cm. SPÓDNICZKA KOLOROWA Letnia spódniczka w kolorowe paseczki . Dół bardzo ładnie się układa a w pasie wąska gumka. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki L. (materiał się poddaje). Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość w pasie -37cm. szerokość na dole -60cm. długość przez środek -62cm. SPÓDNICZKA CZARNA Kylie oryginalna spódniczka wykonana z Eko-skóry z tyłu zapinana na zamek a na przedzie mały rozporek. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość w pasie -35cm. szerokość na dole - 48cm. długość przez środek -40cm. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-08-01 o 10:36 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:38 | #10 | 
| Rozeznanie | 

SUSZARKA Mała podróżna suszarka, ma składaną rączkę co ułatwi jej schowanie - oczywiście działa. RAMKA I SWIECZNIK Dekoracyjny swiecznik na szklane tealighty oraz ramka na zdjęcie również zdobiona. OSTRZAŁKA DO NOŻY Nowa nie używana ostrzałka do noży w pudełku , zapewne pomocna w kuchni. BIUSTONOSZ SAMONOŚNY Firmy Julimex jak nowy założony raz . Miseczka C. WELLATON PIANKA TRWALE KOLORYZUJĄCA Nowa - nie otwierana w kolorze 4/0 średni brąz. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2012-05-10 o 22:14 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:39 | #11 | 
| Rozeznanie | 

CZARNY SWETEREK  W stanie bardzo dobrym ,wiązany na pasek z efetownym kołnierzem. Rozmiar z metki M/L .Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. szerokość od paszki do paszki ok 48cm, długość od paszki ok 39cm, długość całkowita ok 60cm, długość rękawa wewnętrzna ok 47cm, długość rękawa zewnętrzna ok 60cm SZAL KOLOROWY Obu stronny wzór wykonany z miękkiego w dotyku materiału zakończony frędzelkami. Stan dobry- używany (lekkie zmechacenie) Wielkość szala pozwala aby W krótką chwilę można byłoby go przeistoczyć np w ( bolerko - ponczo ) Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość szala 50 cm. Długość szala 185 cm. SZAL RÓŻOWY Firmy Terranowa o grubym splocie wykonany z miękkiego w dotyku materiału zakończony frędzelkami. Stan dobry używany (lekkie zmechacenie) Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Szerokość szala 21 cm. Długość szala 189cm CZAPKA BIAŁA W kolorze białym , gdzie niegdzie przepleciona drobną czarną niteczką. Grubszy wełniany splot. Stan bardzo dobry - używana. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Wysokość czapki przez środek 19 cm. Szerokość na dole 19 cm. CZAPKA CZERWONA Firmy Big Star W kolorze czerwonym ,dodatkowo są pionowe prążki. Stan bardzo dobry -używana. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Wysokość czapki przez środek 19 cm. Szerokość na dole 20 cm. CZAPKA DWUKOLOROWA Firmy Big Star dwukolorowa szaro - czarna z misia . Na przedzie czapki wyszyte literki BS. Stan bardzo dobry -używana. . na metce napisany rozmiar M. Wymiary mierzone na płasko bez rozciągania. Wysokość czapki przez środek 20 cm. Szerokość na dole 29 cm. PERFUM AVON TRUE GLOW Pojemność wyjściowa 50 ml, ubtyek ok 10 %, napis pod nakretka troche starty. Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2012-01-23 o 15:55 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:40 | #12 | 
| Rozeznanie | 

biżuteria

Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-11-22 o 13:33 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:41 | #13 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:42 | #14 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:43 | #15 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:44 | #16 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:46 | #17 | 
| Rozeznanie | 

kolejna dokl

| 
|     |   | 
|  2011-04-27, 10:47 | #18 | 
| Rozeznanie | 

WYMIENIONE: Torebka Czarna ( mała ) - Namiętne _usta  Sweterek w biało czarne pasy - morsmordre  Komplet dekoracyjny - Gothic_Daisy  Trzy staniczki - Shirinn  Podkład - patrycja19894  Sweterek czarny - Saaab   Edytowane przez anoli101 Czas edycji: 2011-08-08 o 09:04 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 11:52 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

znajdziesz coś za podkład i sweterek z sercem?

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-04-27, 11:55 | #20 | 
| Wtajemniczenie | 

coś za staniczki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1303895316 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1303895316 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1303895316 ? 
				__________________ Człowiek na tyle istnieje,  na ile pamiętają o nim inni. Żeby kogoś rozpalić, trzeba samemu płonąć. | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 12:04 | #21 | 
| Zadomowienie | 

cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1303894835 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 12:18 | #22 | ||
| Rozeznanie | 

niestety nic ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat: | ||
|     |   | 
|  2011-04-27, 12:21 | #23 | 
| Raczkowanie | 

coś u mnie za BLUZKA SZARO CZARNA

__________________ stare https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519152 nowe https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...errerid=843682 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 12:25 | #24 | 
| Rozeznanie | 

niestety nic dla siebie nie znalazlam :   | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 12:44 | #26 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-27, 13:04 | #28 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2011-04-27, 13:06 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

Hej coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1303894835 | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 13:12 | #30 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.