|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
zanka205 sliczna i niedroga sukienka
![]() ![]() moniczka2123 zobaczysz ze czas szybciutko zleci ![]() Youyou ja też sobie popłakałam, nie spodziewałam sie takiego obrotu spraw w Usta Usta buu..Nerola, Natka, Vaniliowa, Wodaqua, Agulabaar, Sloneczko kciuki zacisniete! I Zanka za wyniki glukozy tez ![]() Sloneczko555xxx znalazlam info o pampersach co pytalas ze premium care maja taka siateczke. wiec jak dziecko zrobi mala kupe to ona wcieka w pieluszke i nie dotyka pupy, dzieki tej wlasnie siateczce. Ja mam te premium care wlasnie na poczatek "dzięki unikalnej warstwie chłonnej o strukturze plastra miodu są bardzo chłonne, zawierają delikatny balsam z aloesem, który tworzy na skórze specjalną ochronną i pielęgnującą warstwę" Przyszła mi probka z Lovelli niedraki malenkie i czapusia ![]() Ide nadrabiac dalej
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
To mi raźniej, że nie wszystkie dostałyście paczuszki.
![]() Zmalowana Brunetka życzę fajowych zajęć Beatka, a nie lepiej sobie kupić tą ksiażeczkę niż drukować? Znalazłam ją w cenie 15,90 + 9,90 za przesyłkę. http://www.kdc.pl/jezyk-niemowlat_p1186790.html |
|
|
|
#2193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję kochana dobrze, że gorączki póki co nie mam...
|
||
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszulka jest bawełniana, ale z dosyć chyba dobrej bawełny, czuć że nie taka cieniutka szmatka. Taką kupowałam też jakiś rok temu (oczywiście inny nadruk ) to do tej pory nic się nie rozciągnęła, mam nadzieję że z tą też tak będzie ![]() Kupiłam tutaj: http://allegro.pl/koszulki-dla-kobie...570815568.html tylko wysłałam Panu swoją propozycję, potem mi przesłał projekt do akceptacji.
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki że poszukałaś ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- http://allegro.pl/jezyk-niemowlat-ho...585396266.html tu znalazłam używaną za 16 zł z przesyłką gdyby któraś chciała
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DO mojej siostry Lovela doszła, a do mnie jeszcze nie ![]() Zanka a mówiłyśmy, mówiłyśmy że będzie dobrze! ![]() Oliwia Ja jeszcze nie dostałam ![]() Poplewiłam trochę w ogródku i dłonie mnie bolą ![]() jakby cały dzień latała z kopaczką! Słoneczko się pokazało Zasadziłam jakiś czas temu słoneczniki ale będę miała pięknie! |
|
|
|
|
#2198 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dużo zdrówka i mam nadzieję, że zdusisz paskudę w zarodku ja dziś znowu zaczynam zdychać w robocie, bo ciepłłłooooooo a klima dalej nie chodzi a tu jeszcze 2hNatka śliczny brzusio Edytowane przez JustPi Czas edycji: 2011-04-27 o 14:03 |
||
|
|
|
#2199 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Beatko kupiłam tą książkę
![]() Mam nadzieję, że uda się z odbiorem osobistym
|
#2200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A papier i tusz w drukarce mam to lepiej wydrukować zanim zaschnie bo ja tylko faktury czasem drukuje
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się że pomogłam, jakbym odbiór osobisty miała to też bym wzięła ![]()
|
|
|
#2202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję jeszcze raz
|
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem o czym piszą, będę potem czytać ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki za wizyty trzymam od rana!
Zanka super wynik! Ja sprawdzam właśnie swoje wyniki glukozy 50 i też ok ![]() Też dostałam dziś przesyłkę z loveli ![]() Jak ktoś ma ochotę, to na www.lorealparis.pl jest możliwość zdobycia darmowej maskary. Tylko przeczytajcie regulamin, bo trzeba klikać o określonej godzinie. Mi się na razie nie udało, ale może ktoś będzie miał więcej szczęścia
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Natka_, gratuluje wizyty
, duzy juz Twoj synek a Ty masz taki malutki brzuszek - zgrabniutka jesteskarolinee1983, zdrowka dla Ciebie i meza aania_20, jak slodka koszulka Cytat:
ja znowu sie zdrzemnelam, wizaz jakos dlugo mi sie laduje, inne strony szybciej, nie wiem czy to u mnie problem czy gdzies po drodze
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie jakiegoś swojego allegrowicza,
albo stronę z biżuterią? Szukam kolczyków Svarovskiego dla teściowej ?! |
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś kurczak w sosie śmietanowo ziołowym, bo miałam pomysł na z Winiary to dokupiłam śmietanę i ryż i już jem
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dzis dosałam, ale na pocieszenie ci powiem ze szału nie ma czapeczka+niedrapki (pewnie i tak kazda z nas juz ma) do tego jedna miarka płynu.
|
|
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
No to niedlugo pospala, bo mnie listonosz obudzil. Ale wybaczam mu, bo przyniosl mi paczke z allegro z ciuchami dla mnie!
W zeszlym tygodniu zalicytowalam taki zestaw http://allegro.pl/hm-mama-gap-matern...549918174.html moze cena nie taka rewelacyjna jak sie to niektorym Wam udaje kupic, ale liczylam i cena za 1 szt to ponizej 8 zl, wiec jak dla mnie git. I co najwazniejsze, to same "firmowki" i wszystko na mnie dobrze lezy. Jedynie ta dzinsowa spodnica jeszcze za duza. U mnie w lumpkach niestety nie trafiaja sie ciazowki, wiec ta droga sie zaopatrzylam. Mam jeszcze kilka sztuk z poprzedniej ciazy, wiec juz nic nie kupuje. A teraz obiad |
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale niedrapków jeszcze nie mam.
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
hej męzulek szczesliwie dojechał
cieszy mnie to bardzo.bylam dzis pozalatwiac sprawy z zusem(zwolnienie mam i jakies dane byly potrzebne mojej szefowej) i zalazlam do pepco upolowalam 3 rzeczy zaraz wstawie zdjecia
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
takie cos kupujecie?
http://allegro.pl/nuby-dozownik-do-l...574705522.html http://allegro.pl/spray-do-noska-fri...563783348.html tak właściwie co trzeba mieć z apteki? |
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o której godzinie klikać trzeba?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-27 o 14:59 |
|
|
|
|
#2215 |
|
BAN stały
|
Zanka ogromnie sie cieszę!!!Wiedziałam!!!Czu łam w moczu
![]() Karolinee kurujcie sie biedactwa ![]() Moniczka musiał bezpiecznie dojechać Jakby inaczej.Ja nie mam i nie będę miała Lovelii. Omijają mnie wszelkie gratisy ![]() Porobiłam chwile w ogródku i znów się doigrałam Aania super bluzeczka a napis jeszcze lepszy Lilka dziękuję za kciuki
|
|
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
Czapeczka z napisem "I LOVE DADDY" 2,99
![]() body niemowlece całe 4,99
|
#2217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko doczytac nie moge o ktorej trzeba kliknac
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie to pasowałoby przerzucić przez kolano i przyłożyć klapsa ![]() jak masz się oszczędzać to leż i wypoczywaj a nie pracuj w ogrodzie bo będzie porządne lanie, jak Pieleszkę naślemy na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
zanka a nie mówiłyśmy ;P![]() natka super, że ok po wizycie. A Ty taka laska że szok! AgaGuernsey fajna ta paka z ciuchami, ja kurde nie mam żadnych spodni ciążowych, pomykam w getrach, nie chce mi się nawet kupować, bo jakoś się nie lubię w ciąży. Ale po ciaży ( jak już wrócę do swojego rozmiaru... ) zaszaleję z ciuchami...ehh i z obcasami 100 cm ![]() Aania Twoja bluzka tez za✂✂✂iaszcza, ja wczoraj jak byłam na zakupach to ekspedientka ( widziała mnie max. 3 razy) od razu zaczeła dotykac mojego brzucha i o jaki brzusio itp...Mi by się tez przydała taka, ale chyba z jakimś ostrzejrzym hasłem ![]() O mój chłop wrócił od brata. Idę mu dać jesć
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2220 |
|
Zadomowienie
|
A bylo tak pieknie........ rano leniwa pobudka, śniadanko, wizaż..... potem spacer i listonosz pryzniosl paczke z aspiratorkiem i gratisami loveli troche lezakowalam i nagle.............. w 2 minuty ktos poprostu spier***ił mi cały dzień! Zaniosłąm babci pranie a on mi wyrwała i zamknela drzwi pzed nosem! ja zszokowana i podkurzona weszlam i zapytalam oco jej chodzi bo od swiat chodzi obrazona na co uslyszlaam :"Nie musze Ci sie tlumaczyc" ppoweidzialm ze chyab jednak musi bo nie chce zyc w nieswiadomosci a domyslac sie nie mam czasu i zamiaru wiec powiedziala "Łazienka na świeta nie byla sprzatnieta! " a mnei szlag trafił. Pisalam Wam ale dl przypomnienia moj R sprzatal caly dom trzepanie dywanow okna firanki mycie podlog szafek boazerii generalne porzadki zostala lazienkana koniec, Ona siedziala na tapczanie ( nie zrobila nic na siweta ) moj R przed nia na kolanach podloge zmywal a ona powiedziala ze sobie nie zyczy sprzatania i kazala mu wyjsc wiec R sie wkurzyl i powiedzial ze oki jak nie chce to sprzatac nie bedzie i dal sobie spokoj a teraz takei teksty sypie????
a naprawde mi glupio jak R wstaje o 5 wraca o 19 i jeszcze sprzata a ja mu pomoc nie moge w tamtym roku sama wszystko robilam ale teraz poprostu sytuacja mi nie pozwala |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

buu..

zębole
o której godzinie klikać trzeba?
zanka a nie mówiłyśmy ;P
a naprawde mi glupio jak R wstaje o 5 wraca o 19 i jeszcze sprzata a ja mu pomoc nie moge