![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam Sponsora
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Przyczajenie
|
Bladego pojęcia nie mam
![]() ![]() Chciałem jedynie powiedzieć, że ciężko jest to wszystko rozpatrywać w kategoriach czarno-białych. Innymi słowy że utrzymanka znaczy dziwka, a facet znaczy sukinsyn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znajdę sobie młodziutką, jędrną, śliczną dziewczynę, zapłacę i dostanę fajny seks. ![]() Cytat:
A facet? Nie no nie każdy facet jest sukinsynem, ale taki, który zdradza - owszem. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
Widzę, że wszystko jest jednak czarno-białe
![]() To zróbmy małe ćwiczonko: wyobraź sobie taką sytuację. Facet ma problemy z krążeniem, co przekłada się na problemy ze wzwodem i kompletny brak seksu. Mimo wielkich checi z obydwu stron. Kobieta ma duże potrzeby seksualne i bardzo trudno żyć jej bez seksu. Wręcz sobie tego nie wyobraża. Jednocześnie kocha tego faceta i nie wyobraża sobie życia bez niego. Jak ma rozwiązać ten dylemat? Zostawić go, bo w jakiejś sferze zawiódł ? Nie chce tego. Kupić sobie wibrator? Pójść do zakonu? ![]() A może jakieś lepsze pomysły? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Nie wszystko.
![]() Cytat:
Wiesz, penis nie jest jedynym "narzędziem mężczyzny" aby kobietę zaspokoić. Można to zrobić w inny sposób, chyba nie muszę Ci tłumaczyć. ![]() Poza tym choroba to choroba, a nie udowodnienie sobie "jestem fajna, mam fajne cycki, zdradzę sobie swojego faceta, inni też na pewno jeszcze mnie chcą". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
w co jest zlego w wibratorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
BAN stały
|
Dobrze widzisz chłopie! Czarno - to najczęściej facet, a białe - to najczęściej kobiety. Większość jest tak zapatrzona w siebie, że najczęściej zapomina, że my też ludzie i swoje potrzeby, pragnienia i marzenia mamy. Zdziwiłyby się gdyby wiedziały, jak wielu facetów chodzi do prostytutek po to, aby ... ? No właśnie! Po co? Wie któraś?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Całość mozna podsumować np.Pies nie wezmie jak suka nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak żeby sprawdzić, czy dobrze trafiłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Twoim marzeniem jest posiadanie utrzymanki czy co, bo nie wiem jak to się ma do tematu? Cytat:
![]() Inaczej - jak pies nie da, to suka nie weźmie. A tak serio - takie masz niskie mniemanie o facetach? Że jak jakaś pani będzie chciała "dać" to facet jak ten bezmózg ją weźmie? Ja dzięki bogu trafiam na myślących mózgiem a nie penisem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | ||
BAN stały
|
Ja Ciebie? Przecież to Ty masz aureolę? Chcesz podejść do budy i zniżyć się do mojego poziomu?
Cytat:
Nie sobie tylko Michałowi Aniołowi, którego chciałem zaznajomić z wizażem. Beckie już potwierdziła, że się nie myliłem. Cytat:
Większość oczywiście, ale ja pytam o tych, którzy tam chodzą po coś więcej, a czasem wręcz seksu nie uprawiają. Masz jakiegoś pomysła? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zeby kobiety miały swoje zasady np.nie ruszać zajętego to tego by nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Adam i Ewa to jak rozumiem postacie historyczne? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
rozwalają mnie ludzie, którzy nie mają jaj, żeby się rozwieść, "bo są dzieci". wy naprawdę myślicie, że dzieci nie widzą co się dzieje? że nie widzą, że rodzice są nieszczęśliwi i być może kłócą się po kątach?
człowiek nieszczęśliwy nie da szczęścia innym, ani partnerowi, ani dzieciom. mąż jest nieszczęśliwy z żoną? chce chulać z innymi? to co za problem się rozejść i potem szaleć na prawo i lewo? ja nie wiem, co się dzieje z moralnością ludzi w dzisiejszych czasach. są problemy w związku to albo się je rozwiązuje między sobą, a jeśli się nie da, to każde idzie w swoją stronę. proste ![]() dzieci nie powinno się mieszać w takie gierki. one nie są ślepe, widzą więcej niż mogłoby nam się wydawać. niech ludzie mają w końcu jaja podejmować odpowiednie decyzje, a nie wykręcają się posiadaniem dzieci. wracając do tematu... jeśli koleś jest wolny i chce płacić dziewczynie za seks, droga wolna. ale jeśli ma żonę i nie daj Boże dzieci, to moim zdaniem jest to dno i siedem metrów mułu. kijem bym takiego nie tknęła. ślubował wierność żonie, spłodził dzieci i tak oto pokazuje im swoje oddanie i swój szacunek do nich. tyle warte jest jego słowo... niektórzy powiedzą, że dopóki oni o tym nie wiedzą, to nic takiego się nie dzieje... a ja powiem tak, że tę kasę, którą wydaje na nią, mógłby zainwestować w dzieci, to ciepło, które daje jej, mógłby dać dzieciom. dla mnie on zdradza swoim zachowaniem całą rodzinę, nie tylko żonę. i dla mnie taki facet jest tchórzem niezdolnym do podjęcia prostej decyzji - rozejścia się z żoną. no ale ja zawsze gardziłam ludźmi kłamliwymi. dla mnie są nic nie warci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
BAN stały
|
Możesz zatem zacytować tę wypowiedź, która natchnęła Cię do napisania cytowanego wcześniej przeze mnie fragmentu Twojej wypowiedzi, w którym szczególny nacisk położyłaś na podkreślenie głupoty związanej z podejściem "bo są dzieci"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
BAN stały
|
No właśnie! Nie wiesz jak to się ma do tematu! Tak mniej więcej wyobrażam sobie żonę faceta opisywanego w temacie. Biedna, nieświadoma, zdradzona kobieta. Michał Anioł zwrócił Wam uwagę, że w tym wszystkim jest jeszcze żona i różne potrzeby faceta. Zasugerował, że istnieje możliwość, iż żona świadomie lub nie olewała te jego potrzeby i to był początek. Ale dla Was to za mało. Winna jest zawsze przede wszystkim kochanka, bo jak to zawsze piszecie: "zajęty facet rzecz święta". Guzik prawda, bo facet mimo, że zajęty też może być nieszczęśliwy. A kochanka, to ta trzecia. Zanim się pojawi jest ich tylko dwoje. Ta pierwsza i on. To oni najczęściej broją w związku stwarzając grunt do zdrad. Ta trzecia pojawia się dopiero jako trzecia.
Zgadzam się. I z twoimi wcześniejszymi postami też. A dodam, że przy rozstaniu, lub przed, gdy już źle się dzieje, zarówno kobieta jak i mężczyzna potrafią mieć dylematy trudne do rozwiązania tak szast-prast i zadzieram kiecę i lecę. Ale i w tym masz rację, że w tym gronie dyskutantów (ek) zwykle wina jest po stronie faceta, kochanki, a żona jest święta, a jak jest inaczej, to on tylko tak gada, by się usprawiedliwić... Większość oczywiście, ale ja pytam o tych, którzy tam chodzą po coś więcej, a czasem wręcz seksu nie uprawiają. Masz jakiegoś pomysła?[/QUOTE] Zainteresowanie ich potrzebami. Poczucie się wreszcie ważnym, a nie bankomatem, na przykład. Nawet jeśli tylko za pieniądze. I nie tylko o seksualne potrzeby chodzi. Ale też. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój post przelał u mnie czarę goryczy, przyznaję, bo akurat pokłóciłam się kiedyś o to z facetem (no i pracuję jako niania, a rodzice mojego malucha niedawno się rozwiedli, więc wiem, co nieszczęśliwe małżeństwo robi z dzieckiem), ale nie myśl, że mnie do czegokolwiek natchnąłeś, żadna z Ciebie moja muza ![]() mam nadzieję, że zadowoli Cię moje wyjaśnienie choć trochę, bo nie mam czasu na dalsze OT |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Nikomu na wizażu nie jest tak dobrze znajome jak mnie. To mój brat bliźniak. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bardzo! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem czemu jakoś nikt nie pyta tego "psa" dlaczego wziął od innej "suki", że zacytuję to robiące czasem furorę powiedzonko. Zawsze, i to też wiem z doświadczenia, także na tym forum, on jest "psem", ona "suką" a żona swiętą, niewinną niczemu zdradzoną (raptem) nieszczęśnicą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
BAN stały
|
Cytat:
1. Najbardziej winny jest facet. Nie tego, że związek się rozpada, ale tego, że nie jest w stanie stawić czoła prawdzie i odejść od jednej zanim pójdzie do drugiej. 2. Drugim winnym jest jego kobieta, bo bez niej nie ma ani związku, ani jego rozpadu. A facetowi musi być w tym związku źle skoro posuwa się do zdrady. Kto jest bardziej winny rozpadu związku, to już kwestia indywidualna. 3. Dopiero trzecią winną jest ta trzecia. Winną najczęściej nie rozpadu związku (chociaż tak też bywa, ale moim zdaniem bardzo, bardzo rzadko), ale tego, że ładuje się w niejasną sytuację robiąc tak naprawdę krzywdę przede wszystkim sobie. Tamtych dwoje krzywdę już sobie zrobiło wcześniej własnymi rękoma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
A gdyby odwrocic pytanie - Dlaczego TY to robisz? Dlaczego godzisz sie na taki uklad? Bo ja mimo wszystko bardziej rozumiem Twojego sponsora niz Ciebie.
Musisz sama sobie odpowiedziec na pytanie, czy taki zwiazek Cie uszczesliwia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Co prawda nie udzielam sie tu zbyt czesto, ale czytam wszystkie wiadomosci i wypowiedzi. Widuje sie teraz z dwoma chlopakami (nie licze w tym wspominanego tu pana z ktorym spotykam sie juz dlugo- wiadomo o kogo chodzi). Nie pisalam tu jeszcze o nich, bo widujemy sie poki co na zasadach calkowicie kolezenskich. Z jednym z nich na pewno bede, bo oboje chca byc ze mna, tylko jeszcze nie wiem ktorego i nie wiem czy owy chlopak bedzie w stanie zastapic mi mojego "sponsa"
![]() Ale dziekuje za slowa otuchy, ktore sie tu pojawily, bo mimo iz wiem, ze jestem ta "zla", to naprawde chce juz sobie ulozyc normalnie zycie. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Ja to robie z kilku powodow- bo podobal mi sie jako facet tak z wygladu jak i osobowosci, pokazal mi sie z jak najlepszej strony, jest wrecz idealny (na takiego sie dla mnie wykreowal). Pokazal mi zycie jakiego nie znalam wczesniej. Mam tu na mysli i pieniadze i to jak facet potrafi uszczesliwic kobiete i sie nia zaopiekowac (tu nie pod wzgledem materialnym). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.