|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
wolę zdecydowanie horrory Kinga (w których jest miszczem) niż takie sf
|
|
#752 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dajemy! A jużci ino na spacerze byłam i karmiłam. Cytat:
kostka 19 łydka 30-31 kolano 35 (gruuubaśne) udo 51 (było 48 )biodra 91 (było 88) brzuch 83-84 (było 81) talia tzn. jej brak 67 (było 63, ja kce) podbiust 69 biust 90 (kiedyś 81)nadgarstek 14 ramiona 93 szyja 32 głowa nie wiem ![]() noga od środka 83 (krótkie) biceps 24 Kufa, fakt. Cytat:
|
|||
|
|
|
#753 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no so, jedni przeżywają wymiary inni kolorystykę
![]() co ja mam z tą wierzchnią paszczą zrobić? odrąbać sie nie da niestety....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
no ja sem to
|
#755 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A sprawdzałaś? ![]() ![]() Mi też się coś ostatnio cera tłochę popsuła Chyba przez te wysokie temperatury Cytat:
, dlatemu pytam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() poczekajcie, niech no wstawię jakieś wyraźniejsze ![]() to może się lepiej nie przyglądaj za dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() co widać, jak nic nie widać ![]() ![]() ![]()
|
|
#758 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Moja twarz też pilnie potrzebuje pomocy. Flavo C nie działa, nic nie działa ![]() Cytat:
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Czy was też tak wkurzają ludzie bez dystansu do siebie? Tacy ąę jestem najpiękniejsza i najmądrzejsza (jak to g. prawda)?
Tacy co proszą o radę, a tak naprawdę oczekują przytakiwania i głaskania po główce? A jak wytkniesz im wady (o co sami prosili) to się burzą i pieklą? Czy tylko ja mam alergię na takie jednostki
|
#760 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam już 3 prawie kompletne pomiary plus ja
![]() proszę o więcej i wzrooost podajcie ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
|
#761 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie sprawdzałam, ale mam takie przeczucie że po odrąbaniu mógłby być gorszy efekt niż przed ![]() a pokwasić sie nie mogę przy takim słońcu bo jeszcze gorsze plamulce wyjdą.. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() edit: Skrb, zrobisz charakterystykę porównawczą perfumiarza na podstawie wyników pomiarów zewnętrznych?
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-27 o 16:06 |
|||
|
|
|
#762 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
najśmieszniejsze są takie co im sie wydaje, że są gwiazdami a nie są oczywiście
|
|
#763 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do siusiania to ja zrobiłam dokładnie jak pisze agnes
, młoda tylko raz zrobiła kałuze a potem sama latała na kibelek, miala wtedy 1 rok i 8 miesco do wzrostu to nie podam ![]() nuk od zewnatrz dalej nie umiem zmierzyc -moge podac co najwyzej od podłogi do talii...innego punktu odniesienia nie ficeured- Twoje nogi nie som krotkie , choc nie pamietam ile masz wzrostu,ale na ewno nie tyle zeby były krotkie ja podobno mam dlugie...ale jak mierze to wychodzi ze raczej krotkie
|
|
#764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2. coś w tym stylu
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale ja kce Czy ves widzi co kamena napisała? ![]() Cytat:
Teraz już sama łazi do toalety i się w większości oporządza, ma tylko zdecydowany brak umiaru w 'używaniu' papieru ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#766 |
|
Nindżopesz
|
Skrb, daj mi 170 wzrostu.
|
|
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czytam Wasze wymiary, to aż ffstyd podawać własne dodam tylko, że po zmierzeniu widać w cyfrach, żem prawie chuop, normalnie trójkąt - im wyżej, tym szerzejoud - 54 doopa - 100 ![]() ramiona - 107
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red -dałam
![]() Maja dalej dalej ![]() edit: mam póki co... największą głowę najgróbsiejszą szyjeł najgrubsiejszy nadgarstek najgrubsiejszą kostkę i najgrubsiejszy biceps i kto mieu podskoczy ![]() aaa i najgróbsiejszą talię i nie uwierzycie...... najgrubsiejszy cyc
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-27 o 17:18 |
||
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie w oudzie bo mam parę cm więcej niż Ty
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fikasz? ![]() ale chyba w barach już więcy ni można
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-27 o 17:27 |
|
|
|
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze fikam
Maju jeszcze: kostka, kolano, nadgarstek , długość nogi od karoli i od kości biodrowej albo jedno albo drugie albo obydwa, podbiuście no i łydencja ![]() nadal so cześci człowiecze któe mam najgróbsiejsze ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Spoora a Ty co, na wywczas tu przyjszłaś mierzyć się mierzyć a bystro.....
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja albo Ty żeś chuda albo ja już wszędzie jestem super gruba Zajenożyczkowo Bo okazuje się, że w miejscach, których nie uważałam za bardzo grube też mam dużo ![]() Dobra nie licytujcie się, ja jestem prawie wszędzie od Was wszystkich grubsza (tak podejrzewałam od początku, ale już nic nie chciałam pisać...), teraz to widzę...
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce już mi się mierzyć
i podawać komuś, kto wyciąga od innych, a sffoich nie podaje o Spoo - bo ja móffię, żem trójkąt i nogi chude, a w górę tylko więcy i więcy mi się tuszcz odkłąda tylko łot pasa w górę - nogi i doopa się nie zmienia, czy 7 kilo w tę czy we ftę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-27 o 17:29 |
|
|
|
#774 |
|
Nindżopesz
|
EDIT: a ja chyba najgrubsze kolana. Kto da więcej niż 35? |
|
|
|
#775 | ||
|
Zakorzenienie
|
no co.... nie widać? ta ęnteligencja, szarm, błyskotliwość, lotność umysłu ![]() gdzieś to się kuśfa musi zmieścić , c'nie? już wiemy że nie fcyckach ![]() nie ma nie chce mi się, nie ma "żem najgróbsza i o! " to mi psuje statystyki foch foch foch...... ![]() a tak piękna tabela się kroi że proszę ja Was... aż żal odpuścić ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- co do kolana to
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
![]() że aż Gryxa zacytuję
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O tak mniej więcej wyglądam: http://moda.wieszjak.pl/zelazne-zasa...--gruszka.html i trochę grubsze mam ouda i łydy niż ta Pani : http://www.kobieta.pl/moda/porady/zo...a-swoje-atuty/ Może zakończymy już ten temat, bo zaraz doła złapię ... ![]() Już mi się smutno robi Ech ...
|
|
|
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
oki , to ja przepiszę tu moje wymiary
głowa 55 szyja 34 biust 93 podbiuście 75 talia 74 biodra 97 ![]() udo 54 łydka 37 ![]() kostka 23 ![]() nadgarstek 15,5 kolano 35 ramiona(mierzyłam naokoło sie) 102 biceps 29,5 ![]() noga od wewn 83,5 noga od kości biodr 91 wzrost 169 cm ![]() i co piśnie ktoś żem chóda ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Spoo ja też żem gr€szka
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-27 o 17:36 |
||
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() House w spódnicy co najmniej ![]() licytowanie na to kto ma najwięcej cm mnie nie bawi, a tylko wkułfia i przygnębia Więc wypisuję się z tej zabaffy (Skrb, wykreśl moje nieliczne wymiary) i ideu popracować nad pozbyciem się wstydliwego balastu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-27 o 17:53 |
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm a może ja jestem dzwonem?
http://www.zniewalajaca.pl/index.php...d=82&Itemid=87 Eee chyba bardziej grucha, choć łydy mam pokaźne ![]() Ja jestem chyba wszystko w jednym - jabłko, grucha i bell ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Ooo ewentualnie jeszcze jestem kręglem http://www.zniewalajaca.pl/index.php...d=68&Itemid=76
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Nie bałdzo. Dziś brat pożyczył mi 'Zaginiony symbol' Browna (600 parę stron
), a potem jeszcze był w biblio i dzwoni do mnie i mówi - 'Jest Pod Kopułą, chcesz?

)
(kiedyś 81)
Już w tym roku Kochana 

Zajenożyczkowo