|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
A to kiedys przy okazji...
Ech drzemnęło mi sie troszkę... Nie cierpię upałów a myśl, że to dopiero poczatek mnie dobija... |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
postaram się nie zapomnieć i Ci napiszę.
a ja kocham słońce!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Piękne
![]() ja nadal objedzona po świetach tyle jedzenia ciasta, że mama teraz kaze nam caly czas jesc i takim skutkiem zjadlam dzis obiad potem 2 kawalki ciasta i lody kolezanka wyciaga mnie na spacer i musze isc bo sie zrobie kwadratowa wkoncu od tego jedzenia mialam dzis isc na silownie ale bylam wczoraj i w ogole sily cwiczyc nie mialam az jak wrocilam to mi sie w glowie krecilo dzis chodze glodna i boli mnie glowa jak to przed @ ![]() poza tym mam juz zaliczone jedne ciwczenia jutro drugie i juz w sumie w przyszlym tygodniu moge chodzic po wpisy do indeksu no i uczyc sie do egzaminow w czerwcu ![]() sliczna pogoda tak cieplo normalnie jak lato niech tak juz zostanie Gosia trzymam kciuki za jutro bedzie dobrze Kaś ja to mam taka alergie ze mam kaszel caly rok i tak wlasciwie na wszystko jak powiedzial lekarz ja tez poluje na jakis ladny bezobrazik jak cos konkretnego fajnego znajdziesz to daj znac
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
helooo
![]() melduję sie po swiętach, z dodatkową fałdką na brzuchu i rosnacym stresem przed sesją co planujecie na weekend majowy?? ja miałam wracać do Lbn ale rodzice z bratem wyjeżdżają więc zostaję w domu 2 dni tylko dla siebie
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
oj mi weekend majowy szykuje sie w tym roku wyjatkowo dlugi bo 6 dni
moze jakas impreza wypali a w niedziele jade na spotkanie wizazanek
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
ja póki co nic nie mam zaplanowane. jakbym wróciła do lbn to bysmy pojechały ze współlok, jej chłopakiem i znajomymi np. do Kazimierza, a tak siedzę w domu. ale absolutnie mi to odpowiada, z chęcią odpocznę i wyśpię się
![]() ooo a gdzie to spotkanie??
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, jadę do Ciebie ! :P
|
|
|
|
|
#1838 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że jutro też muszę pobiegać po lekarzach i odebrać wyniki badań Cytat:
![]() Cytat:
My na majowy weekend planujemy wypad ze znajomymi na grilla oby tylko pogoda dopisała.Cytat:
sama chętnie bym poszła na jakieś fajne spotkanie wizażanek![]() U mnie też piękna pogoda się zrobiła, aż naszła mnie ochota by pojechać sobie nad morze, tak dawno nie byłam
|
||||
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Mam alergologa... na 25 lipca bodajże
http://www.joemonster.org/filmy/3468...tes_szatanista polecam
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze ?
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
w warszawie
tak pomiedzy żeby większosci pasowało ![]() Cytat:
po ponad 2,5 rocznej "znajomosci internetowej" wkoncu sie zgadalysmy i nie wszystkie ale w 6 (może 7) się zgadalysmy i jedziemy na spotkanie ![]() no jasne Patrycja co u Ciebie?
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-04-27 o 22:17 |
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza co do spotkania wizazanek to poczekaj do wrzesnia, już mam w kalendarzu zapisaną napaść na Was w Łodzi...
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
a serio to jeszcze przed sesją musimy się spotkać jak ostatnio może będzie cieplej...byłaś w zoo? miałaś iśc chyba? Cytat:
![]() uciekam na balkon poopalać się
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
jesczze nie bylam w zoo
A spotkam y sie kiedy tylko chcesz :P
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ale pieknie dzisiaj... napije sie ktoras kawki ze mna?
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co tam sie dzieje skad taki humor? chetnie sie napije kawki dostalam @ i boli mnie głowa ![]() dzis tak cieplo mam nadzieje, ze sloneczko przestanie sie chowac bo umowilam sie z dziewczynami na piwko nad wisla
|
||
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
calymi dniami siedze sama w domku z F i jakos tak mi smutno ze nawet nie mam sie do kogo odezwac.. u mnie piekne slonce, oj ja tez bym chetnie posiedziala nad Wisla z zimnym desperadosem mmm Kropelka ale mi smaka narobias
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
heloooo
![]() ja zaraz robię kawkę, ale widzę że jestem sama i sama wypiję... oglądacie dziś ślub?? Martaa ale ci zazdroszczę tego piwka nad Wisłą, bo zawsze mi się marzyło takie picie nad rzeką
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam ślubu a chciałam
Muszę iść do przedszkola
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
aha. ja z ciekawości zerknę
![]() kawę chcesz?
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po 12 wrócę więc tez na sam ślub zdążę(minie mnie początek).
Nie piję kawy ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Ok ja lecę do tego przedszkola bo dzis znów mam grupę na głowie- rekrutacja dzieciaków na nowy rok, listy, zawieranie umów z rodzicami i takie tam...
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
leć leć
![]() ja maluję paznokcie ![]() wogóle to jestem w Lbn bo przyjechałam po jakies książki do nauki, a jak zwykle siedzę przed ekranem
|
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz się zawsze odzywac do nas ![]() oj smaka na takiego desparadosa to i ja mialam bo jeszcze w tym roku nie bylam nad wisla na piwku, a wczoraj bylo cieplo slonce wiec mi juz po jednym desperadosie bylo fajnie ![]() Cytat:
i teraz jeszcze na chwile wlaczylam slub ladne to wszystko taka pompa i caly swiat patrzyl na nich tak naprawde jaka presja stres ![]() u nas wlasnie z tym jest fajnie, ze nad wisla jest taka skarba duzo schodow, plaza nad wisla i jak sa wakacje czy w ogole juz sie robi cieplo to zawsze w weekend tyle ludzi na tych schodach mnostwo znajomych mozna spotkac fajnie, zawsze tak najlepiej sie siedzi z piwkiem ze znajomymi ![]() dlugi weekend dlugim weekendem ale ja powinnam sie brac za nauke tzn powtorki bo 6 tygodni do egzaminow a ja nic
|
||
|
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski widzę że oglądałyście ślub
Ja dzisiaj miałam wolne z powodu ślubu i z tego powodu pojechałam nad morze ,Oliwka po prostu nie chciała z stamtąd wracać .Przepraszam że tak długo nie zaglądałam i nie pisałam ,ale miałam problem między innymi z tatusiem . Dziewczyny ja nie będę miała chyba faceta bo ja sobie codziennie wmawiam że będę sama ,że nikt takiej zołzy nie pokocha i takiej grubej Pochwale się ,a co mi tam Zdjęcie poniżej może trochę nie wyraźne bo to przez aparat w telefonie było robione ale co tam Mam nie długo imprezę z pracy i przydadzą mi się jak ulał Oczywiście Oliwce też musiałam kupić sukienkę bo jak to ja kupiłam a ona nic nie ma Dobra ja na razie zmykam zrobić jakąś kolację Miłego wieczoru kochane
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dupki
mam chwile, usiadlam wkoncu na balkonie, napawam sie zapachem bzu, cichym spiewem ptaszkow.. nic lepszego po calym dniu pracy to chyba nie ma teraz czekam na Mirka, az wroci ze spotkan, zrobie jakas kolacje, zdrzemniemy sie chwilke, rano do domku, wieczorem grill ze znajomymi, w niedziele koncert, nareszcie pare dni spokoju.. ) co tam u was rybko moje slychac? Nati co co u ciebie? jak moj maly, wielki Filipek? ![]() i gdzie Tamlin [Monika?..przepraszam starosc] jak sie trzymasz kochana? jestem z Toba.. alez mi teskno za wami! co u calej reszty? maledowac mi tu wszystko natychmiast!
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() Jakoś się trzymam. Na zewnątrz.... W środku totalna rozsypka. Gdyby nie Paula to.... Tylko Ona mnie tu trzyma. Tydzień temu złożyłam pozew o rozwód. Niewiem jak to przeżyję. Z dziadostwem nie utrzymuję kontaktów, staram się żyć po nowemu, co nie zawsze mi wychodzi niestety. W sumie nie mogę pojąć tego co się stało. Na święta byłam u cioci, później rodzice przyszli a resztę dnia wyłam. Paula ciągle pyta, prosi bym pozwoliła mu wrócić... Masakra. Ale dam radę, muszę, bo chcę by moje dziecko było szczęśliwe. Prowadzę firmę, jakoś mi to wychodzi, choć gdy ktoś dzwoni i słyszy że jestem szefową firmy posadzkarskiej i ze mną ma gadać to na 10 telefonów 9 to reakcja:Yyyyyyyyyyyyyyyy a Pani się w tym orientuje Jutro pierwszy raz jadę na budowę robić pomiary tak więc trzymać kciuki abym się nie ośmieszyła I tak zajmuję sobie czas aby nie myśleć. Praca, dom, dziecko, firma. Choć wieczory są okropne, leżę do 1 w nocy ( mimo tabletek na sen ) i myślę... Za jakie grzechy mnie to wszystko spotkało???
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niech się ten William żeni, ja i tak zawsze wolałam Harrego![]() 2. z czyim tatusiem? Oliwki? a cóż on znów wymymyślił jeśli można spytać? 3. też nie będę miała i to z tych samych powodów:muR: ![]() oohohoh kochana ale szpile będziesz zabójczo wyglądać! jak się wystroisz to wrzuć na maila
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jak tam gdzie majowki spedzacie co robicie?taka cisza chyba wszystkie gdzies wybyly ![]() ja wczoraj bylam na spotkaniu wizazanek i bylo tak fajnie krotko niestety ale to na pewno nie ostatnie spotkanie kolejne musi byc dluzsze troche pogoda nie dopisala bo zimno bylo ale poza tym super ![]() a dzis odsypiam i leniuchuje
|
|
|
|
|
#1860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejjjjjj weekend trwa a ja bezsensownie siedzę w pracy
od tego bełkotu. Nie mam pojęcia jak ja ją napiszę, bo to taaakie cholerne bzdury!u dentysty byłam, ale oszczędzili mi wyrywania, bo nie mogę buzi otworzyć. Nacięli mi tylko (AŻ!) dziąsło i to było maximum bólu który mogę wytrzymać. Już teraz wiem, że nie zdobędę się na wyrwanie tego zęba. Jestem tchórzem i trudno. Cytat:
miałabyś towarzystwo, Wisłę, piwko tyle razy zapraszałam....Cytat:
pamiętam jak jednego orku miałam fantazję na wiosnę puszczać marzannę to P. zaprowadził mnie nad rzekę- tzn szumnie nazwaną rzeką okazała się rzeczynia Bystrzyca. myślałam, że pęknę ze śmiechu, ja wychowana nad Wisłą ![]() Cytat:
chwali się.butki super ![]() jak byłam ostatnio w domu to trafiłam na promocję butów i kupiłam 2 pary po 25zł każda cześć dupko no jak miło czytać takie idylliczne słowa ![]() mam nadzieję ze sobie troszke odpoczniecie z M ![]() Cytat:
Super że działasz, pracujesz, że złożyłaś pozew. Nie daj się wątpliwościom, samotności, łzom, nawet prośbom Pauli. Bądź konsekwentna i twarda. Przede wszystkim szacun za prowadzenie firmy niejeden facet nie zna się na tym na czym znasz się Ty. i szkoda, że wciąż są tak głupi ludzie, którzy zadają pytanie o Twoją znajomość tematu tylko dlatego że jesteś kobietą. Ale myślę, że oprócz złości w takiej sytuacji większa może być satysfakcja jak się udowadnia, że się wie i że się zna![]() Dobrze, że masz zajęcia, bo pozwala Ci oderwać się od myśli. Kiedyś tych myśli nie będzie aż tyle, na pewno. 3maj się Kochanie i jestem pewna że super sobie poradziłaś przy tych pomiarach
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

i takim skutkiem zjadlam dzis obiad potem 2 kawalki ciasta i lody
kolezanka wyciaga mnie na spacer i musze isc bo sie zrobie kwadratowa wkoncu od tego jedzenia
mialam dzis isc na silownie ale bylam wczoraj i w ogole sily cwiczyc nie mialam az jak wrocilam to mi sie w glowie krecilo 

I tak zajmuję sobie czas aby nie myśleć. Praca, dom, dziecko, firma. Choć wieczory są okropne, leżę do 1 w nocy ( mimo tabletek na sen ) i myślę... Za jakie grzechy mnie to wszystko spotkało???
od tego bełkotu. Nie mam pojęcia jak ja ją napiszę, bo to taaakie cholerne bzdury!
niejeden facet nie zna się na tym na czym znasz się Ty. i szkoda, że wciąż są tak głupi ludzie, którzy zadają pytanie o Twoją znajomość tematu tylko dlatego że jesteś kobietą. Ale myślę, że oprócz złości w takiej sytuacji większa może być satysfakcja jak się udowadnia, że się wie i że się zna