|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Cytat:
kupiłam tam białą ślubną bardotkę w rozmiarze 60 E i 65 też tam mają
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest mały zasób tego typu staników.Sama w rozpaczy kupiłam cielisty , ale na szczęście do ślubu znalazłam idealną białą bardotkę.Zajrzyj do Belliny w Oskarze lub na Bernardyńskiej, bo na Wałowej już chyba nie ma. |
|
|
|
|
#2253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://en.etam.com/lingerie/knickers...-natural.html# Poza tym kupiliśmy dla TŻ w SunsetSuits koszulę na zmianę. Podczas tych świąt rozdaliśmy zaproszenia najbliższej rodzinie, póki zapowiada się, że goście dopiszą, bardzo nas to cieszy. Edytowane przez wanilliowa Czas edycji: 2011-04-26 o 23:53 |
|
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
Coś tu cicho ostatnio u nas. Przyłączam się oczywiście do gratulacji dla szczęśliwego Tatusia! U mnie tworzy się lista gości do personifikacji zaproszeń i winietek, mam w planie ją jutro skończyć i wybrać ostatecznie teksty zaproszeń dla gości, rodziców i gości zagranicznych
aa no i mamy fotografa! Tomasz Gieroń "zaklepany" w przyszłym tygodniu podpiszemy umowę. A do ślubu zostało 109 dni... ale ten czas zleciał. A my tyyyyle jeszcze do załatwienia mamy. Ehh zaczynam się stresować...
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli dobrze kojarzę to z Dali jest tez bielizna ślubna, ale można ją kupić tylko w jednym sklepie w Tarnowie, na placu rybnym w sklepie Klaudia u Pani Ilonki. Bardzo polecam, kupuje tam bieliznę od lat i nie dość, że właścicielka dobrze dobierze rozmiar to ma nietypowe rozmiary i jak ma się coś upatrzonego np w katalogu to też sprowadza. BARDZO POLECAM.
Ślub 15 września 2012![]() Edytowane przez Dziiubaa Czas edycji: 2011-04-27 o 10:20 |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na szczęscie się tym nie martwie )) bo mam stanik wszyty w suknie ))
|
|
|
|
|
#2259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale Ci faaajnie !!!! Cytat:
|
|
|
#2260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
stresujesz się?? ja już zaczynam panikować że nie zdążymy ze wszystkim
|
|
#2261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh ..... life is brutal
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja tez polecam sklep z bielizna na Placu Rybnym. Byłam tam dzis i kupiłam bielizne do słubu, dużo ładniejsza niz wczesniej mierzyłam w Triumfie, no i na wejsciu dowiedziałam sie ze nie nosze 75B a 70C, i rzeczywiscie, ten rozmiar duzo lepiej na mnie lezy. Pani prowadząca sklep bardzo miła, bardzo pomocna i potrafi super doradzic. Chyba znalazłam sklep z bielizna dla siebie
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
No to chyba muszę dopisać do planów na maj wizytę w sklepie na Planu Rybnym
a ja mam do Was kolejne pytanie. Czy zapraszałyście na ślub i wesele rodziców?? Chodzi mi oczywiście o oficjalne zaproszenia, a jeśli tak to jak one wyglądały. Bo to logiczne, że nie dam rodzicom zwykłego zaproszenia jakie dostaną wszyscy goście (zwłaszcza, że to Oni są głównymi "sponsorami" tego dnia), ale mimo wszystko chciałabym żeby mieli jakąś pamiątkę. Znalazłam nawet kilka propozycji takich zaproszeń i jestem ciekawa jakie są Wasze opinie na ten temat.
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tekst dla gości: "N.N i M.M. wraz z Rodzicami serdecznie zapraszają szanownych Państwa ... blablabla... na uroczystość przyjęcia Sakramentu Małżeństwa, która odbędzie się dnia ... o godz. ... w kościele ... Po ceremoni ślubnej wspólnie bawić się będziemy na przyjęciu weselnym w ... " Prosimy o potwierdzenie swojej obecności do dnia ... N. nr tel. M. nr tel." Tekst dla Rodziców: "N.N i M.M. serdecznie zapraszają kochanych Rodziców... blablabla... na uroczystość przyjęcia Sakramentu Małżeństwa, która odbędzie się dnia ... o godz. ... w kościele ... Po ceremoni ślubnej wspólnie bawić się będziemy na przyjęciu weselnym w ... " Jednocześnie dziękujemy Wam za pomoc w przygotowaniu tej wyjątkowej uroczystości" (To ostatnie zdanie jest fajne w przypadku, kiedy rodzice pomagają zwłaszcza finansowo )Ja myślę, że zaproszenia dla rodziców to fajna sprawa, na pewno poczują się wyjątkowo i się ucieszą, że w tak szczególny sposób o nich myślicie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje... I Kor /13:4-13:8/ Kochani Rodzice! Dnia ............ z wybiciem godziny ....... rozpoczniemy wspólną drogę życia, ślubując sobie miłość, wierność i uczciwość w Kościele ......................... ................. Będziemy bardzo szczęśliwi, wiedząc, że jesteście obok nas w tym szczególnym dla nas dniu, kiedy sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich, przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą i bycia ze sobą na zawsze, a po ceremonii Zaślubin uświetnicie nasze weselne przyjęcie, które odbędzie się w ......................... .................. Kochani Rodzice, chcielibyśmy również prosić Was o Błogosławieństwo na naszą wspólną drogę życia. I w podpisie nasze imiona ”Z wielu dróg jakimi może pójść człowiek wybraliśmy tę jedną - wspólną.” |
|
|
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
My wyjeżdżamy z PL w najbliższy piątek, ale na sam koniec załatwimy ważne rzeczy : po pierwsze umówiliśmy się z proboszczem na jutro na I spotkanie i spisywanie protokołu, a po drugie mamy już wszystkie wizyty w poradni - trwało to ponad 3 godziny, ale dzięki temu mamy już zaliczoną całość
|
|
|
|
#2268 |
|
Rozeznanie
|
mi tez zostały 24 dni i jeszcze tyle do zrobienia a do tego 8 maja mamy komunie w rodzinie TZ,
a bielizne kupilam w zenicie na pietrze na stoisku z bielizna o tez nie wybralam triumfa, bo jakos dziwnie mi lezal, mam z firmy belle femme i jest sliczny i super lezy
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
aha i ma pytanie do Jupik Ty dawalas kiedys zdjecia z pleneru mozesz mi napisac gdzie to bylo, pozwolilma sobie je zapisac, zeby pokazac to miejsce TZ i fotografowi, ale nie pamietam gdzie to bylo, bylabym wdzieczna za info
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o rezerwację to moim zdaniem wszystko zależy od miesiąca w którym zamierzacie się pobrać. Jeśli myślicie o lipcu lub sierpniu to radzę szukać nawet do dwóch lat wcześniej- ja trochę się spóźniłam (szukaliśmy 1,5 roku wcześniej) i został nam się wrzesień... (w restauracji HERBOWA)
|
|
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękny tekst ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- W necie jeszcze znalazłam przykłady ale ten wydaje mi się tez super ![]() Drodzy Rodzice! Już niedługo nadejdzie Najważniejszy dzień w Naszym życiu. Bardzo cieszymy się z tego, że będziemy mogli tą podniosłą dla Nas chwilę dzielić właśnie z Wami, najważniejszymi osobami w Naszym życiu. Prosimy o wsparcie i pomoc, aby uroczystość ta na wiele lat pozostała w pamięci zarówno Naszej, jak i Waszej oraz wszystkich Naszych gości. Mamy nadzieję, że dzień Naszego Ślubu będzie dla Was stanowić źródło nieprzerwanej radości oraz dostarczy wielu wzruszeń. |
|
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
żabcia - nasz synek będzie miał na imie Kubuś
chyba mu sie podoba bo jak mówie do niego po imieniu to kopie mnie jak nie wiem co :P Dziecko to cudowna sprawa - do praktycznie 5 miesiąca nie czuć, że dzidzia jest, bo sie nie rusza ejszcze tak intensywnie, a później jak szaleje :P Moj sobie zrobił teraz sale gimnastyczną i szaleje ;p Nie było mnie kilka dni, mialam grype żołądkową, wczoraj robiłam badania... No i tak mam białko w moczu, mam anemie i jeszcze kilka złych danych. Ehh od przyszłego tygodnia czeka mnie szpital, jesli powtórze badania we środe i bedą te same Tak sie dobrze czulam, a tu we wtorek tak się wszystko popsuło. Taka jestem słaba, że ledwo na nogach stoje A ja wczoraj dostałam zaproszenie na wesele kuzynki na 9 lipca - oficjalne Wesele maja w domu weselnych na słonej górze w piotrkowicach i ja już szukam sukienki :P Ale kupie tydzien przed weselem hehe
..::Nasz Ślub 05.09.2009::.. ..::Nasz Synek 26.08.2011 godz: 11:00, 3450 g i 52 cm ::.. |
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Butki są i właśnie je rozchodzam, bo musiałam kupic troche mniejsze, bo na moje siedmiomilowe nogi wyszły by strasznie duze i by odstawały troche, wiec kupiłam mniejsze, ale rozciagniete o pół rozmiaru, a teraz staram sie do nich przyzwyczaic stopy:P
Ale podobaja mi sie jak najbardziej i ciesze sie, że moja wizja doszła do skutku A wy jak tam? jakies nowe postępy w przygotowaniach?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Teraz już 2, ale Ci dobrze...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Diana orginalne butki będziesz mieć
|
||||
|
|
|
#2275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2276 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Świetne te buty
|
||
|
|
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
Diana śliczne te buty!!! Super kolorek
![]() A tutaj coś na odstresowanie - taki oryginalny teledysk ślubny Miłego oglądania ![]() http://vimeo.com/1531870?pg=embed&sec |
|
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie, dawno mnie tu nie było, chociaż czasem czytam
![]() Tak więc można mnie dopisać do kalendarza. data: 16.06.2012 sala: "Agawa" w Tuchowie zespół: "Galicja" kamerzysta i fotograf: "VideoFilm Studio" |
|
|
|
#2279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4-94J...layer_embedded |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Potrzebuje juz w najblizszym czasie kupic a jakos niebardzo mam kiedy do Krakowa sie wybrac, moze ktoras z was wie gdzie by znajsc fajny stanik w Tarnowie ( potrzebuje ten z najmniejszym obwodem 65). A nie wiem czy to tylko moje wrazenie takie ale strasznie ubogo jest z stanikami bez ramiaczek w kolorze bialym
kupiłam tam białą ślubną bardotkę w rozmiarze 60 E 
Jest mały zasób tego typu staników.Sama w rozpaczy kupiłam cielisty
, ale na szczęście do ślubu znalazłam idealną białą bardotkę.
Ślub 15 września 2012