|
|
#841 | ||
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXVII
oj, Majaaaa, dla zabawy, żeby reszta ludu uwierzyła, że dieta jest niezbędna
![]() Cytat:
chętnie przygarnę Cytat:
ale zdecydowanie trza nogi zredukować, bo moje filary nie nadają się do publiczego pokazywania ![]() no i jeszcze bym se łba zmniejszyła, ale tego się chyba nie da
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
ale co to za fun w mierzeniu wszystkich częsci ciała
![]() Bo jesli to zabawa, to chyba nie załapałam, że to zabawa i po co fogóle ona jest ![]() edit: ani jak to sieu zaczęło ![]() I weźcie zbanujcie tę reklamę Trollbeads na górze, bo ja ciągle czytam, że to Troll-Beds
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-27 o 19:55 |
|
|
|
#843 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
moje meble trzymają się bez kleju kołkowego i bez przyśrubowywania do ściany ![]() Cytat:
|
|
|
#845 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale jak nie trza jak trza? jak wkładam w dziurę i kołek wylata?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#848 | ||
|
Zakorzenienie
|
posmaruj czymsić
![]() nie no jak nie ma śróbkóf to klej powinien być, no chyba że takie so idealne że n wcisk, ale jak wylata to nie są, a w tej sytuacji potrzeba kleju
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-27 o 19:58 |
||
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie mierze
bo nie mam odpowiedniego sprzętu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie, stanik madonny się chowa
|
|
#852 |
|
never say no to panda
|
to:
a) spróbuj innego kołka - niektóre są niedorobione, cieńsze b) a to się na jednym kołku ma trzymoć?
|
|
#854 |
|
BAN stały
|
Heloł
![]() Melduję się już z W-wy - nie wiem, ile cięższa, ale za to totalnie zresetowana i gotowa do walki. ![]() Zakupy poświąteczne zrobione - serki homo, wiejskie, jabłka i płatki owsiane. Tak się teraz będę żywić. Jak na tym wytrzymam odpowiednio długo, to może i ja się pomierzę i Wam poffiem (swoją drogą chyba zwariowaliście z tym mierzeniem głowy np ), póki co mogę zdradzić Natknęłam się w Tesco na cudnej urody kapelusz na lato, z wielkim rondem, podobny do tych, co kiedyś Red pokazywała. Teraz się muszę zastanowić, czy chcę sobie pozwolić na taką ekstrawagancję. W sumie to chyba nawet się widzę w wakacje, na hamaku w ogrodzie w tym kapeluszu Ogarnę swoje sprawy uczelniane na jutro (lubię 2-dniowy tydzień, bardzo lubię) i doczytam parę stron wstecz
|
|
|
|
#855 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dla zabawy. Spotkanie - tak, tak, tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mikrob?
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
do 6 cm oddam
![]() Cytat:
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko wiem, że mam najmniej w biuście i najwięcej w kolanie
![]() Na szczęście- bo to można zatuszować Kiedyś wstydziłam się swoich rozmiarów i w zasadzie wszystkiego, a teraz została mi pewna taka niesmiałość przed cyferkami w temacie wagi i wymiarów- jakbym je chciała ukryć- tymczasem dzięki temu, że tak otwarcie o tym piszę- na dodatek to ja byłam pierwsza, pozbawiłam całą tę sprawę przeklętej powagi, z jaką podchodziłam do spraw dot. figury. np. wydawało mi się, że jestem jakimś Golemem, jesli róznica w talii i udzie to 10cm- a tu się dowiedziałam, że to nic wyjątkowego.
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jusz ffiem, jak od dzisiaj bendeu na Pande mówić No dopsz, żeby nie byuo, że się nie umem baffić ![]() wzrost 164 głowa 58 szyja 35 ramiona 106 ![]() biceps 28 nadgarstek 16 cyc 100 podcyc 82 talia 77 ![]() biedra w kolcach 98 doopa 100 dł nuk zewn. 94 dł nuk od środka 78 udo 54 kula(u)no(gi) 37 łydka 36 kostka 22 środkowy palec tzw. fak - 8,5 cm ![]() (jedyna duża rzecz, która mi się przydaje )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-27 o 20:15 |
|
|
|
|
#859 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
dlaczemu tego kleju nie dali to nie pojmę... makrob
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-27 o 20:11 |
||
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
ale na wszelki wypadek weź się nie maluj i brzydko ubierz, dobrze?
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda niektórcyh kompleksów się nie pozbędę, ale ktoś wymyślił chirurgię plastyczna
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cheba nie twarz bo będziesz wyglądać ja Edytka G. albo Krzysiu I
|
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i ogród, bo hamak już mam, a nawet 2 ![]() Bluźnierstwo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#865 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę się przejść do Tesco. Po ile były? Ja takie lubieu ![]() Czas zmyć hennę, trzymajta kciuki. Ale najpierw pokarmić
|
|||
|
|
|
#866 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to objętość... nic mi sie nie wydaje ![]() co do wieku, hmmm... normalnie człowiek się posuwa nawet nie wiedzieć kiedy ![]() edit: wiem,ze powinnam się malować, ale nie lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trza było chociaż zdjęcia porobić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmmm...nie wiem gdzie szukać tej połowy poziomu ![]() Cytat:
miałam jeść kisiel na kolację
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-28 o 15:28 |
||||||
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Popełniłam fo pa?
![]() Pandzik, nie łobrazaj się tylko, to z sympatii było i Ja kcem, ja kcem ![]() O jak przytyję to mnie Kamena będzie lovać ![]() Cytat:
![]() No jak sprzętu nie masz to trzeba się klapsami zadowolić
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popłakałam się ze śmiechu z kuli u nogi ![]() A potem doszłam do faka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

Jak na tym wytrzymam odpowiednio długo, to może i ja się pomierzę i Wam poffiem (swoją drogą chyba zwariowaliście z tym mierzeniem głowy np

Teraz se nagrabiłaś
bo będziesz wyglądać ja Edytka G. albo Krzysiu I
Propagujesz gerontofilię?!