Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 21:29   #4471
sweetish
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Niestety ślubu nie ogladne.. a szkoda. Ciekawa jestem, jak to wszystko bedzie wygladac.
Szopka niezła jest z tym zwiazana.A pamietacie, jak byl pogrzeb ksieznej Diany? dzieciak bylam wtedy(11lat), ale pamietam, jakie to na mnie wrazenie zrobilo..

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:33   #4472
Honey_Girl
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Niestety ślubu nie ogladne.. a szkoda. Ciekawa jestem, jak to wszystko bedzie wygladac.
Szopka niezła jest z tym zwiazana.A pamietacie, jak byl pogrzeb ksieznej Diany? dzieciak bylam wtedy(11lat), ale pamietam, jakie to na mnie wrazenie zrobilo..
Pamiętam ogólnie tą całą historię ale sam pogrzeb już tak tylko przez mgłę.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:37   #4473
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Będziesz miała uroczyste sprzatanie

Nom dla mnie to trochę chore, oni są tak naprawdę zwykłymi ludźmi z krwi i kości jak my (tylko o wiele bogatsi i ze szlacheckiej rodziny, no Kate w sumie nie ale za chwilę będzie ), a ludzie robią z nich jakichś nie wiem jak to nazwać mentorów? guru?
gwiazda

Ale to normalne przeciez.
U nas krolowej i krola nie ma(poza Dodą i jej podobnymi ), wiec wiadomo, że takiej szopki człowiek nie zobaczy, ale u nich te osoby sa najwazniejsze w panstwie. No a przyszly nastepca tronu to juz w ogole... Mnie to nie dziwi. A te całe filizaneczki i otoczka wokol slubu to przeciez czysty biznes. W tych czasach to normalne, ze kazda taka uroczystosc to okazja do wzbogacenia sie. U nas katastrofa smolenska tez narobila zamieszania, nawet chipsy o smaku nie powiem jakim mialy byc , obrazy, pamiatki, teraz Groby Panskie ze Smolenskiem w tle...

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Hihi

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Pamiętam ogólnie tą całą historię ale sam pogrzeb już tak tylko przez mgłę.
Ja też...
bardziej pamietam wrazenie, jakie na mnie ten pogrzeb zrobil..

Stary 2011-04-27, 21:39   #4474
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też...
bardziej pamietam wrazenie, jakie na mnie ten pogrzeb zrobil..
Ja ten cały wypadek dokładnie pamiętam, jaka była rozpacz i ile w mediach się słyszało.

A co do Smoleńska.. z całym szacunkiem ale już mam dość tego szumu w okół tej tragedii.. chyba nie było dnia, żeby o tym się nie mówiło.

Stary 2011-04-27, 21:41   #4475
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ten cały wypadek dokładnie pamiętam, jaka była rozpacz i ile w mediach się słyszało.

A co do Smoleńska.. z całym szacunkiem ale już mam dość tego szumu w okół tej tragedii.. chyba nie było dnia, żeby o tym się nie mówiło.
nie bez powodu

in my past life I was a dancer, I danced my life away ...
kreaturkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:44   #4476
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreaturkka Pokaż wiadomość
nie bez powodu
Ale nie ma co poruszać tego tematu bo to temat rzeka.

Stary 2011-04-27, 21:45   #4477
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie, że niepotrzebnie o tym tu teraz wspominam ?

Stary 2011-04-27, 21:45   #4478
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Sweet, pewnie masz rację. w sumie ta szopka mnie bardziej śmieszy niż dziwi. no ale tak jak piszesz my swoje narodowe szopki też odstawiamy

nie mogę się już doczekać majowki. tylko tak mi Glupio trochę że tz za większość zapłaci no ale ja nie mam z czego się dołożyć i smutno mi z tego powodu.

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:49   #4479
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie, że niepotrzebnie o tym tu teraz wspominam ?
Nie nie.
Ogólnie mówię bo zaraz wszystkie będą pisać o Smoleńsku a już mam tego przesyt.

Ps. Wrzuciłam wam zdjęcie do klubu.

Stary 2011-04-27, 21:50   #4480
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:
racja

Cytat:

nie mogę się już doczekać majowki. tylko tak mi Glupio trochę że tz za większość zapłaci no ale ja nie mam z czego się dołożyć i smutno mi z tego powodu.
etametam! ciesz się, ze TŻ ma pieniażki i przede wszystkim -ze ma ochotę za Ciebie płacić
nastepnym razem Ty bedziesz miala pieniazki i wtedy Ty zaplacisz

Edytowane przez kreaturkka
Czas edycji: 2011-04-27 o 21:51
Stary 2011-04-27, 21:51   #4481
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet, pewnie masz rację. w sumie ta szopka mnie bardziej śmieszy niż dziwi. no ale tak jak piszesz my swoje narodowe szopki też odstawiamy

gwiazda

zawsze znajdzie sie jakies wyjscie z sytuacji.
Skoro on teraz płaci za wszystko, to ty powoli odkladaj sobie kasę (nawet po 2 zł) na jakas niespodziankę dla niego w zamian za ten wypad majowy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 21:59   #4482
Parvanti
Zadomowienie

William nie obejmie tronu po babce, bo jeszcze Karol jest w kolejce. No chyba, że Karol abdykuje, w co nie wierzę osobiście.

A zamieszanie jest bo dla wyspiarzy monarchia to święta rzecz, my tego nie zrozumiemy Mnie nawet fascynuje ich system, te wszystkie tytuły lordów, parów, dwór, ciekawa sprawa.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:06   #4483
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
William nie obejmie tronu po babce, bo jeszcze Karol jest w kolejce. No chyba, że Karol abdykuje, w co nie wierzę osobiście.

A zamieszanie jest bo dla wyspiarzy monarchia to święta rzecz, my tego nie zrozumiemy Mnie nawet fascynuje ich system, te wszystkie tytuły lordów, parów, dwór, ciekawa sprawa.
czytałam, że Elżbieta wymogła na Karolu, żeby ustąpił tron Wiliamowi. Gdy o tym nie wiedziałam i rozmawiałam z TŻ to mówiłam mu, że według mnie tron po królowej powinien objąć jej wnuk.
a jak będzie, zobaczymy.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:13   #4484
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie... będziecie oglądały ślub Księcia Williama i Kate?
Ja z ciekawości będę oglądała.
Ja również zamierzam oglądać transmisję. Akurat dobrze, bo rano będę w domu, więc czemu nie 'uczestniczyc' w tak medialnym wydarzeniu.
Swoją drogą Kate jest naprawdę śliczną kobietą.
Stary 2011-04-27, 22:15   #4485
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Ja również zamierzam oglądać transmisję. Akurat dobrze, bo rano będę w domu, więc czemu nie 'uczestniczyc' w tak medialnym wydarzeniu.
Swoją drogą Kate jest naprawdę śliczną kobietą.
Ja jestem ciekawa czy to wszystko będzie warte tego całego szumu.
No ładna z niej kobieta.

Stary 2011-04-27, 22:17   #4486
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
czytałam, że Elżbieta wymogła na Karolu, żeby ustąpił tron Wiliamowi. Gdy o tym nie wiedziałam i rozmawiałam z TŻ to mówiłam mu, że według mnie tron po królowej powinien objąć jej wnuk.
a jak będzie, zobaczymy.
Monarchia jest dziedziczna i jest to zasada nienaruszalna, chyba, że rzeczywiście Karol sam się wyrzeknie tronu, co byłoby przełomowym wydarzeniem w historii. Masz rację, "pożyjemy-zobaczymy"
Stary 2011-04-27, 23:01   #4487
Caroline1920
Zakorzenienie

co do sukienki tu pokazanej rowniez kompletnie nie w moim guscie, ale o gusta nie ma sie co sprzeczac, kazdy ma swoje
identyczna sukienke tylko z innym zestawieniem kolorystycznym zamowila sobie moja kuzyka na all i material szmatowaty, ogolnie bazarkowa bardzo...
moze ta Twoja z dobrego materialu sie trafi
ale juz kompletnie nie wyobrazam sobie zalozyc plaskich butow do eleganckiej sukienki zamiast szpilek, a juz w ogole jesli to ma byc uroczystosc taka jak komunia... plaskie buty do eleganckiej sukienki na uroczystosc to kojarza mi sie z malymi dziewczynkami albo staruszkami a nie z dorosla kobieta...

a co do tego slubu to pewnie lukne z czystej ciekawosci jaka miala suknie slubna

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2011-04-27 o 23:03
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 23:37   #4488
nafiyqa
Zakorzenienie

Jesli chodzi o sukienke, to nie jest w moim guscie.
Ale na pewno tez nie jest wyzywajaca i mozna ja zalozyc na komunie.

Uciekam do TZ

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:49   #4489
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
racja

etametam! ciesz się, ze TŻ ma pieniażki i przede wszystkim -ze ma ochotę za Ciebie płacić
nastepnym razem Ty bedziesz miala pieniazki i wtedy Ty zaplacisz
Wiem, wiem... Cieszę się bardzo oczywiście, ale że mi głupio to druga sprawa

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Dzwoniłam do TŻta i na chwilę teściowa chciała ze mną gadać, bo coś tam.
I pyta się: "I co cieszycie się na wyjazd?" a ja: "no pewnie, że się cieszymy" a ona: "a ja co? sama będę musiała siedzieć"

No straszne moja mama też będzie sama siedzieć, co prawda będą bracia,a le bracia nos w komputer i tyle z nich pożytku. Już przeczuwam, że będzie dzwonić i płakać tak było w zeszłym roku, gdy ja z TŻtem wybraliśmy się do Parku Dinozaurów to dzwoniła i płakała, że ona z mężem nigdzie nie wyszła. To mamy ją zabrać ze sobą czy jak

Lecę do moich podopiecznych moje Drogie Panie. Miłego dnia!

Wymiana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 08:13   #4490
kamila2006
Zakorzenienie

co do wesela to zobacze. Akurat mam piątek wolny wiec czemu nie

słyszalam ze są zakłady nawet dotyczace slubu czy Kate ucieknie sprzed ołtarza

edit: jesli chodzi o przedstawioną kilka stron w tył sukienke to mi sie podoba. Mam bardzo podobną z new yorkera bardzo dobrze sie prezentuje i mozna potem jeszcze jej użyc.
Czy na komunie hmm...ja bym powiedziala ze tak, bo skoro nie idziesz do kosciola to długosc nie razi, a w maju pewnie bedzie cieplo, nie kazdy tez lubi spodnie.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2011-04-28 o 08:20
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:20   #4491
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, wiem... Cieszę się bardzo oczywiście, ale że mi głupio to druga sprawa

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

I pyta się: "I co cieszycie się na wyjazd?" a ja: "no pewnie, że się cieszymy" a ona: "a ja co? sama będę musiała siedzieć"

No straszne
moja mama też będzie sama siedzieć, co prawda będą bracia,a le bracia nos w komputer i tyle z nich pożytku. Już przeczuwam, że będzie dzwonić i płakać tak było w zeszłym roku, gdy ja z TŻtem wybraliśmy się do Parku Dinozaurów to dzwoniła i płakała, że ona z mężem nigdzie nie wyszła. To mamy ją zabrać ze sobą czy jak

Za mnie tż opłaca w 100% wakacje. Z początku jakoś mnie to skrępowało, taka propozycja. Ale przekonał mnie, że jesteśmy już tyle czasu razem i skoro on ma na razie większe możliwości, to powinnam się zdać na niego.

Co za teściowa. Na zabój zakochana w synku...

Dziewczyny, mam pytanie. Potrzebuję porady. Jakby nie wyszło z drugim kierunkiem studiów za darmo, to jednak chyba zrezygnuję z zaocznych (za drogo, nie jestem w stanie powiedzieć na 100%, że w ciągu 5 lat dam radę wyłożyć na nie blisko 30 tysięcy). Mam jednak dużą potrzebę kształcenia, zdobycia konkretnego zawodu oraz szeroki wachlarz zainteresowań (). Myślałam o jakimś studium zaocznym, może kosmetyka, albo farmacja, stomatologia, ratownictwo? Coś medycznego? Słyszałam, że ludzie po takich szkołach nieźle radzą sobie na rynku pracy. Zawsze warto mieć jakiś drugi zawód. Jak się tak tym zainteresowałam bliżej, to sporo ludzi łączy studia dzienne ze studium i dają radę. Co sądzicie?

Co do sukienek, to szykuje mi się wesele. Co sądzicie o tej? http://i208.photobucket.com/albums/b...g?t=1292177222

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2011-04-28 o 09:05
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:19   #4492
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie. Potrzebuję porady. Jakby nie wyszło z drugim kierunkiem studiów za darmo, to jednak chyba zrezygnuję z zaocznych (za drogo, nie jestem w stanie powiedzieć na 100%, że w ciągu 5 lat dam radę wyłożyć na nie blisko 30 tysięcy). Mam jednak dużą potrzebę kształcenia, zdobycia konkretnego zawodu oraz szeroki wachlarz zainteresowań (). Myślałam o jakimś studium zaocznym, może kosmetyka, albo farmacja, stomatologia, ratownictwo? Coś medycznego? Słyszałam, że ludzie po takich szkołach nieźle radzą sobie na rynku pracy. Zawsze warto mieć jakiś drugi zawód. Jak się tak tym zainteresowałam bliżej, to sporo ludzi łączy studia dzienne ze studium i dają radę. Co sądzicie?

Co do sukienek, to szykuje mi się wesele. Co sądzicie o tej? http://i208.photobucket.com/albums/b...g?t=1292177222
Według mnie wszystkie kierunki medyczne są godne zainteresowania. Ludzie chorowali, chorują i chorować będa. A wbrew powszechnej opinii służba zdrowia wcale mało nie zarabia.. Gdyby w moim miescie był wiekszy wybor pewnie skusiłabym się na stomatologie, moze farmacje? Chociaż wiem ze to nie łatwe kierunki.

W sumie ostatnio zastanawiałam się czy nie zacząc czegoś jeszcze ale poprostu nie mam możliwości czasowych Moje studia są praktycznie co tydzien, a jak juz mam wolne od szkoly to musze isc do pracy. W tygodniu wiadomo tez mozliwosci nie ma bo praca. I nawet gdybym chciała to sie w zaden sposob nie uda.

Jedyne co wchodzi w gre to kursy. I w niedlugim czasie się na taki wybieram czekam tylko az zbierze sie potrzebna liczba chetnych i jedziemy
W sumie takie kurs zbyt wiele mi nie daje.. Ale ładnie wygląda w cv

Co do sukienki mi się bardzo podoba. Tylko z innymi butami. Nie lubię jak do eeganckich rzeczy zaklada sie takie masywne buty. Strasznie przytłaczaja caly stroj. Ale to tylko moje osobiste zdanie Wiem ze taka moda...

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

Edytowane przez *wanilia*
Czas edycji: 2011-04-28 o 09:21
*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:36   #4493
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Według mnie wszystkie kierunki medyczne są godne zainteresowania. Ludzie chorowali, chorują i chorować będa. A wbrew powszechnej opinii służba zdrowia wcale mało nie zarabia.. Gdyby w moim miescie był wiekszy wybor pewnie skusiłabym się na stomatologie, moze farmacje? Chociaż wiem ze to nie łatwe kierunki.

W sumie ostatnio zastanawiałam się czy nie zacząc czegoś jeszcze ale poprostu nie mam możliwości czasowych Moje studia są praktycznie co tydzien, a jak juz mam wolne od szkoly to musze isc do pracy. W tygodniu wiadomo tez mozliwosci nie ma bo praca. I nawet gdybym chciała to sie w zaden sposob nie uda.

Jedyne co wchodzi w gre to kursy. I w niedlugim czasie się na taki wybieram czekam tylko az zbierze sie potrzebna liczba chetnych i jedziemy
W sumie takie kurs zbyt wiele mi nie daje.. Ale ładnie wygląda w cv

Co do sukienki mi się bardzo podoba. Tylko z innymi butami. Nie lubię jak do eeganckich rzeczy zaklada sie takie masywne buty. Strasznie przytłaczaja caly stroj. Ale to tylko moje osobiste zdanie Wiem ze taka moda...

A na jaki kurs się wybierasz?
Wiadomo, technik stomatolog nie zarabia tyle co magister, ale podobno zarobki niekiepskie i praca mało stresująca. Z kolei z tego co się dowiedziałam, technik farmaceutyczny ma kompetencje w 80% te same co magister, a pensje ok. 300-500 zł niższą od farmaceutów z wyższym wykształceniem.
Kosmetyka najciekawsza, ale chyba najgorzej z pracą po tym.

Studia prawnicze są moim marzeniem, ale boję się, że po prostu nie wyrobię z opłatami za nie (są w końcu bardzo drogie). Chciałabym coś z zupełnie innej dziedziny niż mój aktualny kierunek. W końcu w dzisiejszych czasach trzeba mieć możliwości szybkiego przekwalifikowania się . Wiadomo jak to jest ze studiami wyższymi - wychodzi się z nich z bardzo średnimi umiejętnościami. Studium daje konkretny zawód i umiejętności - czyli świetna alternatywa, gdyby z pracą związaną ze studiami się nie powiodło.

A propo sukienki, to absolutnie nie do takich butów. Prawdopodobnie czarne lub cieliste szpilki bym wybrała.

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2011-04-28 o 09:38
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:45   #4494
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
A na jaki kurs się wybierasz?
Wiadomo, technik stomatolog nie zarabia tyle co magister, ale podobno zarobki niekiepskie i praca mało stresująca. Z kolei z tego co się dowiedziałam, technik farmaceutyczny ma kompetencje w 80% te same co magister, a pensje ok. 300-500 zł niższą od farmaceutów z wyższym wykształceniem.
Kosmetyka najciekawsza, ale chyba najgorzej z pracą po tym.

Studia prawnicze są moim marzeniem, ale boję się, że po prostu nie wyrobię z opłatami za nie (są w końcu bardzo drogie). Chciałabym coś z zupełnie innej dziedziny niż mój aktualny kierunek. W końcu w dzisiejszych czasach trzeba mieć możliwości szybkiego przekwalifikowania się . Wiadomo jak to jest ze studiami wyższymi - wychodzi się z nich z bardzo średnimi umiejętnościami. Studium daje konkretny zawód i umiejętności - czyli świetna alternatywa, gdyby z pracą związaną ze studiami się nie powiodło.

A propo sukienki, to absolutnie nie do takich butów. Prawdopodobnie czarne lub cieliste szpilki bym wybrała.
Jako ze studiuję administrację, to wybieram się na kurs asystencko-sekretarski Nie planuję zostać sekretarką ale papierek się przyda

Gdybym miała wybierac z tego co wymieniłaś to chyba własnie najbardziej nastawiałabym sie na farmacje.
Kosmetyka u mnie totalnie odpada bo w ogóle mnie to nie bawi.

A ty prawo chcesz studiować zaocznie czy dziennie? Jakos mi umkneło

Co do tego ze chcesz coś calkiem innego niz studiujesz teraz, nie dziwie się. Ja już myśle z czego zrobie magistra bo że to nie będzie administracja wiem napewno.
Muszę znaleźć coś pokrewnego co mogłabym jakoś z administracja polączyć bo administracja sama w sobie mało mnie interesuje. Poza tym ostatnio w telewizji mowili ze to mało przyszłościowy kierunek. Ale jakos mi się nie wydaje. Przecież te wszystkie starsze babki z tych wszystkich biur bedą musiały kiedys odejść

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:37   #4495
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:

No straszne moja mama też będzie sama siedzieć, co prawda będą bracia,a le bracia nos w komputer i tyle z nich pożytku. Już przeczuwam, że będzie dzwonić i płakać tak było w zeszłym roku, gdy ja z TŻtem wybraliśmy się do Parku Dinozaurów to dzwoniła i płakała, że ona z mężem nigdzie nie wyszła. To mamy ją zabrać ze sobą czy jak

moim zdaniem nie warto sie na nia denerwować, po prostu namówcie teścia, zeby ja gdzies zabral,zrobil jakas niespodzianke... skoro ewidentnie o tym marzy

Cytat:

moim zdaniem powinnas wybrac takie studium,które w jakis sposób łączy się z kierunkiem Twoich studiów .
.Zresztą... ja bym np. nie chciala chodzic do lekarza,ktory nie skonczyl medycyny, tylko ZAOCZNE STUDIUM MEDYCZNE .

Dlatego na Twoim miejscu wybralabym cos pokrewnego do Twoich studiów, ewentualnie jakas kosmetyke,wizaż
. To sie zawsze moze przydac,mozesz tak sobie dorabiac, moja kolezanka wlasnie jest w szkole wizazu i baaardzo sobie chwali

Sukienka sliczna ale lepsza bylaby z innym kolorem zamiast zoltego, moze bardziej kremowy? I w połączeniu z delikatniejszymi butami

Edytowane przez kreaturkka
Czas edycji: 2011-04-28 o 10:39
Stary 2011-04-28, 12:56   #4496
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
moim zdaniem nie warto sie na nia denerwować, po prostu namówcie teścia, zeby ja gdzies zabral,zrobil jakas niespodzianke... skoro ewidentnie o tym marzy
Problem w tym, że teściu jest razem z moim tatą w Niemczech

Ja się jeszcze nie denerwuję, jestem lekko poirytowana

Wymiana
Stary 2011-04-28, 14:17   #4497
wjosna20
Raczkowanie

Cytat:
[/B]Dziewczyny, mam pytanie. Potrzebuję porady. Jakby nie wyszło z drugim kierunkiem studiów za darmo, to jednak chyba zrezygnuję z zaocznych (za drogo, nie jestem w stanie powiedzieć na 100%, że w ciągu 5 lat dam radę wyłożyć na nie blisko 30 tysięcy). Mam jednak dużą potrzebę kształcenia, zdobycia konkretnego zawodu oraz szeroki wachlarz zainteresowań (). Myślałam o jakimś studium zaocznym, może kosmetyka, albo farmacja, stomatologia, ratownictwo? Coś medycznego? Słyszałam, że ludzie po takich szkołach nieźle radzą sobie na rynku pracy. Zawsze warto mieć jakiś drugi zawód. Jak się tak tym zainteresowałam bliżej, to sporo ludzi łączy studia dzienne ze studium i dają radę. Co sądzicie?

Bardzo dobry pomysł Znam wiele osób, które łączą dzienne studia ze studium, tylko zastanów się czy ta kosmetologia, farmacja, stomatologia by Cię naprawdę interesowały? Ratownictwo odradzam, bo nie jest takie proste jak się wydaje.
Może poszukaj czegoś co ładnie uzupełniłoby studia? Np. rachunkowość, finanse, PR, coś w tym stylu Możliwości jest wiele, decyzja należy do Ciebie!
Dobrze jest mieć sposób na siebie i ambicję by się dalej kształcić, bardzo cenię takich ludzi, ja np. oprócz studiów inwestuję w języki. Nie chcę sobie zaprzątać głowy studium, bo jednak dobrze jest się skupić na moim kierunku, żeby coś osiągnąć w tej branży

A sukienka śliczna, sama bym chętnie taką założyła na wesele, bo mi się 2 zbliżają

Edytowane przez wjosna20
Czas edycji: 2011-04-28 o 14:19
wjosna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:24   #4498
Honey_Girl
Zakorzenienie

Red sukienka śliczna, bardzo mi się podoba!

Stary 2011-04-28, 14:37   #4499
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Mnie też się podoba

Póki co ja na żadne wesele się nie wybieram w tym roku, chyba że ktoś mnie zaskoczy

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Swojego czasu chciałam zrobić kurs instruktora fitness ostatnio widziałam sporo ofert pracy, że poszukują instruktorek ale widać nic z tego nie wyszło. Teraz zastanawiam się czy po mgr zrobić podyplomówkę czy myśleć o jakichś kursach. Na pewno marzy mi się język migowy, ale póki co nie mam finansów...

Wymiana
Stary 2011-04-28, 15:36   #4500
Parvanti
Zadomowienie

Gdy organizowałam spotkanie odnośnie perspektyw pracy po studiach to właśnie pan mówił, że mają problem z osobami, które np studiują dwa kompletnie inne kierunki studiów i finalnie nie są dobre ani w jednym ani w drugim. Doradzał nam raczej specjalizację w jakiejś wąskiej dziedzinie pokrewnej ze studiami. Jedyne w co zawsze warto inwestować to języki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości