![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
A czemu nie mogą być dwie świadkowe? Prawi nie reguluje jakiej płci mają być świadkowie
![]() Kamea, ładny ten pierścionek, naprawdę ![]() Hawa, aj, motylki w brzuszku co? bardzo fajny stan ![]() Więcej nie napiszę, bo padam na ryj. niecałe 45 min temu wróciłam z pracy i spaceru z koleżanką, a muszę jeszcze napisać do salonu z kiecami (w sb jak dobrze pójdzie idziemy z mamą mierzyć) i im podesłać nazwy do kiecek, które chce mierzyć, więc trochę roboty mam. Aaaa rano do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
No, tak... niby nie reguluje - to fakt. Ale szczerze powiedziawszy, nigdy nie widziałam ani też nie słyszałam o dwóch świadkowych... Nie jestem uprzedzona do tego pomysłu, bo oczywiście i taki przyszedł mi do głowy, ale... wydaje mi się, że pewnien koloryt ceremonii zostałby przez to przyćmiony
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
E tam koloryt. Na moje świadek ma być bliską mi osobą, a nie taką, jaką "reguluje" tradycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
His jestescie blisko ze swoimi siostrami bierzcie je na swiadkow i koniec nie ma dyskusji dla mnie to jasna sprawa.Moge sie zalozyc ,ze jest gdzies watek na wizazu o "nie parach" jako swiadkow.Zreszta doczasu waszego slubu to sie mozecie poklocic z ktoras z siostr i po klopocie
![]() ![]() Gajka to jak ci sie uda w sb to pocykaj zdjecia w kieckach cichaaczem ![]()
#845 |
Zakorzenienie
|
tak myslalam nad kupnem roweru. moze ktoras zna sie? nie wiem jaki wybrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
sylvi to kup mi tez
![]() CHyba miejski najlepszy z koszyczkiem na bagietke i tulipany ![]()
#847 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie pewnie będzie podobny problem, bo też mamy siostry. Choć u nas jest rozwiązanie. Jak jedna będzie świadkowa, to druga ma być chrzestną pierwszego dziecka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
ee tam w tesco sa po 300 zl.
![]() ![]() ![]()
#850 |
Zakorzenienie
|
TŻ zadał mi dzisiaj pytanie.. czy pojade z nim 14 lub 15 maja do łodzi bo sąąąą targi motorowe czy jakos tak. czyli jedziemy poogladac motory
![]() ehh znowu temat motoru.. no nic przynajmniej do manufaktury wskocze muahahahhaa ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- oladam wlasnie na tvn style program w ktorym laska mowi ze jej dieta ma 700 kcal dziennie iiiii pochalnia 200 paczuszek takich malutkich słodziku dziennie |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sylvi ja bym na znak protestu nie pojechała ![]() ![]() 700 kal dziennie-matko i córko-to chyba z łózka ni wychodzi, ja zrezygnowałam z chleba ![]() ![]()
#852 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Kinia, przypomniałaś mi swoją prośbą o cykanie fot, że zapomniałam zapytać w mailu czy można cykać foty. Nic. wezmę aparat i zapytam na miejscu ![]() ![]() Sylvi, sfochaj się i nie jedź. Nuda na 102 takie targi ![]() Rower kupowałam jakieś 3 lata temu i pomagał mi TŻ, bo ja jestem zielona w temacie ![]() 700kcal? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
HisHoney, trza twardym byc i robić po swojemu, coby inni nam na łeb nie weszli
![]() Koleżanka napisała, że będzie w Stacji dopiero o 9:30. cóż, więc i ja muszę wsiąść w późniejszy bus, bo nie mam swojego zestawu kluczy (wyróżnienie dostępne dla tych, co robią też w sklepiku). A mogłam jeszcze spać... ![]() O, to pokażę Wam ten salono-komis: http://www.sukniesplendor.pl/komis.html a to spis tego, co chcę mierzyć - nie wszystkie są w moim rozmiarze i bałam się, że lista za długa, ale Pani z salonu mi napisała, że dobrze, że wszystkie spisałam - będą mogly mi zaproponować coś podobnego, jeśli ta konkretna mi na dupsko nie wejdzie ![]() 1.3/11 2. 6/11 3. 37/11 4. 9/11 5. 50/11 - ta z ramiączkami, nie bez ![]() 6. 89/10 7. 191/10 8. 286/10 9. 124 / 10 Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-04-28 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Pierscionek mi sie porysowal
![]() ![]()
#856 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety, normalny skutek noszenia pierścionka ![]() ![]()
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
ha-pracuje od 7 rano ale wstaje o 5:45
![]() ![]() Mam chwilkę wolną w pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Kamea jak tam w pracy-opowiadaj ![]() ![]()
#858 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie ma tu takiej nudy jak tam na stażu
![]() ![]()
#859 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj padłam na ryjek po meczu i nie byłam w stanie już na forum wejść ![]() ![]() aaa muszę się pochwalić ![]() ![]() Jlys nooo to super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alunia ![]() ![]() aQo1 http://www.zeberka.pl/img/d/288_15.jpg boski gorset ![]() ![]() Kinia no to bezsensu-najpierw mu zawracają 4litery, a potem ma jechać na łeb na szyję na spotkanie i płaci mandaty ![]() ![]() ![]() Kamea ojj nie ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Hajja witaj ![]() ![]() ![]() HisHoney witaj ![]() ![]() ![]() ![]() Gaja to się nie dziwię że padasz ![]() Sylvi a ile pieniędzy chcesz przeznaczyć? Bo ja trochę w temacie może jestem-kupowałam rok temu, Tż teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do motorów-i jedziesz z nim czy eee ![]() ja też gdyby nie forum nie wiedziałabym o tym ślubie ![]() ![]() ![]()
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-28 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
Paczek mówiłam mówiłam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#862 |
Wtajemniczenie
|
aQo1 wróżka jesteś
![]() Studi no teraz już nie ![]() ![]() w ogóle to mnie tak wysypało dziś, że cały ryjek i dekolt mam jakby tornado przeszło ![]() ![]() idę sie ogarnąć bo z Tż zaraz na rowery jedziemy ![]() ![]()
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-28 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
ja jutro do pracy ide wiec slubik w pracy ogladac byde
![]() Cytat:
![]() co do targow. pojade ale tylko dlatego ze do Manufaktury bede miala okazje isc. z reszta to jeszcze nie wiadomo. moze nie pojedziemy w ogole. najlepsze ze TŻ nic by o tych targach nie wiedzial ale jeden klient w baku mu powiedzial ze sa i ze on tez tam bedzie z jakimis kumplami to mu pomoga wybrac jakis i poozniej go beda dla niego przerabiac tak zeby byl cacy.. ehh mam nadzieje ze sie na gadaniu skonczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
paczek to świetnie, że tż ma awans....
![]() ![]() ![]() Gaja orientujesz się jak jest z cenami w tym komisie? dobra już wiem doczytalam :P ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-28 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, że lepszy
![]() Mieliśmy dzisiaj się spotkać o 17, ale się okazało, że musi jechać z pracy do Krakowa i zobaczymy się dopiero 21:00, 21:30... Właśnie poszła ode mnie koleżanka i tak siedzę i się nudzę. Ostatnio strasznie mi się dłuży czas. Tylko odliczam minuty kiedy go zobaczę ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zajadam popcorn i wycieram co chwilę prawe oko bo mi łzawi od paru dni ![]() Podejrzewam że mnie coś przewiało albo jestem uczulona na tusz do rzęs (?)
#870 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.