|
|
#1021 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVII
nie no..nie moge mies takiego fasonu-bede wygladac w cyms takim jak 8 -latka przebrana za 15 latke
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- ja nie wierze w cos takiego jak krafcowa
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i równo pierdyknięta cheba - pacz pogrubione - ludzie złoci - ja kce ju ż na lajfie spotkanie bo nie szczymam i bardzo mi przypominasz moją dobrą koleżankę ale inny nosek jak to jest herod to ja jestem Matka Teresa z Kalkuty |
||
|
|
|
#1023 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
mam jednom rzecz robionom przez krawcowom - na zasadzie: "pani zrobi jak to, ale dłuższe, z rękawem, zapinane inaczej i bardziej obcisłe i proszę doradzić miękki materiał" i jej wyszło
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
goopiaś, kobito
i była dobra i łoryginalna, według własnego projektu (tzn. zgapiłąm z jakiejś gazety, ale była nieco inaczej skrojona i w kolorach black&white)Skrbitko ślicznaś
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-27 o 23:14 |
|
|
|
#1025 |
|
Wpisz tu zomzing
|
w kontekście wczorajszej przesyłki na pewno
te dwa wściekłe jak raz na oczy, reszta mi paczy brązem, ale podejrzewam, że na mordziu rudość okażou - dam znać po testach |
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
A Ci co uwierzyli zostało im dane ...
nie ma nic lepszego jak krafcowa - tylko ona skroi Ci ( nei Cię ) na miarę ze szyte na Ciebie - skończą sie klontfy za duze za małe za duzo w cycu za mało w doopie za duzo w pasie itp bluzki do kolan talia w cyckach - skończą sie albowiem tym co uwierzą będzie dane nic nie jarałam ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
śmieci wyrzucałam - bezuzyteczne - aż mi głupio było - jak wysypiesz do klopa nikt sie nie dowie chyba ze znasz brązolubnych - może Pająk Flo może inny Łinter
|
|
|
|
|
#1027 | |||||
|
BAN stały
|
Si (a ten pamiętny to był z mega wrzodem na łopatce u faceta, wyleciało coś na kształt całego kubeczka serka wiejskiego)
Wyglądasz na wyjątkowo sympatyczną osobę (ale krótkie włosy raczej nie) ![]() Cytat:
Widzisz, jaki ja dobry jestem? Nawet nieświadomie dbam o Twe wymiary ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
błont
otruję trutnia ![]() Cytat:
|
|
|
#1031 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tylko ze sukienki w sklepach som po 100-150 zeta
, a za tyle to mi zadna krafcowa nie uszyje...ani nawet za 200...
|
|
#1032 | |
|
BAN stały
|
Zawsze było wiadomo
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1033 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no niefiem kurde-ile taka krafcowa bierze? i jeszcze material jakis
i patern nie no ✂✂✂✂a...nie zdzierze tematu
|
|
#1034 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. mnie też ![]() przecież toto się targować nie potrafi przepłaci jak nic ![]() fłaśnie ![]() Cytat:
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Sodomia i gomoria się w tym Barze szerzy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1037 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
nooo, moja szyje taaaaaanio a swietnie - ale lokalizacja nie Krakowska
za 100 spokojnie uszyje - od fasonu zależy a lubisz prostotę ale ale lepiej dla Ciem - jesli na czas nie znajdziesz kracowej - przelecieć sie po sklepiorach galeriach i co tam macie na stanie i jak coś niedomaga to zakupić i przerobić np szczuplejw tajlii itepe Solar coś rzucił tera ale Solar drooogi reszty nie uświadczyłam nawet oglądowo - nie wiem co jest na sklepach |
|
|
|
#1040 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaaaa to moze sprubje znależc materiał ..na jakis ślub za 3 lata ![]() smiejcie sie,ale nie macie pojecia jak trudno o dobry fason sukienki dla niskiej osoby (baaardzo niskiej) w dodatku bez tali ![]() a wiecie czemu nie moge miec na cienkich ramiaczkach? bo wtedy od pasa do gory dekoldu jest mniej niz mam wszesz i wygladam jak mały grubasek (hoc nie jestem) tak samo wszelkie pasy w tali, odciecia kolorystyczne i inne dzialaja wybitnie pomniejszajaco ....a ze wyglad mam malo powazny to nie moge se walnąc kiecki micielanskiej bo bede wygladac jak dziecko panny mlodej ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- a fogle to sie usmialam-wyczytalam ze talia to jest najciensze miesce i znajduje sie ok 10 cm powyzej pępka.....a mnie 11 cm powyzej pępka zaczyna sie biust
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
joł, już luzuję rajty jusz ![]() to ja idem się ukompać
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
orsay obczaj ale różnie szyją Ona zaopatrzyła sie na wesela w Orsay kiedyś, h&M rok temu a tak to Anglia ![]() aaaaaaaaaaaaa fogle to jedynym dizś pozytywem dnia było mega zaskoczenie moje perfumowe niucham se White Patchouli Forda ale to mnie nie zaskoczyło, potem Grey Vetiver i tak paczę na tego Black Orchida - że kurde czytaąłm o nim tyle, ze to być nie moze, szkoda czasu an wąchanie a to było wąchanie na czas, ale raz się żyje - psik - i mój mój mój fam-fatalowy wieczornik - gały mi wyszły na wierzch jak bardzo sobie inaczej go wyobrażałam na podst opisów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-27 o 23:57 |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja wogle nie mam urządzenia
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1047 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sukienka ma byc jednokolorowa, bez zaznaczonej lini tali ha
.....bo kazdy pasek konczy mi sie pod cucami i wyglada to fatalnie..jak ułom jakis ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- tesz mam urzadzenie wielofunkcyjne i powiem jedno-to uzaleznia ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- bosz...jaki mam brzuchol ✂✂✂ane świenta
|
|
#1048 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - ja bym brała tom http://allegro.pl/asos-elegancka-suk...549502722.html - ino inkszy rozmiar i inkszą cenę - ale jest bossssska - mój fetysz pleeeeeeeeeeeeeeeeery
soner or lejter jo wezme albo każe uszyć ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- ano to topsz, to se kup ![]() to jeszcześ nie stracona - nie kupuj na tusz - cheba ze kupisz tanie urządzonko na tusz a dobrą drukarę na laser - ja tak bym musiałą bo drukuje często a kopiuje tak se juz teraz (choć uzależnia Polly ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- ja też od jakiegoś czasu szukam - a juz mię pora szpilkowa zastała - ino ja mam utrudnienie - w conajmniej 90% czerwonych wyglądam jak droga dziwka - w kilku nawet jak tania - ja wiem ze to nie w szpilkach problem, ja wiem ale musi być coś - co mnie uchroni od wiadomo czego ani ja - po tym jak mi wypłynął brzuch ze spodni sidząc - następne śląskie spotkanie będę starać sie ukartowac jako "standing party" i tak mi dopomóż |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

jasne

pysk anie zasłonię żeby nikt mi nie zarzucił że nie moja fota

ale inny nosek
mam jednom rzecz robionom przez krawcowom - na zasadzie: "pani zrobi jak to, ale dłuższe, z rękawem, zapinane inaczej i bardziej obcisłe i proszę doradzić miękki materiał" i jej wyszło
(tzn. zgapiłąm z jakiejś gazety, ale była nieco inaczej skrojona i w kolorach black&white)
Przeczytałam to przy kolacji

ale to mnie nie zaskoczyło, potem Grey Vetiver i tak paczę na tego Black Orchida - że kurde czytaąłm o nim tyle, ze to być nie moze, szkoda czasu an wąchanie a to było wąchanie na czas, ale raz się żyje - psik - i