Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 22:03   #1621
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
wiecie może co się dzieje z _Alessandrą ? Już dawno jej tu nie widziałam... Zmyłam olej, dałam naftę, umyłam włosy, zobaczymy co z tego będzie...
żyje widziałam na blogu

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:05   #1622
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Ej-studia nie sa wyznacznikiem inteligencji i tyle ode mnie...
Oczywiście, że nie,sama znam osoby, które nie są po studiach a są inteligentne ale to wyjątki
gratuluję pracy, jak widać to można pracować mając i dziecko małe i męża

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
hejka..rzadko się tutaj wypowiadam..ale po tym co przeczytałam to nie wypada inaczej! nie wiem jakim prawem co niektóre tu dziewczyny uważają się za lepsze od innych bo studiują heh i jeszcze twierdzą,że widać po postach kto studiuje a kto nie..cóż za płytkie myślenie tak na prawdę takie osoby są puste i nie kierują się logiką..nie każdego stać na to żeby studiować..a poniżanie innych to chyba nie właściwe zachowanie prawda e.j?? to tyle..bądz sobie dalej zadufana w sobie..Ty i te Twoje koleżanki co myślą tak samo..a jest ich tutaj wiele.
Miałam coś napisać,ale jednak nie, wycofuje to, szkoda słów na kogoś takiego jak Ty

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Nie będziecie same, bo Tż. uczy się do matury przez cały tydzień i nie będziemy się widzieć, a na weekend majowy chyba wyjadę z rodziną.
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

nie jesteś sama w tym tyg mój Tż też ma popołudniówki i cały tydzień się nie widzimy
to jest nas już trzy Ale nie lubię czegoś takiego

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
I wypowiedźi E.J. o tym, że widać po postach kto studiuje a kto nie lepiej nie będę komentować, bo ręce opadają na takie myślenie.... Niektórzy studiują bo im mamusia z tatusiem płacą, a wcale na uczelni ich nie ma, bo tylko balują i kasą wszystko załatwiają, ale studiują, więc są lepsi.... Dobra, koniec tematu.
Wyobraź sobie że widać, jak widać wiek poprzez np. dziecinne jeszcze poglądy I wyobraź sobie, że ja ciężko pracuje by studiować I czekaj sobie do tego sierpnia bo przecież multum pracodawców czeka na tak wykształconą osobę jak Ty Nie wiem na jakim świecie żyjesz ale po maturze to akurat możesz pomału się rozglądać a nie czekać nie wiem na co, ale zrób jak chcesz I tak wiesz lepiej

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2011-04-27 o 22:11
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:11   #1623
Zielona Pantera
Przyczajenie

dziewczyny, podpowiecie mi, gdzie mogłabym skladać papiery?
Interesuje mnie wszystko i nie mogę się po prostu ukierunkować..
zdaję wszystko na podstawie + geografia i biologia.

chyba źle zrobiłam zdając same podstawy :/
Pozostałe trzy nie mają znaczenia."
Zielona Pantera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:16   #1624
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Zielona Pantera nie bardzo to ten wątek

Idę się kąpać i spać, jutro też do pracy, i pojutrze, i popojutrze W sobotę dodatkowo impreza rodzinna, taka ala weselna, ala grill, ciężko to określić jak to nazwać W poniedziałek do pracy, a we wtorek popołudnie chyba u Tż spędzę w domu I od środy zaś praca.... Lubię jak się coś dzieje
Dziś podstawa, bo nie mam sił na nic innego.

Dobrej nocy

Stary 2011-04-27, 22:17   #1625
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Kobietasukcesu właśnie zdarzaj się, że potrzeba pracownika "od zaraz". W moim miasteczku szukali pracownika do sklepu z kosmetykami aptecznymi i tego typu rzeczami, ale już przyjęli jakąś dziewczynę. Choćbym chciała tam pracować, to musiałabym już teraz, a to niemożliwe, bo maturę mam teraz i nie chcę zawalić...
Nie mówiłam, że się nie zdarza Tylko, że często ciężko tak coś mieć od zaraz akurat wtedy jak się szuka

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:22   #1626
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja nie wiem, czy jeszcze tu dzisiaj zaglądnę, więc dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 23:24   #1627
Kalpana
Zakorzenienie

Zielona Panteraproponuję turystykę Bardzo ciekawy i podobno przyszłościowy kierunek. No i idzie sporo zarobić Mam kuzynkę, która oprowadza Hiszpanów i mówi, że to bardzo fajny i kulturalny naród i nie ma z nimi problemu... Ale ludzie z innych krajów też chyba nie są źli... To raczej zależy od konkretnego człowieka Ale jak najbardziej polecam.... Trochę jestem w ten wątek zagłębiona, bo jestem na kierunku hotelarstwa i myślę o studium obsługa ruchu turystycznego. Jeśli tylko interesuje Cię geografia i taka praca...

Dziewczyny, mama mi odpisała i wygląda na to, że się pogodziłyśmy W piątek do niej pójdę i mam nadzieję, że będzie dobrze... To co było, to minęło, a chcę, żeby było dobrze, żeby moje dzieci miały babcię, ale przede wszystkim, żebym ja miała z powrotem matkę, bo mimo tego co było, to ja ją kocham.... Jak mi odpisała, to ze wzruszenia zaczęłam płakać i do tej pory nie mogę się uspokoić... Biedny TŻ nie wiedział co się dzieje i podawał mi chusteczki, ale przeczytał SMSa i chyba zrozumiał....

Idę już spać. Dobranoc

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 23:30   #1628
BlackSwann
BAN stały

Ajjj miałam się dzisiaj porządnie wyspamować przed jutrzejszym wyjazdem i lipa. Nie mam sił. Lecę zaraz spać. Wyjątkowo wcześnie jak na mnie. Ale chociaż sporo francuskiego dziś zrobiłam

Jutro czeka mnie znów nauka ( o ile się wyrobię), robienie sałatki z gyrosem , pakowanie, zakupy na wyjazd i mega spa Uwielbiam się pakować i wyjeżdżać Mogłabym całe życie podróżować Też tak macie?

Kurczę, ciągle mam wyrzuty sumienia, bo powinnam siedzieć i się uczyć i nadrabiać zaległości na uczelni, a nie na weekend majowy jeździć

Tillavanilla gratulacje!!!! Jak sie chce to można prawda?
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 23:30   #1629
Kalpana
Zakorzenienie

Kobietasukcesu to zależy od sytuacji Np. w tej pracy o której pisałam, zwolniła się dziewczyna i potrzebowali kogoś nowego na jej miejsce i to jak najszybciej... I jeśli bym się zgłosiła, to i tak by mnie odrzucili, bo potrzebują kogoś od zaraz, a ja mogę dopiero w połowie czerwca... Więc pod tym względem chyba lepiej szukać pracy jak będę mogła już zacząć, bo to i tak nie ma sensu, jeśli ktoś chciałby od razu mnie zatrudnić.... Wiadomo, że czasem jest tak, że czeka się bardzo długo, ale zdarzają się takie przypadki jak ten, który opisałam, więc co wtedy...? Chyba lepiej zaczekać aż będzie się już mogło pracować....

K

Sz
Stary 2011-04-28, 01:56   #1630
Shadii
Wtajemniczenie

Ja jeszcze na momencik....

Cytat:

(...)

Dziewczyny, mama mi odpisała i wygląda na to, że się pogodziłyśmy W piątek do niej pójdę i mam nadzieję, że będzie dobrze... To co było, to minęło, a chcę, żeby było dobrze, żeby moje dzieci miały babcię, ale przede wszystkim, żebym ja miała z powrotem matkę, bo mimo tego co było, to ja ją kocham.... Jak mi odpisała, to ze wzruszenia zaczęłam płakać i do tej pory nie mogę się uspokoić... Biedny TŻ nie wiedział co się dzieje i podawał mi chusteczki, ale przeczytał SMSa i chyba zrozumiał....

Idę już spać. Dobranoc
To świetnie, cieszę się razem z Tobą, naprawdę aż się uśmiechnęłam do laptopa trzymam kciuki za całkowitą zgodę

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ----------

Dobranoc wszystkim

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:26   #1631
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Oczywiście, że nie,sama znam osoby, które nie są po studiach a są inteligentne ale to wyjątki
gratuluję pracy, jak widać to można pracować mając i dziecko małe i męża

Miałam coś napisać,ale jednak nie, wycofuje to, szkoda słów na kogoś takiego jak Ty

to jest nas już trzy Ale nie lubię czegoś takiego

Wyobraź sobie że widać, jak widać wiek poprzez np. dziecinne jeszcze poglądy I wyobraź sobie, że ja ciężko pracuje by studiować I czekaj sobie do tego sierpnia bo przecież multum pracodawców czeka na tak wykształconą osobę jak Ty Nie wiem na jakim świecie żyjesz ale po maturze to akurat możesz pomału się rozglądać a nie czekać nie wiem na co, ale zrób jak chcesz I tak wiesz lepiej

ech jaka Ty jesteś pusta..mimo swoich studiów szkoda słów na Ciebie..

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:20   #1632
anusik
Raczkowanie

hej dziewczyny ja tu raczej tylko regularnie was podczytuje ale przejrzyjcie sobie gazetke z natury bo powchodzily wlasnie te nowosci z essence o ktorych pisalyscie.
http://www.drogerienatura.pl/aktualn...ka_promocyjna/

ja to juz bym tam poszla, ale po pierwsze zamkniete, a po drugie synek wciska w siebie sniadanie przez conajmniej godzine pozdawiam

Edytowane przez anusik
Czas edycji: 2011-04-28 o 08:22
anusik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:06   #1633
miczka21
Zadomowienie

buahhot mi się podoba ten ostatni tatuaż na stopie , nawet myślałam nad nim Jeżeli już miałabym go zrobić to za kilka lat dopiero
Stary 2011-04-28, 09:32   #1634
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
czy się trochę nie zagalopowałaś?? wpadasz nagle na wątek, obrażasz dziewczyny i to w chamski sposób... z tego co i w jaki sposób piszesz wynika że Ty taka jesteś (pusta)... a na dodatek- bez kultury...

a w ogóle to mam dośc tego co się dzieje na wątku- umawiałyśmy się że będziemy wobec siebie szczere, że nie będzie fałszywego słodzenia no i odkąd to się zaczeło to zaczęły się awantury... kurczę, wątek to nie jest kółeczko wzajemnej adoracji, nie do tego on służy... i nie rozumiem tego, że jeżeli ktoś zostaje skrytykowany to od razu wali focha... nie jesteśmy dziećmy a w życiu nigdy nie bedzie tak , że będziemy wiecznie chwalone...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:54   #1635
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry

Shadi
bardzo dziękuję Gdyby nie to, że wczoraj trochę wypiłam, to nie odważyłabym się do niej napisać. Od pewnego czasu chciałam wyciągnąć rękę na zgodę, ale nie widziałam jak... Jutro po zakończeniu roku szkolnego pójdę do niej pogadać.

Kurcze, ktoś przede mną zamówił ten sweterek, ta pani dzwoniła do mnie dzisiaj, że został tylko ten drugi, bo nie zdążyli zmienić, że brązowy został sprzedany

K

Sz
Stary 2011-04-28, 10:04   #1636
BlackSwann
BAN stały

Mnie się nie podoba sweter, a tunika to już w ogóle
W ogóle ja nie cierpię moro ani panterki, ale o gustach się nie dyskutuje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
czy się trochę nie zagalopowałaś?? wpadasz nagle na wątek, obrażasz dziewczyny i to w chamski sposób... z tego co i w jaki sposób piszesz wynika że Ty taka jesteś (pusta)... a na dodatek- bez kultury...

a w ogóle to mam dośc tego co się dzieje na wątku- umawiałyśmy się że będziemy wobec siebie szczere, że nie będzie fałszywego słodzenia no i odkąd to się zaczeło to zaczęły się awantury... kurczę, wątek to nie jest kółeczko wzajemnej adoracji, nie do tego on służy... i nie rozumiem tego, że jeżeli ktoś zostaje skrytykowany to od razu wali focha... nie jesteśmy dziećmy a w życiu nigdy nie bedzie tak , że będziemy wiecznie chwalone...
Też tak uważam kochana. Też wolę jak ktoś wyrazi swoje prawdziwe zdania na dany temat. Ale jak widać nie każdy dobrze przyjmuje krytykę.
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:07   #1637
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tu raczej tylko regularnie was podczytuje ale przejrzyjcie sobie gazetke z natury bo powchodzily wlasnie te nowosci z essence o ktorych pisalyscie.
http://www.drogerienatura.pl/aktualn...ka_promocyjna/

ja to juz bym tam poszla, ale po pierwsze zamkniete, a po drugie synek wciska w siebie sniadanie przez conajmniej godzine pozdawiam
u mnie tych nowosci nie ma, a w naturze, w ktorej wczoraj bylam zostaly same lakiery, perfumy i cienie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:08   #1638
CABIN CREW

Cytat:
Dzień dobry

Shadi
bardzo dziękuję Gdyby nie to, że wczoraj trochę wypiłam, to nie odważyłabym się do niej napisać. Od pewnego czasu chciałam wyciągnąć rękę na zgodę, ale nie widziałam jak... Jutro po zakończeniu roku szkolnego pójdę do niej pogadać.

Kurcze, ktoś przede mną zamówił ten sweterek, ta pani dzwoniła do mnie dzisiaj, że został tylko ten drugi, bo nie zdążyli zmienić, że brązowy został sprzedany

dobrze że napisałaś do mamy cieszę sięże wszystko na dobrej drodze jest

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-04-28, 10:50   #1639
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Po to tutaj przylazłaś i się wypowiadasz?Mamusia nie uczyła, że jak nie umiesz się wypowiadać i nie wiesz o co chodzi to się nie odzywa wtedy? Pustakiem to wieje od Ciebie..... normalnie przeciąg taki,że kataru można dostać.

Kalpana cieszę się, oby już było tylko dobrze

Stary 2011-04-28, 11:13   #1640
Kalpana
Zakorzenienie

Kitka, E.J. dziękuję kochane

Wczoraj byłam w domu (rodziców nie było) i babcia mi kwiatków nadawała, że nie mam ich gdzie stawiać, bo na parapecie miejsca nie wystarczy Ale ładne są Wzięłam jeszcze moje hula-hop, to będę znowu kręcić i chciałam stare rolki, ale nie znalazłam ich bo są wrzucone na strych :/

Nie widziałyście gdzieś podobnych bluzeczek do tej, którą chciałam kupić?

K

Sz
Stary 2011-04-28, 11:21   #1641
CABIN CREW

Cytat:

Wczoraj byłam w domu (rodziców nie było) i babcia mi kwiatków nadawała, że nie mam ich gdzie stawiać, bo na parapecie miejsca nie wystarczy Ale ładne są Wzięłam jeszcze moje hula-hop, to będę znowu kręcić i chciałam stare rolki, ale nie znalazłam ich bo są wrzucone na strych :/

myślę że za jakiś czas znowu się na all pojawią

ZALATANA......
Stary 2011-04-28, 11:31   #1642
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Zielona Panteraproponuję turystykę Bardzo ciekawy i podobno przyszłościowy kierunek. No i idzie sporo zarobić Mam kuzynkę, która oprowadza Hiszpanów i mówi, że to bardzo fajny i kulturalny naród i nie ma z nimi problemu... Ale ludzie z innych krajów też chyba nie są źli... To raczej zależy od konkretnego człowieka Ale jak najbardziej polecam.... Trochę jestem w ten wątek zagłębiona, bo jestem na kierunku hotelarstwa i myślę o studium obsługa ruchu turystycznego. Jeśli tylko interesuje Cię geografia i taka praca...

Idę już spać. Dobranoc
Ciesze się, że relacje z mamą idą na dobrej drodze. Tak trzymaj.
Ja studiuje turystykę i za rok na pewno idę na "coś" innego. Nie przypasowała mi ona, a też jak wybierałam nie byłam do końca zdecydowana i nie miałam zbytnio dużej możliwości.

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Jutro czeka mnie znów nauka ( o ile się wyrobię), robienie sałatki z gyrosem , pakowanie, zakupy na wyjazd i mega spa Uwielbiam się pakować i wyjeżdżać Mogłabym całe życie podróżować Też tak macie?
Ja uwielbiam podróżować. Mogłam bym codziennie.

Miałam jechać nad morze na weekend majowy, ale nie jadę, bo nie ma być pogody. Wiatr + 5C. Eh... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 11:35   #1643
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

A tak w ogóle to dzień dobry Nawet się nie przywitałam

Cytat:

Ooo, to super

Jestem lekko przeziębiona, mam nadzieję, że nie rozchoruję się na sobotę... Powiem Wam szczerze, że trochę mam obawy co do tej imprezy po tym jak usłyszałam kto tam ma być... między innymi osoba, która ma mnóstwo kasy, własną firmę, ubiera się w samych markowych sklepach, a ja mam uraz do takich osób.... nie wiem czy się będę komfortowo czuć

Stary 2011-04-28, 11:37   #1644
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
. między innymi osoba, która ma mnóstwo kasy, własną firmę, ubiera się w samych markowych sklepach, a ja mam uraz do takich osób.... nie wiem czy się będę komfortowo czuć
a czemu masz uraz?

same markowe to znaczy nie wiem chanel, d&g czy niższa półka?:P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-04-28 o 11:38
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:00   #1645
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej kochane

Cytat:
Jejku... Niektóre osoby piszą kierując słowa do mnie, że liczę na to, że mąż będzie pracował, a ja będę siedzieć w domu i nic więcej... A przecież wyraźnie napisałam, że po weselu zacznę szukać pracy. Czy jest sens teraz szukać i jeśli znajdę akurat, to podziękować, bo mam maturę na głowie Chyba jednak to nie ja nie umiem czytać ze zrozumieniem. A tak nawiasem mówiąc mam dobre oceny z polskiego i próbna matura mi bardzo dobrze poszła z tego przedmiotu.... Nie mam pracy, bo jeszcze SIĘ UCZĘ i dlatego teraz pracuje TYLKO mój mąż. To chyba jest logiczne?
I wypowiedźi E.J. o tym, że widać po postach kto studiuje a kto nie lepiej nie będę komentować, bo ręce opadają na takie myślenie.... Niektórzy studiują bo im mamusia z tatusiem płacą, a wcale na uczelni ich nie ma, bo tylko balują i kasą wszystko załatwiają, ale studiują, więc są lepsi.... Dobra, koniec tematu.

Jeśli ktoś w ogóle ma zamiar jeszcze mnie tolerować na wątku, to prosiłabym o radę, czy warto kupić ten sweterek, bo trochę się obawiam jakości... I kolor mi się najbardziej podoba ten, którego akurat nie ma (biało-czarna panterka)
http://allegro.pl/sweterek-bluzeczka...html?source=oo
mi sie bardzo podoba
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
french a jaki bedziesz miala kolor sukienki?
zgadzam sie, french najlepszy
Cytat:
Wszystko zależy od sukienki

Ja jestem trochę po %%%% bo opijaliśmy szwagra urodziny i przemogłam się i przede wszystkim odważyłam... wysłać do mamy smsa... Pewnie jutro będę żałować, ale co tam... Może będzie dobrze...
ale dobra wiadomosc, ciesze sie razem z Tobą napewno sie wszystko ulozy

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

kalpana trzymam kciuki za szukanie pracy wiem jak jest ciezko cos znalesc, tym bardziej na wsi, w miescie jest o prace łatwiej
Stary 2011-04-28, 12:05   #1646
Kalpana
Zakorzenienie

Angel to wszystko zależy od tego, co się lubi i co chce się robić w życiu Mnie się ogólnie podoba praca pilota wycieczek, chociaż na początku na pewno jest trudno, szczególnie że wg większości pracodawców, pracownicy powinni mieć doświadczenie i nie ważne, że nie mają go gdzie zdobyć, skoro nikt nie chce przyjąć początkującego :/ Ale tak jest w wielu kierunkach.... Moja nauczycielka przedmiotów turystyczno-hotelarskich pracuje w tej branży bardzo długo i sporo nam opowiadała. Mój TŻ nadawałby się na przewodnika, bo on strasznie lubi wycieczki po różnych górach, zamkach i skałach i z geografii też jest bardzo dobry
Jeśli się czegoś nie lubi, to lepiej zająć się czymś innym, bo fajnie, kiedy praca sprawia przyjemność

Ja już po skakance i po śniadanku Wypiłam jakąś herbatkę odchudzającą, która akurat była w szafce w kuchni I tak mi nic nie pomoże, ale co tam. Może mi się część śniadania szybciej strawi

K

Sz
Stary 2011-04-28, 12:06   #1647
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ooo tak, byl okres, kiedy chcialam isc na oceanografie albo geografie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:10   #1648
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a czemu masz uraz?

same markowe to znaczy nie wiem chanel, d&g czy niższa półka?:P
Jest szefową firmy więc podejrzewam że takie "chanele" i inne Po prostu jak spotykałam takie osoby to one strasznie kategoryzowały ludzi na tych lepszych i gorszych...

Zapomniałam się Wam pochwalić, że wczoraj sobie kupiłam skakankę za całe 1,59 ale nie wiem kiedy będę na niej skakać

Stary 2011-04-28, 12:14   #1649
Kalpana
Zakorzenienie

Blondyneczka niestety bluzkę ktoś już kupił tą którą chciałam, została ta w czerwone cętki Ta w niebieskie (na dole strony jest jej zdjęcie) też jest fajna, ale jej nie mają
No właśnie, w mieście jest dużo sklepów, restauracji, biur i innych miejsc, w których można dostać pracę, a na wsi kilka skleów i to wszystko... Ja będę pewnie do krk dojeżdżać, bo bliżej niewiele jest ofert pracy.
Też mam nadzieję, że się ułoży, ale trochę się boję tego jutrzejszego spotkania

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

E.J. najlepiej zacznij skakać od zaraz, bo wiem po sobie, że tak odwlekałam i odwlekałam, a jak się w końcu raz zmusiłam, to już codziennie skakałam (oprócz @, bo mnie brzuch bolał ), a jak mi się nie chciało, to oglądałam zdjęcia dziewczyn z fajnymi figurami i od razu mnie ochota naszła na skakankę i ćwiczenia

Buahhot ja chciałam być kiedyś zakonnicą Ale na szczęście mi przeszło

K

Sz
Stary 2011-04-28, 12:18   #1650
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kalpana zakonnicą też chciałam być Może jutro się zmobilizuję do skakania bo to na polu będę skakać a że jutro mam na rano to po południu sobie poskaczę

Usiekam już, bo na autobus nie zdążę.

Miłego dnia Piękne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości