Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 22:01   #4081
martini.
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Budżet... Hmm.. Myślę, że tak góra do 100 zł

Te śmieszne są fajne , ale raczej coś co jej się przyda

Ona uwielbia Japonię, Koreę, słucha rocka. Na początku miałyśmy zamówić płytę jej ulubionego zespołu, no ale za późno się za to zebrałyśmy i już nie zdążymy

Myślałyśmy żeby kupić jej np. jakąś bluzkę, do tego wisiorek/kolczyki. Chciałyśmy jeszcze zrobić sobie zdjęcie, oprawić w ramkę i jej to dać. Tyle, że nie mamy dostępu do dobrego aparatu
To może jakiś drobiazg z biżu i coś związanego z Japonią? Obraz, figurkę, album coś? Osobiste prezenty są super, ale z tego co piszesz, wnioskuję, że to jest tylko jakaś koleżanka, nie jakaś specjalnie bliska osoba (jeśli się mylę, to popraw). W takiej sytuacji takie prezenty jak albumy, zdjęcia etc. są raczej krępujące. Ja bym się na pewno czuła dość nieswojo, jakbym dostała od kogoś kogo tylko lubię taki prezenty, który świadczyłby o naszej wielkiej zażyłości, jakaś taka sztuczność. Co innego oczywiście od przyjaciół

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Mogę zaproponować coś co my ze znajomymi zrobiliśmy:
- kolega z klasy dostał pudełko z 18 "przydatnymi" rzeczami . Do każdej z rzeczy były doczepione karteczki z komentarzem. Możecie tam powsadzać dużo rzeczy. Mój kolega miał tam m.in prezerwatywy, miniaturke whisky, chyba cygaro, ulotki z sex-telefonami itp.

To może jakiś album o Japonii z życzeniami na pierwszej stronie ?
Wisiorek to fajna sprawa chociaż nie wiem czy ten prezent się nie powtórzy . Ja np. od chrzestnego dostałam prześliczny złoty wisiorek i kolczyki do kompletu.
My zrobiłyśmy taki prezent koleżance, która wychodziła za mąż. Pokładałyśmy różne rzeczy, do których dopisałyśmy też różne życzenia na przyszłość Oj, łzy się lały

Ja np. po tym, jak zrobiłam dyplom dostałam biżuterię np. od chrzestnej. Ale dostałam też bransoletę od moich rodziców. Jest jedną z wielu, jakie mam, a mimo wszystko, jak na nią patrzę, to wiem, że jest wyjątkowa

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Jaką sobie upatrzyłaś w Keirze, trza było dać znać!

Oki, zajrzę
Ale ja i tak nie mam teraz takich finansów :/

Za jakiś czas
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:02   #4082
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
z mojego?? bo dostałam włąsnie maila o skorzystaniu dziękuję

a jaki wzięłaś sposób zapłaty??

szarą Emilkę mam - i ją uwielbiam

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Rybciu
Właśnie dlatego je wzięłam - mam tylko jedne wygodne sandały:P a to stanowczo za mało:P:P

a one z allegro? hmmm bo chyba nie doczytałam
jak przyjdą to mogę Cię prosić o zrecenzowanie? czy wygodne itd???

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:03   #4083
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

zgadnijcie co robię zamiast pisać jakąś ciekawą historyjkę na angielski o moim przodku... http://www.youtube.com/watch?v=jj8Vp...&feature=share oglądam sobie i słucham
czego to człowiek nie robi byleby nie zabrać się za to co trzeba . oj chyba pójde już spać... mogę liczyć na to, że mnie nie zapyta jutro

dobranoc
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:04   #4084
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
a one z allegro? hmmm bo chyba nie doczytałam
jak przyjdą to mogę Cię prosić o zrecenzowanie? czy wygodne itd???
z fleqa
oczywiscie dam znac
Stary 2011-04-27, 22:09   #4085
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że fajnym prezentem mógłby być np. pamiętnik (jestem na etapie TVD) albo jakiś sekretnik, zeszyt na przepisy, wspomnienia robiony ręcznie:
Tu dziewczyna robi niesamowite rzeczy

edit: do tego kupiłabym koniecznie coś trwałego, jakieś kolczyki np. srebrne (ale ja kocham srebro!)- będzie miała coś na pamiątkę i coś oryginalno- ciekawego.
Nie wiem, czy gdzies można zamówić takie spersonalizowane zeszyciki, bo można by o tej kulturze, którą się interesuje cosik jako motyw przewodni wybrać (nie pamiętam, to chyba Korea była?).
Z biżu na pewno coś wybiorę Sekretnik/pamiętnik też dobry pomysł Zapisuję na listę

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
http://www.charming.com.pl/

a może coś takiego?
Śliczne

Ale nie mam już czasu żeby zamówić

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
No to zapłacicie gruba kase za nic Poza tym są już gotowe poskładane bransoletki LENIU
Wiem, ale nie dojdą do soboty

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
To może jakiś drobiazg z biżu i coś związanego z Japonią? Obraz, figurkę, album coś? Osobiste prezenty są super, ale z tego co piszesz, wnioskuję, że to jest tylko jakaś koleżanka, nie jakaś specjalnie bliska osoba (jeśli się mylę, to popraw). W takiej sytuacji takie prezenty jak albumy, zdjęcia etc. są raczej krępujące. Ja bym się na pewno czuła dość nieswojo, jakbym dostała od kogoś kogo tylko lubię taki prezenty, który świadczyłby o naszej wielkiej zażyłości, jakaś taka sztuczność. Co innego oczywiście od przyjaciół
Siedzę z nią w ławce, czasem się spotykamy, ale to nie jest bliska przyjaciółka

Chyba postawimy na biżu, bluzkę albo pamiętnik i książkę o Japonii
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:12   #4086
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
wyślinie go, wyściskam i obrzucę masą komplementów

ja też dawno nie byłam... bardzo dawno jutro idę z przyjaciółkami do jedynego do jakiego chodzę wszystkie 3 na święta zjechałyśmy a w czwartki jest towar:P
musze zaraz isc spac bo wstaje przed 7 co jest dla mnie zabójcze:P

To pochwal się jutro zdobyczami

Ja też uciekam spać bo pobudka o 8

Dobranoc
Stary 2011-04-27, 22:13   #4087
fashionaddicted
Zakorzenienie

UCiekam bo jutro polowanie w lumpku

buziaki i dobranoc
Stary 2011-04-27, 22:16   #4088
roxana222
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie propozycje prezentów

Dobranoc
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:18   #4089
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Z biżu na pewno coś wybiorę Sekretnik/pamiętnik też dobry pomysł Zapisuję na listę

Śliczne

aaaaaaaaaaaaaaa, to już w tą sobotę- to faktycznie nie zdążycie nic zamówić, ale skoro to nie tka bardzo bliska przyjaciółka to dacie radę i do soboty!

tez idę w sobotę na imprezkę

Dobranoc wszystkim!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:22   #4090
Danula
Zakorzenienie

Dobranoc

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:22   #4091
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Bezczelu Zazdraszczam, moja praca leży i kwiczy a ja jestem nieczuła na jej wołania
Strasznie mi się to ciągnęło. MAm wrażenie, że piszę tą pracę i robie projekt od wieków! :/ Powodzenia z Twoją! Ruszaj do boju :P

Cytat:

Gratulacje
Dziękuję pięknie
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
ty nieczuła kobieto .... zakatujesz tą swoją pracę aż się zamknie w sobie i straci głos

no tak .. grunt to dobry plan na życie ale zwykłą szczotą czy takim zamiataczowym samochodem (chociaż one to chyba raczej myją niż zamiatają ulice )

gratulacje nasza mróweczko pracowita
Dziękuję ale jeszcze czeka mnie obrona i egzamin :P

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ee tam, po prostu stwierdzam fakty, koleżanki mnie poparły

Róż/koral jest modny w tym sezonie co będzie w przyszłym sezonie to nie wiadomo
Granat to uniwersalny/bezpieczny zawsze modny kolor
Czerwień wiadomo seksowna i kobieca mimo że tego koloru nie lubię !
Ciężko wybór. Ja wybrałam koralową bo granatową/2 czarne już mam. A po za tym w tym sezonie szaleję z kolorami Jeszcze różowa czeka w kolejce

Dzisiaj zapłaciłam, jutro będą mieć kasę bo mają PKO a ja mbank i może jutro wyślą.. ale pisze że wysyłka do 5dni Więc w przyszłym tyg będzie na bank

wiem, już mnie to nie dziwi. Ale wkurza mnie to że koleżanki z klasy zawsze narzekają za plecami a nie powiedzą tego wprost. Musi być jedna czarna owca co będzie mówić prawdę

No czo? Urozmaiciłam sobie ten nudny dzień w szkole

Nie tyle odważna co szczera
Ja też byłam wygadana w szkole, nie zawsze wychodziło mi to na dobre
Koralowa marynara też świetna. Ja wciąż czekam na reklamację czerwonej
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Bry wieczór

Wybacz

Jeszcze nie, czekam, aż płaca za mijający miesiąc wyląduje na moim koncie a do tego bywam tam w piątki tylko, to zamówię w przyszłym tyg i będzie akurat Tylko nadal nie wiem co!

Weź nic mi nie mów, ja w ogóle palcem nie kiwnęłam ostatnio

Muszę pamiętać

Bardzo fajne wszystkie Ta mi się chyba najbardziej podoba Ja sobie z keiry upatrzyłam jasną jedna, ale za dużo kosztuje

Odpiszę tam niedługo

Zazdroszczę! Ja jeszcze nie zaczęłam
Dziękuję

Cytat:
W sobotę idę na 18nastkę do koleżanki i kompletnie nie wiem co jej sprezentować Chcemy się złożyć z inną znajomą i razem coś kupić. Musimy iść i coś wybrać, ale nie wiemy co Doradźcie
Popieram opinie dziewczyn. Coś własnoręcznie zrobionego i jakiś może kupny drobiazg?

Cytat:

Ja to zawsze pytam co ktoś chce dostać
Dla mnie i moich znajomych najlepszy prezent to karta podarunkowa do tego sklepu w którym najczęściej się ubierają
18nastka to zwykłe urodziny chyba że dziewczyna lubi takie prezenty jak (załącznik)

Kobieta z temperamentem - Powiadasz

I zapomniałam o załącznikach
łooo ale gadżety!
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Mogę zaproponować coś co my ze znajomymi zrobiliśmy:
- kolega z klasy dostał pudełko z 18 "przydatnymi" rzeczami . Do każdej z rzeczy były doczepione karteczki z komentarzem. Możecie tam powsadzać dużo rzeczy. Mój kolega miał tam m.in prezerwatywy, miniaturke whisky, chyba cygaro, ulotki z sex-telefonami itp.
- koleżance na 18-stke kupiliśmy strój króliczka - to akurat była koleżanka ze stowarzyszenia królików, więc nie mogło być inaczej .
-innej koleżance zrobiliśmy antyramę z masą wspólnych zdjęć z imprez/wyjazdów- bardzo się cieszyła i zawsze chciała coś takiego mieć .

To może jakiś album o Japonii z życzeniami na pierwszej stronie ?
Wisiorek to fajna sprawa chociaż nie wiem czy ten prezent się nie powtórzy . Ja np. od chrzestnego dostałam prześliczny złoty wisiorek i kolczyki do kompletu.
Cytat:
bo takie prezenty są najcenniejsze gdzie nie liczy się kwota ale sece włożone w prezent

ale ty wybrzydzasz może twoja koleżanka z którą się składasz ma ? a jak nie to zawsze weźcie jakiś prosty sprawdzony przepis umówcie się i pieczcie razem wy będziecie miały kupę zabawy a jubilatka doceni fakt że jej upiekłście coś przy braku talentu
znajomi zrobili koleżance jeszcze taki prezent (może nie na 18stkę :P bo już dawno minęła, ale pomysł to pomysł )
od siostry koleżanki wycyganili zdjęcia z różnych etapów życia i napisali śmieszny artykuł i zrobilli montaż gazety ... chyba Gali czy czegoś takiego ale na to też potrzeba czasu a wy niebardzo go macie

no "jakieś" bo ona sie modą nie interesuje i w sumie nie wie co to za forum .. a ja wolę żeby tak zostało ... potem mnie jeszcze będzie tu szpiegować albo co i się to dla mnie źle skończy
rewelacyjne pomysły!!

Ja ostatnio zrobiłam prezent siostrze na 30s-tkę hand-made. W zwiazku z tym, że dużo podróżuje i wiele już zobaczyła, zrobiłam jej tablicę z mapą świata, na której może zaznaczać i zapisywać miejsca w których już była. No i dodatkowo torebkę - Flavię beżową

Cytat:

buziaki i dobranoc
Branoc
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:35   #4092
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

buziaki i dobranoc
Cytat:
Dziękuję za wszystkie propozycje prezentów

Dobranoc
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaa, to już w tą sobotę- to faktycznie nie zdążycie nic zamówić, ale skoro to nie tka bardzo bliska przyjaciółka to dacie radę i do soboty!

tez idę w sobotę na imprezkę

Dobranoc wszystkim!
Pa Dziewczyny
Monia, zazdroszczę imprezki.

Mnie mąż chce zaprosić na dobrą kolację, ale nie mam kiedy... wciąż coś wyskakuje...

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Dobranoc
Pa Plyndzuszku
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:53   #4093
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
zgadnijcie co robię zamiast pisać jakąś ciekawą historyjkę na angielski o moim przodku... http://www.youtube.com/watch?v=jj8Vp...&feature=share oglądam sobie i słucham
czego to człowiek nie robi byleby nie zabrać się za to co trzeba . oj chyba pójde już spać... mogę liczyć na to, że mnie nie zapyta jutro

dobranoc
Nudiiii nie wiedziałam że gustujesz w takiej muzyce

Cytat:

Śliczne

daj znać co wymyśliłyście może coś was tylko natchnie i jutro wymyślicie jeszcze coś innego

O jeżu kolczasty... skończyłam oglądać mecz barca-real ... masakra jakaś ... bija się leją ... yhhhh bardzo brzydki mecz pod tym względem co to się porobiło ... szkoda w sumie w ogóle komentować
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 23:06   #4094
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

O jeżu kolczasty... skończyłam oglądać mecz barca-real ... masakra jakaś ... bija się leją ... yhhhh bardzo brzydki mecz pod tym względem co to się porobiło ... szkoda w sumie w ogóle komentować
Dobra jatka nie jest zła
Stary 2011-04-27, 23:20   #4095
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra jatka nie jest zła
to nie jest tak bardzo prawdziwa impreza jak to........ kiedyś , lub nawet teraz czasami, ale o ile dopiszą wszyscy goście powinno być bardzo dobrze to też z okazji imienin naszych /bratowa męża ma takie samo imię/ no i szykują mi się dwie imprezy obiadowe-imieninowe- a Tobie też na pewno- to sobie poszalejemy

bardzo fajny prezent od babci i jeszcze jak ofiarodawczyni zadowolona to już w ogóle super- torebka podobna do missy ale duuuużo ładniejsza- nawet już mam lekkie dreszcze z obawy przed zarażeniem się
Dobranoc Nikaposzukaj czasu na kolację- żal nie iść....
Stary 2011-04-27, 23:21   #4096
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra jatka nie jest zła
najlepszej akcji z tej całej jatki przez reklamy i tak nie widziałam
/A.H/
Stary 2011-04-27, 23:26   #4097
monica80c
Zakorzenienie

daga, daga, daga

kiedy ja piąstki w kciuki mam zaciskać????????- coś o maju była mowa- napisz mi
: cmok:

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
ja w ogóle nie odejdę od komputera
Far, futbolomanko Ty- posłuchaj -w katalogu w Vivien 2 różowej jest dodane zdjęcie Vivien 1 brązowej..... chyba
Dobranoc, żeby nie wiem co już nic nie napiszę
-dzisiaj znaczy
Stary 2011-04-27, 23:31   #4098
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
to nie jest tak bardzo prawdziwa impreza jak to........ kiedyś , lub nawet teraz czasami, ale o ile dopiszą wszyscy goście powinno być bardzo dobrze to też z okazji imienin naszych /bratowa męża ma takie samo imię/ no i szykują mi się dwie imprezy obiadowe-imieninowe- a Tobie też na pewno- to sobie poszalejemy

bardzo fajny prezent od babci i jeszcze jak ofiarodawczyni zadowolona to już w ogóle super- torebka podobna do missy ale duuuużo ładniejsza- nawet już mam lekkie dreszcze z obawy przed zarażeniem się
Dobranoc Nikaposzukaj czasu na kolację- żal nie iść....

Ważne, że w gronie najbliższych, ulubionych osób
U nas skromnie, pewnie sobie w 3 wybędziemy gdzieś za miasto, ostatnio łakniemy odpoczynku

Kuś się, jest rewelka, skórka jak stare mizensy- taka gruba, ładnie odszyta

Cytat:
No zawsze zepsują

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
-dzisiaj znaczy
Jasssssssssssssssssne:coo l:
Stary 2011-04-27, 23:41   #4099
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
U nas skromnie, pewnie sobie w 3 wybędziemy gdzieś za miasto, ostatnio łakniemy odpoczynku

No zawsze zepsują

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

zajrzałam jeszcze do Was,
NIka odpisałam
Stary 2011-04-27, 23:50   #4100
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
daga, daga, daga

kiedy ja piąstki w kciuki mam zaciskać????????- coś o maju była mowa- napisz mi
: cmok:

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

ja w ogóle nie odejdę od komputera
Far, futbolomanko Ty- posłuchaj -w katalogu w Vivien 2 różowej jest dodane zdjęcie Vivien 1 brązowej..... chyba
-dzisiaj znaczy
e tam futbolomanko :P ja lubie hiszpanię w każdej postaci a i dobry mecz też z chęcią obejrzę ... a jak jest 1 i drugie to juz w ogóle bajka (szkoda że ten najlepszy nie był )
Dziękuję już lecę sprawdzać i się poprawiać

Cytat:

No zawsze zepsują

bo oni są psuje jedne i tyle

tez uciekam spać a w sumie to czytać ksiażkę do projektu
Dobranoc pchły na noc
/A.H/
Stary 2011-04-28, 00:01   #4101
dagna1
Zakorzenienie

monia, sama nie wiem kiedy dokladnie :/ mialo byc 10, ale termin zostal zmieniony i 10 bede wiedziec KIEDY ale dam Ci znac!!!!!!!!!!! i jak sie dowiem,ze nie trzymalas to przyjade do Ciebie i ze wszystkimi torebkami sie pozegnasz - zrobisz tylko 'pa pa' !! ()

dobranoc wszystkim!

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 00:09   #4102
NIKaP-n
BAN stały

Dobranoc Dziołchy

Aniu, ja też

martini. nosz
już dłużej nie mam siły czekać, padłam i tylko moje rączki stukają jeszcze
Stary 2011-04-28, 00:31   #4103
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
martini. nosz
już dłużej nie mam siły czekać, padłam i tylko moje rączki stukają jeszcze
Już piszę, sor, musiałam tu ogarnąć sprawę
Najwyżej rano poczytasz
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:19   #4104
masaki
Rozeznanie

moja emilka już ze mną, dziś zabrałam ją do pracy

+ idealna wielkość- nie za duża, nie za mała
+ zgrabna, ładnie wygląda

- średnio ładnie pachnie
- mogłaby mieć większe uszy
masaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:31   #4105
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już od 7.30 nie śpię a do szkoły na 11
Stary 2011-04-28, 09:34   #4106
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja już od 7.30 nie śpię a do szkoły na 11
Ja nie śpię od 5.30 jak codzień
dzień dobry
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:40   #4107
kali765
Zakorzenienie

Dziękuję za skorzystanie z kodu przed chwileczkę i za natychmiastowe zasilenie konta

Pochwal się proszę zakupem

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Ja nie śpię od 5.30 jak codzień
dzień dobry
Łoo tak to bym nie potrafiła

Uciekam na autobus
Do później dziewczęta i Miłego Dnia wam życzę!!
Stary 2011-04-28, 09:42   #4108
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:43   #4109
iza251
Zakorzenienie

Hej
Ja na nogach od 5.50
Ale od jutra do 4 maja urlop,a co tam
Stary 2011-04-28, 10:05   #4110
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Hej
Ja na nogach od 5.50
Ale od jutra do 4 maja urlop,a co tam
zazdroszczę
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości