|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Witam,
za spadki,nowe dukanki też witam[QUOTE=Agus140188;26560531] Ja mam teraz blue connect z ery i nie narzekam 4 GB za 49 zł miesięcznie. Podobno z PLAY się opłaca też ale tylko pod warunkiem, że masz gdzieś blisko antenę ściągającą sygnał bo tak to z zasięgiem kiepsko:/ pochodź może po salonach sieciowych i poczytaj. Plus miał jakąś ofertę dla studentów też z tego co wiem, ale pare miesięcy temu o to pytałam w plusie więc mogło się cos zmienić. Dzieki za radę ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Dukan-start 16.02.2011r.(116kg),wzros t 165cm 30.05.2011r.-99kg(razem -17kg) 11.11.2011r.-ponownie 99kg Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY Cel II- 80kg Cel III-70kg(wg.testu Dukana) Edytowane przez nikamo36 Czas edycji: 2011-04-27 o 21:53 |
||
|
|
|
#3932 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
no wszystko w normie, poza ketonami. ale śladowe ilości, więc narazie Dukam dalej i będę robić badania
|
|
#3934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje |
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczerze???? to chyba nie ide trybem nie umiem isc 5/5 ani 3/3 i czasem ide 1/1 a czasem 3/2 znaczy sie 3 bialka 2 warzyw wiem, ze tak sie nie powinno ale nie umiem poprostu nie dam rady jesc tak.ale jem juz otreby sante sa najlepsze i to z mleczkiem jak platki
|
|
#3937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3938 |
|
Rozeznanie
|
Wg mnie, każdy organizm jest inny i reaguje na coś innego, u niektórych mały grzeszek może w ogóle się nie odbić na wadze a u innych pojawia się zastój/wzrost
Ze wszystkim jest tak, że nie da się mierzyć jedną miarą... ja od przyszłego tyg mam zamiar ciągnąć tą znienawidzoną tu 4P 3PW, boję się diety w Holandii może to zabrzmi źle, ale chce zrzucić do wakacji jak najwięcej.... krzyczcie, bijcie jak chcecie postawa niekoniecznie fajna, sama o tym wiem.... ale nic na to nie poradzę, jak się uprę to nie ma bata ![]() szkoda tylko, że nie mam takiej motywacji i silnej woli do rzucenia fajeczek..
|
#3939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już wczesniej pisałam o tym trybie i dziewczyny mnie pogoniły ale wiem,że jest i daje efekty. Dasz radę,tam też są takie markety jak u nas więc będziesz miała gdzie się obkupić-sprawdź w intrnecie jakie są markety wokół tej miejscowości co masz być,jak tak sprawdzałam jak mój Tż miał wyjechać do Dani. Jak ja się odchudzam i odchudzałam w porzednich dietach fajki to była i jest jedyna dozwolona przyjemność.
Dukan-start 16.02.2011r.(116kg),wzros t 165cm 30.05.2011r.-99kg(razem -17kg) 11.11.2011r.-ponownie 99kg Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY Cel II- 80kg Cel III-70kg(wg.testu Dukana) Edytowane przez nikamo36 Czas edycji: 2011-04-27 o 23:01 |
|
|
|
|
#3940 |
|
Rozeznanie
|
oj kochana, gdyby nie warunki pracy, to nie byłoby problemem nic
![]() zakupy zawsze robimy w lidlu/netto ramie z tym, że mieszkamy na wsi i do sklepu uderzamy raz w tyg w piątki, innej możliwości nie ma, chyba że ktoś ma auto i chce mu się jeździć a takich ze świecą szukać do tego praca od 7 do 18 na miejscu jesteśmy koło 19, 3 przerwy w międzyczasie i w zasadzie jak zjeżdżamy na klasztor to jest zasada wykąpać się, zjeść i spać
|
#3941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3942 |
|
Rozeznanie
|
to gdzie będę w wakacje opisuję
![]() klasztor.... kiedyś funkcjonował, później się wyniosły laseczki jak jedna poleciała za sutanną i się powiesiła ![]() ![]() mieszka tam około 150 ludzi, jest 10 pryszniców i tak jakby 3 kuchenki po 4 palniki, więc zanim się wszyscy ogarną, ugotują i wykąpią to jest 22 ![]() ![]() ![]() warunki dość nieciekawe, praca ciężka ale euro na koncie ![]()
|
#3943 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
|
|
#3944 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki!!!!
Wpadłam do Was na momencik aby się przywitać i lecę niedługo na autobus. Miłego dzionka i weekendu życzę Wam i będę za Wami tęsknić przez te parę dni ale mam nadzieję, że później będę czytać o Waszych spadkowych wyczynach
|
#3945 |
|
Rozeznanie
|
Nikamo aż na 3 miechy Cię wygnają tam ?
![]() dukana nie chcę przerwać
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
heeeeeeeeeeeeeej Chudzinki
![]() ale mi si ehumor poprawil ![]() przelamalam sie i weszlam na wage, a tam suprais :P 72,4 weszlam 3 razy i ciagle ten sam wynik mozna powiedziec, ze kryzys zazegnany po ponad 2tyg poszedl sobie prawie caly brakuje 0,2 do wagi z podpisu chyba troche pomogla dawka normalnego jedzenia w swieta, ale ciiii ![]() az uczcilam to rolada, ktora mi nie wyszla, ale jadalna byla ;] ja w piatek wyjezdzam i wroce we wtorek chyba :| wiec pewnie sporo bede miala do nadrabiania postow ![]() w czerwcu zapewne na dzialke z rodzicami wyjade, bez neta, bez kompa normalnie coroczny odwyk tylko jak pojade do TŻ to nadrabiam co sie da ;p niedlugo posieje z mama ogorki w szklarni to bedziemy miec swoje akurat na 3 faze sie przydadza a pod koniec lipca wyjazd z ekipa :P mam nadzieje,ze wytrwam na 3 jakos ![]() a Wy laseczki gdzies sie wybieracie, jakies wycieczki, zwiedzanie czy cos? i powiedzcie mi jak to jest wjezdzac z dzieciaczkami, bo nie raz jak patrze nad Morzem co te dzieciaki wyprawiaja, a ich rodzice nie reaguja i puszczaja samopas...to az sie boja jak to pozniej ze mna bedzie i z moimi bejbami :P ale sie rozpisalam -sorcia
|
#3947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też będziemy tęsknić !!!!Cytat:
Waga potrafi czasem poprawić humor Aż ma się ochotę ją przytulić Majówka....ech Niestety przez matury w tym roku mnie omija... Ale moi rodzice się wycwanili... Mama na kilka dni nad jezioro z kumpelami z pracy,a tata się zapisał na kurs spadochronowy A ja będę robiła pod siebie ze strachu maturami
|
||
|
|
|
#3948 |
|
Rozeznanie
|
z dzieciami i ich rodzicami jest baardzo różnie
![]() na 3 wytrwasz spokojnie jej... a ja dziś muszę truskawki przesadzić ![]() ![]() trochę późno, ale może coś urośnie wczoraj sis chipsy jadła, powąchałam i strasznie mnie ten smród oleju powalił
|
#3949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to nigdy nie przepadałam za tłustym,ale czasem się coś zjadło i bleeee Myślę,że po Dukanie każdy będzie miał taki wstręt A jaki cukier będzie słooooodki pewnie jak się go spróbuje
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na majówkę jak zwykle wybywam na wioske... rezem z Tż , teściami
nie lubie tam jeździć bo ciężko mi tam cokolwik przygotować bo warunki są jakie są, w miare możliwości biorę dużo rzeczy już gotowych, upieczonych itp ale wiadomo że na tyle dni to raczej cięzko będzie z gotowcami
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
mroziqu nie łam sie maturami
tak naprawde jak sie dobrze skoncentrujesz to pewnie ślicznie wyciagniesz 90-100% mnie moi tez zostawili na moje matury, mialam miedzy jednym wolnym a drugim ja w domu sie cykalam a oni na dzialce sobie siedzieli ja sobie popoludniu drozdzowki zrobie i serniczek,ale musze serki homo kupic i moze jakis obiad wczesniej wstawic, ale zbytnio ostatnio nie mam pomyslow:/ na ryby nie mam ochoty,bo jakos sie niemi nie nadam:/ nie wiem czemu:/ moze sobie jajeczniczne strzele czy cos
|
#3952 |
|
Przyczajenie
|
no to dołączam dzisiaj do Was
trzymajcie kciuki
|
#3953 |
|
Raczkowanie
|
Trzymamy kciuki! powodzenia
Dieta Dukana start:7.03.2011 płeć - kobieta, 65,1kg, 158 cm wzrostu I faza: - 3kg w 5 dni II faza: od 12.03 do 12.06 57kg (- 8 kg) III faza od 13.06 waga waha się miedzy 57 -57,5 kg CEL: 55 kg [link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=74734e073c0914338. png[/image][/link] |
|
|
|
#3954 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny!!
nie poznałam siebie dzisiaj w lustrze ![]() masakra..mieliśmy szkolenie i tam takie duże lustro i stoje i czekam i patrzę i nie poznałam siebie haha a mam dziś geterki, tuniczke i buty na obcasie.. włoski zafarbowane..a za tydzien trochę sobie zgolę jeden bok i druga część ściągania farby z ciemnego spodu ![]() waga przed@ wzrosła, ale jakoś się tym nie przejmuje.. czuję się już super na dzień dzisiejszy.
|
#3955 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
a co do dzieciaczków to będę jechać z 10-latką, masakra... znaczy się ona jest dobrze pilnowana przez moją ciotkę ale ja nie lubię dzieci, tych obcych na plaży czy gdziekolwiek też nie ![]() Cytat:
dopiero potem się zaczną egzaminy na studiach... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ![]() Cytat:
najważniejsze że ty się dobrze czujesz za sobą!
|
||||||
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nawet nie wiem jak dzisiaj waga, bo zapomniałam sie rano zwazyc ![]() wczoraj jakoś nie miałam apetytu i w ogóle wczoraj coś sie kiepskawo czułam ehh i teraz czuje się jakby przeziebiona
|
|
|
|
#3957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie waga bez zmian... okazało się, że na zajęciach były 2 osoby, w tym ja weekend majowy
|
|
|
#3958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zapomniałam wcześniej ci napisać - WIELKIE DZIĘKI ZA PRZEPIS NA ROLADĘ SZPINAKOWO-ŁOSOSIOWĄ!!!!! zajadałam się nią niesamowicie... rodzince też smakowała gdyby nie oni to pewno zjadłabym całą i pękła a robi się banalnie... już mam 'zmówienia' na nią: od ciotki na komunię kuzynki i od babci na jej imieniny
|
|
|
|
|
#3959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieszę się, że smakowała
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niestety w sobotę w pracy siedzę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

za spadki,nowe dukanki też witam

bo to już druga zmiana cyferki z przodu u mnie
klask i:

postawa niekoniecznie fajna, sama o tym wiem.... ale nic na to nie poradzę, jak się uprę to nie ma bata 

akurat na 3 faze sie przydadza
nie lubie tam jeździć bo ciężko mi tam cokolwik przygotować bo warunki są jakie są, w miare możliwości biorę dużo rzeczy już gotowych, upieczonych itp ale wiadomo że na tyle dni to raczej cięzko będzie z gotowcami

zajadałam się nią niesamowicie... rodzince też smakowała