DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 21:57   #3931
nikamo36
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Witam,za spadki,nowe dukanki też witam
[QUOTE=Agus140188;26560531]
Ja mam teraz blue connect z ery i nie narzekam 4 GB za 49 zł miesięcznie. Podobno z PLAY się opłaca też ale tylko pod warunkiem, że masz gdzieś blisko antenę ściągającą sygnał bo tak to z zasięgiem kiepsko:/ pochodź może po salonach sieciowych i poczytaj. Plus miał jakąś ofertę dla studentów też z tego co wiem, ale pare miesięcy temu o to pytałam w plusie więc mogło się cos zmienić.
Dzieki za radę
Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
właśnie na ten zasięg trzeba uważać. bo w tym samym mieszkaniu ja mam z ery i jest świetnie a koleżanki mają play i strasznie powoli działa, bo zasięg słaby.

mam 7 z przodu na wadze! nie wiem ile dokładnie bo mam starą wagę, nie elektroniczną... ale ważne że jest bo to już druga zmiana cyferki z przodu u mnie
klask i:kla ski:k laski:

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
możesz udka, pierś usmażyć-takie paseczki, szaszłki...

jak tylko będę miała-wyślę i powodzenia z 7!

dziękuję:P jakoś mi ta waga spada i kochana,tak jak piszą dziewzcyny,nam się zawsze możesz wyżalić!!!!!

kochana-powiem Ci tak. jeśli nie zrobisz takiej III fazy, jak mówi Pan Dukan, to możesz przytyć na IV. chyba, że do końca życia nie będziesz jeść makaronu,chleba itp. mamy właśnie powoli wprowadzać te produkty i przyzwyczajać organizm... a jeśli zrobisz taką trochę bogatszą II fazę - bo tylko o owoce, to organizm się nei rpzyzwyczai. i IV może być niefajna... chyba, że chcesz dalej chudnąć, a chce Ci się owoców-ale w takim wypadku potem i tak musiałabyś zrobić normalną III. tak myślę

ja nadal bez wagi, tydzień bez-dla mnie straszne ale niedługo jadę do wielkiego miasta z TŻtem, więc się zważę albo jutro rano na czczo.

chciałam dziś pospać-jutro na 8, więc koniec tego dobrego, ale obudziłam się zlana potem i śniły mi się te przeklęte ciała ketonowe! i że musiałam przerwać dietkę!
Dzięki,jak wyniki? Na pewno będzie dobrze,to tylko zły sen
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)

Edytowane przez nikamo36
Czas edycji: 2011-04-27 o 21:53
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:00   #3932
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Widziałam ten przepis na jakimś dukanowym blogu, rewelacja sama się nim zainteresowałam

Biedak teraz się boi , skąd ja to znam hahahamój kociak też taki łakomczuch
Jak mi jutro wyjdzie to się pochwalę i zdam relacje czy warto
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:13   #3933
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Dzięki,jak wyniki? Na pewno będzie dobrze,to tylko zły sen
no wszystko w normie, poza ketonami. ale śladowe ilości, więc narazie Dukam dalej i będę robić badania
Stary 2011-04-27, 22:24   #3934
thisriveriswild
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Wnioskuje że jesteś na III??? Przybyło na III kg czy pofolgowałaś sobie. Oczywiście zachęcamy do powrotu na II jeśli tylko czujesz, że chcesz jeszcze zrzucić my Cie tu z radością przyjmiemy[COLOR="Silver"]
poooofolgowalam straszliwie,teraz bede sie ograniczac,a chyba po juwenaliach II dziekuje
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:27   #3935
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Nie jem jasnego pieczywa, makarony tylko pełnoziarniste i słodycze też odeszły dawno w zapomnienie, mi takie drobne modyfikacje i tak nic nie dają, bo prowadzę zdrowy tryb życia, zero gazowanego, soków, dużo wody, zielonej herbaty, ruchu, ćwiczeń, pełnoziarniste pieczywo, wędlina, twarogi... Więc same widzicie, że chyba muszę nadmierne kg zaatakować Dukanem. Dlaczego nie warto zaczynać jak chce się schudnąć te 6 kg?
Skoro prowadzisz taki zdrowy tryb życia to może zgrzesz czymś wtedy organizm zgłupieje i zacznij dietę a może wtedy spadnie-gdziesz czytałam na forum,że jak waga stoi i nie spada to wtedy laski zgrzeszą i za chwile waga spada. Ja tego nie stosowałam bo mam za duża wagę więc powoli ale spada. Taka sugestia ale przemyśl
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-27, 22:35   #3936
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
PANDZIU mam do Ciebie pytanko, niestety nie pamiętam
jakim trybem idziesz na naszej dietce?

szczerze???? to chyba nie ide trybem nie umiem isc 5/5 ani 3/3 i czasem ide 1/1 a czasem 3/2 znaczy sie 3 bialka 2 warzyw wiem, ze tak sie nie powinno ale nie umiem poprostu nie dam rady jesc tak.

ale jem juz otreby sante sa najlepsze i to z mleczkiem jak platki

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:39   #3937
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thisriveriswild Pokaż wiadomość
poooofolgowalam straszliwie,teraz bede sie ograniczac,a chyba po juwenaliach II dziekuje
Kochana 2,3kg po odstawieniu dukana to nie masakra a te 10kg zrzucisz szybko.Uważaj co by nie nadrobić po juwenaliach(stare dobre czasy jak dla mnie)
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-27, 22:43   #3938
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Wg mnie, każdy organizm jest inny i reaguje na coś innego, u niektórych mały grzeszek może w ogóle się nie odbić na wadze a u innych pojawia się zastój/wzrost
Ze wszystkim jest tak, że nie da się mierzyć jedną miarą...

ja od przyszłego tyg mam zamiar ciągnąć tą znienawidzoną tu 4P 3PW, boję się diety w Holandii mam wrażenie, że przyjadę do PL pod koniec sierpnia i okaże się, że waga wróci
może to zabrzmi źle, ale chce zrzucić do wakacji jak najwięcej....
krzyczcie, bijcie jak chcecie postawa niekoniecznie fajna, sama o tym wiem.... ale nic na to nie poradzę, jak się uprę to nie ma bata

szkoda tylko, że nie mam takiej motywacji i silnej woli do rzucenia fajeczek..
Stary 2011-04-27, 22:58   #3939
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
Wg mnie, każdy organizm jest inny i reaguje na coś innego, u niektórych mały grzeszek może w ogóle się nie odbić na wadze a u innych pojawia się zastój/wzrost
Ze wszystkim jest tak, że nie da się mierzyć jedną miarą...

ja od przyszłego tyg mam zamiar ciągnąć tą znienawidzoną tu 4P 3PW, boję się diety w Holandii mam wrażenie, że przyjadę do PL pod koniec sierpnia i okaże się, że waga wróci
krzyczcie, bijcie jak chcecie postawa niekoniecznie fajna, sama o tym wiem.... ale nic na to nie poradzę, jak się uprę to nie ma bata

szkoda tylko, że nie mam takiej motywacji i silnej woli do rzucenia fajeczek..
Dokładnie o to mi chodziło ale skoro zawsze było zdrowo to może nie zdrowo da efekt-sama musi spróbować i się przekonac
Ja już wczesniej pisałam o tym trybie i dziewczyny mnie pogoniły ale wiem,że jest i daje efekty.
Dasz radę,tam też są takie markety jak u nas więc będziesz miała gdzie się obkupić-sprawdź w intrnecie jakie są markety wokół tej miejscowości co masz być,jak tak sprawdzałam jak mój Tż miał wyjechać do Dani.
Jak ja się odchudzam i odchudzałam w porzednich dietach fajki to była i jest jedyna dozwolona przyjemność.
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg

Edytowane przez nikamo36
Czas edycji: 2011-04-27 o 23:01
Stary 2011-04-27, 23:19   #3940
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

oj kochana, gdyby nie warunki pracy, to nie byłoby problemem nic
zakupy zawsze robimy w lidlu/netto ramie

z tym, że mieszkamy na wsi i do sklepu uderzamy raz w tyg w piątki, innej możliwości nie ma, chyba że ktoś ma auto i chce mu się jeździć a takich ze świecą szukać
do tego praca od 7 do 18 na miejscu jesteśmy koło 19, 3 przerwy w międzyczasie i w zasadzie jak zjeżdżamy na klasztor to jest zasada wykąpać się, zjeść i spać
Stary 2011-04-27, 23:29   #3941
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
oj kochana, gdyby nie warunki pracy, to nie byłoby problemem nic
zakupy zawsze robimy w lidlu/netto ramie

z tym, że mieszkamy na wsi i do sklepu uderzamy raz w tyg w piątki, innej możliwości nie ma, chyba że ktoś ma auto i chce mu się jeździć a takich ze świecą szukać
do tego praca od 7 do 18 na miejscu jesteśmy koło 19, 3 przerwy w międzyczasie i w zasadzie jak zjeżdżamy na klasztor to jest zasada wykąpać się, zjeść i spać
Masakra,ale to wszystko co piszesz to gdzie mieszkasz teraz czy jak będziesz w Holandii,o co chodzi z tym klasztorem?
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-27, 23:33   #3942
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

to gdzie będę w wakacje opisuję
klasztor.... kiedyś funkcjonował, później się wyniosły laseczki jak jedna poleciała za sutanną i się powiesiła
mieszka tam około 150 ludzi, jest 10 pryszniców i tak jakby 3 kuchenki po 4 palniki, więc zanim się wszyscy ogarną, ugotują i wykąpią to jest 22

warunki dość nieciekawe, praca ciężka ale euro na koncie
Stary 2011-04-27, 23:56   #3943
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
to gdzie będę w wakacje opisuję
klasztor.... kiedyś funkcjonował, później się wyniosły laseczki jak jedna poleciała za sutanną i się powiesiła
mieszka tam około 150 ludzi, jest 10 pryszniców i tak jakby 3 kuchenki po 4 palniki, więc zanim się wszyscy ogarną, ugotują i wykąpią to jest 22

warunki dość nieciekawe, praca ciężka ale euro na koncie
Skoro takie spartańskie warunki to może przerwij dukana na ten czas ale ogranicz się z jedzeniem(po tym co piszesz to i tak będziesz mało jadła)a poza tym dużo roboty będziesz miała i pewnie stracisz na wadze. Po powrocie wrócisz do dukana

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Skoro takie spartańskie warunki to może przerwij dukana na ten czas ale ogranicz się z jedzeniem(po tym co piszesz to i tak będziesz mało jadła)a poza tym dużo roboty będziesz miała i pewnie stracisz na wadze. Po powrocie wrócisz do dukana
Kochane macie może jakieś propozycje i podpowiedzi do moich pytań z dnia wczorajszego?Będąc 3 miesiące na działce(czerwiec,lipiec,s ierpień) potrzebuję dużo inspiracji a nie wiem czy będziemy mieć neta więc nie będe z wami na bieżąco
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-28, 04:57   #3944
Agus140188
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczynki!!!!
Wpadłam do Was na momencik aby się przywitać i lecę niedługo na autobus. Miłego dzionka i weekendu życzę Wam i będę za Wami tęsknić przez te parę dni ale mam nadzieję, że później będę czytać o Waszych spadkowych wyczynach
Stary 2011-04-28, 08:22   #3945
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Nikamo aż na 3 miechy Cię wygnają tam ?

dukana nie chcę przerwać myślałam nad 3 fazą, bo jest więcej produktów dozwolonych, a niestety nie będę miała możliwości gotowania tak jak teraz
Stary 2011-04-28, 08:25   #3946
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

heeeeeeeeeeeeeej Chudzinki

ale mi si ehumor poprawil
przelamalam sie i weszlam na wage, a tam suprais :P 72,4 prawie padlam weszlam 3 razy i ciagle ten sam wynik mozna powiedziec, ze kryzys zazegnany po ponad 2tyg poszedl sobie prawie caly brakuje 0,2 do wagi z podpisu chyba troche pomogla dawka normalnego jedzenia w swieta, ale ciiii
az uczcilam to rolada, ktora mi nie wyszla, ale jadalna byla ;]
ja w piatek wyjezdzam i wroce we wtorek chyba :| wiec pewnie sporo bede miala do nadrabiania postow
w czerwcu zapewne na dzialke z rodzicami wyjade, bez neta, bez kompa normalnie coroczny odwyk tylko jak pojade do TŻ to nadrabiam co sie da ;p niedlugo posieje z mama ogorki w szklarni to bedziemy miec swoje akurat na 3 faze sie przydadza a pod koniec lipca wyjazd z ekipa :P mam nadzieje,ze wytrwam na 3 jakos jesli zbytnio mi to nie pojdzie to po powrocie zrobie jakies 2tyg 2 fazy i przegonie to co zjem nad Morzem
a Wy laseczki gdzies sie wybieracie, jakies wycieczki, zwiedzanie czy cos? i powiedzcie mi jak to jest wjezdzac z dzieciaczkami, bo nie raz jak patrze nad Morzem co te dzieciaki wyprawiaja, a ich rodzice nie reaguja i puszczaja samopas...to az sie boja jak to pozniej ze mna bedzie i z moimi bejbami :P
ale sie rozpisalam -sorcia

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:42   #3947
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczynki!!!!
Wpadłam do Was na momencik aby się przywitać i lecę niedługo na autobus. Miłego dzionka i weekendu życzę Wam i będę za Wami tęsknić przez te parę dni ale mam nadzieję, że później będę czytać o Waszych spadkowych wyczynach
Udanego wyjazdu Też będziemy tęsknić !!!!

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeeej Chudzinki

ale mi si ehumor poprawil
przelamalam sie i weszlam na wage, a tam suprais :P 72,4 prawie padlam weszlam 3 razy i ciagle ten sam wynik mozna powiedziec, ze kryzys zazegnany po ponad 2tyg poszedl sobie prawie caly brakuje 0,2 do wagi z podpisu chyba troche pomogla dawka normalnego jedzenia w swieta, ale ciiii
az uczcilam to rolada, ktora mi nie wyszla, ale jadalna byla ;]
ja w piatek wyjezdzam i wroce we wtorek chyba :| wiec pewnie sporo bede miala do nadrabiania postow
w czerwcu zapewne na dzialke z rodzicami wyjade, bez neta, bez kompa normalnie coroczny odwyk tylko jak pojade do TŻ to nadrabiam co sie da ;p niedlugo posieje z mama ogorki w szklarni to bedziemy miec swoje akurat na 3 faze sie przydadza a pod koniec lipca wyjazd z ekipa :P mam nadzieje,ze wytrwam na 3 jakos jesli zbytnio mi to nie pojdzie to po powrocie zrobie jakies 2tyg 2 fazy i przegonie to co zjem nad Morzem
a Wy laseczki gdzies sie wybieracie, jakies wycieczki, zwiedzanie czy cos? i powiedzcie mi jak to jest wjezdzac z dzieciaczkami, bo nie raz jak patrze nad Morzem co te dzieciaki wyprawiaja, a ich rodzice nie reaguja i puszczaja samopas...to az sie boja jak to pozniej ze mna bedzie i z moimi bejbami :P
ale sie rozpisalam -sorcia
braaawo ! Waga potrafi czasem poprawić humor Aż ma się ochotę ją przytulić
Majówka....ech Niestety przez matury w tym roku mnie omija... Ale moi rodzice się wycwanili... Mama na kilka dni nad jezioro z kumpelami z pracy,a tata się zapisał na kurs spadochronowy A ja będę robiła pod siebie ze strachu maturami
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:45   #3948
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

z dzieciami i ich rodzicami jest baardzo różnie

na 3 wytrwasz spokojnie jej... a ja dziś muszę truskawki przesadzić
trochę późno, ale może coś urośnie powącham sobie chociaż

wczoraj sis chipsy jadła, powąchałam i strasznie mnie ten smród oleju powalił
Stary 2011-04-28, 08:52   #3949
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
z dzieciami i ich rodzicami jest baardzo różnie

na 3 wytrwasz spokojnie jej... a ja dziś muszę truskawki przesadzić
trochę późno, ale może coś urośnie powącham sobie chociaż

wczoraj sis chipsy jadła, powąchałam i strasznie mnie ten smród oleju powalił
Ja też mam odruch wymiotny na samą myśl o oleju,albo czymś tłustym W sumie to nigdy nie przepadałam za tłustym,ale czasem się coś zjadło i bleeee
Myślę,że po Dukanie każdy będzie miał taki wstręt A jaki cukier będzie słooooodki pewnie jak się go spróbuje
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:57   #3950
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Ja na majówkę jak zwykle wybywam na wioske... rezem z Tż , teściami jego babka i jej partnerem , owczarkiem niemieckim teściów i naszym łobuzem nie lubie tam jeździć bo ciężko mi tam cokolwik przygotować bo warunki są jakie są, w miare możliwości biorę dużo rzeczy już gotowych, upieczonych itp ale wiadomo że na tyle dni to raczej cięzko będzie z gotowcami

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:12   #3951
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

mroziqu nie łam sie maturami tak naprawde jak sie dobrze skoncentrujesz to pewnie ślicznie wyciagniesz 90-100%
mnie moi tez zostawili na moje matury, mialam miedzy jednym wolnym a drugim ja w domu sie cykalam a oni na dzialce sobie siedzieli
ja sobie popoludniu drozdzowki zrobie i serniczek,ale musze serki homo kupic i moze jakis obiad wczesniej wstawic, ale zbytnio ostatnio nie mam pomyslow:/ na ryby nie mam ochoty,bo jakos sie niemi nie nadam:/ nie wiem czemu:/ moze sobie jajeczniczne strzele czy cos

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:34   #3952
Agnieszka2910
Przyczajenie

no to dołączam dzisiaj do Was trzymajcie kciuki
Stary 2011-04-28, 09:41   #3953
katarzynkaa87
Raczkowanie

GG do katarzynkaa87

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2910 Pokaż wiadomość

Trzymamy kciuki! powodzenia

I faza: - 3kg w 5 dni
II faza: od 12.03 do 12.06 57kg (- 8 kg)
III faza od 13.06 waga waha się miedzy 57 -57,5 kg CEL: 55 kg a nawet 52kg

[link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=74734e073c0914338. png[/image][/link]
katarzynkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:51   #3954
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dziewczyny!!

nie poznałam siebie dzisiaj w lustrze masakra..
mieliśmy szkolenie i tam takie duże lustro i stoje i czekam i patrzę i nie poznałam siebie haha a mam dziś geterki, tuniczke i buty na obcasie.. włoski zafarbowane..
a za tydzien trochę sobie zgolę jeden bok i druga część ściągania farby z ciemnego spodu
waga przed@ wzrosła, ale jakoś się tym nie przejmuje.. czuję się już super na dzień dzisiejszy.

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:05   #3955
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
dukana nie chcę przerwać myślałam nad 3 fazą, bo jest więcej produktów dozwolonych, a niestety nie będę miała możliwości gotowania tak jak teraz
a będziesz miała jak przewieźć i przechować słoiki? może warto o tym pomyśleć....

Cytat:
ja na wakacje planuję tylko wyjazd rodzinny nad morze... bo wiem że jakbym pojechała z ekipą to dukan nie da rady - będzie mnóstwo alko i jedzenie na mieście :/
a co do dzieciaczków to będę jechać z 10-latką, masakra... znaczy się ona jest dobrze pilnowana przez moją ciotkę ale ja nie lubię dzieci, tych obcych na plaży czy gdziekolwiek też nie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Majówka....ech Niestety przez matury w tym roku mnie omija... Ale moi rodzice się wycwanili... Mama na kilka dni nad jezioro z kumpelami z pracy,a tata się zapisał na kurs spadochronowy A ja będę robiła pod siebie ze strachu maturami
nie ma co się stresować maturą stres przy niej to jeszcze nic dopiero potem się zaczną egzaminy na studiach...

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Ja na majówkę jak zwykle wybywam na wioske... rezem z Tż , teściami jego babka i jej partnerem , owczarkiem niemieckim teściów i naszym łobuzem nie lubie tam jeździć bo ciężko mi tam cokolwik przygotować bo warunki są jakie są, w miare możliwości biorę dużo rzeczy już gotowych, upieczonych itp ale wiadomo że na tyle dni to raczej cięzko będzie z gotowcami
spróbuj jakieś mięsa zagotować w słoikach, zawsze dłużej wytrzymują i trudno - najwyżej pół bagażnika zajmie ci żarcie ale będziesz mieć gotowce i dasz radę

Cytat:
mroziqu nie łam sie maturami tak naprawde jak sie dobrze skoncentrujesz to pewnie ślicznie wyciagniesz 90-100%
mnie moi tez zostawili na moje matury, mialam miedzy jednym wolnym a drugim ja w domu sie cykalam a oni na dzialce sobie siedzieli
ja sobie popoludniu drozdzowki zrobie i serniczek,ale musze serki homo kupic i moze jakis obiad wczesniej wstawic, ale zbytnio ostatnio nie mam pomyslow:/ na ryby nie mam ochoty,bo jakos sie niemi nie nadam:/ nie wiem czemu:/ moze sobie jajeczniczne strzele czy cos
też na obiad się nie najem rybą chyba że mam PW i zrobie z mrożonką chińską albo kapustą kiszoną w dużych ilościach... chociaż jak w wielki piątek zrobiłam sałatkę ze śledzia i serka wiejskiego na obiad to objadłam się nią nieprzyzwoicie

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2910 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
dziewczyny!!

nie poznałam siebie dzisiaj w lustrze masakra..
mieliśmy szkolenie i tam takie duże lustro i stoje i czekam i patrzę i nie poznałam siebie haha a mam dziś geterki, tuniczke i buty na obcasie.. włoski zafarbowane..
a za tydzien trochę sobie zgolę jeden bok i druga część ściągania farby z ciemnego spodu
waga przed@ wzrosła, ale jakoś się tym nie przejmuje.. czuję się już super na dzień dzisiejszy.
nie poznać siebie w lustrze.... ale to super! najważniejsze że ty się dobrze czujesz za sobą!
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:17   #3956
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzień dobry
nawet nie wiem jak dzisiaj waga, bo zapomniałam sie rano zwazyc
wczoraj jakoś nie miałam apetytu i w ogóle wczoraj coś sie kiepskawo czułam ehh i teraz czuje się jakby przeziebiona
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:20   #3957
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
szczerze???? to chyba nie ide trybem nie umiem isc 5/5 ani 3/3 i czasem ide 1/1 a czasem 3/2 znaczy sie 3 bialka 2 warzyw wiem, ze tak sie nie powinno ale nie umiem poprostu nie dam rady jesc tak.
jeśli zdrowie Ci niemiłe to idź takim trybem dalej... takie same efekty miałabyć na 3/3 i bez grzeszków...
Cytat:
ehh, jeśli chcesz schudnąć jak najszybciej kosztem zdrowia tylko na wakacje, a potem przybrać, to proszę bardzo. możesz też nic nie jeść-wtedy jeszcze bardziej schudniesz:P ale to nie o to chodzi...

u mnie waga bez zmian... okazało się, że na zajęciach były 2 osoby, w tym ja i odwołali weekend majowy !
Stary 2011-04-28, 10:35   #3958
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
u mnie waga bez zmian... okazało się, że na zajęciach były 2 osoby, w tym ja i odwołali weekend majowy !
no to teraz wypoczywać i cieszyć się wiosną!
zapomniałam wcześniej ci napisać - WIELKIE DZIĘKI ZA PRZEPIS NA ROLADĘ SZPINAKOWO-ŁOSOSIOWĄ!!!!! jes obłędna zajadałam się nią niesamowicie... rodzince też smakowała gdyby nie oni to pewno zjadłabym całą i pękła a robi się banalnie... już mam 'zmówienia' na nią: od ciotki na komunię kuzynki i od babci na jej imieniny
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:37   #3959
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
no to teraz wypoczywać i cieszyć się wiosną!
zapomniałam wcześniej ci napisać - WIELKIE DZIĘKI ZA PRZEPIS NA ROLADĘ SZPINAKOWO-ŁOSOSIOWĄ!!!!! jes obłędna zajadałam się nią niesamowicie... rodzince też smakowała gdyby nie oni to pewno zjadłabym całą i pękła a robi się banalnie... już mam 'zmówienia' na nią: od ciotki na komunię kuzynki i od babci na jej imieniny
haha cieszę się, że smakowała
Stary 2011-04-28, 10:38   #3960
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli zdrowie Ci niemiłe to idź takim trybem dalej... takie same efekty miałabyć na 3/3 i bez grzeszków...

ehh, jeśli chcesz schudnąć jak najszybciej kosztem zdrowia tylko na wakacje, a potem przybrać, to proszę bardzo. możesz też nic nie jeść-wtedy jeszcze bardziej schudniesz:P ale to nie o to chodzi...

zazdroszcze weekendu majowego ja niestety w sobotę w pracy siedzę odrabiamy piątek przed świetami
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości