Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 12:20   #1651
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Jak byłam mała to często jeździłam z rodziną do hurtowni i chciałam tam bardzo pracować. Moja koleżanka, jak była mała chciała jeździć tirami i mówiłam, że chce być tirówką.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:23   #1652
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Jest szefową firmy więc podejrzewam że takie "chanele" i inne Po prostu jak spotykałam takie osoby to one strasznie kategoryzowały ludzi na tych lepszych i gorszych...

Zapomniałam się Wam pochwalić, że wczoraj sobie kupiłam skakankę za całe 1,59 ale nie wiem kiedy będę na niej skakać
ja mam taka kolezanke na studiach, co prawda nie nosi "chanel" ani nic podobnego, ale jezdzi dwa razy w roku na wakacje (zima-narty,latem-cieple kraje) zima to nawet w czasie zajec na zajecia przyjezdza nowym z wyzszej polki autem, stac ja po prostu na wiele, ale nie wywyzsza sie- z kazda osoba w grupie potrafi sie dogadac, nie stoi "ponad" reszta fajnie, ze sa ludzie, ktorym sodowka nie uderza do glowy, ale fakt faktem, ona ma pieniazki od samego poczatku.
Sklonnosci do snobizmu maja raczej osoby ktore nagle szybko dorobily sie kasy i uwazaja sie za niewiadomo kogo, choc wiadomo, ze to tez tylko niektore osoby sie tak zachowuja nie wszystkie. Zeby nie bylo- ja nie generalizuje. Cieszy mnie to, ze sa osoby w Polsce, ktore sie dorabiaja-maja na siebie pomysl i im te pomysly przynosza korzysci
Tak jak moj wykladowca na jednych zajeciach powiedzial- wymyslcie w ramach zajec, przedmiot badz usluge, ktorej nie ma na rynku i moze uzaleznic luudzie, gdybym takie cos wymyslila to juz dawno mialabym stan konta powiekszony o kilka zer

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Buahhot ja chciałam być kiedyś zakonnicą Ale na szczęście mi przeszło
hahah niezle ja to chcialam byc kiedys archeologiem, oceanografem... ale odkrylam cos innego

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:27   #1653
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Jest szefową firmy więc podejrzewam że takie "chanele" i inne Po prostu jak spotykałam takie osoby to one strasznie kategoryzowały ludzi na tych lepszych i gorszych...

Zapomniałam się Wam pochwalić, że wczoraj sobie kupiłam skakankę za całe 1,59 ale nie wiem kiedy będę na niej skakać

to źle trafiłaś.. ja znam parę takich osób i są normalnymi ludźmi, nie wywyższają sie itp..chyba to zależy od człowieka...

na uczelni mam też wiele zamożnych osób, wakacje za granicą dwa, trzy razy w roku to norma...

ehhh.właśnie sprawdziłam pogode i ma być beznadziejna na majówkę...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:28   #1654
anusik
Raczkowanie

Bylam w naturze z nowosci bylo wszystko, babka przy mnie dopiero ukladala. wzielam 3 lakiery, puder do twarzy i cos zeby przyspieszyc opalanie nozekale to juz nie z essence
Stary 2011-04-28, 12:29   #1655
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
to źle trafiłaś.. ja znam parę takich osób i są normalnymi ludźmi, nie wywyższają sie itp..chyba to zależy od człowieka...

na uczelni mam też wiele zamożnych osób, wakacje za granicą dwa, trzy razy w roku to norma...

ehhh.właśnie sprawdziłam pogode i ma być beznadziejna na majówkę...
dokladnie

taak, ja tez wczoraj sprawdzalam pogode, to z nd/pn ma byc u mnie dosc chlodno, bo zaledwie kilka kresek powyzej zera, wiec nie wiem jak grill bedzie wygladac

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
Bylam w naturze z nowosci bylo wszystko, babka przy mnie dopiero ukladala. wzielam 3 lakiery, puder do twarzy i cos zeby przyspieszyc opalanie nozekale to juz nie z essence
ooo to fajnie, ze trafilas i jak puder wyglada na twarzy? probowalas?

Stary 2011-04-28, 12:39   #1656
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kalpana: więcej miejsc pracy, ale wielu ludzi na każde miejsce pracy także.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:

Bo niektórym sodówka uderza do głowy

A powiem wam(subiektywnie, z moich obserwacji), że częściej uderza tym co mają 3 tysiące i uważają się za szefów całego świata i cała pensję wydają na dobre garnitury i lansowanie się na nie wiem kogo niż tym, którzy zarabiają naprawdę konkretną kasiorę (nie przechwalają się i nie widać po nich z kim ile mają pieniędzy, ubierają się normalnie bo im nie zależy, żeby każdy widział ile mają kasy)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:40   #1657
anusik
Raczkowanie

buahhot he oczywiscie, ze probowalam zaraz po przekroczeniu progu mieszkania na buzi narazie nijak to wyglada bo wracajac musialam niesc i dziecko i zakupy no i u mnie dzis 25 stopni i za cieplo sie tez ubralam wiec wygladalam jak prosiaczek. ale na reku daje efekt takiego delikatnego rozswietlenia, tak mi sie przynajmniej wydaje, reke mam opalona wiec lepiej widac.
Stary 2011-04-28, 12:41   #1658
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
buahhot he oczywiscie, ze probowalam zaraz po przekroczeniu progu mieszkania na buzi narazie nijak to wyglada bo wracajac musialam niesc i dziecko i zakupy no i u mnie dzis 25 stopni i za cieplo sie tez ubralam wiec wygladalam jak prosiaczek. ale na reku daje efekt takiego delikatnego rozswietlenia, tak mi sie przynajmniej wydaje, reke mam opalona wiec lepiej widac.
aaa no to fajnie, szkoda ze ja juz nie zdazylam

Stary 2011-04-28, 12:43   #1659
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
kalpana: więcej miejsc pracy, ale wielu ludzi na każde miejsce pracy także.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Bo niektórym sodówka uderza do głowy

A powiem wam(subiektywnie, z moich obserwacji), że częściej uderza tym co mają 3 tysiące i uważają się za szefów całego świata i cała pensję wydają na dobre garnitury i lansowanie się na nie wiem kogo niż tym, którzy zarabiają naprawdę konkretną kasiorę (nie przechwalają się i nie widać po nich z kim ile mają pieniędzy, ubierają się normalnie bo im nie zależy, żeby każdy widział ile mają kasy)
No bo tak jak się mówi-ludzie zamożni są dlatego zamożni , bo nie wydają na głupoty typu drogie ubrania, bo wiedzą ile mają pieniędzy i nie zależy im na kupowaniu 'prestiżu'. Taka prawda, inna sprawa, że to też czasami obraca się w drugą stronę czyli nadmierne skąpstwo
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:03   #1660
tillavanilla
Raczkowanie

Dzien dobry

kalpana bardzo sie ciesze,ze wyciagnelas reke na zgode do mamy,trzymam kciuki,zeby od teraz wasze relacje byly coraz lepsze

dziewczyny strasznie sie stresuje, bo dzis zaczynam prace,trzymajcie prosze kciuki,zebym dobrze wypadlamilego dnia

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:27   #1661
Kalpana
Zakorzenienie

Tillavanilla dziękuję

Buahhot też chciałam być archeologiem swojego czasu, później policjantką, a jak byłam mała to przedszkolanką A Ty jaki kierunek odkryłaś dla siebie?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:34   #1662
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Ja uwielbiam podróżować. Mogłam bym codziennie.

Miałam jechać nad morze na weekend majowy, ale nie jadę, bo nie ma być pogody. Wiatr + 5C. Eh... .
No to przybij piątkę Szczególnie lubię jak wyjeżdżamy w nocy tak w godzinach 2-3 Dziś w nocy też tak wyjeżdżamy

No ale co by robić nad morzem kilka dni na majówce? Przecież jeszcze za chłodno żeby się opalać i kąpać
Cytat:
Angel to wszystko zależy od tego, co się lubi i co chce się robić w życiu Mnie się ogólnie podoba praca pilota wycieczek, chociaż na początku na pewno jest trudno, szczególnie że wg większości pracodawców, pracownicy powinni mieć doświadczenie i nie ważne, że nie mają go gdzie zdobyć, skoro nikt nie chce przyjąć początkującego :/ Ale tak jest w wielu kierunkach.... Moja nauczycielka przedmiotów turystyczno-hotelarskich pracuje w tej branży bardzo długo i sporo nam opowiadała. Mój TŻ nadawałby się na przewodnika, bo on strasznie lubi wycieczki po różnych górach, zamkach i skałach i z geografii też jest bardzo dobry
Jeśli się czegoś nie lubi, to lepiej zająć się czymś innym, bo fajnie, kiedy praca sprawia przyjemność

Ja już po skakance i po śniadanku Wypiłam jakąś herbatkę odchudzającą, która akurat była w szafce w kuchni I tak mi nic nie pomoże, ale co tam. Może mi się część śniadania szybciej strawi
Nie zapomniaj, ze praca przewodnika to również języki oraz historia. A języki co najmniej dwa. No chyba, że przewodnik tylko po Polsce, ale tu są raczej marne zarobki

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Dzien dobry

kalpana bardzo sie ciesze,ze wyciagnelas reke na zgode do mamy,trzymam kciuki,zeby od teraz wasze relacje byly coraz lepsze

dziewczyny strasznie sie stresuje, bo dzis zaczynam prace,trzymajcie prosze kciuki,zebym dobrze wypadlamilego dnia
Trzymam kciuki za Ciebie kochana

Zrobiłam sałatkę, teraz piecze się schab A ja zaraz się biorę za odkurzanie całego mieszkania.
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:37   #1663
CABIN CREW

ja chciałam być lekarzem a potem prawnikiem

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-04-28, 13:54   #1664
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dzien dobry

trzymam kciuki

Cytat:
Tillavanilla dziękuję

Buahhot też chciałam być archeologiem swojego czasu, później policjantką, a jak byłam mała to przedszkolanką A Ty jaki kierunek odkryłaś dla siebie?
ja teraz koncze logistyke, a pozniej to sama nie wiem, chyba pojde na ekonomie u siebie (tzn w sopocie jest wydzial, na spec Transport i Logistyka). Sama nie wiem, chcialabym do Wawy na AON (Kitka wie ) ale to raczej nierealne

Stary 2011-04-28, 14:10   #1665
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
trzymam kciuki

ja teraz koncze logistyke, a pozniej to sama nie wiem, chyba pojde na ekonomie u siebie (tzn w sopocie jest wydzial, na spec Transport i Logistyka). Sama nie wiem, chcialabym do Wawy na AON (Kitka wie ) ale to raczej nierealne
oj a czemu nierealne?? kurcze , mi to tylko byłoby szkoda z nad morza do wawy się przenosić....

ZALATANA......
Stary 2011-04-28, 14:13   #1666
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

trzymam kciuki nic się nie martw

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:16   #1667
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
oj a czemu nierealne?? kurcze , mi to tylko byłoby szkoda z nad morza do wawy się przenosić....
bo musialabym rzucic się na glęboką wodę- wyjechać, znalezc prace na miejscu, znalezc mieszkanie. No chyba, ze bede dojezdzac co dwa tygodnie na zaoczne. To jest jeszcze do przemyslenia, ale ciezko mi będzie

Stary 2011-04-28, 14:22   #1668
kasieni887
Wtajemniczenie

Cytat:
ja lubie skakac na skakance bo w stosunkowo krotkim czasie idze sie zmeczyc ale denerwuje mnie to ze te zwykle skakanki sa troche przykrotkie:P

jak bylam mamla to pamietam ze napewno chcialam w sklepie z ciuchami proacowac a szczegolnie krecilo mnie sciaganie ciuchow ktore byly tak wysoko powieszone takim kijem i wieszalam na meblach w domu ubrania i kijem od szczotki sciagalam

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:24   #1669
buahhot
Marcelover ♥♥♥

A ja znowu mam skakanke za dluga, musze poprosic kogos o skrocenie (bo to wcale nie takie proste). moglam kupic krotsza, no ale skad moglam wiedziec jak dluga potrzebuje - zamawialam na all

Stary 2011-04-28, 14:30   #1670
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
bo musialabym rzucic się na glęboką wodę- wyjechać, znalezc prace na miejscu, znalezc mieszkanie. No chyba, ze bede dojezdzac co dwa tygodnie na zaoczne. To jest jeszcze do przemyslenia, ale ciezko mi będzie
zawsze można wziąć ze sobą Tż (jeśli chce ) razem we wszystkim łatwiej

Dbam o siebie

Stary 2011-04-28, 14:46   #1671
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
zawsze można wziąć ze sobą Tż (jeśli chce ) razem we wszystkim łatwiej
tak, tak, tylko z Tztem gdyby tak praca znalazla sie od razu (dla nas dwojga, bo Tz teraz konczy mgr, poza tym pracuje z dziecmi a musialby z tego zrezygnowac) byloby pieknie, ale wiecie jak jest teraz z praca. Niekiedy trzeba sie troche "nachodzic" na rozmowy kwalifikacyjne (tym bardziej, ze to dopiero bylaby dopiero moja pierwsza praca tak na powaznie, nie liczac mojego polrocznego stazu 3 lata temu). Ja sama dwa lata temu startowalam na staz do glupiego lpp, to Pani pytala mnie o takie rzeczy ze olaboga no ale takie prawa rynku Skladalam tez papiery w sprawie pracy, zeby dorobic, do sieciowek typu NY, h&m, Reserved (lpp ) ale nawet sie nie odzywali to ja nie wiem kogo tam szukali Jeszcze mam troche czasu do pazdziernika, musze wszystko przemyslec

oczywiscie, to wszystko nie jest niemozliwe, tylko musialabym sie powazniej rozejrzec za tym

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

A Czekoladową gdzie wcielo

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

nawiazujac do stazy moja kolezanka zaczela jakis czas temu, pamietam spotkalismy sie wszyscy jakos po dwoch tygodniach od jej rozpoczecia, to powiedziala ze juz jej sie nie chce pracowac to dopiero jest cos

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-04-28 o 14:39
Stary 2011-04-28, 14:49   #1672
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
tak, tak, tylko z Tztem gdyby tak praca znalazla sie od razu (dla nas dwojga, bo Tz teraz konczy mgr, poza tym pracuje z dziecmi a musialby z tego zrezygnowac) byloby pieknie, ale wiecie jak jest teraz z praca. Niekiedy trzeba sie troche "nachodzic" na rozmowy kwalifikacyjne (tym bardziej, ze to dopiero bylaby dopiero moja pierwsza praca tak na powaznie, nie liczac mojego polrocznego stazu 3 lata temu). Ja sama dwa lata temu startowalam na staz do glupiego lpp, to Pani pytala mnie o takie rzeczy ze olaboga no ale takie prawa rynku Skladalam tez papiery w sprawie pracy, zeby dorobic, do sieciowek typu NY, h&m, Reserved (lpp ) ale nawet sie nie odzywali to ja nie wiem kogo tam szukali Jeszcze mam troche czasu do pazdziernika, musze wszystko przemyslec

oczywiscie, to wszystko nie jest niemozliwe, tylko musialabym sie powazniej rozejrzec za tym

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

A Czekoladową gdzie wcielo

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

nawiazujac do stazy moja kolezanka zaczela jakis czas temu, pamietam spotkalismy sie wszyscy jakos po dwoch tygodniach od jej rozpoczecia, to powiedziala ze juz jej sie nie chce pracowac to dopiero jest cos
no wiesz takie wielkie sieciówki typu H&M zbierają sobie wielką bazę danych i jak potrzebują dopiero się odzywają, czasem nawet po pół roku i więcej

A no właśnie Czekoladki nie ma

Dbam o siebie

Stary 2011-04-28, 14:50   #1673
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
no wiesz takie wielkie sieciówki typu H&M zbierają sobie wielką bazę danych i jak potrzebują dopiero się odzywają, czasem nawet po pół roku i więcej

A no właśnie Czekoladki nie ma
a no wlasnie
ale dla chcacego nic trudnego, jak sie zdecyduje to dam rade

poki co zdrowie i obrona jest dla mnie najwazniejsza, resztą zajmę się pozniej

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-04-28 o 14:53
Stary 2011-04-28, 15:01   #1674
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
No bo tak jak się mówi-ludzie zamożni są dlatego zamożni , bo nie wydają na głupoty typu drogie ubrania, bo wiedzą ile mają pieniędzy i nie zależy im na kupowaniu 'prestiżu'. Taka prawda, inna sprawa, że to też czasami obraca się w drugą stronę czyli nadmierne skąpstwo
Niektórzy zarabiają po 10 tysięcy a i tak do wypłaty im nie wystarcza i narzekają Ja tam sobie wolę część odłożyć i spać spokojnie, że jak zachoruję czy coś to będę mieć na życie.

I takie prawdziwe gruby ryby też nie muszą się chwalić na fb i nk swoimi nowymi nabytkami, a niektórzy muszą. Dla mnie to głupota popisywać się kasą na czymś takim, bo to zaproszenie dla złodziei i nigdy nie wiadomo co się komu nie spodoba i złoży donos do skarbówki czy coś.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość

No ale co by robić nad morzem kilka dni na majówce? Przecież jeszcze za chłodno żeby się opalać i kąpać

.
Zmienić powietrze i pospacerować. Dobrze jest zmienić otoczenie czasem

<3 <3 <3
Stary 2011-04-28, 15:20   #1675
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

A ja wlasnie posadzilam pora i selera musze wziasc sie za warzywnik i ogrodek bo masakra zielska pełno do niedzieli mam zamiar to zrobic

E.J a jak tam warzywnik u Ciebie ?
Stary 2011-04-28, 15:24   #1676
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
tylko bys musiala miec taka prace, zeby miec co 2 pt wolny. Bo niestety zajęcia są od pt wczesnego południa czasami, a z 5 godz min się jedzie

<3 <3 <3
Stary 2011-04-28, 15:27   #1677
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
tylko bys musiala miec taka prace, zeby miec co 2 pt wolny. Bo niestety zajęcia są od pt wczesnego południa czasami, a z 5 godz min się jedzie
dlatego mowie, najwyzej pojde do siebie na UG (tez chce tam isc, to nie jest tak, ze nie chce tam sie uczyc), po prostu szkoda mi bedzie tej AON no ale coz, zycie wszystkiego nie mozna miec

Stary 2011-04-28, 15:29   #1678
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
dlatego mowie, najwyzej pojde do siebie na UG (tez chce tam isc, to nie jest tak, ze nie chce tam sie uczyc), po prostu szkoda mi bedzie tej AON no ale coz, zycie wszystkiego nie mozna miec
Zależy gdzie chcesz pracować. Jeśli to byłby sklep z ubraniami- to podobno idą na rękę. Co innego jeśli bardziej interesuje Cię praca związana ze studiami. Są tez pracę na zlecenia, gdzie się pracuje w domu. Jakoś to się da wykombinować

Ty jesteś z trójmiasta czy mi się pomieszało?

----
Mnie już ostatnio głowa pęka od tego wszystkiego. Dobrze, że wieczorami idę na spacer czy bieganie do parku to trochę się chociaż odstresowuje.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-04-28 o 15:30
Stary 2011-04-28, 15:46   #1679
CABIN CREW

a ja właśnie siedzę z farba na włosach

ZALATANA......
Stary 2011-04-28, 15:54   #1680
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Tak, ja jestem z Trojmiasta

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości