|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mam Sponsora
Cytat:
Jak Dla mnie Mężczyzna bez jaj, uważający , że każdego można kupić, omijający problemy własnego związku na rzecz własnej przyjemności, mimo tego , że krzywdzi swoich bliskich. Jego Bawi , że nie wiele trzeba , aby zaimponować małolacie, trochę bajery i jest Jego. Nie musi się zbytnio starać bo widując się kilka razy w miesiącu omija wszystkie problemy które pojawiają się w stałym związku, jak dla mnie Pan wygodny, przekonany o Tym , a już samo To , że zainteresował się dziewczyną , która się nie szanuje świadczy o jego poziomie. Nie chcę Cię obrażać. Po prostu nie dopisywałabym temu układowi jakichś ideologi. Jest sobie Pan co ma troszkę kaski, nie lubi problemów i idzie po najmniejszej linii oporu , mnie nie fascynują pieniądze i nie imponują mi tacy mężczyźni.
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdziwy mężczyzna, widząc, że się związek wali, to albo się rozwodzi i szuka kolejnej kobiety albo idzie z żoną do poradni małżeńskiej. Prawdziwy mężczyzna nie zdradza - bo łamie w ten sposób przysięgę małżeńską. A chyba takie pojęcia jak "honor", "poczucie odpowiedzialności", "odwaga cywilna" są znane prawdziwym mężczyznom. Natomiast kłamie, oszukuje tchórz. Ktoś, kto nie potrafi spojrzeć innej osobie prosto w oczy i powiedzieć co myśli i czuje. Ktoś, kto jest pozbawiony minimum przyzwoitości. Kto próbuje być cwany i żyć na dwa fronty. Nędzna namiastka mężczyzny, który musi pieniędzmi tuszować to, czego nie ma w spodniach - jaj. Bo nie da się ukryć, że te panienki nie lecą na 40-letniego penisa, tylko na pieniądze w jego kieszeni.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Ze wszystkim sie zgadzam, z tym co nieujete powyzej, a poprzednio napisalas tez. W kwestii poszanowania przyznam, ze jestem kobieta, ktora sie nie szanuje, ale Twoje zdanie jest co najmniej dziwne... Bo to tak jakbys napisala "Facet, ktory zdradza notorycznie zone, niegdys bywal w domach publicznych i oszukuje cala rodzine, jest jak sie okazalo na niskim poziomie BO zainteresowal sie nieszanujaca sie dziewczyna".
Edytowane przez k_ga Czas edycji: 2011-04-27 o 16:40 |
|
|
|
|
#335 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Po pierwsze po to żeby być w porządku w stosunku do swojej dotychczasowej partnerki, a po drugie po to żeby być w porządku w stosunku do swojej nowej partnerki.
|
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
Ale mi dołożyłyście, powinienem się pod dywan schować czy co...
Cieszę się, że są jeszcze tak prawomyslne i mądre kobiety na świecie. Takie, które wybierają partnera nie patrząc, co on w sensie materialnym może wnieść do związku. Czy będzie w stanie utrzymać ją i dzieci, czy kupi co jakos czas coś złotego, albo podzieli sie tym co ma, żeby mogła sobie kupic następną parę butów.Cieszę się, że sa na tym swiecie kobiety, które chca być partnerami dla mężczyzny w każdym tego słowa znaczeniu. Zarobić na mieszkanie, kupić sobie samochód, samodzielnie tworzyć sobie zabezpieczenie finansowe. Tylko, że pojawiacie sie w przyrodzie tak czesto, jak jednorożce. Ja szczęśliwie miałem szczęście na taka trafic. I mimo, że teraz zarabiam dużo więcej, relacje miedzy nami są partnerskie. A koleżanki wokół: a jakim on samochodem jeździ, co ci kupił, gdzie cię zabrał na wakacje. Jeżeli zdecydują się wyjść za mąż, to mniej z miłości, bardziej z rozsądku. Czyś nie jest to zakamuflowana forma prostytucji czy innego sponsoringu?Pewien psycholog (nazwisko tu pominę) wyraził sie bardzio dobitnie: mężczyźni się żenią/wiążą dla seksu, kobiety dla zasobów/pieniędzy partnera. Wniosek z tego jeden: te które mają sponsora i ci, którzy sponsorują, są przynajmniej względem siebie uczciwi. A czy to samo jest w Waszych związkach?
|
|
|
|
|
#337 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po drugie- nie ujawniam sie na ogol z tym co robilam, wiec owi Panowie nie moga mnie na wstepie skreslic za sponsoring, bo o nim nie wiedza. Po trzecie- to ja nie chcialam byc z tymi trzema facetami, nie oni ze mna, wiec to nie jest kwestia pogardzania mna przez nich itp. ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Źle to ujęłam- chodzi mi o poziom rozrywki którą preferuje. Gdyby jakikolwiek poziom reprezentował to rozwiódłby się z żoną i ułożył życie z nową kobietą a nie szukał wyjścia w takich układach, pomijając fakt, że opłacając Ciebie traci na tym w sensie finansowym jego rodzina... Są terapie dla małżeństw, są inne wyjścia on wybrał najprostsze i najbardziej podłe z punktu widzenia jego żony i dzieci... Jestem również ciekawa czy byłby taki chętny na taki układ gdyby jego córka się zajmowała taką profesją , on jako rodzic powinien dawać przykład swoim dzieciom. Dla mnie to żałosny typek. Ja znam jednego takiego Pana który uważa, że każdą da się kupić i mam to nieszczęście że to prezes mojej firmy. Tyle dobrego, że nie mamy zbyt częstego kontaktu osobiście , ale bardzo często zmienia asystentki... Ma piękną żonę i dwójkę dzieci mimo tego jest totalnym burakiem ...
Edytowane przez anetkadg Czas edycji: 2011-04-27 o 17:12 |
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieważne czy to on zdradza ją, czy ona zdradza jego. Osoba zdradzająca to osoba zdradzająca i finito. Bez względu na płeć. ![]() Jak komuś źle, niech zadziera kiecę i leci. ![]() Ja wiem, że Ty wszędzie widzisz winę żony, w wielu wątkach to widzę. Żona zła, nieczuła a kochanka ostoją miłości. Śmieszne. |
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam wiele lat problem ze znalezieniem odpowiedniego mężczyzny, ale nie dałam się zwieść pierwszym lepszym portkom i teraz mam za partnera człowieka, który jest moja pokrewna duszą. Jest oczywiście zaradny, ale tylko dlatego, że nie ścierpiałabym lenia przy moim boku. Skoro ja prowadzę firmę i potrafię się utrzymać, nie pociągałby mnie ktoś, kto cierpiałby na praco-wstręt.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2011-04-27 o 18:53 |
|
|
|
|
|
#341 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Jedni lubią poczucie humoru, inni cenią zawartość konta bankowego
Nic mi do tego.Autorko nie rozumiem dlaczego tak Cię przejmuję zachowanie swojego sponsora, to chyba nieprofesjonalne:P Ciesz się, że nie jest chamem i żyj dalej. I tak nic z tego nie będzie. Edytowane przez Mahdab Czas edycji: 2011-04-27 o 20:04 |
|
|
|
|
#343 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy to samo mówiłabyś o złym związku z dzieckiem, ale były też dobre chwile? Z ojcem, chociaż cię obraża na przykład, albo oszukuje? A nawet złych układach w pracy, która jednak daje podstawy materialne do życia? Złym lokatorze, ale w dobrym mieszkaniu? Złej gosposi, ale ma trudną sytuację i żal? Nawet złym psie, ale jesteś do niego przywiązany? Itd. Odrzucić bez skrupułów i od razu nie zawsze się potrafi. W związku małżeńskim powodów, że odchodzi się zbyt późno może być jeszcze więcej. Nie jest to tak łatwe, jak się wydaje. 2. Widzę winę obu stron. Nie tylko żony. Widzę też winę mojego partnera w poprzednim związku i żony też. I winę mojego byłego partnera i moją też. Ale na błędach można się uczyć, jeśli coś zmienić chcą obie strony. |
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do rzeczy. Dla mnie honor, prawdomówność i odpowiedzialność to podstawa, jednak nie spojrzałabym niestety na gościa bez grosza przy duszy jako na potencjalnego partnera bo nie mam zamiaru nikogo utrzymywać i ciągnąć za sobą jak kulę u nogi. Tak więc strona materialna liczy się i to bardzo bo pieniądze dają komfort życia. No i nie wiem, czy dziewczyny mówiące o honorze i odwadze moralnej tak jak zasugerowałeś wybierając mężczyznę na resztę życia nie będą patrzeć czy jest w stanie zapewnić godne życie jej dzieciom..raczej poszukają takiego, ktory jest prawdziwym facetem w pełnym znaczeniu tego słowa czyli r ó w n i e ż zapewni im normalne życie. |
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
-Bingo, bingo.
Dobrali się facet z kochanką i będą teraz sobie przyklaskiwać w swoich teoryjkach na temat: dlaczegoż tez facet zdradza żonę ![]() Faceci (ci, którzy mają inklinacje do zdradzania) zdradzają przeważnie z nudów. A nie dlatego, że np prostytutka ich rozumie a zona nie bałdzo Facet zna ciało żony na wylot i chocby ta żona na głowie stawała to on ją zdradzi, bo potrzebuje świeżego mięska i już. Oczywiście nie mówię, że wszyscy dlatego zdradzają. Ale większość zdradzających tak.
|
|
#346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponieważ to ona zakłada watek, najczęściej pt Co zrobić, żeby go poderwać, to nic, że ma żonę albo Jestem kochanką, co zrobic, żeby on wreszcie odszedł od żony, bo on nie chce (wtedy dostaje jej się za skrajna głupotę), albo Jestem kochanka, ale fajnie, nikogo nie krzywdzę, bo jego żona nic nie wie (moja ulubiona wymówka kochanek żona nic nie wie to własciwie jej nie krzywdzę )itd Jeśli o mnie chodzi "walę równo" w faceta i kochankę, bo (i pisałam o tym w takich wątkach nie raz) mam wrodzoną awersję do kłamców i oszustów, tchórzy i krętaczy. Sama w życiu jasno stawiam sprawy w takich wypadkach i uważam, że akurat jesli chodzi o sprawy damsko męskie to są one czarno białe. I nie ma w nich miejsca na sraczkowatość, że się tak brzydko i dosadnie wyrażę.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-04-28 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#349 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za facet, który zamiast postawić sprawę jasno i rozmówić się z żoną, wybiera najprostsze i najgłupsze rozwiązanie i znajduje sobie kochankę?
d*upa nie facet. nieważne ile przykrych sytuacji spotkało go ze strony żony, nieważne czy robi mu piekło na ziemi. albo ma się jaja załatwić sprawy z żoną albo się ich nie ma i jest się d*upą wołową. (to samo tyczy się żon, które mają kochanków, żeby nie było, że sympatyzuję z którąś ze stron) |
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka razy było mówione, że jeśli powiedzmy żona jest winna to należy zakończyć związek a nie pakować się w jakieś obślizgłe układy. Jesteśmy za bielą i czernią w związkach bo wtedy wszystko jest proste. Właśnie w realu nauczyłyśmy się że tylko takie podejście jest właściwe.
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Nie czuję sie odpowiedzialna za to co w takich przypadkach móią/robią ludzie na całym świecie
I o ile potrafię wytłumaczyc "dlaczego tak sie dzieje" na wizażu, to po prostu intencje paru miliardów ludzi w realu sa dla mnei nie do ogarnięcia ![]() Nie powiedziałam, że "nigdy". Powiedziałam, że "w większości wypadków". ![]() Zwyczajnie w większości wypadków żona jest winna, że: jest starsza, znajoma aż do bólu i w łóżku nawet jesli się eksperymentuje to jednak z tym samym "ciałem" co niektórych panów przestaje bawić góra po 20 latach , jest winna tego, że po porodzie trzeba czekać 6 tygodni (mniej więcej) co dla niektórych panów jest nie do pomyslenia a żona, co za zmora! karmiąc, wstając w nocy do dziecka i zajmując się nim, nie ma chęci robić mężowi "laski", jest winna tego, że np ciąża jest zagrożona i "nie można", jest winna często tego, że ma tylko i wyłącznie na własnej głowie cały dom i dziecko/dzieci a pan uważa, ze jak wyniesie śmieci to już jest bohaterem ale ma pretensje, że żona wieczorem jest zmeczona itd. Tak, przyznaję, czasem żona jest naprawdę winna. Czasem. Rzadziej niż częściej. Ale jesli zachodzi taki przypadek, że żonę ma się bardzo niedobrą, to się zwyczajnie od niej odchodzi a nie szuka kogos na boku. Ale co ciekawego zauważyłam. Mężczyźni, którzy są dla swoich żon partnerami, którzy razem z kobietą troszczą się (pod każdym względem) o dom i potomstwo chyba dużo mniej zdradzają i są bardziej szczęśliwi w małżeństwie. Tam, gdzie role męża i żony są rozdzielone, czyli on pracuje, ona pracuje ale dodatkowo wychowanie dzieci, zajmowanie się domem należą do wyłącznych obowiązków kobiety, tam mężczyźni mają więcej chęci do zdrady.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-04-28 o 14:25 |
|
|
|
|
#353 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. W momencie gdy wątek zakłada kochanka, to niestety - znamy sytuację tylko od jednej ze stron plus powtarzane przez kochankę (czyli osobę bardzo mało obiektywną) słowa pana o żonie, a panowie, którzy zdradzają niestety - lubią kochanki karmić kłamstwami, przedstawiają sytuację w taki sposób, że wychodzi na to iż żona to potwór, a on niewinna ofiara potwora etc. 3. Całkiem sporo jest panów, którzy narzeczoną, a potem żonę karmią zapewnieniami o dozgonnej i wiernej miłości, a na boku sobie ("bo wiesz, po 5 / 10 latach to już prawie kazirodztwo", "żonę kocham, ale nie umiem odmawiać", "żonę kocham, ona o niczym nie może wiedzieć, ale w łóżku jest tak sobie" i tym podobne wytłumaczenia). Żona jest przekonana, że związek super, facet nie zgłasza żadnych pretensji, więc skąd ma wiedzieć i czemu ma się czuć winna? ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Inny przypadek (parka z liceum)- zdradzanie narzeczonej, a później żony również właściwie tak profilaktycznie - oczywiście przy tym wielka szopka pt. jak ja ją kocham, uwielbiam, świata poza nią nie widzę, pisanie wierszy, kupowanie kwiatów i Szekspir wymięka. Panna się na szczęście w końcu dowiedziała, uwierzyła i pana w dupkę kopnęła. Oczywiście ona jest ta zła, niewyrozumiała, rodzinę rozbiła, małpa jedna, jak mogła... Jak go widzimy gdzieś na horyzoncie, to porzucamy kufle, czy filiżanki i przenosiny do innej knajpy, bo debili generalnie lepiej omijać z daleka, szczególnie żalących się na swój los debili. |
||
|
|
|
|
#354 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale tylko wtedy, gdy pomyli kolejność. Jeśli kolejność jest prawidłowa, czyli "Żegnaj żono! Witaj kochanko!" to też d..a nie facet? Cytat:
Cytat:
![]() Akurat! Wcale roli żony w tym procesie nie zauważyłaś i dlatego zapytałem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten fragment mnie szczególnie zaciekawił. Jak to jest, że w ogromnej większość spraw to faceci najczęściej widzą rzeczy czarno-biało, a kobiety dostrzegają całą gamę subtelnych odcieni szarości, o których my nie mamy pojęcia. W przypadku faceta chadzającego na boki nie ma szarości? Dominuje czarny charakter faceta, czarna jak noc kochanka i blada nieświadoma niczego zdradzona mimoza? |
|||||||
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet szukający kochanki raczej nie obawia się, że drugi raz wdepnie w to samo bagno, bo kochanka jest raczej niezobowiązującą znajomością, nad którą on w pełni panuje (a przynajmniej tak mu się wydaje). nie będzie wymagała tego co żona, będzie musiała się zadowolić tym, co on jej da i niczym więcej. kochanka to nie zastępstwo dla żony, a taka odskocznia w bok. znalezienie sobie kochanki jest prostsze od np. rozmowy z żoną i wyjaśnieniem trudnych spraw/odejściem od niej; jest głupie, bo jest to w pewnym sensie dalsze trwanie w błędzie, nie dawanie żonie szansy na znalezienie kogoś wartościowego i kogoś, dla kogo przysięga małżeńska ma jakieś znaczenie, jest to balasnowanie na krawędzi, bo cały czas trzeba udawać i kombinować, żeby nikt się o kochance nie dowiedział. tak się zachowuje prawdziwy, mający godność i uczciwy facet? jak powie "żegnaj żono!" i znajdzie sobie laskę, to nie będzie miał kochanki, bo nie będzie już zajęty. będzie miał po prostu nową kobietę. i takie coś wtedy w pełni zrozumiem. |
|
|
|
|
|
#356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ nie byłam pewna do konca czy chodzi Ci tylko o wizaż.
Nie wiedziałam czy od razu napisać, że nie wiem specjalnie nic o myslach paru miliardów ludzi. A jesli chodzi o wizaż to moge, mniej więcej, odpowiedzi udzielić ![]() Cytat:
Co dla mnie i tak nie jest żadnym usprawiedliwieniem zdrady.Cytat:
![]() Ale generalnie uważam, że zdrada jest zbyt wielką kara za głupotę. Cytat:
O to, że jeśli facet w równym stopniu interesuje się domem i zajmuje się dziećmi, a nie po pracy siedzi i pije piwko lub wychodzi codziennie (lub co drugi dzień ) z kolegami, to raczej nie interesuje się zdradami. (oczywiście bardzo upraszczając, chodzi mi generalnie o zaangażowanie w życie rodziny a nie bycie gdzieś na jej krawędzi))Cytat:
Nie podoba mi się zdrada jako taka, obojętne czy zdradza kobieta czy mężczyzna. Uznaję, że ktos ma złą żonę/męża, naprawdę zdarza się, nieszzcęścia chodzą po ludziach. Wtedy kończymy tę relację i dopiero potem szukamy ukojenia w innych ramionach. Kłamstwo i pomoc w kłamstwie i oszustwie, to jest to co robią zdradzający i kochanka/kochanek. A ja tego nie popieram i już. Można mieć fafnascie partnerek/partnerów w życiu, mnie to jest naprawdę obojętne. Ale po kolei a nie równoczesnie.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-04-28 o 15:27 |
||||
|
|
|
|
#357 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Prawdziwy, mający godność, uczciwy facet - nie odchodzi! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może prowadzić wreszcie szczęśliwe życie nawet nie wiążąc się z nikim. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja osobiście jestem bardzo przeciwna w stosunkach damsko męskich krętactwom, kłamstwom i oszustwom, bo jakby na to nie patrzeć to taki zwiazek (i zwiazek rodzice - dzieci) jest tym, co mamy najważniejszego w życiu. Na starość mało kto powie, że najdumniejszy jest z tego, że pracował do utraty tchu a raczej każdy swoje życie ocenia pod względem szczęsliwości w zwiazku, patrząc szerzej: w rodzinie, jest dumny z tego, że przeżył z mężem/żoną wiele lat w szczęściu i że wychował dobrze dzieci (jesli je posiada). Dlatego akurat w tym aspekcie życia, tak ważnym dla ludzi, wykluczam nieuczciwość. Jeśli jestes człowieku nieszczęśliwy to odejdz. Daj sobie i dotychczasowemu partnerowi szansę na szczęście z kim innym, nie okłamuj go, nie dawaj złudzeń, nie udawaj, że wiedziecie szczęśliwe życie. To jest jedno z największych związkowych okrucieństw, dawanie złudzenia szczęścia, jednocześnie kłamiąc tak, że nosem zahaczamy o drzewa na sąsiedniej działce.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-04-28 o 15:57 |
|||
|
|
|
|
#359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to ma być sarkazm? to normalne, że u kogoś uczucie może się wypalić. to normalne, że może zakochać się w kimś innym. ale angażowanie się w związek z nową osobą, nie skończywszy poprzedniego, jest nieuczciwe wobec obu partnerów - starego i nowego. Cytat:
najważniejsze to nie ranić, nie budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu. |
||||
|
|
|
|
#360 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Myślisz? A ja zapatruję się na to wręcz przeciwnie. W obu przypadkach (zdrady i zachowania właściwej kolejności) jest to porażka kobiety. Ale w przypadku zdrady jest na kogo zwalić, bo przecież pojawiła się ta s..a kochanka. W przypadku, gdy facet po prostu odchodzi donikąd pozostaje bić się samej w piersi. A gdy jeszcze się okaże, że nie był wcale taki zły, bo po miesiącu już inna go chce, to już ciężko się z tym pogodzić. Cytat:
"Mąż winien, jeżeli niewiasta przekracza miarę. " Tacyt Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W przypadku rozstania i tak się rani. Co za różnica czy pójdzie się do innej tydzień przed, czy tydzień po rozstaniu. Ran i tak się nie uniknie. |
||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Cieszę się, że są jeszcze tak prawomyslne i mądre kobiety na świecie. Takie, które wybierają partnera nie patrząc, co on w sensie materialnym może wnieść do związku. Czy będzie w stanie utrzymać ją i dzieci, czy kupi co jakos czas coś złotego, albo podzieli sie tym co ma, żeby mogła sobie kupic następną parę butów.
Ja szczęśliwie miałem szczęście na taka trafic. I mimo, że teraz zarabiam dużo więcej, relacje miedzy nami są partnerskie. A koleżanki wokół: a jakim on samochodem jeździ, co ci kupił, gdzie cię zabrał na wakacje. Jeżeli zdecydują się wyjść za mąż, to mniej z miłości, bardziej z rozsądku. Czyś nie jest to zakamuflowana forma prostytucji czy innego sponsoringu?

Dobrali się facet z kochanką i będą teraz sobie przyklaskiwać w swoich teoryjkach na temat: dlaczegoż tez facet zdradza żonę