Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 10:57   #2611
astra85
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI

co zamawiałas?
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:59   #2612
kocurzyca
Zakorzenienie

Mam problem z wlosami.
Przestaly sie przetluszczac, ale w zamian zrobily sie suche, nie moge ich rozczesac, wypadaja (moze nie jakos tragocznie, ale bardziej niz normalnie) i mam lupiez
I nie wiem od czego to wszysko sie zrobilo
Teraz kuruje sie olejem lopianowym. Moze na lupiez pomoze.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 11:05   #2613
astra85
Zakorzenienie

moze stosowwałas ostatnio cos nowego -szampon,maske,odzywke,wci erke? ze skora głowy zareagowała łupiezem
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 11:17   #2614
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
moze stosowwałas ostatnio cos nowego -szampon,maske,odzywke,wci erke? ze skora głowy zareagowała łupiezem
No wlasnie nie.
Olejuje, uzywam tych samych , sprawdzonych kosmetykow. W ogole nie wiem co sie stalo.
Niby ciesze sie, ze sie nie przetluszczaja tak bardzo jak kiedys, ale lupiez we wlosach nie wyglada dobrze.

Sprobuje sie tego psbyc srodkami naturalnymi. Nie chcialabym siegac po szampon przeciwlupiezowy. To w ostatecznosci.
Zrobie sobie dzis plukanke ziolowa.

Teraz mam olej na glowie i czekam na listonosza
Na przyniesc ksiazki dla TZ.

Ten listonosz pomysli ze ja jakis brudas jestem. Zawsze jak przynosi jakas paczke, ja mam wlosy ociekajace tluszczem

Poza tym wkurza mnie listonosz. Caly czas myli nasza poczte z poczta sasiadow. 2 dni pod kolej dostalam poczte sasiadow.

Ciekawa jestem ile razy moja poczta trafila pod inny adres i nigdy nie dotarla do mnie.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-04-28, 11:33   #2615
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
hej
dzis podczas czesania wyleciało mi chyba ze 100włosow,normalnie taka kule włosowa wrzucilam do kosza:-/
A wiesz od czego tak Ci wypadają?

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Nawet nic nie mówcie, tona włosów wychodzi przy myciu, przy czesaniu czasem mam wrażenie że nawet przy oddychaniu

są wszedzie, na podłodze, w pościeli, na ubraniach, dziwne że nie jestem łysa jeszcze
Ale Ty masz gęste włosy To gdzie Ty tam łysa Widać włosy nadrabiają to, co stracą

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Myślę że miesięcznie niewiele mniej idzie mi na alkohol np w wakacje ale ogólnie, 200 zł na wszystkie imprezy, wyjścia, piwka między zajęciami...
Ach, jak dobrze ja to rozumiem

Cytat:
Daj spokój, u mnie w Douglasie jest dokładnie taki sam ochroniarz jak w Sephorze gapi mi się ciągle na ręce. na szczęście wpadam tam tylko po essence, ale i tak jest to krępujące.
Ja już mam dość ochrony... Serio. W Sephorze już nie bywam z powodu ochrony. W niektórych Rossmannach tak samo (chociaż tych to w ogóle unikam). A ostatnio w Naturze ekspedientki za mną łażą

Cytat:
Jako druga co prawda mniejsza maniaczka ale za to w odpowiednim miejscu mówię Ci że to pierwsze odmieniamy, wybacz ale nie pamiętam dokładnie czemu
Już Kocurzyca wyjaśniła Dlatego, że czyta się "Daglas". Wtedy odmienia się jak np. "pas".

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Kiedys mnie przetrzepali w Rossmanie (to znaczy zapytali grzecznie czy moglabym pokazac co mam w reklamowce). Bardzo sie pan zdziwil bo akurat nioslam kolezance welon i rekawiczki slubne.
Mial szczescie, bo ladnie przeprosil. Czesto jednak ochroniarze mysla ze przesladowanie to ich praca i obrazanie klientow sie do niej zalicza.
Też mnie to wkurza

Cytat:
Albo w jakims supermarkecie w Warszawie kazali mi zostawic plecak u ochrony. Zarty jakies. Powiedzialam panu ze w takim razie ide na zakupu gdzie indziej, a moich personalnych rzeczy nie zostawie z nim. Moze co innego gdyby zapewniali zamykana szafke, a nie na podlodze u ciecia.
Mnie nigdy nie kazali A ja do sklepu wchodzę często z dużą torbą, siatami z innego sklepu itp.

Cytat:
Ja spojrze na to ze strony angielskiego
''Douglas'' jest imieniem pochodzenia angielskiego ktore w tym jezyku wymawia sie ''Daglas''. Pisownia jest angielska. W angielskim jesli mamy na koncu slowa ''s'', nie moze ono sobie zniknac w wymowie.
Czyli tak jak mowisz , wymiawiamy ''Daglas'', odmieniamy ''Daglasa''.
Wymowa ''Dagla'' raczej nie jest prawidlowa.
Aaa Ja nie wiedziałam właśnie jak to z Daglasem jest. Podobny problem jest z imieniem Charles. Jeśli to jest angielski Czarls to odmieniamy normalnie- Charles, Charlesa... A jak to jest francuski Szarl, to odmieniamy tak samo, ale z apostrofem- Charles, Charles'a... Wszystko zależy od tego jak sie dany wyraz czyta.

Dziękuję bardzo

Cytat:
Mam problem z wlosami.
Przestaly sie przetluszczac, ale w zamian zrobily sie suche, nie moge ich rozczesac, wypadaja (moze nie jakos tragocznie, ale bardziej niz normalnie) i mam lupiez
I nie wiem od czego to wszysko sie zrobilo
Teraz kuruje sie olejem lopianowym. Moze na lupiez pomoze.
Co zrobiłaś, że się przestały przetłuszczać?

Olej łopianowy jest świetny! Ale mi się skończył Ja go głównie do skóry używałam. I teraz nie wiem jakim olejem go zastąpić...
Stary 2011-04-28, 12:01   #2616
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Mnie nigdy nie kazali A ja do sklepu wchodzę często z dużą torbą, siatami z innego sklepu itp.
To bylo wiele lat temu w jakims molochu na Kabatach. Moze juz sie tego nie praktykuje.
Wtedy do tamtego sklepu nie wpuszczali nikogo z niczym wiekszym niz torebka. A ze ja nie nosilam torebki tylko plecak, pan ochroniarz oczekiwal ze zostawie swoj plecak ze wszystkimi personalnymi rzeczami pod jego opieka

W zadnym sklepie ''w srodku'' miasta mi sie to nie zdarzylo. Kiedys nawet z walizka w Albercie bylam i nikt problemow nie robil.

Cytat:
Co zrobiłaś, że się przestały przetłuszczać?

Olej łopianowy jest świetny! Ale mi się skończył Ja go głównie do skóry używałam. I teraz nie wiem jakim olejem go zastąpić...
Nie mam pojecia co zrobilam. Po prostu pewnego dnia zauwazylam, ze nie sa tluste i zaczelam myc rzadziej. Teraz myje 2 razy w tygodniu. Wczesniej musialam co drugi dzien i tego drugiego dnia juz musialam zwiazywac wlosy zeby nie straszyc ludzi. A teraz jeszcze dnia trzeciego moge chodzic z rozpuszczonymi. A jak sie podratuje skrobia kukurydziana to i 4 dni da rade. Tyle ze po tylu dniach , mimo ze wlosy wygladaja dobrze to glowa zaczyna potwornie swedziec i juz musze umyc.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Ja tez uzywam lopianowego raczej tylko na skalp. Oszczedzam. Po pierwsze jest drogi, po drugie mam do niego ograniczony dostep.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-04-28, 12:26   #2617
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Dzień dobry

Jeszcze dziś wolne, ale jutro znów do szpitala pracować za personel

Muszę się za pracę zabrać wreszcie. Chociaż nieco mi się poukładało, jak dalej pisać. Na razie w głowie
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 12:37   #2618
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jeszcze dziś wolne, ale jutro znów do szpitala pracować za personel

Muszę się za pracę zabrać wreszcie. Chociaż nieco mi się poukładało, jak dalej pisać. Na razie w głowie
piszcie, piszcie prace, napiszecie i będziecie miały z głowy, a to będzie was męczyć i sen spędzać z powiek

ja byłam na spacerze z dziećmi, boska pogoda
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:45   #2619
saming
Zakorzenienie

A u mnie sloneczko zaszło, takie burzowe chmurki i deszczyk kropił.

Astro, pytałaś co na DOZie zamawiałam, żel do oczu z aloesem Flos-leku, ten żel aloesowy do skóry suchej z Flos leku, naftę kosmetyczną i magnez

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 12:54   #2620
patu323
Wtajemniczenie

Dzień dobry

ale dziś mało nadrabiania miałam

nauczycielki od niemieckiego nie ma już od miesiaca, jest na zwolnieniu, teraz przez tydzień wolne będzie, a kilka dni po przyjściu do szkoły wystawianie ocen. a ja mam 5 spr z niemieckiego do zaliczenia
nie mam pojęcia jak ja to zrobię.
Stary 2011-04-28, 12:59   #2621
Elewyn
Zakorzenienie

własnie wróciłam z zakupów (znowu), tym razem z TŻ aż się zdziwiłam, bo sam chciał jechać
Prawda jest raczej taka, że jakby nie kupił nowych butów, to tymi starymi dostałby w łeb od mamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 13:00   #2622
Rinaa
Zakorzenienie

hey
byłam dziś na lumpie...padam, idę prać xD
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:03   #2623
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
hey
O, to moje ulubione zakupy

pochwalisz sie póżniej, bo chyba zaszalałaś
Stary 2011-04-28, 13:08   #2624
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
hey
a co kupiłaś? pochwal sie nam zdobyczami
Stary 2011-04-28, 13:38   #2625
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Namiętne_Usta
Jakbyś tu gdzieś była,
To mam pytanie, skoro pracujesz w centrum medycznym i mogłabyś się coś dowiedzieć dla mnie

A dokładnie chodzi mi lek.med. pracy - ze 3 lata temu zrobiłam badania na nosicielstwo, ale nie podbijałam książeczki bo rozmyśliłam się z pracy i nie była mi potrzebna. A teraz mi będzie potrzebna, no i nie wiem, czy mogę iść z tymi badaniami do lekarza i on bez problemu mi podbije książeczkę? Bo w końcu, te badania robi się raz na całe życie, więc nie powinno być problemu. Ale nigdzie też nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi na to pytanie, ile ludzi tyle odpowiedzi, a bez sensu iść mi do lekarza i u niego się dowiedzieć, że jednak nie, nie dostanę pieczątki
Jakbyś mogła tam u siebie kogoś zapytać byłabym wdzięczna. Chyba, że wiesz coś takiego na 100% to również proszę o odpowiedź
Saming - ja niechcę Cie wprowadzać w błąd, ponieważ od jakiegoś czasu pracuję w innym dziale niż MP, wobec tego zapytam lekarza
Jutro jestem w pracy to się dowiem i dam Ci znać.
Przypomnisz mi jutro na wątku albo PW?

Cytat:
Ja w Polsce to juz w kazdym sklepie sie czuje jak zlodziej. Tak cudownie sie traktuje klienta. Jakos kiedys mnie to nie razilo, bylam przyzwyczajona. Po latach w kraju gdzie czegos takiego nie ma w Polsce czuje sie przesladowana przez ochroniarzy.

Kiedys mnie przetrzepali w Rossmanie (to znaczy zapytali grzecznie czy moglabym pokazac co mam w reklamowce). Bardzo sie pan zdziwil bo akurat nioslam kolezance welon i rekawiczki slubne.
Mial szczescie, bo ladnie przeprosil. Czesto jednak ochroniarze mysla ze przesladowanie to ich praca i obrazanie klientow sie do niej zalicza.

Albo w jakims supermarkecie w Warszawie kazali mi zostawic plecak u ochrony. Zarty jakies. Powiedzialam panu ze w takim razie ide na zakupu gdzie indziej, a moich personalnych rzeczy nie zostawie z nim. Moze co innego gdyby zapewniali zamykana szafke, a nie na podlodze u ciecia.
Masakra z tymi sklepami. Ja tego nienawidzę, zniechęca mnie to do zakupów.
A testowanie? Boże, ostatnio sprawdzałam kolory podkładów, to czułam się jak jakiś zbój!
Dobrali się - ochroniarz i trzy panienki, patrzyli mi na ręcę ,byłam tak skrępowana,że szybko uciekłam.
Ja jeszcze mam duży problem z samooceną, wstydzę się często chodzić po sklepach, bo i tak nie mogę na siebie patrzec, lustra mnie dobijają - tak ogólnie mam, więc takie zachowanie tych kobiet i ochroniarza mnie dobija

Ja rozumiem,że oni pewnie tak muszą, ale wszystko powinno mieć swoje granice.
W Douglasie, do którego chodzę te dziewczyny są miłe, nie traktują człowieka jak złodzieja.

Chociaż - tu druga brutalna prawda - zauważyłam,że inaczej jestem traktowana jak przyjdę bez makijazu, a inaczej, gdy mam mocniejszy makijaż.

Cytat:
No własnie straszna cisza...

Lecę do DOZu po moje zamówienie
A co zamawiałaś?

Cytat:
Ten listonosz pomysli ze ja jakis brudas jestem. Zawsze jak przynosi jakas paczke, ja mam wlosy ociekajace tluszczem
Ja mam to samo - jak jestem w ciągu dnia w domu to oznacza,że mam wolne. Wobec tego makijażu zero, dresik i olej na głowie - wówczas częstoprzychodzi listonosz - jego mina jest bezcenna

Cytat:
A u mnie sloneczko zaszło, takie burzowe chmurki i deszczyk kropił.

Astro, pytałaś co na DOZie zamawiałam, żel do oczu z aloesem Flos-leku, ten żel aloesowy do skóry suchej z Flos leku, naftę kosmetyczną i magnez
O, ja też pytałam,ale już wiem.
Daj znać jak się sprawują kosmetyki Flos leku

Cytat:
hey
Co upolowałaś? Opowiadaj

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam

Edytowane przez Namietne_Usta
Czas edycji: 2011-04-28 o 13:39
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 13:42   #2626
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
O, to moje ulubione zakupy

pochwalisz sie póżniej, bo chyba zaszalałaś
Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
a co kupiłaś? pochwal sie nam zdobyczami
nie pochwalę się niestety, bo baterie padnięte w aparacie
a poza tym raczej nic z moich łowów by się tu nie spodobało

spodobała mi się ta kurtka..
http://moda.allegro.pl/fa-ramoneska-...569219437.html ale nie wiem który rozmiar miałabym wziąć... nie wiem jak to zmierzyć, na podstawie żakietu mierzyłam ( mam go w rozmiarze 40) i wyszło na to, że nawet XL stąd jest mniejsze
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:45   #2627
saming
Zakorzenienie

Przypomnę Ci jutro
A żel ze świetlikiem już miałam, tylko z babką lancetowatą, wystawiłam mu nawet opinię, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1, a teraz kupiłam ten z aloesem

A co do tego jak Cie traktują w drogeriach - to też zauważyłam że jak przyjdę bez make upu to patrzą na mnie dziwnie i od razu bardziej na ręce i czuję się jak złodziejka, chociaż nic nie zrobiłam -.-' A co innego jak przyjdzie się w ładnym make upu i elegancko ubranym... Co śmieszniejsze, zawsze chodzę do tego samego miejsca i te same laski tam są

Stary 2011-04-28, 13:49   #2628
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Hej! witam sie szybko, miałam sie dzis nie udzielać a pisac prace ale nie mogłam tego pominąć:

Cytat:

http://moda.allegro.pl/fa-ramoneska-...569219437.html ale nie wiem który rozmiar miałabym wziąć... nie wiem jak to zmierzyć, na podstawie żakietu mierzyłam ( mam go w rozmiarze 40) i wyszło na to, że nawet XL stąd jest mniejsze
Rinaa jak Ty wyczaiłaś tę kurtkę, jest boska!!!! ciekawe jak na kimś wygląda

Mi rzadko cokolwiek się podoba, ale to od razu mi się spodobało
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 13:52   #2629
n0emi
Zakorzenienie

Saming ja ci radze zadzwonic do lekarza medycyny i sie go spytac. ja dzis dzwonilam bo wlasnie czytalam zee rozne badania wymagaja ci lekarze do podbicia ksiazeczki typu pobranie krwi czy zdjecie pluc. Zadzwonilam i wszystkiego sie dowiedzialam, ze tylko badaniue kalu i zdjecie pluc, a tak to na darmo bym krew pobierala

hej tak pozatym
chce mi sie kawy, ale nie chce mi sie wstawac
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 13:53   #2630
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Na mnie jak sie dziwnie ochroniarz w Rossmannie patrzył jak porównywałam podkłady, tzn odcienie, Bo nie było testerów i porównywałam kolor w tubce, nie wyciskając nic

W końcu zwątpiłam i sie zapytałam ekspedientki o testery - oczywiście brak
I w końcu kupiłam prawie najjaśniejszy podkład a za kilka dni najjaśniejszy jednak a podkład tani nie był (jak dla mnie) - prawie 30zł
Stary 2011-04-28, 13:53   #2631
Elewyn
Zakorzenienie

w moim mieście taka sytuacja była w Biedronce, ochroniarz chodził krok w krok za klientami, otworzyli Rossmanna to się do niego przeniósł i dalej tak samo.
w Douglasie też ochroniarz tak patrzy na ręce, ekspedientki chodzą za klientem "a może w czymś pomóc" i stoją obok niego, gdy ten chce sobie na spokojnie pooglądać, albo wypsikać ulubionym perfumem, jak ja
Stary 2011-04-28, 13:54   #2632
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Saming ja ci radze zadzwonic do lekarza medycyny i sie go spytac. ja dzis dzwonilam bo wlasnie czytalam zee rozne badania wymagaja ci lekarze do podbicia ksiazeczki typu pobranie krwi czy zdjecie pluc. Zadzwonilam i wszystkiego sie dowiedzialam, ze tylko badaniue kalu i zdjecie pluc, a tak to na darmo bym krew pobierala

hej tak pozatym
Ja lubię mieć pobieraną krew, lubię na to patrzeć
Stary 2011-04-28, 13:57   #2633
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Lubisz?
Oj nie, ja zawsze odwracam głowę.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
w moim mieście taka sytuacja była w Biedronce, ochroniarz chodził krok w krok za klientami, otworzyli Rossmanna to się do niego przeniósł i dalej tak samo.
w Douglasie też ochroniarz tak patrzy na ręce, ekspedientki chodzą za klientem "a może w czymś pomóc" i stoją obok niego, gdy ten chce sobie na spokojnie pooglądać, albo wypsikać ulubionym perfumem, jak ja
masakra

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Ok, idę nałożyć olej awokado na włosy

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-04-28, 13:59   #2634
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też lubię
Stary 2011-04-28, 14:02   #2635
n0emi
Zakorzenienie

dlatego ja nie lubie sama robic takich zakupow
chociaz ost olewam jakos te zachowania

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
ja kiedys w szpitalu mialam krew pobierana co 2 dni przez 2 tygodnie ost mialam rok temu pobierana i wszystkie wyniki byly ok. Moglam zatrzymac wyniki, a zabieraja
ale patrzec na to nie lubie, kiedys za kazdym razem mdlalam, az jedna pielegniarka zauwazyla co robie: jak wkluiwaja sie to ja przestaje oddychac i dlatego mdlalam pozniej musiala mi przypominac o oddychaniu
Stary 2011-04-28, 14:04   #2636
saming
Zakorzenienie

Cytat:

hej tak pozatym
To zależy do jakiej pracy i gdzie. Jak przy jedzeniu/kosmetykach to wystarczy badanie kału. A reszta badań - to już zależy od pracodawcy czego wymaga itp.

Stary 2011-04-28, 14:05   #2637
otako
Zakorzenienie

Cytat:
ja kiedys w szpitalu mialam krew pobierana co 2 dni przez 2 tygodnie ost mialam rok temu pobierana i wszystkie wyniki byly ok. Moglam zatrzymac wyniki, a zabieraja
ale patrzec na to nie lubie, kiedys za kazdym razem mdlalam, az jedna pielegniarka zauwazyla co robie: jak wkluiwaja sie to ja przestaje oddychac i dlatego mdlalam pozniej musiala mi przypominac o oddychaniu
Z tym wstrzymywaniem oddechu to częsty błąd sporo osób tak robi, a później im słabo. Też tak kiedyś robiłam. Teraz jak tylko siadam na fotelu, to odwracam głowę w drugą stronę, oddycham głęboko i mogą mi robić co chcą

otako jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 14:08   #2638
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
To zależy do jakiej pracy i gdzie. Jak przy jedzeniu/kosmetykach to wystarczy badanie kału. A reszta badań - to już zależy od pracodawcy czego wymaga itp.
no wlasnie ponoc teraz cos sie zmienilo, ja tez tylko przy jedzeniu bede a musialam zdjecie pluc zrobic. I to wlasnie lekarze medycyny wymagaja do podbicia. A zdjecie pluc to chyba wykluczenie gruzlicy...
ja bym ci radzila zadzwonic i sie dopytac

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Z tym wstrzymywaniem oddechu to częsty błąd sporo osób tak robi, a później im słabo. Też tak kiedyś robiłam. Teraz jak tylko siadam na fotelu, to odwracam głowę w drugą stronę, oddycham głęboko i mogą mi robić co chcą
tak dokladnie ja to robilam mechanicznie, nawet nie wiedzialam o tym teraz tez odwracam glowe i pilnuje oddechu
Stary 2011-04-28, 14:09   #2639
saming
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie ponoc teraz cos sie zmienilo, ja tez tylko przy jedzeniu bede a musialam zdjecie pluc zrobic. I to wlasnie lekarze medycyny wymagaja do podbicia. A zdjecie pluc to chyba wykluczenie gruzlicy...
ja bym ci radzila zadzwonic i sie dopytac

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

tak dokladnie ja to robilam mechanicznie, nawet nie wiedzialam o tym teraz tez odwracam glowe i pilnuje oddechu
No ale ja właśnie dzwoniłam
I tak mi powiedziano.

Stary 2011-04-28, 14:12   #2640
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, to są. tzw. czynniki szkodliwe, które są na skierowaniu. I do nich się dobiera odpowiednie konsultacje/badania.

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości