|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
a ja dziś do szkoły jadę
jak chcesz to możemy się zamienić ![]() Cytat:
wskazują na sen
|
|
|
#1082 |
|
BAN stały
|
Co tak mało piszecie
![]() Red, nie chce mi się szukać posta, żeby zacytować, ale kapelusz kosztuje 37 zł. A hamak niedługo będzie. Laaaaaato Jak mi przyjdzie spędzić cały piękny 4-dniowy weekend w tym mieszkaniu, to chyba się pochlastam. ![]() Kupiłam se fjuletowy tusz do rzęs. Nic nie widać.
|
|
|
|
#1083 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1084 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Kameno, możesz mi jeszcze raz napisać, o jakie badanie chodzi? Cytat:
no była dość pełna obiecuję poprawę.Vesenko - kiedy jedziesz do Torunia? Ja będę w sobotę
|
|
#1085 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. jaki tusz? może dopiero w słońcu efekt widać? dzięki ![]() podstawowe najogólniejsze badanie moczu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miał być Toruń, ale pewnie nie będzie ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- zazdroszczę ![]() ja miałam być sobota-poniedziałek, ale chuopu się nie chce bo ma być zimno i padać i chyba odwołamy rezerwację
|
|
#1087 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ves, fucktycznie, w sobotę ma być już brzydko
![]() i czemu Torunia ma nie byc? --- wkokufia mnie zmywara.. bezsens totalny, część i tak zmywam normalnie, przed włożeniem do zmywary trzeba opłukać żeby nie zaschło więc i tak się zużywa wodę i moczy ręce, a ostatnio udało mi się wyhodować na prawie czystej patelni zieloną formę życia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1088 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem, mam niby jeszcze opcję poznańską, może wypali ![]() Chociaż jeśli pogoda faktycznie się schrzani, to bez żalu posiedzę w domu. Niestety mam co robić Tylko niech słońce nie świeci.A tusz jakiś tani Essence, bo szkoda mi było 50 zł na sephorowy, więc wzięłam na próbę taki za 10. Ciekawe, czy ten z Sephory jest bardziej fioletowy
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toć to ledwie wiosenne temperatury ![]() w weekend siedzeu w domu. Albo przed domem jak pogoda bedzie
|
|
#1090 |
|
BAN stały
|
Maja, a gdzie to spotkanie na szczycie, co miało być 26-go?
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
się na koncert nie pojechało, to i się w stolycy nie było
![]() zwaliłam pocięte drewno z przyczepy i mi ręcę odpadajou (ale palimy, palimy kalorie jee )dziś jush czffartek? podobie mię się ten skrócony tydzień
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-28 o 12:57 |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie zaplanowałam długi weekend
będę się uczyć i sprzątać
|
|
#1093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na urlopie.. ![]() Jakiego dziwnego, może Ci mało po prostu Ze dzieckiem Na miły początek urlopu ![]() Cytat:
Ale u mnie to właściwie często 'zegarem biologicznym' jest dziecko No właśnie czytałam ![]() Niech nie pada ino ![]() Cytat:
Kwiat czy drzewo? Słuchajcie ![]() Na 99 % zamieniamy się na mieszkanie z tą sąsiadką, dziś po południu idziemy dogadać się, kiedy do notariusza itd Co do dopłaty, zeszła nam parę tysięcy, ale ciut więcej niż my zaproponowaliśmy No ale na taką kwotę może przystać Idę liczyć kasę (jak to zabrzmiało ) i chyba cza zagrać w tego totka jednak
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1094 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Spoo, super wieści
edit: a forma życia nieco prostsza niż kwiat albo drzewo
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1096 |
|
Konto usunięte
|
Spo - gratki
Ja zaraz jadę (niech się uda - Gucio ma mi przynieść szczęście)
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-28 o 13:13 |
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-28 o 13:40 |
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może z tej prostej formy życia jeszcze las będzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Taniej wyjdzie, nie marudzi, smaczny ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1099 | ||
|
never say no to panda
|
na gardło to płukanki z szałwii, a nie rumian
Ty, nie za stara na pediatrę jesteś? Cytat:
poza tym MUSI być ładnie, bo jadę do Wro ![]() a do Torunia tyż niedługo przyjdzie mi zawitać ![]() Cytat:
![]() siem pochwalem - znowu zaczęłam na zajęcia dojeżdżać rowerkiem (zmobilizował mnie zastój wagowy... znowu )i właśnie se budyń upichciłam - uosobiście, nie z torebki a tak w ogóle to wkurf poświąteczny mi nie mija i dziś już mam skrajną ochotę kogoś zdezintegrować...
|
|
|
#1100 | ||
|
Nindżopesz
|
Dzięki, udało mi się załatwić dwa skierowania
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra, narzekam na szybkiego bo wracałam ze spaceru na sygnale (ryczącym) i chyba będę szła jeszcze raz. Otóż wkokufiają mnie komentarze matki czy kuleżanki. Np. kuleżanka: "nie masz ostatnio czasu na gg a na necie jesteś, foch" Pff, na necie to ja se mogę kliknąć myszą raz na godzinę a w międzyczasie karmić i przewijać ale pisać na bieżąco na gg nie dam rady Matka: "wstałaś półtorej godziny temu i nic nie zrobiłaś? To co to robiłaś? Nawet nie jadłaś? O bożeee, nie zdążymy do pediatry" Pff A potem we dwie żeśmy ogarniały małą przez dwie godziny i ledwo zdążyłyśmy.No ale do rzeczy, wkokufiam się bo nie wiem czy ja jestem jakaś ułomna i się z niczym nie wyrabiam czy ludzie przesadzajom bo sami już zapomnieli jak to jest O ile to właśnie "tak jest" a nie ja jestem nieudolna.---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- |
||
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-28 o 13:47 |
||
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mykam do szkoły
![]() choć bardzo mi się nie chce
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak gdzie wychodzę, muszę wyszykować 2 osoby (męża na szczęście nie ), a i tak czasem jestem wcześniej niż taka osoba co sama siebie szykuje . Niekiedy się niestety spóźnię gdzieś i to nie dlatego, że się za późno zaczęłam szykować (choć i tak bywa, więc w takich przypadkach to moja wina ), ale dlatego, że np ubrane dziecko trzeba przebrać jeszcze raz albo ubranemu nagle się siku zachciało itd itp ![]() Mam odkurzacz
|
|
|
|
#1104 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
) bo taka zaczerwieniona jesteś...." bez komentarza co do fioletu, to chyba kolorowe tusze na czarnych rzęsach są ogólnie średnio widoczne Ty mi tu cichaj z tymi temperaturami Cytat:
![]() oby nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już niedługo wakacje
|
|
|
|
#1106 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A gdzie ja jestem w tym planie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1107 |
|
never say no to panda
|
hmmm... właśnie dostałam maila - w Kappahlu spodniowa obniżka -20%
se tak rozmyślam: http://www.kappahl.com/pl/misc/Produ.../?ArtNo=696062 http://www.kappahl.com/pl/misc/Produ.../?ArtNo=736298 jutro się przejadę obadać i sprawdzić, czy dupsko zmieszczę właściwie to ouda
|
|
#1108 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Ajm bak:) Znowu mam założone lekarstwo na 3 tygodnie. Ząb mi nie chce dednąć
![]() Idę was doczytać ![]() Melk - mam turkusowy tusz z Joko. Widać go na moich rzęsach i to bardzo (a rzęsy mam czarne). W tej linii jest jeszcze fioletowy. Zaraz znajdę linka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-28 o 15:20 |
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

obiecuję poprawę.

na urlopie.. 
Niech nie pada ino
(niech się uda
- Gucio ma mi przynieść szczęście)

)